78998
  • Sunrider924
    Max bid. Megadsz egy osszeget ameddig hajlando vagy elmenni az adott targy licitalasakor, legyen ez 600k, ennyit szansz ra. Beirod maximum bidnek. A licit indul 100krol, a rendszer levonja a 600kbol a 100k-t. amint valaki radlicital a rendszer ujralicital a nevedben, es teszi ezt annyiszor amig el nem eri a kiszabott maximum oszeget a 600k-t. Es igen, instant.
  • Dr DeViLKiNG
    Több mint fél évvel a megjelenés előtt lehetett már látni, hogy ez közel sem lesz d2-höz. Nem tudom hova ez a nagy meglepődés.
  • setuh
    Igen,csak most ettol ugy erzem magam,mintha nem azt adtak volna amire en szamitottam,hanem kihoztak egy felig romlott hust aminek csak a felet ettem meg ezert meg ehes maradtam :D
    Szinte mindenki a D2-ot vette alapul amikor megvette a jatekot,hogy ezzel meg akar 10 ev mulva is fog jatszani, szoval boven megeri az arat.Nekem alap elv az,hogy csak egy storyert nem veszek meg jatekot,annyira azt sose elveztem.

Nekem eddig vagy 40 oram van benne,igaz most volt egy honap kihagyas,de alig volt kedvem visszajonni jatszani.Most meg egyedul az motival,hogy kiporgessem infernon is,de ehez az agyatlan farmhoz act1-en semmi kedvem,foleg,hogy kb. 0.001% eselyem van,hogy essen vmi hasznalhato,es igy csak a gold miatt farmolok.Ha tudnam,hogy azert nem lehetetlen,hogy essen vmi jo cucc,mar kicsit jobb lenne az egesz,bar meg akkor se az igazi.
  • jazzy
    Én nem állítom, hogy a játék jó. De élvezted 1 hónapig? Élvezted 1 hétig? Akkor megérte az árát. Ha elmész berúgni 2 nap múlva semmit nem érzel már belőle, nem érte meg? Ha elmész étterembe úgyis éhes leszel pár óra múlva, nem érte meg? Ehettél volna helyette vajas kenyeret, maradt volna pénzed, de neked jól esett.

Csalódás, mert én is évekre rendezkedtem be, de ettől függetlenül az árát nem sajnálom. Adott 150 szép órát.
  • alienenemy
    auction botok csinálják. Felvásárolják a relative olcsó itemeket, és az árakat magasan tartva drágábban eladják. A gazdájuk aztán a goldot adja el.
  • Fpocok
    barb
  • GyaxyBoy
    Egy kérdés! Van DH-m és WD-m. Most szeretnék elkezdeni egy közelharcost is. Melyket ajánljátok? Tudom hogy mind a két karakter különböző stílus, de mégis melyik a jobb? Barbár vagy a Monk? (ár, élmény és skillek alapján)
  • skinnyman
    3. ilyennel már én is találkoztam, rámentem hogy bid, és már írta ki azonnal hogy felül lettem licitálva, brutál. Ezt tuti nem ember csinálja, nem tudom hogy csinálják, de nem amatőrök.
  • Skill
    eladó gold nálam.
    olcsó használt d3 accot veszek =)
  • setuh
    Eletem elso nem olcso game,es blizzardnak pedig az elso fail-je,legalabbis hosszutavra nezve.Ezt a szart...
    Na,de legalabb megtanultam,hogy ezentul egy jatekra se fogok raugrani egybol,elobb kivarom a visszajelzeseket,1 honap alatt errol is kiderult,hogy nem eri meg a penzet.
  • Lammer
    aha! es 100%-ig igaza is van :)
  • alienenemy
    Ez a game meghalt. Nem is csoda, amilyen a loot meg a craft rendszer. Erre a random sz---a szerintem már senki nem vevő.
  • Fpocok
    1. Papírt crafthoz folyamatosan fogod kapni, ha nem most, akkor következő nehézségi fokozaton.

2. Alapból mindenki tudja ugyanazokat, de lehet randomra lootolni újakat.

3. PAssz.
  • setuh
    Jo, de kb 1 honapja ilyen 20-30 ezer ember jatszott pubba,es innen latszik,hogy mennyire megcsappant a jatekos allomany.
  • Psychedelic #49780
    Én még 1 percet nem játszottam public gameben, és sztem elég sok ember van ezzel így. Publicba menni szerintem totál értelmetlen.
  • Madi92
    Hali!
    Szeretnélek titeket megörvendeztetni, egy-két noob kérdéssel! :D

1. Hol lehet találni craftoláshoz szükséges papert? 1et dobott valami kincskereső, nem a zsákos rohangálós, ez valami npc volt a sivatagban, de ment a hent, és csak a papírt találtam a helyén, ő eltűnt, ki tudja hová.So van valami jó hely erre? Vagy lehet venni esetleg?

