78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Az... :D
Csak röhögni lehet egy ilyen kis szánalmas gyíkon. -
Fogd fel bosszúként mert én bazdmeg 3 napja azon forgok hogy hogy a picsába lehet az 1M goldokat átfordítani 15 euróba. :D
(mármint az elbaszott áron berakottak vissza/átrakásán kívül, mert ott néha nekem is sikerül ilyen 3-600K-s cuccokat eladni 8-15 eurókért, dehát az a pár darab hetente a konstanstól kurva messze van...) -
beteg :D:D:D -
Dr DeViLKiNG #49591 Én meg találgatom a kuka rareket. Jó ez a játék. -
Hehe...eLiXir újra akcióban (Troll in Action):
Feladó: eLiXir
Elküldve: 2012. 07. 05. 14:30
Tárgy: Nincs tárgy
HA NEM NÉZTED VÉGIG MI A KURVA ANYÁDÉRT IROD ODA HOGY 5 ÓRA BAZMEG, NEM EGYSZER IRKÁLSZ LE VMIT AZTÁN RÁ 2 PERCRE LEÍROD H NEM IS TUDSZ RÓLA, NEM IS NÉZTED, NEM IS OVLASTAD. GECIRE BUTA VAGY BAZMEG -
Psychedelic #49589 A crit dmg-esek 12 millatól indulnak, viszont olyan nincs amin még crit is lenne mellé, én gusztustalanul drágán raknám be. -
Valaki pricecheck?
-
Skill #49587 hasonlóan éreztem kb tegnapig. esett gyűrű . mára már elment 40 euroért azt meg költöm rá a karakteremre. egyre jobban megy. amúgy a gond az, hogy puggal nagyon rossz menni mert volt már olyan hogy az emberen 36os szintű chest volt. szóval aki akar rendesen öltözött emberrel act2őt 3mat farmolni az vegyen fel : skillcopper#2399 -
Miért bukta? RMAH-ban el tudom költeni, nem?
Most imádkozhatok, hogy ne vigyék el az itemeket, amiket tegnap raktam fel :D -
Majd vehetsz rajta pandákat :D -
Hogyaza...
Pfuhh.
Na, akkor este kalmárkodok, elköltöm az ah-ban, és eladogatom, amit vettem, csak már Paypalt kiválasztva.
Köszi!
-
NikeCortez #49583 Szia!
1. PayPal hozzárendelése.
2. Eladásnál ne a B.net Balance-hoz rendeld hozzá, hanem gördítsd le a menüt és állítsad be a paypal-t.
2-3 napon bellül meglesz az eladott tárgy ára a paypalodon.
mellesleg : ha bnet balance-odon van a pénz, az bukta :) -
Amikor a sell fülön berakod az itemet akkor középen alul van egy kis legördülő select, ahol kiválaszthatod, hogy paypal, vagy Battle.net balance.
Alapból battle.net balance van beállítva. Ezt nem válthattad át. -
1:02
-
Nem értem, mit hagytam ki.
Nyilván azért csatoltam a Paypalt, hogy oda utalja ne szivassatok már :((
Ezt a kibaszást :(
Hol kellett volna kiválasztanom eladásnál? Nem rémlik semmi ilyesmi. -
Skill #49578 aki farmolna act2őt 3mat vegyen fel : skillcopper#2399
eladó gold nálam . részletekért pm.
olcsón vennék d3 accot =) -
akkor tanulópénz. az eladásnál ki kellett volna választanod, hogy hova utalja a pénzt, bnet balance vagy paypal. bnet balance-ról pedig nem tudod utólag kiutalni.
de ne búsulj, forgasd meg. vegyél olcsón rmah-ban tárgyakat és tedd be drágán aranyért. ezzel is nagyokat lehet kaszálni... -
am kissé közönyös lett számomra a játék, be-be nézegetek (elsősorban ah) de valahogy nincs semmi ami motiváljon(ahhoz képest hogy inferno diablo még nem ment le).
