78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
dark, meg tyrael temakban kerult be a bannerba, sima sg temanal egyelore nincs bent
ott:
-
jolvan, maradjunk annyiban, hogy fake a kep
(btw 1.0.3 ota az osszes horde + arcane pakk ilyen, mivelhogy ugyebar sokkal surubben rakjak az arcane-t az emlitett patch ota)
nem 1, nem 2 ilyennel talalkoztam mar - de ezek tenyek, szoval gondolom sok meggyozo erejuk nincsen -
Mondjuk engem nem érdekel különösebben mi történik más karijával, amíg az enyém nem hal disc-től meg. (A megjelenési nap óta csak HC karival játszom.) -
dehogy letezik
szimplan ez a tipikus peldaja annak, hogy o nem tud valamit elkepzelni (lehet hczni nyugodtan, nincs lag), tehat ha te ezt allitod, akkor hazudsz, hulye vagy, es amugyis a kurva anyadat. -
Nincs offline verzióm. Egyátalán létezik olyan? -
Hallottam, de ilyesmi szerintem azzal sem lehetséges, max feleennyit dobnának. Ha több csoport összeállt akkor lehetséges lenne de akkor meg csoda hogy addig egyáltalán túlélte hogy ez idáig fajuljon :) Bár ki tudja, simán megeshet végülis, csak nem valószínű.. -
Lancus #49908 Akkor te nyilván offline verzióval játszol, ugyanis több ezer hardcore-os halt meg egyszerre, nem is egy alkalommal. Olvass utána, de nyilván te egy csak a számodra fenntartott verzióval nyomod ami hibátlan, és már patcheléseket sem igényel. Továbbá a te verziód kikerüli a felmerülő hibákat. Világos... -
Aszem ez lesz,thx:) -
lehet én vagyok a hülye, de én nem látok semmit. -
Ry0K3N #49905 20 euró bid 200 buyout azt had szóljon -
rmah ha eszed van -
Megis mennyivel tobb?30-40 millioert erdemes betenni? -
Megválaszoltad a saját kérdésed. -
Szerintetek mennyit erhet ez?
Ah-ba 15 millio folott lattam hasonlokat,de ez vmivel jobb. -
Ry0K3N #49900 Ha két csapat arcanes elitet összeránt valaki simán lehetséges az alábbi látvány. -
mmmm 
-
horde affixrol hallottal mar? -
fake? -
disco :P -
wtf? :DD -
"Act2.-ig játszható, a hardcore pedig az első lag eljöveteléig. "
Pár száz óra alatt egyszer sem haltam lag-tól. Egyszer volt szerver oldali disc-em (nem ISP) és élve maradt a kari. -
"Bizonytija, hogy magasszintu faszveres folyik a blizz berkeiben, mert kulonben mi az anyamat csinaltak eddig?"
Ez érdkes kérdés SCII-nél is megjelenés előtt 2 héttel mielőtt gyártó sorra ment volna a gém tervezték át majdnem kompletten a zerg fajt. Mintha addig semmit nem csináltak volna (Bár előnye lett szvsz.)
Hihetetlen bugok voltak a gémben chat nélkül, mikor megjelent. Most már ott tartunk, hogy lassan itt a HoTS és a jelenlegi BW-s szupesztárok edzenek rá, akik eddig kizárt volt, hogy ott hagyják a BW-t a Kespa miatt. A kiegben a skill faktor emelkedni fog, nehezedik a játék, ahhoz már kelleni fog a koreai dna. :) Az SCII-t is nagyon sokan köpködték a változtatások miatt és mára a legjobb rts lett a műfajában.
Biztos vagyok benne hogy itt is egy 2 év max 3 fejlesztésű gémet dobtak ki megnézték mi a hatás és gyurmáznak majd rajta keményen. Ha nem teszik meg a kellő változtatásokat a Blizzard név soha nem lesz többet a minőség garanciája. -
ilyenekre van igény ah-n?:
-
sata75 #49891 és illusionist? :)) -
lol'd -
-
bannerban linkek alatt :) -
muta -
olvasok szama script a tyrael es a dark temakban, csak ugy erdekessegkeppen -
Myxir #49885 Értem, bár gondoltam 
Akkor marad a vétel, kösz hogy írtál. -
Törttel nem fogsz tudni játszani soha. -
Myxir #49883 Hali!
Nem tudom, hogy itt foglalkoztok-e tört verzióval, de megkérdezném, hogy valaki letöltötte a játékot esetleg?
Mert fenn akadtam belépésnél...a battle.net szórakozik velem, és nem tudom hogyan kéne azt kiiktatni.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném,de ha ezzel most berontottam akkor bocsi mindenkitől. -
az, hogy archon armor. -
/elsomfordál
(tegnapelőtt 25K-ért volt bent egy 20+M-s item. lemaradtam róla.) -
Az arányokat meg van hova fejleszteni. :)
-
Hát ha nem én lennék annyira nem lenne értelme, hogy akár rajzolhatnám is ezeket. -
Te vagy? -
Ja, de mégis. :)
-
Istennek se akar összejönni a Devilking állandó.... :/
-
Tuti valami designer cucc, bár akkor az ára is borsos lenne. :D