78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ShaiHulud #48993 ott a problema, hogy szerinted a resistanced a keves. -
Sunrider924 #48992 Statjaim es a buildem -
Hali23 #48991 Northern Highlands pályán szokta beadni elég gyakran. -
na most nálam a wiz amivel simán viszem az act 2 az úgy néz ki, hogy
5.3k armor
700 allres
26k hp
33k dps
skillek:
teleport,mirror skin, hydra, arcane orb, force weapon, prismatic armor
pass: galv wiz, glass cannon, illuzionist
úgy megyek mint a kés a vajba, sehol nem halok, és egyetlen heal potiont se használok fel....jah hogy van 2.3k life regen / sec :)) -
nem olvastál pontosan...
:-) -
Psychedelic #48988 Nemtudom, nekem van HC-ban 60-as barbárom, gond nélkül tudtam felhuzni és végigmenni vele hellen, filléres cuccokban. Javítással nincs gondom, mert nem halok, nem kell hellhez se resi se semmi, HP kell, megvettem pár kék vit + socket itemet, vagy vit str itemet, és 50 után már 40k+ hp-val futkostam, wrath of berserk meg earthquake pedig minden packot 5mp alatt megöl. És farmolom azt a contentet amire elég a gearem, jelenelg hell act3, dől a pénz, potyog az up loot, javitás nem kerül semmibe, ha meglesz a gear ami kell inferno act1-hez elkezdem azt tolni, ha ehez 100x kell végigmennem act3-on akkor 100x fogok, mert erről szól a játék, és senki nem mondta azt, hogy majd hellen csak 3x kell lefarmolnod act3-at és mehetsz inferno, aztán infernon 5x letolod act1-et és mehetsz act2, mert ez nem igy müködik.
Lehet engem köpködni, meg elmondani mindennek, de ha valakinek még hell is gondot okoz, az ne a játékban keresse a hibát. -
Hol van ez a watch tower? Melyik act és melyik to és merre kell keresni? -
Ja, h nem infernorol beszelunk? -
Sunrider924 #48985 En a helyedben elgondolkodnek azon hogy miert akarok trollnak kinezni. Tessek innen indult az egesz hepaj, a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=48859]#48859[/URL] hszben feltettem egy kerdest, segitek, utolso sor a tobbit kihagyhatod. Nyugodtan porgesd vegig a valaszokat es dontsd el te, hogy kinek a keszulekeben van a hiba.
Futottam par kort hivatalos forumon is, ott is vannak erdekes hozzaszolok, de az ertekelheto segitseg ugy fest hogy kielemzik a kerdezo buildjet, alternativat kinalnak helyette pontos szamokkal es magyarazattal hogy az adott otlet miert is mukodhet. Mutass ra arra a valaszra amiben ez benne volt es az en figyelmemet elkerulte.
-
lehet h én látom rosszul, de mintha multiban sokkal jobb cuccok esnek,...hiába az van, hogy elméletileg ugyan az a drop...szinte minden jó cucc ami esett kizárólag multi közben volt, soha nem volt még olyan pl. h egykezes drop 800 dps+ felett lett volna a 100 óra single alatt, míg multiban ugyan ez 4-5 óra és majdnem tuti... -
naja -
1Darton1 #48982 Én vakon azt tippelem, hogy nagyon rossz a geared. Szánj rá egy kevés goldot, olyan 50-100k-ból inferno act1 kompatibilis barbárt lehet összerakni. -
Akkor hullamvolgy, es legkozelebb ha nyilt terepen jon ellened egyszerre 4 elit, meggondolod h skip legyen belole... -
odáig el kell jutni.
Act2 elején vagyok. -
Watch tower állat hely néha..Legutóbbi runon 5 unique pakk volt.Meg 1 goblin.Hát nem szart dobott mind? -
nem vok hülye.
amit találtam mind eladtam, aztán a 3. körben a 6* agyonverés utáni javítás miatt a 3 run-on maradt 2000 gold....
-
Hell act3 second heart quest... -
Nekem RMAH köré fejlesztett hack&slash nem való,
rájöttem.
