78998
  • ShaiHulud
    ott a problema, hogy szerinted a resistanced a keves.
  • Sunrider924
    Statjaim es a buildem
  • Hali23
    Northern Highlands pályán szokta beadni elég gyakran.
  • Kandurex
    na most nálam a wiz amivel simán viszem az act 2 az úgy néz ki, hogy

5.3k armor
    700 allres
    26k hp
    33k dps

skillek:

teleport,mirror skin, hydra, arcane orb, force weapon, prismatic armor

pass: galv wiz, glass cannon, illuzionist

úgy megyek mint a kés a vajba, sehol nem halok, és egyetlen heal potiont se használok fel....jah hogy van 2.3k life regen / sec :))
  • Frank99
    nem olvastál pontosan...
    :-)
  • Psychedelic #48988
    Nemtudom, nekem van HC-ban 60-as barbárom, gond nélkül tudtam felhuzni és végigmenni vele hellen, filléres cuccokban. Javítással nincs gondom, mert nem halok, nem kell hellhez se resi se semmi, HP kell, megvettem pár kék vit + socket itemet, vagy vit str itemet, és 50 után már 40k+ hp-val futkostam, wrath of berserk meg earthquake pedig minden packot 5mp alatt megöl. És farmolom azt a contentet amire elég a gearem, jelenelg hell act3, dől a pénz, potyog az up loot, javitás nem kerül semmibe, ha meglesz a gear ami kell inferno act1-hez elkezdem azt tolni, ha ehez 100x kell végigmennem act3-on akkor 100x fogok, mert erről szól a játék, és senki nem mondta azt, hogy majd hellen csak 3x kell lefarmolnod act3-at és mehetsz inferno, aztán infernon 5x letolod act1-et és mehetsz act2, mert ez nem igy müködik.

Lehet engem köpködni, meg elmondani mindennek, de ha valakinek még hell is gondot okoz, az ne a játékban keresse a hibát.
  • GyaxyBoy
    Hol van ez a watch tower? Melyik act és melyik to és merre kell keresni?
  • Hegi90
    Ja, h nem infernorol beszelunk?
  • Sunrider924
    En a helyedben elgondolkodnek azon hogy miert akarok trollnak kinezni. Tessek innen indult az egesz hepaj, a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=48859]#48859[/URL] hszben feltettem egy kerdest, segitek, utolso sor a tobbit kihagyhatod. Nyugodtan porgesd vegig a valaszokat es dontsd el te, hogy kinek a keszulekeben van a hiba.
    Futottam par kort hivatalos forumon is, ott is vannak erdekes hozzaszolok, de az ertekelheto segitseg ugy fest hogy kielemzik a kerdezo buildjet, alternativat kinalnak helyette pontos szamokkal es magyarazattal hogy az adott otlet miert is mukodhet. Mutass ra arra a valaszra amiben ez benne volt es az en figyelmemet elkerulte.
  • Kandurex
    lehet h én látom rosszul, de mintha multiban sokkal jobb cuccok esnek,...hiába az van, hogy elméletileg ugyan az a drop...szinte minden jó cucc ami esett kizárólag multi közben volt, soha nem volt még olyan pl. h egykezes drop 800 dps+ felett lett volna a 100 óra single alatt, míg multiban ugyan ez 4-5 óra és majdnem tuti...
  • Frank99
    naja
  • 1Darton1
    Én vakon azt tippelem, hogy nagyon rossz a geared. Szánj rá egy kevés goldot, olyan 50-100k-ból inferno act1 kompatibilis barbárt lehet összerakni.
  • Hegi90
    Akkor hullamvolgy, es legkozelebb ha nyilt terepen jon ellened egyszerre 4 elit, meggondolod h skip legyen belole...
  • Frank99
    odáig el kell jutni.

