78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Akkor nem csak én érzem úgy, hogy droprateeket vissza ninjanerfelték... -
a wizard 3 z, nem csak 2 -
PunkZoli #50112 wizzardom
lassan elkezdem ahból lecserélni a cuccait jobbakra... mivel kezdjem? bracers? -
who am I 7 #50111 rosszul kerestél.200 euré van 100+ str/vit + socketes.De mivel ezen olyan nincs, és amin nincs semmi olyan 20-50 eur között megy..gondolom bepróbálkozástól függően.10-15euré vinnék valószínű biztosra. -
anadrex #50110 Ami a hullából jön ki nekem nem szokott sebezni. :P -
moka55 #50109 Gyertek játszani a d3plaza weblapjára. Ezen a héten 30 millió goldot sorsolnak ki a játékosok között. A játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/ -
levente40 #50108 Gyertek játszani a d3plaza weblapjára. Ezen a héten 30 millió goldot sorsolnak ki a játékosok között. A játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/ -
Susarc #50107 hát én pedig "gecibutavagyok",mert 6x haltam....úgylátszik 2x lehet halni akkor nem lesz az ember "gecibuta".... -
Susarc #50106 persze csak BUGOS amik szintén nem létenek ugye?:) van egy pro SS-om arról,hogy egy chaines 3-as pakkból 2 halottan fekszik,de a lánc átlósan átéri a játékosteret amik nem tűntek el a halott mobokból:P
és hasonló finomságok....
-
Sehol, mert én nem írtam, hogy nem tudom megölni, hanem azt, hogy (már majdnem meghalt) amikor a 2. halálom után fullra healelődött, pedig 3 sec alatt éledtem és a bejáratnál öltem őket. Nem impossible, csak felmegy a pumpa amikor instant ok nélkül felhealelődik. -
anadrex #50104 Meg spear és lassú mint a dög. -
Susarc #50103 nah nem akarok szemét lenni veled,de most pl. hol vannak a "jófejsrácok" akik privátban legecibutáznak...meg itt is nyíltan kiröhögnek? ,mert vannak impossibile csempiön kombók és úgylátszik nemcsak nekem..illetve mindenki tudja,hogy nemcsak nekem hanem úgy a Diabló játákosállomány 99%-nak ,de abból a nagyonpro 1%-ból itt Sg-n van vagy egy tucat....
-
cookac2 #50102 Nincs rajt se socket, se LoH, se crit damage, szal 10-15€ ha ér. -
Dr DeViLKiNG #50101 Talán 20 euroért elmegy. Bár kétlem. -
Rogerke #50100 ezért is tettem fel a kérdést mert rmah-ban nagyon megosztottak az árak ilyen dps-el nincs is bennt fegyó ott 1001-es dagger kerül 250 euróba utána nagy zuhanással 13 euró egy 930 dipsis axe. -
fasza cucc az tuti
engedd meg, hogy rakeressek helyetted ahn az ertekere, majd elviszlek moziba, mit szolsz?
viccet felreteve miert faradsz azzal, hogy kijossz forumra, belinkeled ketszer, es varsz a csodara, amikor 1 darab ah keresessel mar reg el is adtad volna
btw szerintem nezz ra rmah-n is, ez mar oda valo -
Rogerke #50098
talán így menni fog bocsi. -
Rogerke #50097 eladó ez a kis spear.
szerintetek mennyit ér?
-
who am I 7 #50096 ja igen..hátul kullog :D közben a sebezhetetlenek meg ütnek...bár az még nálam a jobbik eset, mert elcsalom a maki minionokat majd vaultal rámegyek a rare-re :D -
na kezdek ideg lenni en is... es ez meg csak hell... arcane, vortex, visszahuz es hatalmasatat ut meg meg mittomen, worthamban a dark berserker pack... kb 6x haltam meg... csak annyi volt, hogy cicaztam veluk csomo ideig es pont nem volt aktiv a revengem, hangyafulnyi volt a hpm es pont ledobja elem a diszkogombot meg mogem a masik a szuk jaraton es belehuz, grat... utana olyan ideg lettem, hogy kb meghalltam 5x... es akkor rajottem, hogy mennyire jo escape a leap... kellenne tobbet hasznalni -.-
-
Akkor berakom ahba inkább. -
Szvsz többet ér -
Ha monk fegyó kell valakinek, akkor
2M -
Skill #50091 én szeretem a invu minonos pakokat mert csak 1et kell leölnöm az meg sima wotbbal. nálam az alapból nagyot ütők a probléma. act3 csonti 2kezes bárddal. abból ha jön 6 fehér már bajom van . nem hogy rarek. -
cookac2 #50090 Mi folyik itt gyöngyösön????
Csavartam 3 kört, kb 80%-ban lvl 55-56 itemek esnek... -
Hja, ráadásul van egy olyan AI is leprogramozva nekik, hogy a sebezhető boss az tuti lemarad hátul direkt, még ha közelharcos is. Ilyeneket szokta skipelni. :D -
Az szép, én még annyit se, tegnap felléptem csúcsidőben, 28 friendemből Hegi volt egyedül online -
who am I 7 #50087 nagyon gáz ez a vissza heal-elődés...ráadásul 5-6 mp alatt már mind ezt csinálja...a sérthetetlen minionok meg vicc.Legjobb, ha olyan mob a sérthetetlen, ami vagy eltünös, vagy föld alatt mászkálós. -
jahm, abból nem esik semmi, sztornó -
bezúzni és kapsz érte 100k az AH -ba, ami nem egy nagy szám, de legalább biztos gold -
Én nemtudom ezek hol élnek...
0,5 life/spirit még 1-es szinten is csak seggtörlésre elég,nemhogy 50 körül.Jöhetne már az a patch. -
Skill #50083 szerintem nem. kevés a dps arra a szintre. -
:DDD
egyebkent, nem is olyan veszes :) (jo, lehetne jobb is)
el lehet adni egy ilyet egyaltalan? :D
-
Az általában úgy szokott lenni, hogy monk only cucc és wizardnak való tulajdonságok. :D -
barbival kiesett az elso* legendary cucc... level 51*-en hellen
OFKORSZ only monk
*!!! -
Skill #50079 el kell szomorítanom benneteket. egy ideje már nem ér annyit a gold. =(
ha valakinek kell. van raktáron 15-20m. =) -
Inkább 1 millió, nem? Bár nem tudom az árakat, de ha 100ezer ft-t érne a nálam lévő gold, akkor eladnám. :D -
samuka99 #50077 d3plazánál már 100.000g=2000ft bár csak akkor érdekelne,ha 100.000g=1000ft lenne.(adok 2-3 hónapot erre) -
-
Mivel a piac topic nem jon be nekem most valamiert - es meloba vagyok, szoval nem tudom csekkolni AHt - itt kerdezem, akit zavar, sry :)
Tippek, hogy ez kb mennyit erhet?