78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
BladeW #48550 -
De legalább saját erőből faszláma, nem úgy mint az a bizonyos, akinek nem ejtem ki a nevét. -
fail vagy -
Miért is faszláma? -
US óccsó.Eu drága,többh elyen olvastam már..Olyan dolgokat adnak olcsón,h hiba otthagyni.500K-ból én is összevásároltam monkomnak 600+ all rest,1500 LoHot,20 crit chancet.Bár dexem elég alacsony lesz.Vitám nem tudom.Remélem 35K körl meglesz. -
BladeW #48545 Ja nem skill bárki meg tudja csinálni... És Kripp igazából egy faszláma
-
Hogy a bánatban vett fél milláért olyan statokat? -
Hp-ból felesleges ennyi, kb 30k-val inferno végéig simán jó vagy, illetve megölhetnek, de az inkább az armorod, res-ed, life on hited hibája lesz.
Dps act1-ben kb elég kéne hogy legyen de act2-re próbálj legalább olyan 12k-t megcélozni belőle, különben belial-nál esélyed nem lesz, res elején talán act1 elején elmegy, de act2-re legyen 600 allres. Armort nem írtál, az legyen 6000 körül alapjáraton. És life on hit nélkül esélytelen akármit csinálsz, legalább 500-at szedj össze belőle fegyverből, fegyver gemből, amuletből, gyűrűből. -
Ry0K3N #48542 290allres ez a gondod, tornászd fel 800-ra
dps bőven elég kell hogy legyen -
natalyel #48541 jutottal=jutottam, bocs. -
natalyel #48540 Üdv. Most jutottal el infernora monkkal. Eddig minden simán ment, ám itt kicsit gondban vagyok. Nyilván sok gold elköltésével ki lehetne kísérletezni, mi a hiba - ha van - a gearben és mindig lehet jobbat és jobbat, de azért megkérdem, hátha kapok segítő választ...
Act1, fehér lényekkel még nincs gond, a probléma az affixes bossokkal kezdődik. Egyedül gyakorlatilag alig van esélyem, sokszor nem is sikerül lenyomni őket.
43k hp, 9100 dps, 290allres, fegyver 740dps körüli sárga - azt hiszem ennyi ami fontos. Ja, sajnos dam converted to life% nincs és life on hit nagyon minimális - ez lehet a gond?
-
ne zavarjon, hogy előtte még páran már megcsinálták ugyanezt más classokkal is.
A hangsúly magán a staton van, amit aprópénzből rakott össze. -
Dr DeViLKiNG #48538 Ez nem skill. Ennyire op a barbár. -
kitakarítja* -
Kripp félmillás budget barbbal kitarítja infernot
bazmeg ez majdnem olyan statokat összehozott félmillából, mint én nem is tudom hány millából... Ennyit számít a skill -
En farmolom, ugy marad motivacio vegigcsinalni hogy csak a legvegen identify-olok. Ugyanezt a runt tolom, szerintem legegyszerubb inferno farm, nem kell hozza sok esz, es a drop is turheto foleg a tegnapi hotfix ota. 45 perces runon kiszedni 60-100k goldot + 18-35 raret meg ha agyon unom magam megeri. -
simon7108 #48534 még csak 48-as vagyok:D
az ezen a szinten lévők még drágábbak.
vicces,hogy minden cuccot meg tudok venni AH-ban pár ezerből míg bracer drágább lenne mint az összes cuccom együttvéve... -
Act1-et farmolja vki?Meddig tart?Nem kurva unalmas?
temető,erdő,manor,watch towert mindig megézem,hogy van-e,weeping hollow aztán Butcherig.45 perc...De érezhetően jobb a drop.2x jobb. -
40es szintem szerintem ne is keress bracert, gyujtsd a penzt es 1mil korul mar lehet viszonylag jokat kapni -
simon7108 #48531 ha már így a bracerek a téma csak én nem találok sehol elfogadható áron elfogadható minőségűt 40 lvl felettit?
mert amit utoljára megvettem még lvl 30-on az 27 ilvl-es.azóta nem találtam jobban és venni sem tudok mert egyszerűen nem találok AH-ban normális áron.
44-es ilvl-esek 2-300k-ért vannak buyoutra ami jó lenne DH-nak.nevetséges. -
braceren NINCS crit damage -
Ry0K3N #48529 Dex Vita és egy Tonna Crit Damage, esetleg mellé még all resist -
Most akkor komolyan kerdezem: szerinted minek kell lenni egy brutaljo braceren DH-nak? -
de braceren nincs is crit dam, nem? -
Sokan és most te is nem jókor használjátok a popcorn beírást vagy gifet lévén nincs flame, egyszerűen csak próbáltam utalni, hogy a linkelt item szar, sikertelenül, majd legközelebb jobban megy -
Cola + popcorn
-
Azt teszem, ne zavarj meg -
Tanitsd mester, mibol van DPse a DHnak -
Monknak kevés rajta a vit, DH-nak a DPS-e nem a Crit chanceből van sem a dexterityből -
anadrex #48521 Jó DH-nek mert ahhoz úgysem érnek hozzá. Jó monknak mert passzív szkill miatt a legnagyobb resistjéhez konvergál a többi, ha pont a poison + allres-t szed akkor jó neki. -
POI reses monknak. -
Bracerre damage formajaban csak dex es crit damage lehet, 6% a max bracerre es 168 dex eleg magas. Korbenezhetsz akar AHban vagy RMAHban, nem igen talalsz hasonlot - es meg van rajta egy kis armor+vit is extranak. De lehet hogy en vagyok beszukult, mert nem lattam se streamereken, se AHban ilyen statost. -
Ezért kérdezem, mert szerintem semelyiknek -
Vajon 160 dexszel es 6% critchancel melyiknek brutal allres nelkul? -
Ez melyik kasztnak brutál? -
welcome to sg:D -
Komolyan miezmar, imgur nem muxik direktbe, kepfeloltesrol meg nem lehet linkelni...
-
Kép nélkül messziről jött ember...
Végét ismered a mondásnak -
Na kb 150 ora utan kiesett az elso brutal droppom
-
Inferno Diablo halott.
Valor nélkül dobott kb 2 kéket :D
Ghom-ot egyébként szerintem még mindig nincs esélyem lenyomni :)
Inferno pony jó hely, vagy nerfelték azt is?