78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
"Egy hosszabb elismerő kék posztot olvashatunk, amiben Blizzard felismeri, és elfogadja azt, hogy nem sikerült túl jól az end game a Diablo 3-ban."
Na, de laglább a Blizzard elismerte, hogy nem jó az "end game" és próbál tenni érte. -
Sunrider924 #49432 Rakerestem AHba 1kezes 911 LoH es 61% crit dmgre
-
1,5millaert megszabaditalak tole
-
vita szerintem kellene azert ra -
De igen, 2x ekkora DPS-el -
celgene32 #49428 Tornado barbarok nem ilyen fegyverekkel szaladgalnak ? -
100k-t se igazán -
act1-re szerintem perfekt kis fegyver az wizardnak vagy wdnek -
Nagyon kicsi a DPS. Nem ér, csak nagyon keveset. -
Sunrider924 #49424 Huh, na ez derek. Leszogeznem hogy amire en valaszoltam az egysoros volt amit te menet kozbe szerkesztettel. Nem fogom levezetni hogy miert neveztem arnyekbokszolasnak a kettonk vitajat, de kurvara meglep hogy neked ez lenezesnek szamit. Szerintem max ertelmetlen. Azt csinalsz amit akarsz delutan, meg se kerdezem hogy te mibol veled tudni az en programomat. Szerintem hutsd le magad nyugodtan, nem ert semilyen tamadas reszemrol kar ezen felcsattanni. -
MaximumTruth #49423 Azt kell hogy mondjam, ez a játék egy nagy halom gőzölgő kupac shit lett.Harmad annyi variációs lehetőség, mint az előző részben, ott is idióta megkötésekkel, a story bárgyú,ami a kisebbik baj, de olyan fa hangon, vagy épp túljátszva van előadva, hogy hányhatnékom támad,a grafika nem nagy szám, olyan 6-8 évvel ez előtti szint,de bár ez lenne az egésszel a legnagyobb baj.Nincs igazi hangulat, mint anno a 2ben,és akkor az induláskor előjött hibákról meg sem említettem.Mert ezek egy noname szar cégtől, vagy egy hazug Eatől elvárás,de egy blizztől,aki tizenX éve üzemeltet mmo-t, igazi blamázs, vagy szándékos kibaszás az ügyfellekel.Az meg a taplóság netovábbja, hogy ha egyedül nyomná az ember fia/lánya,akkor is kell neki a nyomorék net, nem csak az autentikációhoz,tehát ha valaki más is használja a netet, akkor laggol mint az állatt mert ilyen szar módszerrel van megírva.Sajnálom, hogy pénzt adtam e szemétért,esetleg valaki nem akar ilyen szart venni?Bolti ár minusz 1K, és viheti is, isten hírével. -
celgene32 #49422
10 millaert felrakhatom vagy annyit nem er ? -
Tuti megint valamit állítottak droprateben... tegnap alig esett rare, ma meg minden pakkból majdnem, meg sima mobokból meg minden lófaszból az esik... mondjuk mindegyik egy nagy rakás szar :D De akkor is... -
Fogtündér áthúz :D -
ne tudd meg, mire rágugliztam, kétszer vitt el a mentő -
do2 #49418 Az hogy egy foggal már előrébb járok mint ahol mostv agyok, na akkor áthúzol act 2-n ? -
who am I 7 #49417 kösz, letört a kezetek a address másolásakor.. :D -
Skill #49416 valakinek van ismerőse usa szerveren ? -
Agaba72 #49415 Khm. Te nem a volvódról írtál, hanem a vezetésről......nem tetszik már neked a vezetés élménye, ne tessen másnak sem mert: olyan fárasztó, mert csak idő pazarlás, mert nem igazságos a jobbkéz szabály stb.
