78998
  • skinnyman
    Nem is szar, pár millát megérhet :)
  • Fpocok
    Most esett lol
  • Különc
    Jobbra, le, balra, fel

Nincs mit
  • Ferrari23
    Ja elég érdekes :D 2 hete mást se csinálok csak farmolok inferno act 1 be, minden utolsó szart kinyitva, meg leütve :D és 1 db se esett :D:D
  • Fpocok

• skinnyman
    Hm, egész jól hangzik, lehet hogy valami hasonlót majd megpróbálok. Durva hogy minden nap esik legendary, nekem másfél hónap alatt egy sem esett
  • cookac2
    Én most azt csináltam, h lecseréltem minden olyan geart movement speedesre amit lehet. Kaptam +25% MS-et és szépen farmolgatom act1 bizonyos részeit. Gyorsabban tolok le egy kört mint azelőtt, igaz sok köcsögöt egyszerűen lefutok. Az eredmény a vártnál sokkal jobb.

Mivel "szélvész" vagyok nem nézegetek ládákat, zsebelek hullákat, sajnálom rá az időt. Csak azt pofozom fel aki elém áll, egy kör kb 20-30 perces. Eddig minden nap esett 1 db legendary és átlag 2 db több misiért eladható item. Harmad annyit játszok mint előtte nagyobb nyereséggel.
  • Dondark
    Valaki tudna mutatni egy jó demon hunter itemizációt?
    Most 50K dps crit nélkül de kevésnek érzem act3/4ben.
  • Fpocok
    Nincs.
  • skinnyman
    Ez természetesen így van, a lényeg inkább az lett volna, hogy sztem eléggé el van cseszve az act3-act4-ben való farmolás a jelenlegi javítási összegek mellett. Max az bírná csinálni jelentősebb profittal, akinek már alapból is olyan gearje van hogy kvázi nincs hova farmolnia.

Amúgy most már valamivel erősebben visszamentem szólóban Ghom-hoz, 3 halálból a rekord a fél élete volt, pedig a lenti videó mintájára próbálkoztam reflect life-os cuccokkal, fél percen belül halott voltam velük.
    Próbaképp utána megpróbáltam szólóban Diablo-t, elsőre meglett, egyedül a csapdája után kerültem párszor halál közelbe de azokat is mindig túléltem pedig legalább 5-ször bekaptam.
    Szóval Ghom még mindig brutálisan, nevetségesen túl van buffolva.
  • MobDozer
    Halik

Pár napja belekezdtem HCba... most LvL34 a karim és Nightmaren vagyok vele, de tegnap vettem észre, hogy az AHban az EURO fül nincs ott mint a normál AHban. A kérdésem az lenne, hogy HCn nincs is EUROs kereskedés vagy esetleg egy későbbi szinten válik elérhetővé?

Erőre is köszke ha tudja valaki.
  • eott
    "Amikor pedig Diablo-t kinyírtam már, nem is érzek különösebb késztetést, hogy az előtte lévő elit csoportokat is könnyedén ki tudjam nyírni, egyszerűen elmebeteg összegek befektetésével tudnék csak minimális lépésekkel araszolni felfele, úgy érzem kár a gőzért, nem is hinném, hogy bárki magabiztosan, könnyedén öl minden elit csoportot act3-4-ben, anélkül hogy aranyszázmilliókat fektetett volna cuccokba."

Persze, hogy nem. De a fórumokon jól hangzik. ;) Amúgy nincs is ezzel baj, ez a játék már csak ilyen lett. Nem para, ha nem találsz motívációt, félreteszed, vársz új patchet (jön még 100) vagy új kieget (jön még min. 2), vagy farmolsz goldért, euróért, eldöntöd, hogy megéri-e a befektetett időt. Az a kurva nagy az egészben, hogy a döntés 100%-ban rajtad múlik. Fogj egy virtuális mérleget és kezd el a serpenyőkbe pakolni a pozitív meg a negatív dolgokat. Úgyis kijön, hogy beloggolsz-e farmolni minden nap, vagy eltöltöd máshogy az időt. Hol itt a probléma? Eddig nyilván szórakoztatott a játék, ha már nem, basszál rá és játsz mást! ;)
  • skinnyman
    Lol, amikor inferno act3-ban 5-ös buffal, +94% gold finddal valahonnan 1 arany esik, onnan eredetileg vajon mennyi arany esett volna? Fél?

