78998
  • Marfy
    Akkor nem csak én érzem úgy, hogy droprateeket vissza ninjanerfelték...
  • j0nNyKa
    a wizard 3 z, nem csak 2
  • PunkZoli
    wizzardom

lassan elkezdem ahból lecserélni a cuccait jobbakra... mivel kezdjem? bracers?
  • who am I 7
    rosszul kerestél.200 euré van 100+ str/vit + socketes.De mivel ezen olyan nincs, és amin nincs semmi olyan 20-50 eur között megy..gondolom bepróbálkozástól függően.10-15euré vinnék valószínű biztosra.
  • anadrex
    Ami a hullából jön ki nekem nem szokott sebezni. :P
  • moka55
    Gyertek játszani a d3plaza weblapjára. Ezen a héten 30 millió goldot sorsolnak ki a játékosok között. A játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/
  • levente40
    Gyertek játszani a d3plaza weblapjára. Ezen a héten 30 millió goldot sorsolnak ki a játékosok között. A játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/
  • Susarc
    hát én pedig "gecibutavagyok",mert 6x haltam....úgylátszik 2x lehet halni akkor nem lesz az ember "gecibuta"....
  • Susarc
    persze csak BUGOS amik szintén nem létenek ugye?:) van egy pro SS-om arról,hogy egy chaines 3-as pakkból 2 halottan fekszik,de a lánc átlósan átéri a játékosteret amik nem tűntek el a halott mobokból:P
    és hasonló finomságok....

• jazzy
    Sehol, mert én nem írtam, hogy nem tudom megölni, hanem azt, hogy (már majdnem meghalt) amikor a 2. halálom után fullra healelődött, pedig 3 sec alatt éledtem és a bejáratnál öltem őket. Nem impossible, csak felmegy a pumpa amikor instant ok nélkül felhealelődik.
  • anadrex
    Meg spear és lassú mint a dög.
  • Susarc
    nah nem akarok szemét lenni veled,de most pl. hol vannak a "jófejsrácok" akik privátban legecibutáznak...meg itt is nyíltan kiröhögnek? ,mert vannak impossibile csempiön kombók és úgylátszik nemcsak nekem..illetve mindenki tudja,hogy nemcsak nekem hanem úgy a Diabló játákosállomány 99%-nak ,de abból a nagyonpro 1%-ból itt Sg-n van vagy egy tucat....

• cookac2
    Nincs rajt se socket, se LoH, se crit damage, szal 10-15€ ha ér.
  • Dr DeViLKiNG
    Talán 20 euroért elmegy. Bár kétlem.
  • Rogerke
    ezért is tettem fel a kérdést mert rmah-ban nagyon megosztottak az árak ilyen dps-el nincs is bennt fegyó ott 1001-es dagger kerül 250 euróba utána nagy zuhanással 13 euró egy 930 dipsis axe.
  • j0nNyKa
    fasza cucc az tuti
    engedd meg, hogy rakeressek helyetted ahn az ertekere, majd elviszlek moziba, mit szolsz?
    viccet felreteve miert faradsz azzal, hogy kijossz forumra, belinkeled ketszer, es varsz a csodara, amikor 1 darab ah keresessel mar reg el is adtad volna

btw szerintem nezz ra rmah-n is, ez mar oda valo
  • Rogerke

talán így menni fog bocsi.
  • Rogerke
    eladó ez a kis spear.

szerintetek mennyit ér?
  • who am I 7
    ja igen..hátul kullog :D közben a sebezhetetlenek meg ütnek...bár az még nálam a jobbik eset, mert elcsalom a maki minionokat majd vaultal rámegyek a rare-re :D
  • Lammer
    na kezdek ideg lenni en is... es ez meg csak hell... arcane, vortex, visszahuz es hatalmasatat ut meg meg mittomen, worthamban a dark berserker pack... kb 6x haltam meg... csak annyi volt, hogy cicaztam veluk csomo ideig es pont nem volt aktiv a revengem, hangyafulnyi volt a hpm es pont ledobja elem a diszkogombot meg mogem a masik a szuk jaraton es belehuz, grat... utana olyan ideg lettem, hogy kb meghalltam 5x... es akkor rajottem, hogy mennyire jo escape a leap... kellenne tobbet hasznalni -.-
  • Fpocok
    Akkor berakom ahba inkább.
  • Különc
    Szvsz többet ér
  • Fpocok
    Ha monk fegyó kell valakinek, akkor

2M
  • Skill
    én szeretem a invu minonos pakokat mert csak 1et kell leölnöm az meg sima wotbbal. nálam az alapból nagyot ütők a probléma. act3 csonti 2kezes bárddal. abból ha jön 6 fehér már bajom van . nem hogy rarek.
  • cookac2
    Mi folyik itt gyöngyösön????

Csavartam 3 kört, kb 80%-ban lvl 55-56 itemek esnek...
  • Avenger
    Hja, ráadásul van egy olyan AI is leprogramozva nekik, hogy a sebezhető boss az tuti lemarad hátul direkt, még ha közelharcos is. Ilyeneket szokta skipelni. :D
  • Különc
    Az szép, én még annyit se, tegnap felléptem csúcsidőben, 28 friendemből Hegi volt egyedül online
  • who am I 7
    nagyon gáz ez a vissza heal-elődés...ráadásul 5-6 mp alatt már mind ezt csinálja...a sérthetetlen minionok meg vicc.Legjobb, ha olyan mob a sérthetetlen, ami vagy eltünös, vagy föld alatt mászkálós.
  • Kandurex
    jahm, abból nem esik semmi, sztornó
  • Kandurex
    bezúzni és kapsz érte 100k az AH -ba, ami nem egy nagy szám, de legalább biztos gold
  • berlinboy6329
    Én nemtudom ezek hol élnek...

0,5 life/spirit még 1-es szinten is csak seggtörlésre elég,nemhogy 50 körül.Jöhetne már az a patch.
  • Skill
    szerintem nem. kevés a dps arra a szintre.
  • Lammer
    :DDD

egyebkent, nem is olyan veszes :) (jo, lehetne jobb is)

el lehet adni egy ilyet egyaltalan? :D

• Avenger
    Az általában úgy szokott lenni, hogy monk only cucc és wizardnak való tulajdonságok. :D
  • Lammer
    barbival kiesett az elso* legendary cucc... level 51*-en hellen

OFKORSZ only monk

*!!!
  • Skill
    el kell szomorítanom benneteket. egy ideje már nem ér annyit a gold. =(
    ha valakinek kell. van raktáron 15-20m. =)
  • Avenger
    Inkább 1 millió, nem? Bár nem tudom az árakat, de ha 100ezer ft-t érne a nálam lévő gold, akkor eladnám. :D
  • samuka99
    d3plazánál már 100.000g=2000ft bár csak akkor érdekelne,ha 100.000g=1000ft lenne.(adok 2-3 hónapot erre)
  • Snomag
  • Snomag
    Mivel a piac topic nem jon be nekem most valamiert - es meloba vagyok, szoval nem tudom csekkolni AHt - itt kerdezem, akit zavar, sry :)

Tippek, hogy ez kb mennyit erhet?