78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1.eladva
2. eladva
3. vettem aranyat, de nem költöm el, amíg nem muszáj, más farmolta helyettem :-) -
amugy:
1) miert szeded fel a feher itemeket a foldrol?
2) miert nincs a ladadban semmi (+hely sem)? hol vannak a gemek, tome-ok, page-ek?
3) mi az istenbol van 10 milliod? -
azt hittem csak infernón lesz legendary -
felraktam, de mind a dps, mint az life kisebb lett a mostaninál, csupán 0,4%-al lett nagyobb az armor.... -
nem is olyan rossz cucc az igy hell vegere, sot akar inferno elejere
nem mondom hogy megvaltja a vilagot, de hasznalhatobb, mint az atlag legendary-k -
Az az eladási értéke... vendornál. Azzal ne foglalkozz.. általában az item level szerint növekszik, de szerintem csak kurvára random... -
1st legendary Hell Act II Kula bácsi előtt....
elég gyengusz, de ilyet is láttam....
-
Explosive blast chain reaction. -
acsihoz kell, illetve diablo 2 visszautalas.
ezen kivul tokjo lenne ha nem toltenel fel bmp-ben kepet az internetre. -
Madi92 #49985 Hali!
Mivel még új vagyok Diablo világában, ezért nem teljesen vagyok tisztában a tárgyak értékével!
Találtam egy itemet, első látásra nem tűnt nekem nagy számnak, de az érteke, játék szerint 400gold, és nekem ez eddig a legtöbb.
Meg tudnátok mondani, hogy mi benne az ilyen nagy szám, és hogy ér-e valamit? Item -
pakold magadra a blizzardot, annal tovabb nem ugranak :) -
lófaszt nem tudok csinálni a nerffel, ha szimplán kiugranak a blizzardom alol.
Tudom, én vagyok a balfasz. -
pedig brutal nerfet kaptak 1.0.3-ban, azota semmi gond nincs veluk -
meteor 65 ap-ert? haaaaaaaaaaat... -
Rehom #49980 
-
mondjuk act 2-nél wizával már az idegbaj szélén állok a sok kis gyors ugraburgálós köcsög miatt. -
tegnap eladtam egy fegyót 10milkáért, felgeareltem belőle sorcimat (meele, crit massos build) most már act2t tankolom simán, este act3 próba. sztetek melyik a jobb? explosive blast, meteor,vagy vmi más? -
en felretettem wizardomat... most barbival nightmare-en tolom act3 vege... bar megigertem, hogy nem veszek semmilyen targyat AH-bol... belialig (nightm.) ki is birtam... kellett vennem egy jo fegyot, mert megagagyi volt eddig (IS!) a drop :) emlexem wizarddal sokkal konyebb volt, de igy talan nagyobb a kihivas... kivancsi vagyok meddig fogom megint kibirni AH nelkul :)
izebigyo: viszont raereztem a craftolas izere... neha-neha osszejon egy-egy nem is olyan rossz targy... de ofkorsz AH-ban 45x jobbak vannak :) de meg igy is a craftolt targyaim verik a dropjaimat :) -
dehogy is, csak azt nem trendi leirni, hogy valami jo :) -
Úgy látszik itt én vagyok az egyetlen, aki még élvezi a játékot :) -
Van aki még játszik? -
Ennyi. Gyakorlatilag különösebb gond nélkül végig vertem act-2 a DHmmal... -
jaja neztem en is, 38 mpnel ugras -
kommentek egyértelműen cáfolják -
valaki nem tud hivatalos blizzard store-os cuccokat szerezni olcson? (nem tudom hogy egyaltalan lehetseges-e)
ez erdekelne engem, de nem 35 dodoert.. -
Working Item Dupe Technique? -
Noodlee #49968 Embereket keresek Act 2 farmra.
Akit érdekel a dolog, az vegyen fel.
meguntam az előre rohanó marhákat, a 300-as sebzésű fegyverükkel, majd visszahozzák a 3 csoport eliteot, mert nem bírnak velük mit kezdeni. -
-
Dr DeViLKiNG #49966 Igen, az egyes script/adatbázis változtatásoknak rengetek köze van a kód változtatásához. Én még csak 11 éve programozok, te mennyi ideje hogy ennyire próbálsz kioktatni? -
Menj már innen -
cateran #49964 Nem mondod....A beta ota kijott patchek nem valtoztattak semmit a kodban, mi? Egek, hiszen meg maguk a blizz programozok sem tudjak, hogy mi mit valtoztat, ha atirnak vmit (legmarkansabb pelda talan Deckard Cain "beragadasa")..de azert okoskodj csak 1 kicsit:P -
Hali23 #49963 Magic léttére ez elég jó...
-
Ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna... -
Dr DeViLKiNG #49961 Ott, ahol sok esik. -
Goldot hol a legjobb farmolni inferno act1-ig? -
who am I 7 #49959 D3-as gold packomat ilyenre váltanám, biztos belemennek :) -
:D -
Itt asszem vehetsz amennyit csak akarsz:) -
GOLD-ot vennék sürgősen!!!! -
hovika81 #49955 Köszönöm!