Act2 elején vagyok.
  • berlinboy6329
    Watch tower állat hely néha..Legutóbbi runon 5 unique pakk volt.Meg 1 goblin.Hát nem szart dobott mind?
  • Frank99
    nem vok hülye.

amit találtam mind eladtam, aztán a 3. körben a 6* agyonverés utáni javítás miatt a 3 run-on maradt 2000 gold....
  • Hegi90
    Hell act3 second heart quest...
  • Egoraptor
    Nekem RMAH köré fejlesztett hack&slash nem való,
    rájöttem.
  • Frank99
    amúgy W.Towerben egy db köcsög Zsákos frodó nem jött....
  • Hegi90
    "kerestem 2000-et a 3 run-on. király."
    Azt meg hogy a faszba? Gondoltal mar arra, h vendornak adod amit talalsz? Amugy meg szinte a legfosabb itemekt is el lehet adni 5kert.
  • Frank99
    3x verjem végig a nightmare-t?

utána vagy 10X a hellt-?
    akkor leszek majd jó infernóra?
  • Frank99
    jó tudni.

figyelem mások játékát, valszín gyengébb vok', valaki a múltkor leírta a barbi tankot, nagyjából ez alapján megyek. attól még idétlen a játék nagyon soxor. SŐT pofátlan.
  • GyaxyBoy
    Mostantól lehet adni venni goldor rmah ban?
    Azt csinálják most?
  • 1Darton1
    Valóban, neked a nightmare való, nem a hell. Ezt sajnos nem írja ki neked a játék, de megteszem én.
  • Fpocok
    Persze, hogy nem erről kéne. De ilyen elbaszott lett, ennyi... :S
  • 1Darton1
    És mindenkit leanyázol egy fórumon, aki okosabb nálad.
  • Frank99
    tudod, kezdem megunni.

55-ös barbival tegnap dobott először olyan cuccot, ami 1%-al jobb volt, mint amit vettem (hell)

viszont akartam egyet farmolni Watch Tower, 2x végigmentem, 3*-ra eltűnt a Watch Tover bejárat, helyette fogadott 3 db kék és egy db sárga Bika, 6 vagy 7 x-ra vertem őket agyon, fizettem 5000 goldot a javításért, kerestem 2000-et a 3 run-on. király.

ha visszajön az AH veszek euróért 10 milla goldot, és felszerelkezek.

DE NEM ERRŐL KELLENE szólnia egy játéknak a faszomba! Értitek????
  • Psychedelic #48966
    Sőt, életem sincs, családom sincs, se munkám, még anyám se szeret, viszont az én 45k hp-s barbárom végigmegy infernon, és még a végén pénzem is marad javításra!
  • Voyager5
    Most akkor milyen passivokkal tolod?
  • Sunrider924
    Nem en mondtam.
  • 1Darton1
    Hülye vagy!
  • Psychedelic #48962
    Imádom ezt a fórumot, jön xy és leirja, hogy bizony neki valami nem megy, 5 ember válaszol neki, hogy ök is olyan karival játszanak, és leirnak ezer dolgot arra, mit kéne csinálnia, de a vége mindig az, hogy mindenki hülye, és ez amugy lehetetlen, sőt akik tippeket adnak még a végén talán hazugnak is ki lesznek kiáltva. :D

Én csak 1 tanácsot adok, ha valaki leirja itt a bánatát, hogy mi nem megy neki, mivel van gondja, még véletlen se válaszoljatok neki, mert rohadt nagy csapda, és a végén még ti lesztek a hülyék.
  • Sunrider924
    Lehet persze, mondjuk ajtot nem talaltam kint a nyilt terepen, de ha ilyen jol mukodik a dolog akkor ugy csinalok en is mint a viccben az egyszeri juhasz es beszerzek egyet.
    (Egyszeri juhasz all a mezon, latja hogy az uton jon egy taxi, megall a szoke no stopposnak, lehuzza az ablakot, az behajol, mire ablak fel, szoke no beszorul, taxis ki, szoke not hatulrol jol meg. Hummog a juhasz hogy neki is kell akkor szerezni egy ilyen ajtot).
  • Hegi90
    Esetleg húzdd be ajtóhoz, hogy az egyik oldalt te legyél, a másikon pedig az ominózus elit. Csak fantázia kérdése, egy egész kámaszutrát lehetne ilyenekből írni.
  • Hegi90
    Igen, már írták előtted ~10-en.
  • unusual
    Hmmmm.....Visszajött az AH,és nincs meg sem a gold-os,sem az RMH 10-10cucom....Érdekes.
  • Hegi90
    Ugyanez igaz chainerre is. Persze ha desecrator, akkor szopás, de az ilyen helyzetekre jó a tp.
  • Sunrider924
    Haladunk.
  • Hegi90
    óóó :)
    Akkor szorítsd magad sarokba, és nem kerülgetnek.
  • Hegi90
    Állj hozzájuk közelebb.