No offense. -
ShaiHulud #49414 csak kivancsisagbol: ha nem megy az act2, akkor miert is jo ha athuz valaki rajta, az achin kivul? act3 se fog akkor menni. -
miért nem próbálod ki azt, amit rajtad kívül mindenki más csinál? farmolod act1-et, és AH-zol, amíg nem megy act2?! minek húzatod át magad act3-ba? hogy azt még annyira se bírd, és újra picsoghass, hogy húzzon át valaki? tudod, utána mi fog történni (feltételezve, hogy találsz ilyen birkát)? igen, át fogod húzatni magad act4-en is. -
do2 #49412 Ha e4nnyire jól tolod az act 2-t nem húznál át rajta ? -
Hát én infernót végigvittem már de inkább act2-t farmolom ha némi goldot is akarok szerezni, mert act3 végén olyan elit groupok vannak néha hogy csak nézek és pislogok, múltkor kb 200 ezer aranyat elcsesztem miattuk javításra. -
ShaiHulud #49410 carlos meg a taplogyerek: no further comment. -
Délibáb, a játék nehéz -
nekem kb minden friendem act3-at farmolja, és a 90%-uk innen sg-ről van -
Hát max a mesében...
Bár ez egyik haverom haverjának a haverja ismer valakit, aki talán mér kivégezte act2-t.
Én sajnos 3 hete act1ben butchert farmolom, meg kis karikat húzok.És ez komoly... -
Ó... ha én azt mondom, hogy az én volvóm szar, akkor a te ford-od is szarrá válik?
Hogyis van ez?
Amúgy akkor és úgy írom le a véleményemet amikor és ahogy akarom. -
do2 #49405 Na és vmelyikőtök rá is érne ? -
Skill #49404 hogy ne lenne? -
Van -
do2 #49402 van olyan erős karakter aki át tudna húzni inferno act 2-n ? Az se baj ha nem végig -
BlazeH #49401 http://littlegoblet.deviantart.com/art/Diablo-three-parody-312174453 -
bocs, hogy átszervezem a saját programomat, de nem fogok ma "item huntolni"
nekem onnantól az nem normális vita, amikor közlöd, hogy én mit csinálok, és ezért még le is nézel
akkor neked meg jó faszverést, amíg én item huntolok, majd este számoljunk be mindketten az eredményről, mit szólsz? melyikünknek milyen volt a dropja?! -
Sunrider924 #49399 Altalaban nincs problemam az arnyekbokszolassal, de ma tul meleg van hozza. Neked is jo item huntot mara
-
a)egy aktualis instabil allapotra egy (sokugyanaz a 3-4) csalodott jatekos beirja a velemenyet (naponta ismételve)
tetszikérteni a problémát? volt itt már jópár normális, "élvezhető" vita bizonyos játékbeli problémákról, amikre soha egyik "fanboy" sem "ugrott"
a baj ott van, amikor leírja hétfőn, aztán hétfőn megint, mert nem bólogattak neki elegen, aztán kedden is, majd szerdán, és csütörtökre már kurvára unalmas lesz. aztán jövő csütörtökre meg egyenesen "menj már a faszomba ezzel" kategória -
Sunrider924 #49397 Most filozofalhatunk azon hogy melyik is a hiszti: a)egy aktualis instabil allapotra egy csalodott jatekos beirja a velemenyet b)amire egy masik "rajongo" raugrik hogy degradalni probalja a jatekot az o szamara, es ez neki zavaro, mert o egyebkent "elvezi" a jatekot, de most ettol irgumburgum? Az en tippem a b). -
ja, hogy közbe szerkesztgetsz.
#49395, ezért. Kicsit fárasztó már mindig azt látni, hogy beírod, hogy fos a játék, aztán várod, hogy bólogasson valaki. Tegyük át a circlejerket máshova. -
a topic degradálódik le egy kollektív óvodai kiscsoporttá, amiben ha nincs meg a délutáni szundi, azonnal könnyekkel kell eláztatni a padlót :)
(= túl sok a hiszti) -
Sunrider924 #49394 Tehat neked a TE jatekod attol degradalodik hogy MAS azt mondja az OVEROL hogy szar?