-
amúgy W.Towerben egy db köcsög Zsákos frodó nem jött.... -
"kerestem 2000-et a 3 run-on. király."
Azt meg hogy a faszba? Gondoltal mar arra, h vendornak adod amit talalsz? Amugy meg szinte a legfosabb itemekt is el lehet adni 5kert. -
3x verjem végig a nightmare-t?
utána vagy 10X a hellt-?
akkor leszek majd jó infernóra? -
jó tudni.
figyelem mások játékát, valszín gyengébb vok', valaki a múltkor leírta a barbi tankot, nagyjából ez alapján megyek. attól még idétlen a játék nagyon soxor. SŐT pofátlan. -
Mostantól lehet adni venni goldor rmah ban?
Azt csinálják most? -
1Darton1 #48970 Valóban, neked a nightmare való, nem a hell. Ezt sajnos nem írja ki neked a játék, de megteszem én. -
Persze, hogy nem erről kéne. De ilyen elbaszott lett, ennyi... :S -
1Darton1 #48968 És mindenkit leanyázol egy fórumon, aki okosabb nálad. -
tudod, kezdem megunni.
55-ös barbival tegnap dobott először olyan cuccot, ami 1%-al jobb volt, mint amit vettem (hell)
viszont akartam egyet farmolni Watch Tower, 2x végigmentem, 3*-ra eltűnt a Watch Tover bejárat, helyette fogadott 3 db kék és egy db sárga Bika, 6 vagy 7 x-ra vertem őket agyon, fizettem 5000 goldot a javításért, kerestem 2000-et a 3 run-on. király.
ha visszajön az AH veszek euróért 10 milla goldot, és felszerelkezek.
DE NEM ERRŐL KELLENE szólnia egy játéknak a faszomba! Értitek???? -
Psychedelic #48966 Sőt, életem sincs, családom sincs, se munkám, még anyám se szeret, viszont az én 45k hp-s barbárom végigmegy infernon, és még a végén pénzem is marad javításra! -
Most akkor milyen passivokkal tolod? -
Sunrider924 #48964 Nem en mondtam. -
1Darton1 #48963 Hülye vagy! -
Psychedelic #48962 Imádom ezt a fórumot, jön xy és leirja, hogy bizony neki valami nem megy, 5 ember válaszol neki, hogy ök is olyan karival játszanak, és leirnak ezer dolgot arra, mit kéne csinálnia, de a vége mindig az, hogy mindenki hülye, és ez amugy lehetetlen, sőt akik tippeket adnak még a végén talán hazugnak is ki lesznek kiáltva. :D
Én csak 1 tanácsot adok, ha valaki leirja itt a bánatát, hogy mi nem megy neki, mivel van gondja, még véletlen se válaszoljatok neki, mert rohadt nagy csapda, és a végén még ti lesztek a hülyék. -
Sunrider924 #48961 Lehet persze, mondjuk ajtot nem talaltam kint a nyilt terepen, de ha ilyen jol mukodik a dolog akkor ugy csinalok en is mint a viccben az egyszeri juhasz es beszerzek egyet.
(Egyszeri juhasz all a mezon, latja hogy az uton jon egy taxi, megall a szoke no stopposnak, lehuzza az ablakot, az behajol, mire ablak fel, szoke no beszorul, taxis ki, szoke not hatulrol jol meg. Hummog a juhasz hogy neki is kell akkor szerezni egy ilyen ajtot). -
Esetleg húzdd be ajtóhoz, hogy az egyik oldalt te legyél, a másikon pedig az ominózus elit. Csak fantázia kérdése, egy egész kámaszutrát lehetne ilyenekből írni. -
Igen, már írták előtted ~10-en. -
unusual #48958 Hmmmm.....Visszajött az AH,és nincs meg sem a gold-os,sem az RMH 10-10cucom....Érdekes. -
Ugyanez igaz chainerre is. Persze ha desecrator, akkor szopás, de az ilyen helyzetekre jó a tp. -
Sunrider924 #48956 Haladunk. -
óóó :)
Akkor szorítsd magad sarokba, és nem kerülgetnek. -
Állj hozzájuk közelebb.