78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ehhez elő kéne fizetnem, hogy játékot tudjak hozzááadni :|
Így nem tudok streamelni... -
Sunrider924 #48589 Engem tegnap act2 pont igy szopatot meg, Molten+teleport+shielding+reflect damage, gg. -
Sunrider924 #48588 Alapvetoen nem acsorogsz soha semmibe, ebben egyetertunk. A nova egy cd, a diamond skin a masik. Az amit a linkelt csoka eltorzit az ebbol szarmazik es igy van is ertelme, mert teljese osszhangba vannak a skillek a paszivokal. Az eredeti tulaj ezekkel a statokkal tolja. Es ennek megintcsak van ertelme. Ebbe a buildbe teleportot rakni illusionist nelkul, na annak en nem nagyon latok ertelmet. -
who am I 7 #48587 a freeze on hit a lenyeg..az ilyen spelleknel xarul adja be.Egyik wd-s sraccal toltuk act4et ilyen op builddel, bugos, mindent le tudott fagyasztani :D es meg sem mozdultak :D funny, kiveve a shieldes meg invu mininokat -
mondjuk nem egészséges moltenben, descben, arcaneban sokáig ácsorogni, az ellen nem véd a frost nova -
Sunrider924 #48585 De ha teleport buildje van minek a frost nova+ explosive blast? -
Critical mass csökkenti a teleport cdt. APja meg critical hits restore x arcane power cuccból van. -
Sunrider924 #48583 Szemre nem ertem a dolgot mert nincs signature spellje, se passzivja ami adna neki AP-t, brutalis gearje kell legyen amibol jon Ap. A buildje jo de pont a twister es a teleport log ki belole, frost novat rotalja a diamond skinnel ok, akkor minek a 3ik, a teleport? Ha mar teleport ahoz kirakjak az illusionist passivot ami neki nem fert bele, anelkul a teleport eleg verszegeny. Skinekbol itelve legalabb 6 sloton i61+os gearje van, lehet hogy akkor mar akarmi belefer. -
egy a gond,hogy a build arra épül h az energy twister 100%-ban proccolja a critical masst, valamint a life on hit 100%-át szedi vissza másodpercenként (!!), ne nagyon inveszteljetek ilyen buildbe mert javítani fogják záros határidőn belül -
Hálás köszönet! -
#47527 -
Susarc #48579 jaja, gondolom kurvasok crit hit/dmg meg frostos fegyó a kilcs....lassit/fagyaszt folyamatosan critel és proccolnak az okosságok a frost miatt -
alienenemy #48578 a statok nélkül ez nem mond sokat sajna -
Ki volt aki írt egy leírást a barbárokról, elég hosszan?
Haver mondta, és szívesen elolvasnám.
Az én barbárom ilyen most:
[IMG][/IMG]
-
tegnap voltam egy auxx nevü gyerekkel public inferno act3-ban a gyerek ilyen buildelt tolta kábé folyamatos twisterben állt az elitk között nem sebződött a mobok le voltak fagyva végig nagyon durva volt...
-
Tru' story bro :) -
BladeW #48574 A gearről szól az egész, hogy vagy ennyire értetlen? -
Nem hirdettem sehol máshol csak régebben, de nem jelentkeztek, innen nem kell sztem senkinek, generalon meg streamelni kéne arra én lusta vagyok. -
Dr DeViLKiNG #48572 Értem, tehát akkor ezentúl az összes dh aki használja a smoke screent, a vaultot, a prepat, trapet, hungering arrowot, és megöli inf diablot, az csak engem másol. Világos.
-
gosumofo #48571 -
mondjuk lehet tényleg kicsit sok a 150 azt lentebb viszem...
viszont ha valaki segítene streamet beindítani azt megköszönném :)
(priviben) -
BladeW #48569 Itt nem arról van szó, hogy ki hogy tudja nyomkodni a gombokat. /facepalm
De mivel barbár op, meg Kripp egy núb, akkor lehet utána csinálni. Ja, bocs, LEMÁSOLNI. -
Kíváncsi vagyok hány Hc karakter pusztult meg most :) -
Stream mindenképpen kell, plusz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem igazán versenyképes árakkal dolgozol. 100k max 120-ért találni craftert. -
lehet streamelnem kéne, de ahhoz nem értek -
te hirdetted még valahol? Traden meg Generalon hirdetem, de egy fika lélek annyi sem jelentkezett még :c -
gearen múlik, hogy ne hulljál, de az armor rezisztes cry ami tuti kelleni fog -
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy lvl 60 barbárnál, infernón melyik skill combó jön be a legjobban sztetek? Csak mert elég gyakran hullok lila és kék elleneknél.
Kösz előre is. -
Ha valakinek kell ugyanezek a matok + ugyanúgy 150kért én 6 statos kesztyűt craftolok. -
a 3 statos az az én övem :D De ott is van hoyg Equipped -
Susarc #48560 facepalm -
És hol a maradék 3 stat? -
-
egy pillanat -
dobnál egy screenshotot, hogy mik pontosan a hozzávalók? -
Na gyerekek, akinek kell 6 statos öv én kovácsolok :) 150k arany/ item + materials.... battletagem alant található -
elixír díj mehet?
Különc mit gondolsz? -
Dr DeViLKiNG #48553 Ő különlegesen tudja nyomkodni ugyanazt a 6 gombot, mint a többi százezer barbár.
Fanbois are fanbois. -
Ezt faileltem -
natalyel #48551 Ok, köszönöm a tippeket.