78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
lol
Ez elég kényszer megoldás, de lehet ez lesz a vége.
Nem vagyok hajlandó eladni a kereskedőnek, amikor legalább 10-20-szor annyiért elmegy előbb utóbb az Ah-án még a nem olyan jók is ha már legalább legendary. -
NEmrég kezdtem el egy DH-t mire kell figyelni a cuccok vásárlásakor illetve milyen skilleket ajánlotok? -
Semennyi.Cold res van rajta még.Hasonlóakat 40milláért dobálnak,vit meg res nélkül,alig több inttel,meg crit chance-szel,pár milláért ez is elmegy majd. -
Savmacska #48910 Visszajött ah + az itemek is, nálam ! -
Skill #48909 csinálj karaktert és cuccolj be hozzá. nekem van már eladniegy,eladniketo,stb... karakterem 7ig =/ -
szerintem minden érték jó, csak a magas life regen hiányozhat... -
mennyi vita / allres van rajta? -
Lantee #48906 Hát, akkor nincs más hátra, mint keményen kiképezni magam AH-ból. Köszönöm az infókat! -
Na végre egy értelmes drop...
132 int
64 crit dmg
6.5 crit chance
amu. -
550 dps-es baltát csak akkor tudsz majd eladni szerintem, ha van rajta legalább 800 loh. Ha 60on valaki fegyvert vesz az rászán inkább 500k-t és egy 800+ dps-es fegyvert vesz. 550 dps 60as szintű fegyveren csak a vendornak kell. :) -
Lantee #48903 Pont attól! :D
Az a röhej, hogy még így is alig tudok valamit eladni. AllRes-es cuccok 25K-ért jönnek vissza, kutyának nem kell. 550DPS-es egykezes balták jönnek vissza 15-20K-ért....stb. -
ShaiHulud #48902 hat ugye nem gondolod komolyan hogy ha 700 ressel halsz mint "ho a napon" akkor 900 allrestol "walk in the park" lesz? attol meg hogy melee wizardozik az ember, meg muszaJ mozogni, mert az a legjobb damred, ha nem kapsz be utest. nem a +200 allres fog megmenteni.
es igen jol irod a 30% passiv damred hianya, ami csak true meleeknek jar igencsak erzodik, de nekik nincs ilyen imba life visszatolto spelljuk mint a living lightning a sok kis tickjevel. ezert irtam hogy living lightning+loh, mert sajnos spectral blade ill barmi mas kozel se procolja annyit. illetve talan twister igen, de azt nem szeretem.
lenyeg hogy nem, nicns olyan allres ertek amitol kevesbe fogsz elolvadni, foleg hogy diminising return van resistancen is meg armoron is. +1-2% reduction nem fog latvanyos javulast mutatni ezen a teren, es sajnos itt 700-800as szintnel ennyiket hoz kb +100 res. -
Miért mitől félsz? Max visszajön másfél nap múlva :) -
Lantee #48900 Köszönöm, akkor mától inkább rászánom az időt, de 20-30e aranynál többért még semmit sem mertem kirakni. :D -
ShaiHulud #48899 jo nagy taplo vagy. -
nincs jobb módja.
ha végképp nem tudod betippelni az árát, akkor kirakod buyout nélkül. -
BlazeH #48897 Igen meg kell nézni, aztán egy idő után már magad is be tudod lőni.
Aztán pár nap múlva előről, mert változnak az árak :) -
Banyeg, nem tudok játszani mert nem működik már fél napja az AH-m. Az eladni való cuccaimat meg már lassan nem tudom hova tenni. :D
Most dobáljam el őket?
-
Velem is megesik, de valahogy el nem tudom képzelni hogy direkt lenne ekkora szopatás, ugyanakkor azt is nehezen, hogy ennyire nem tesztelték le, hogy ilyen bugok maradtak benne, viszont valamelyik eset kétségkívül fent áll.
Külön szeretem, azt is hogy pl a desecrator + jailer képességek szinte mindig egymás mellett, párban fordulnak elő. Szeretném azt hinni hogy ez csak véletlen, de szerintem nem az. -
Sunrider924 #48894 Megmondom: ranged karival nincs 30% nativ damage reductionom, es elsore azt gondoltam hogy ennyi hianyzik, de vicces lenne mar act2re 900+ resi ezert inkabb ra akartam kerdezni. Normalis esetben kapsz egy ertekelheto valaszt, en kaptam mindjart kettot is, az egyik ertekelhetetlen okoskodas(ami az olvaso feluletessegebol adodik), a masik meg nyelvtani kioktatas. Siman mindketten megtartoztathattak volna magukat a valasz gomb nyomogatasatol, mert a valaszuk egy kalap szart sem ert, de akkor meg minek vagy kinek valaszoltak? -
Lantee #48893 Nagyon hülye kérdésem volna:
Honnan tudjátok, egy-egy itemet mennyiért lehet eladni? "...abban a fél órában esett vagy fél milliónyi cucc és odaadta az egyik kesztyűt amit ez alatt talált..."
