78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
az tuti hogy pár itemjét elfogadnám dhra is :) -
Felesleges a loh szerintem. Vagyis ezzel a buildel felesleges. -
fakanal #49551 Szep set, bar kb 0 Life on hit meg azert +130res kene neki:D Gyorsan kell olnie az biztos.Bator:) -
Nem az enyém, de eddig a legnagyobb monk dps szerintem. (unbuff!)(tudtommal, javítsatok ki ha nem így van)
-
na ja kábé ezért már csak altozok... -
Tegnap nekem peches napom volt első körben. Logoffoltam, rá óra múlva na mondom még egy kör és teljesen más képet mutatott akkor. Persze mind szar volt :D -
radical #49547 Tegnap este térdig gázoltam sárgákban 5NVvel majdnem mindenhol 3 jött packokból még ládából is az esett.
Persze mind szar volt... -
Pedig ahogy olvastam tervbe van véve, de nem a közeljövőben.
Nem is értem hogy hogy gondolták ezt ők, kiadták úgy a játékot, hogy a elvileg legjobb itemektől jobbak a mezei kékek. Olvastatok erről valamit, hogy ez miért így lett megcsinálva? -
cleric #49545 A cimbijeim mind lehagytak. Új, 40 körüli cimbiket keresek Nightmare Act 1-2-re és tovább. Esténként sivatagi séták és barlangászat, egzotikus állatok megfigyelése, vacsorára varázsital. Gyűjtögető beállítottság, pozitív hozzáállás, melee képességek előnyt jelentenek. Varázsolok vagy nyilazok, és akkor sem teleportálok a városba csata közben, ha tele a hátizsákom és legendary esik. Fiúk is jelentkezhetnek, de akkor szex kizárva :) PM vagy cleric#2416. -
Withdraw -
Elmennènk valami jobb ètterembe az eddig befolyt összegből, de nem találom hol lehet cash-outolni. :( -
Rehom #49542 igazán adhatnál akkor nekem 1 milliót mert nekem elfogyott a sok javítás miatt ... -
Paypal-os kifizetéshez mindenképp kell bankkártyát linkelni a paypal accounthoz? -
simon7108 #49540 én veszek 1 milliót 100k goldért.áll az alku?:D -
Skill #49539 valaki venne goldot? nekem van fölös! -
Igazán igyekezhetne már a blizzard a legendary-k újratervezésével :(
-
Pénzes AH-ban esély sincs rá, hogy megnézzem mit vettek meg tőlem utólag? :( -
Action #49536 Én meg ott lakom...:D
-
Act 3-ba néha benne lennék, de lehet csak lassítanám a haladást(egyedül nem tudom még farmolni hatékonyan). :) -
Skill #49534 aki farmolna act2őt 3mat vegyen fel : skillcopper#2399 -
Nekem az enchantress 2600as dpssel, alapból 2-3000 között, spec képességgel pedig 10k körül sebez, szerintem ez annyira nem rossz. Pedig még bőven van rajta fejleszteni való. Sokszor sajnos jobb mint egy public party... -
Nagyon fasza lenne, ha lenne egy kicsit több dps :S -
Traky70 #49531 DH-knak ajánlott bow a piac topikban (dex, loh, chd, 850dps) -
Főleg ellenségelterelőnek jók, plusz vannak hasznos képességeik, pl enchantress növeli az armort, ad attack speed-et, ellenségeket néha egymás ellen fordít egy időre, stb. Ha feltápolod őket, valamennyi sebzést tudnak csinálni, de nem túl jelentőset. -
-
Igen van.
Ő is fejlődik és egész jó skilljei vannak. Nagyon hasznos főleg infernon. -
Savmacska #49527 Igen van... -
Madi92 #49526 A followereknek van valami értelme? Meg a peteknek?
Witch dokival kezdtem a diablos pályafutásom, és mivel többen mégis csak jobb, a Tempelárt magammal "cipelem"!
Adtam neki jóféle vasakat is, de még egy koszlott zombiba is 2őt vagy 3at sebez. Ez normális, vagy csak nálam ilyen harmat?
Pet-ek sem nagy számok.. kb azok is csak ilyen 3akat sebeznek.
Tehát azon kívül, hogy legalább nem engem csépelnek addig is, van valami értelmük? -
persze igazad van.
1 év múlva nézd meg majd a topicot.
nem, 6 hónap múlva. -
Savmacska #49524 60+ -os kék/sárga itemeket, el adjátok vagy szétszeditek ?! Exquisite Essence-nek van értéke ah-n, vagy van rá kereslet ? -
En is jobban szetneztem es sikerult talalnom 1-2 dolgot olcson most mar mehet a farm egy kicsit.. :)
Koszi a tanacsot jolesett....
-
pontosabban csak az, mert az összes cuccom azon kívül vagy nightmares vagy talált. -
kb 200k-t költöttem eddig hellen wizára, ebben benne van a fegyó is. -
"Valakinek tapasztalatok a witch dokiról? Kicsit bővebben? Fejlődés,farmolás: könnyűsége, gyorsasága, élvezhetősége.
Mennyire felszerelés igényes?"
Közepesen nehéz karakter. Fejlődés lassú singleben, mint minden nem meleenek. A pet-ek infernon használhatatlanok. Egészen infernoig sok variációs lehetőség van, de aztán már szerintem kizárólag a 4 skill lock + 300% manaregen + zombi bear kombó az effektív, ez extrém módon halálos a karira, mert be kell menni a mobtenger közepébe. Esetleg a poison dart kombinálva support skillekkel team gameben.
Előnye, hogy van menekülő spellje, és egy-két jó varázslata bár nagyon szituáció függők, emiatt kicsit randomizálják a karakter teljesítményét.
A felszerelés kifejezetten drága, mert nem csak int az elsődleges neki, hanem armor+str+vit legalább annyira fontos és dex se árt. HC-ba ne kezdj vele. Softcoreban nem tudom megítélni.
PvP: lesz olyan? :D -
Ry0K3N #49519 Nem kell oda az sem csak ésszel kéne játszani 1-2 vadbaromnak publicon és le lehet ölni mindent szar gearben is. -
egyáltalán nem kell annyi, hellhez semmikép se -
Ja en is kileptem egybol..:) De rajottem csak love kell es mehet... :) -
jo otlet mar csak egy par millio arany kellene es kafa lennek.. :) -
Ry0K3N #49515 Publicot kerüld hellen. Kivéve ha ismerőssel vagy. Eszméletlen balfaszok vannak. Ha 3x hal egy elite pakkon már leavela sok saláta mert jajjdenehézneki. (pedig csak az eszét kéne használnia) -
60-as fegyverre keresel, req. level reduval.