78998
  • Frank99
    1.eladva
    2. eladva
    3. vettem aranyat, de nem költöm el, amíg nem muszáj, más farmolta helyettem :-)
  • j0nNyKa
    amugy:
    1) miert szeded fel a feher itemeket a foldrol?
    2) miert nincs a ladadban semmi (+hely sem)? hol vannak a gemek, tome-ok, page-ek?
    3) mi az istenbol van 10 milliod?
  • Frank99
    azt hittem csak infernón lesz legendary
  • Frank99
    felraktam, de mind a dps, mint az life kisebb lett a mostaninál, csupán 0,4%-al lett nagyobb az armor....
  • j0nNyKa
    nem is olyan rossz cucc az igy hell vegere, sot akar inferno elejere
    nem mondom hogy megvaltja a vilagot, de hasznalhatobb, mint az atlag legendary-k
  • Fpocok
    Az az eladási értéke... vendornál. Azzal ne foglalkozz.. általában az item level szerint növekszik, de szerintem csak kurvára random...
  • Frank99
    1st legendary Hell Act II Kula bácsi előtt....

elég gyengusz, de ilyet is láttam....
  • Voyager5
    Explosive blast chain reaction.
  • j0nNyKa
    acsihoz kell, illetve diablo 2 visszautalas.
    ezen kivul tokjo lenne ha nem toltenel fel bmp-ben kepet az internetre.
  • Madi92
    Hali!
    Mivel még új vagyok Diablo világában, ezért nem teljesen vagyok tisztában a tárgyak értékével!
    Találtam egy itemet, első látásra nem tűnt nekem nagy számnak, de az érteke, játék szerint 400gold, és nekem ez eddig a legtöbb.
    Meg tudnátok mondani, hogy mi benne az ilyen nagy szám, és hogy ér-e valamit? Item
  • j0nNyKa
    pakold magadra a blizzardot, annal tovabb nem ugranak :)
  • Hegi90
    lófaszt nem tudok csinálni a nerffel, ha szimplán kiugranak a blizzardom alol.
    Tudom, én vagyok a balfasz.
  • j0nNyKa
    pedig brutal nerfet kaptak 1.0.3-ban, azota semmi gond nincs veluk
  • j0nNyKa
    meteor 65 ap-ert? haaaaaaaaaaat...
  • Rehom
  • Hegi90
    mondjuk act 2-nél wizával már az idegbaj szélén állok a sok kis gyors ugraburgálós köcsög miatt.
  • Aradebil2
    tegnap eladtam egy fegyót 10milkáért, felgeareltem belőle sorcimat (meele, crit massos build) most már act2t tankolom simán, este act3 próba. sztetek melyik a jobb? explosive blast, meteor,vagy vmi más?
  • Lammer
    en felretettem wizardomat... most barbival nightmare-en tolom act3 vege... bar megigertem, hogy nem veszek semmilyen targyat AH-bol... belialig (nightm.) ki is birtam... kellett vennem egy jo fegyot, mert megagagyi volt eddig (IS!) a drop :) emlexem wizarddal sokkal konyebb volt, de igy talan nagyobb a kihivas... kivancsi vagyok meddig fogom megint kibirni AH nelkul :)

izebigyo: viszont raereztem a craftolas izere... neha-neha osszejon egy-egy nem is olyan rossz targy... de ofkorsz AH-ban 45x jobbak vannak :) de meg igy is a craftolt targyaim verik a dropjaimat :)
  • j0nNyKa
    dehogy is, csak azt nem trendi leirni, hogy valami jo :)
  • Hegi90
    Úgy látszik itt én vagyok az egyetlen, aki még élvezi a játékot :)
  • jazzy
    Van aki még játszik?
  • Fpocok
    Ennyi. Gyakorlatilag különösebb gond nélkül végig vertem act-2 a DHmmal...
  • j0nNyKa
    jaja neztem en is, 38 mpnel ugras
  • Aradebil2
    kommentek egyértelműen cáfolják
  • j0nNyKa
    valaki nem tud hivatalos blizzard store-os cuccokat szerezni olcson? (nem tudom hogy egyaltalan lehetseges-e)
    ez erdekelne engem, de nem 35 dodoert..
  • j0nNyKa
    Working Item Dupe Technique?
  • Noodlee
    Embereket keresek Act 2 farmra.
    Akit érdekel a dolog, az vegyen fel.
    meguntam az előre rohanó marhákat, a 300-as sebzésű fegyverükkel, majd visszahozzák a 3 csoport eliteot, mert nem bírnak velük mit kezdeni.
  • Különc
  • Dr DeViLKiNG
    Igen, az egyes script/adatbázis változtatásoknak rengetek köze van a kód változtatásához. Én még csak 11 éve programozok, te mennyi ideje hogy ennyire próbálsz kioktatni?
  • jazzy
    Menj már innen
  • cateran
    Nem mondod....A beta ota kijott patchek nem valtoztattak semmit a kodban, mi? Egek, hiszen meg maguk a blizz programozok sem tudjak, hogy mi mit valtoztat, ha atirnak vmit (legmarkansabb pelda talan Deckard Cain "beragadasa")..de azert okoskodj csak 1 kicsit:P
  • Hali23
    Magic léttére ez elég jó...

• setuh
    Ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna...
  • Dr DeViLKiNG
    Ott, ahol sok esik.
  • setuh
    Goldot hol a legjobb farmolni inferno act1-ig?
  • who am I 7
    D3-as gold packomat ilyenre váltanám, biztos belemennek :)
  • Fpocok
    :D
  • Her Laca
    Itt asszem vehetsz amennyit csak akarsz:)
  • Frankie87
    GOLD-ot vennék sürgősen!!!!
  • hovika81
    Köszönöm!