78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Action #48630 jah...nekem is ez a bajom,pedig amúgy szép lenne...főleg a LoH miatt,meg úgye 4 main statra..
Ellehetne passzolni RMAH-ban vmennyiért szted?:) -
Kevés a DPS -
Action #48628 Erről mi a véleményetek? ma esett..
-
Továbbra is örömmel fogado ma segítséget live streammel kapcsolatban!
Próbáltam már a lentebb linkelt Xsplitet, de hát erre elő kell fizetnem, hogy játékot tudjak hozzá csatolni, ha pedig csak az éppen monitoron levő cuccot streamelem akkor vanna kkihagyáso kszaggatások...
Tehát szeretnék egy ingyenes, minőségi live streamet üzemeltetni, ha valaki ebben jártas és lenen rá ideje hogy kicsit oktasson engem, azt nagyon megköszönném! -
megut3 #48626 Írtam privit. -
enyémet megveheted egy tizesért. -
megut3 #48624 Jah, amúgy ha érdekel valakit, van lv 86 os wyn summonerem l2 ben. (minden adat megvan az acchoz, módosítható jelszó,e-mail stb...) Ha valaki segít D3 al kapcs ban, ingyen megkapja. -
megut3 #48623 Bérelnék egy időre diablo3 accountot . Ha van valaki, vagy tudtok valakit aki nem vagy keveset játszik. 11 órától kb reggel 7 ig tartana az, hogy játszok. RMAH ra próbálnék szerezni pár cuccot. Vennék egy d3 at 40€ ért, meg leadóznék a használatért vagy másik 20€-t.
:) -
cookac2 #48622 lvl 58 mind2. Tegnapit beolvasztottam, ezt még nem pörgettem ki de gondolom szar lesz ez is. -
Legalább használhatóak? Mert ha igen, akkor baszodj meg :D -
cookac2 #48620 Mennyi lehet az esélye annak, hogy tegnap esett egy legendary sword a1-ben és ma találjak egy ugyanolyat a2-ben? Mert ez történt... -
Ha meghalsz enyém a lelked -
Heti helyzetjelentés: sikerült végre a nadrágomat is lecserélnem, így már 1 gyűrűt kivéve minden itemem legalább ilvl 62-es és 1 szetbe tartozik (kivéve a ilvl 63-as kikapcsolt fejes)
(Igen, nekem fontos a kinézet, néhány statnál fontosabb, én bajom) Szerk: nem, nem vagyok homo
Szerk: kedvem kaptam egy kicsit a játékhoz, így végigviszem újra, teljesen az elejétől skill és gearcsere nélkül (kivéve Ghom, ott shield nélkül megyek) szinte minden mobot leölve és lehetőleg halál nélkül
Let the game begin -
G_ArchAngel #48617 hat ez szomoru:/ -
Henty #48616 ilyen nálam is van és elég idegesítő... -
lag,amióta aktiv az 1.03 azóta rengeteg lag van meg visszafelé dob a játék megakad néha egy-egy pillára azelőtt semmi ilyen nem volt... -
Amíg nincs többszázmilliós geared, addig sosem leszel teljesen legyőzhetetlen, még olyan védekezéssel sem :)
Tegnap nekem volt egy olyan, hogy arcane enchanted + nightmarish (volt még pár biztos de a történet szempontjából ennyi a lényeg). Nagyjából el is bírtam velük, amikor sok szenvedés után az utolsó maradt már csak kb 1 tized élettel. Éppen kinyomott pár arcane-t a közelbe, de olyan sugára volt ami nem veszélyeztetett. Na a barom pont úgy rámüt, hogy nightmarish legyek, és a nightmarish gyakorlatilag pont olyan útvonalon ment, hogy folyamatosan benne sétáljak az arcane sugárban, egy pillanat alatt meghaltam.
Múltkor meg több perc szarakodás után Ghomnál amikor a majdnem fele élete lent volt már egyszer csak belaggolt (maga a szerver) és a következő képkockán halott voltam.
Hát ha hc karakterem lett volna és a fent említett két halál közül valamelyikkel halok meg, szerintem kihajítom a gépet az ablakon :D -
Igen -
G_ArchAngel #48612 Sziasztok,
Azt szeretnem megkerdezni, hogy single player mode-ban is folyamatos internetkapcsolatra van szukseg, hogy jatszani tudjak? Van ahol csak 3G USB mobile stick-em lenne es azzal nem szeretnek adatforgalmat generalni.