Egyenként rákerestek AH-ban, hogy a hasonló tulajdonságokkal bíró cuccok milyen áron vannak, vagy van ennél egyszerűbb módja is?
-
Most mér bántod, csak segíteni akar :) -
Sunrider924 #48891 Irtam a statjaimat, nem vartam el hogy te majd jol levezeted az effektive hp-mat ezekbol es megmondod mennyi hianyzik, es valojaban csak ennyit kerdeztem, mennyi resi kell? A valaszod ertekelheto resze ennyi, 800 all ress, a tobbit megsporolhattad volna. -
ShaiHulud #48890 nem okoskodtam, hanem barmennyire is hihetetlen segiteni akartam. en is melee wizardozok es nekem nem okoz extra gondot a molten, ha szinte folyamatosan mozgasban vagyok es tolom a living lightningot a szajukba, ami durvan jol procolja a loh-t.
allresem amugy 800 korul van force armor 40% runaval.
de tessek irhatok ilyet is: ja nem lenne meglepo ha bugos lenne a molten affix es nem veszi figyelembe hogy van ra damreded. -
Sunrider924 #48889 1-0
-
Vizuális beégetés -
Megcsinálták a Lyceumot. -
Sunrider924 #48886 Lekoteleznel, ha mielott valaszolsz el is olvasod amit irok. A life on hit mint olyan, ok ertem, a szamaiddal csak az a baj hogy act3at farmolja meele wizard 700 life on hitel. Az okoskodas is teljesen jokor jon a sokat mozgasrol, mivel oda irtam hogy teleportolos mob volt. Komolyan, nem muszaly kommentelni de ha mar megteszed elobb olvasd el amire valaszolsz. -
Már megint a dolgozó, családos ember dolog, kár hogy most nem leszek itthon, egy pár díjat kioszthatnék megint.
Ha megjövök akkor mehet egy kis flame -
Skill #48884 valaki act2 3 farm?
skillcopper#2399 -
Susarc #48883 170 óra playedem van /nekem 100 meg havernak 70 az én accountomon játszik/ ezalatt esett 5.200.000 gold dropból megöltünk 4589 csempiont....
jelenleg 59000 gold van a karinál:P valószinüleg az egyik legpechesebb Dió account tulajdonosa lehetek:D:D -
Savmacska #48882 Nálam is eltünt 48 cucc a completedből és 6 a 10-ből. De 1perc után kiirta most nekem h az aukciós ház jelenleg nem elérhető. Gondolom most javítanák. -
látom, nem csak nálam tűntek el az ah-s cuccok.... -
ShaiHulud #48880 en unokatesommal jatszok szinte mindennap coop. neki napi 1 legendary/set droppol, nekem meg lofasz se. az mas kerdes, hogy azok a legendaryk is altalaban szarok, de azert volt mar 1-2 igen jo. -
BlazeH #48879 Hétköznap nem nagyon van időm játszani, most hétvégén toltam 10 órát és nem esett semmi, amit 5000nél drágábban el tudtam volna adni AH-ban. Ebből a 10 órából fél órát együtt toltam haverral, neki abban a fél órában esett vagy fél milliónyi cucc és odaadta az egyik kesztyűt amit ez alatt talált, mert megsajnált. Szóval ja, valami nagyon nincs rendben. -
Sose goblinozok, mert unalmas, act1 act3 packokat ölök kedvtől függően, ha nincs kedvem szenvedni irány a1. -
Susarc #48877 még Goblinoztam is órákat ACT 2 ben,de ilyen 150 int200 dex 150 DPS-es 63-as fegyókat dob....tenkjú:D -
Infernón persze. Amúgy ez nagyon kirívó eset, volt, hogy 1 hétig nap mint nap játszottam 4-5 órákat és semmit nem dobott.. -
Tud olyat csinálni. Az más kérdés, hogy valószínűleg nem fog. Ettől függetlenül megpróbálhatod megkérdezni őket. -
Susarc #48874 nah az ilyenből van kevsebb.....épp most néztem 3 hétre visszamenőleg AH mat összesen nem adtam el 1 millió értékben......
szóval elég nagy a szórása a játéknak.