2. Ha már crafotolás! Mindenki ugyan azt tudja csinálni? Vagy mindenkinek kiver a játék random dolgokat, és ő azt fogja tudni?

3. AHban ha licitálok egy tárgyra, miért van az, hogy rögtön ugrik a tét, mintha más is licitált volna, szerintem ember nem tud ilyen gyorsan reagálni... Ez valami csít?
  • setuh
    Komolyan 1400-an jatszanak pentek este pub gamebe?Jatszik ezzel egyaltalan meg vki?Mi lesz itt egy fel ev mulva,kihalt lesz az egesz.
  • Kandurex
    most ez 4 részen keresztül fikázódik?
  • TVelvet
    Nekem is tetszik, kezd tényleg alakulni, keep it up. :)
  • Lammer
    Jo lett!!! Eddig minden epizoddal 100%-ig 1etertek :)
  • Madi92
    Igazából csak a könyvek érdekelnének. Az még így kicsit komplex nekem. A többit úgy ahogy értem.
  • greyfox
    1. Teljesen felesleges, ha a sztorira vagy kíváncsi, biztos leírják valahol a neten.
    2. Csak hivatalos úton, a Blizzardon keresztül lehetne lokalizálni, amit ha a launch-kor nem tettek meg, kizártnak tartok, hogy később megteszik.

(ez nem egy mass effect, itt majdnem minden infó adatbázisból jön)
  • Madi92
    Skacok, magyarítás megoldható a játékhoz? Úgy olvastam valahol, hogy nem, de nem fejtették ki, hogy miért! Tehát mi akadálya neki? Nem is lehet soha, vagy csak jelenleg nem lehet? Tudom, ez pont nem az a játék, ahol szükséges lenne, de én szeretek mindent elolvasni, nagyjából meg is értem így is, hogy miről van szó, de csak olyan homályos foltokban.
  • j0nNyKa
    hazudsz. mindenki ezt írja.
  • unknown nick
    Nelson: ovasd el ezt Monk guide

Nagyon jó megfontolások vannak benne Monk Inferno-ra. Az item és stat rész összefoglaló a legokosabb.
  • jazzy
    Bocs, ha elkeserítelek, de semmi okom nincs hazudni arról, hogy titokban megnéztem, amikor semmi ingerenciám nincs elindítani. Elég nekem a kommenteket elolvasni róla. Meg a címét.
  • pisztácia
    Teljesen jó a videó... ne foglalkozz hogy mit írnak. Persze mindenki azt írja, hogy ne nézi, de már tuti megnézte...

jöhet még!
  • Különc
    Én jót nevetek rajta, bár eddig 1 másodpercet se néztem belőle
  • berlinboy6329
    Nah kipróbáltam a monk buildet.70% dodgeot tudok összehozni tartósan.75-öt mantea spammel.
  • Akronomus #49765
    hát ha neked ez jön le ebből, akkor ott vannak gondok, nem itt :P
  • Fyrex
    és aki ateista az degenerált? nem értem az összefüggést
  • Akronomus #49763
    Azért mert ateista vagyok, azéééért :D :D :D
  • Fyrex
    méééééért istenem, méééééért
  • Revans85
    igen, ha összeszokott csapat van, akkor jól kiegészíthetik egymást
  • skinnyman
    Jah.. Akkor gondolom célszerű a barbároknak/monkoknak mindig különböző warcry/mantrákat választani coopban
  • Akronomus #49759
    Diablofans fórumon olvastam annó az 1.0.3-mas patch után, hogy kicsit növekedtek a statok a legendary-kon, de tény hogy nincs róla hivatalos közlemény.
  • Hegi90
    hol?
  • Akronomus #49757
    Na még vagy 20 vidi, és képes leszel végignézni :P

Ninjahotfix-ben növelték elvileg a jelenlegi statskálázódást a legendary-kon, én erre értettem a "buff"-ot.
  • j0nNyKa
    egyre jobb, masfel percet birtam, amikor kijelentetted, hogy megtortent a legendary-k buffolasa
    video keszito, webtervezo, blogger, idoutazo. :)
    ertsd: nem, egyaltalan nem volt, es nem is lesz ilyesmi - uj magas szintu legendary-k lesznek, de odebb van az is
  • Revans85
    sajnos nem, csak egyet vesz figyelembe