Koszonom! -
Jól néz ki, szép számok, épp tegnap teszteltem Ghomot megint, és rá kellett jöjjek (amit a guideban nem jól írtam) hogy shielddel kevés a DPS-em rá, két egykezessel tudom jelenleg csak leölni Ghomot. Az oka leginkább az, hogy ha enragel Ghom, akkor nem idéz több addot, vagy sokkal ritkábban és nem lehet kibírni a gázt, olyan 500-700 ezer hp-nál mindig megfeküdtem. Két egykezesnél simán lement
Shielddel a DPS-em 12490 körül van, 2 egykezesessel pedig 15000 felett. Azon törpöltem, hogy a threatening shoutot kicserélem battle rage-re marauder rúnával, megnézni hogy úgy mi a helyzet.
Tegnap volt egy fasza grp, amit nem tudtam egy helyben tankolni, így nézett ki:
Molten, fire chains, arcane enchanted és vortex és a mob az Act 3 Keep Depths-ben lévő sündisznószerűségek amelyek a tüskéiket lövik, ráadásul 4en voltak.
Csak úgy sikerült, hogy ketté választottam őket, de így is eltartott egy ideig, úgy tűnik képes még a játék meglepetésekre -
Tegnap este nekem is lag volt -
Hali23 #48609 Nem tudom minden más oké volt semmi lagot, ugrálást nem tapasztaltam... -
BladeW #48608 Tegnap este óta nálam hatalmasakat laggol a bnet (van, h 1 percre megáll), ez is lag lehet. -
Hali23 #48607 Hopp a videot elszúrtam bocsi srácok, valaki törölje, itt a link inkább :D
http://indavideo.hu/video/Diablo_3_bug -
Hali23 #48606 Mai bugom... Egy elite packot nyírtam, de egyszer csak az egyik eltűnt, látható ahogy sebez + templat próbálja ütni... Én persze nem tudom sebezni... LOL
-
én nem haragszom baszod, linkeltem egy videót :D
én magam nem értek a witch dokihoz, amit hallok, az alapján tényleg szarok a kutyák - mindamellett a videóban simán éltek a tűzben állva / a butcher aoe spelljeit kapva.. -
BladeW #48604 Mindenből legyen minél több, és ha valamelyik slotra nincs pénzed sárgára, akkor vegyél kéket!
Remélem ez segít
-
cookac2 #48603 Már ne is haragudj, de a kutyák semmit nem érnek. Ez van sajna.
Butchert meg filctollal is megölöm.
-
Diablo 3 vs. Kavics
-
Betonfal83 #48601 Kösz! :)
-
+ aoe ellen nem proccol az illusionist, tehát ilyen esetkben még jobb is a tp+critical mass -
waller ellen muszáj, mással egyszerűen nem tudsz kimenekülni egy wall+bármilyen aoe spellből. illu meg nem kell mint írták, mert critical mass miatt kb sosem lesz cooldownon. de igazából lényegtelen, mert egy bugra épül a build, így felesleges hosszú távon beszélni róla:) -
Sunrider924 #48598 Beirod google/youtube hogy inf actx wizard es megnezed. -
Betonfal83 #48597 Na végre meg van a 60as Wizard!!
A kérdésem milyen statok kellenek infernora?(allres,int,vita)Milyen fegyvert vegyek kard,wand stb.. Min sebzés mennyi legyen,kéket érdemes venni,ha csóró vk?
Előre is köszi a segítséget! -
1.0.3 gazdaságról videó:
-
faszának tűnő poison / summoner WD build:
-
Skill #48594 hamarosan 60as a barbárom . aki gondolja vegyen fel : skillcopper#2399 -
Ferrari23 #48593 Fú ilyen hibába futottatok már bele? Vannak olyan elitek, akiken immunis gömb van, cska a sárga írásoson nincs, ha azt kinyírjuk a többi is meghal. Na most 4 ilyen nagy bika üldözött, és kettő immunis gömbös lemaradt. Kinyírtam a sárga írásost, megdöglött mellett 1 gömbös is. Na megyek nyugisan erre a másik 2 gömbös nem halt meg életben van üldöz, de nem tudom kinyírni őket ugye mert soha nem jön le róluk a gömb :D:D -
who am I 7 #48592 reflect meg alap, bar mostanaban, ha singlebe tolom inkabb mortar/jailer v. waller kecik jonnek. -
who am I 7 #48591 ja hát teleport meg shield sux egyutt, megnagyobb sux az invu minions mer shieldesnel azert lejon par mpre a shielding, de azokrol nem.Ha van tank a csapatba ugy meglehet probalni, de amugy en skippelem, nem kellenek a folosleges repair koltsegek.a2 elejen lehet elitekre vadaszni, aztan lehet menni archivesba.