2db 60-asom van inf.act2-3 környékén de egy stormshielden kívül semmi nem esett ami használható volt, talán nálam ez ölte meg az egészet.
egysíkú, monoton lett ami annak tudható be hogy folyton azt számolgatom hogy még hány ezer sárgának kell ahhoz kiesnie hogy összegyűljön annyi gold hogy az ah-ban tudjak venni egy jobb sárgát (mert ugye azok nekem nem esnek)...
komolyan néha elgondolkozok azon hogy mi lett volna ha a monszták csak goldot dobnak felszerelés vásárlására meg ott az ah(-sztem. ugyanez mint most)
no, de nem fröcsögök tovább még a végén rám gyújtjátok a lakást:)
pvp(vagy valami dropmodifierpatch-amit kétlek) remélem hoz majd egy kis vérfrissítést -
Battlenetes accrol nem tudsz kivenni, ha jól tudom.
Eladásnál nem állítottad be, hogy PayPal-ra tegye az összeget. -
Hm, kicsit szkeptikus vagyok.. Naponta 1-2 item megy el AH-ban, ehhez is néha nevetséges szintre le kell vinnem az árakat. Annyi sárga szemét hullik, mint égen a csillag, köztük használható / eladható 100-ból talán 1.
Tippek? -
A probléma az, hogy a paypalon a balance 0, a battleneten viszont ott van, paypal pedig hozzá van adva a battlenet accounthoz.
Az eladások pedig legalább 2-3 hetesek. -
Talán segít. -
Amúgy a dodge számolást nem is nagyon értem. % dodge-ot írnak ki a képességek, hogy annyit adnak pluszban, de valójában mindig jócskán kevesebbet adnak. Gondolom itt is valami olyasmiről lehet szó hogy soha nem lehet elérni a 100%-ot és exponenciálisan sok dolog kéne hozzá, de ez akkor is elég félrevezető.
Amúgy én már megkaptam azt az acsit tök véletlenül még hellen alig 30-40%-os dodge-al (vagy max 50-el ha épp olyan skillekkel mentem), asszem csak mázlim volt :D -
Nézd végig. Mindent pontosan leír mennyiért vett. Szépen megy sorba és exelbe írkálja mi mennyi. -
Most látom h csak 2 gemjei radiant star a többi kisebb, de így is érnek kb 60 milliót csak a gemek rajta. És akkor a többi cuccból még egy forintot nem számoltál bele :) -
Én gondolkozok egy dodge builden de nem tom mekkorát tudnék kihozni...
Build
40 alapdodgehoz,nem tom van-e guardian's path passzivja,ad 15-öt,mantra is 15,dashing strike 20,FoT 16..Ott van még a Sixth sense,de azt nem merném betenni.Bár attól függ mennyit számít 2000 armor..v nekem kb ami lesz,1200 körül.Mert 30% crit chance-hez az még 9.
összesen 40+15+20+16+9(+15 ha tudja spammolni 3mp-ként a mantrát:P)
Bár,most h kiszámoltam,elég fos...70% dodge-ot lehet ezekkel csinálni,nem számolva a mantra spamot,azzal 74,5-et lehetne.Ebből nem lesz Like water acsi:P (dodgeolj 15 támadást ZSINÓRBAN!) -
nem néztem végig... :) -
Igazából 1.5-2 óra. -
ha tippelnem kéne cuccok eladásából. -
És ráment 5 órája. (legalábbis a videó alapján) -
Én eddig össz ha 5-10 misit szedtem fel, pedig már 3. aktát tolom.. Honnan ez a sok della? -
Tegnap 55 (60) milióból rakot össze egy gyerek 37k dps-t 700+ resis 7k armor stb.
video -
fakanal #49561 egyetertek.. csak a fegyok 20-50m -ig megy.:D -
300ból inkább. -
100-ból ezt nem rakod össze az fix -
Csak a gemjei többet érnek :)
Legalább 500 millió szerintem. -
Hát csak a gemjei 140 milliót érnek, úgy azért nem nehéz jó cuccokat összeválogatni. A LoH pedig tényleg iszonyatosan kevés, a resistek is nagyon gyengék. Gondolom a build arra van kihegyezve hogy előbb öljön mindenkit mint ahogy őt ölik, de ha mondjuk act4-ben körülállja több extra healthes elit csoport, akkor azért megnézném mit tud csinálni. -
100 millió körül. -
fakanal #49555 na ja de azert baltas barataink sebezhetetlen minionokkal. Az szerintem okozhat gondot, mert ugye ki kell szedni a goret a csoportbol:D
Szerintetek mennyibe fajhat ez a gear?:D (Gold/Euro) -
Az egyik gyűrűje még fejleszteni való, de azért szép. Szerintem azért nem kell neki loh, mert mire pl egy arcane sentry működésbe lépne, addigra vége a pakknak. :)