Ez azért így vicces. Nagyjából viszem az act3-at, de önmagában az, hogy időnként némelyik elit csoport elkap és megöl (ami kb elkerülhetetlennek tűnik még úgy is hogy kb tanknak nevelem a monkom: 8500 armor (enchantress es mantra buffal, keen eye-al 11000, alap 850 allres, 1000 life on hit, 1000 life regen), garantálja, hogy kb semmi profitom ne lehessen, így az egyetlen amiért megérné act3-4-et járni, az a jobb tárgyak, dehát azok sem akaródznak jönni, több mint minden második tárgy 60-as alatti, ha pedig egy tárgy szintje véletlenül jó is, hogy pont olyan statokat adjon hogy ne adj isten érjen is valamit, közel nulla az esélye.

Amikor pedig Diablo-t kinyírtam már, nem is érzek különösebb késztetést, hogy az előtte lévő elit csoportokat is könnyedén ki tudjam nyírni, egyszerűen elmebeteg összegek befektetésével tudnék csak minimális lépésekkel araszolni felfele, úgy érzem kár a gőzért, nem is hinném, hogy bárki magabiztosan, könnyedén öl minden elit csoportot act3-4-ben, anélkül hogy aranyszázmilliókat fektetett volna cuccokba.
  • Fpocok
    Hát ezzel semmit nem segítettél.
  • Skill
    szép és jó addig míg az overpower reflectes runája "bugos" . ofc én is így ölök most. állok a trutyiban és gyógyulok.
  • Aradebil2
    Ghom kill eco barbbal, 200 dps-es offhand fegyó:DDD
  • Aradebil2
    arcane power on crit?
  • Carmang
    Mármint Ghom-ot? Cseréld le a fegyódat jobbra, és akkor hamarabb kinyírod. Így nem fingja tele a termet, meg nem köpköd ki 83 dzsuvát, amik aztán ész nélkül üldöznek. Tapasztalatból mondom.

Más, noob jellegű kérdés:
    Bármilyen plan-t csak Infernón dobnak a mob-ok? Mert Master szinttől, azaz Normal fokozaton tudna már a kovács Legendary, meg Set cuccokat készíteni. De ahhoz az lenne az értelmes, hogy Normal-on dobáljanak Plan-t.
  • Frank99
    ezt most nem is értem, miért írtad...

?
  • SLICK
    na Ah úgy látszik megint meghalt...

Reggel mikor kerestem kesztyűket kidobott 3 oldalnyit, uyganazokkal a paraméterekkel most kiad 7 db-ot. Vagy vki tele van és felvásárolja mindet -.-
  • unknown nick
    Én játszom még, fél év múlva is fogom, de már átmentem egy rajongói fórumra.
  • Skill
    sok mindent írnak. te meg utána se nézel.
    én meg tudok egy helyet ahol 1 fillértért adnak 1met.
  • Frank99
    írják chatban.

de inkább magyar Ft, magyar gold....
  • Fpocok
    Gnómot hogy a fenébe lehet megölni? Telepumpálja az egész termet...
  • Skill
    linket hol veszed.
  • Rita79
    Találtam nem egy olyan lehetőséget, melyben ezek az opciók vannak:
    10000k arany = 10Eur
    100000k arany = 100Eur.
    Te ezekhez képest mennyiért adod?
  • who am I 7
    nem normális de van olyan...sok esetben a moving speed alapból több az eliteknél...fast-ot is nyugodtan oda írhatnák.
  • Fpocok
    Sőt 6. Állítom, hogy sokkal sokkal gyorsabb volt, mint a normál mob.
  • Fpocok
    Az normális, hogy 5 affixja van egy elitenek?
  • Dondark
    Tegnap olvasztottam be 4 legendaryt közülük kettő ez a cindercoat volt.:D
  • PunkZoli
    rászűrsz hasonló értékekre és olcsóbban felteszed
  • Fpocok
    Igen... általában megnézzük más mennyiért rakta be... de igazán csak magasabb szinten érdemes használni, kis szinten még annyira nem.
    Esetleg a +experiences dolgokat pár ezerért...
  • Madi92
    Akkor mi alapján lehet egy item értékét meghatározni? Vagy megnézitek, hogy kb mennyiért adják a többiek? Or valami más?
  • Frank99
    :-)
  • Frank99
    simán Paintban ki tudod menteni "Mentés másként" jpg-be.....
  • Fpocok
    Mindegy, amig nem linkeli be a képet, ahogy én szoktam :D
  • j0nNyKa
    a merete.
    talalkoztal mar jpg keppel? nem volt furcsa, hogy tizedakkora a fajlmeret, mint a bmp-nel?
  • Madi92
    Tudom noob vagyok, de mi a gond a bmp-vel?
  • Skill
    ha valakinek kell gold nálam kapható.
    magyar hősnek magyar arany! =)
  • Fpocok
    Ááá, láttam már legendary-t lvl8ra is :D