78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #50234 Kivancsisagbol, milyen builden/gearben tolta? -
Susarc #50233 hát most kipróbáltam a cluster arrow+ spike trap kombót....90k dps-em van SS-el 400% critdmg-el...szűk tereken ahol a 3 csapda egyszerre robban és mindenkit elér a cluster az olyan 700k-1 millió dmg egy "lövésre"....persze bármi agyoncsap 35k hp-t egy ütésre ha behúznak:P -
Dr DeViLKiNG #50232 Tegnap mutattak streamet, ami a mage úgy farmolta a3-at mintha normal lenne. 1-2 hit volt minden, és a championokat is egyhelyben állva ölte.
Nem véletlen van készülőben már a wizardom.
-
Packoktól függően az egész run alatt 3-10 halál. -
Az 1.0.3-as csoda óta igazából senkinek nincs értelme full tankra menni, mert a mobok nem ütnek közel sem akkorát, mint azelőtt -
Susarc #50229 akkor azért van halál:P ,de a monk+barbáron kivül akik csilliókat költenek "tank" gearre szerintem mindenki fekszik/kel a csempion pakkokon...nincs is iagzán értelme nagyon defre menni nem?
kis adalék a "randomitásra" 10-ig számoltuk haverral a mortar mobokat tehát 100% ban mortart kaptunk mikor 2 ranged karival mentünk....jóóóó lehet véletlen volt:D -
Csak a nehéz packoknál, általában úgy farmolok, hogy barracks -> keep depths lvl 1-2-3 -> kinti havas területen cavern of frost kivételével végig aztán siegebreaker.
Packoktól függően 3-10 halál. De persze ha van ilyen extra retardált pack akkor nyilván kihagyom, fast teleporter fire chains vortex nyalósokat alap, hogy nem ölöm meg..
-
Act I-en én se nagyon találok értékelhető itemet. Bár én iszonyat szerencsétlen vagyok. Ez eddigi 200+ óra alatt 2! db legendary item esett.
Az egyik (egy gyűrű) normal act1-en esett aznap mikor kijött a játék, gondolhatod mennyire op item :D
A másik meg valami használhatatlan fist, az talán inf act2-n.
Rare-ekből is értékelhetetlenek esnek folyamatosan.
AH-ban viszont sokszor mákoltam több millás cuccokat 100-200k-ért. -
Susarc #50226 25k hp act 3....és gondolom szinte sosem halsz....állat!:) -
cookac2 #50225 A tegnapi nap ásza, eladva
-
ACt3-ra is, én 300 allres 25k hpval 38k damagel farmolok act3at mf gearben, sokszor még a force armor se proccol be ha ütést kapok. -
Act1-re lehet, de a kérdés úgy szólt, hogy Act III-ra. -
act1 farmra az a wizard tökéletes -
Ez act 1-re való farm gear, írja is. Meg hogy mennyit keresett már így ezzel. Hát én múlthéten napi több act 1 runnal sem találtam szinte semmi használhatót. :D -
cookac2 #50220 Nem kell feltétlen elhinni mindent amit a neten olvasunk, igaz? Egy próbát minden esetre megérne, nem nagy kockázat 150-200k gold. -
Hát ha 180 all ressel, meg 22k HPval elfarmolgatja actIII-mat akkor eléggé pr0 a srác :D -
cookac2 #50218 My stats now:
28% crit, 226% crit dmg, 40k dps, 22k life, 180 all resists with scoundrel..... I've spent 182.000 gold in 5 minutes to gear up my naked wizard but I'm sure you can do much better if you invest some more time and refresh the AH.
Ennél olcsóbban nem nagyon lehetne. A teljes link.
-
Susarc #50217 Tegnap kiesett életem 63-as 1 kezes fegyója 220 erő 200 vit 890! LoH socket,default 73 crit.....egyetlen bibi volt vele 179 dps! ANYÁÁÁÁÁÁÁD:D:D -
Melyik kasztot olcsóbb inf act 3-ra felgearelni? Wizard, monk vagy barbár? Build mindegy, még az se kell, hogy mindenható legyen, de azért lehessen vele haladni. -
Ez régóta szerintem is így van, ha 3 packból csak kékek esnek mindig kilépek. -
Egyre inkább úgy látom, hogy start gamenel beáll az RNG seedje és ha éppen jól kapja el az ember, akkor adott session szerencsés lesz, ha nem, akkor meg szar.
Majd kipróbálom, hogy szerencsétlen sessionből kilépek, restart game és megnézem változik-e. Gondoltam már rá, hogy megcsinálom, de az 5-ös Valort nehéz otthagyni :D -
Ninjanerf 

Vegyél inkább pénzért rajzkardot, úgy is erről szól az egész játék. -
Ry0K3N #50212 A tegnapi tapasztalatok alapján nem. Nem tudom mi a franc van de act2-ben csak fossa az 56-58-as hulladédokat 61 és felettit meg alig :/
Act1-ben sokkal több esik 61+ item. -
Madi92 #50211 Ááá, tényleg! Kösz! Magamtól ki nem találtam volna! :D -
Mert gondolom AH-ban vetted és vanishing dye van rajta, fesd át -
Nekem is ilyen már egy ideje az új sapimban a Barbárom. -
Madi92 #50208 Hai!
Vajh, miért nem jelenik meg vizuálisan az új tökfödőm? Tudom, stat a fontos, de azért mégiscsakna! :D
Kép -
Egy kis Blizzard történelem:
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/about/b20/timeline.html -
Traky70 #50206 A kalkulátorban a sárga mezőket kell neked tölteni, a többit számolja.
Elemental Res-hez én a legkisebbet szoktam írni (allres), de személyre szabható, mindenki úgy használja, ahogy akarja, csak az a lényeg, hogy ne almát hasonlítson körtéhez :) -
Frankónak tűnik, de az "Elemental Res", meg "Elmental DR"-t honnan szeded? Nem külön-külön kellett volna mindegyik Res-re, mint ahogy a Details-ben vannak? -
Traky70 #50204 Letöltés: file-download -
Traky70 #50203 A link segítségével letölthető egy nagyon egyszerű effective HP kalkulátor (én csináltam). Én arra szoktam használni, hogy megnézzem, mennyit fejlődnék egy-egy drágább felszereléssel, illetve nyomonkövethetem a karakterem tuningolását. Ha valamit benézem, nyugodtan lehet kritizálni.
https://docs.google.com/open?id=0B19elc7UDIUOUWwxM0ZBQVRXc0U -
Skill #50202 valakinek kell még arany?
occó arany nálam. részletekért pm. -
nem, pónilanden egyedül a felhők érték meg, de mivel mf-et nerfelték( chestekre nem hat ezért nem sok értelme maradt a pónifarmnak... -
skacok!
most kivetelesen nem panaszkent irom: de volt mar nektek olyan, hogy dark berserker elite packbol mind a 3 kek monszta sarga targyat dobott??? :) Vampiric volt az egyik affix, szoval egyesevel kiteoltam oket es meglepire dobott mind a 3 sarga itemet... raadasul az 1ik nem is rossz :) -
Inferno pónit farmolta valaki hosszabban, érdemes?
Elég kemény hely, olyan 2-3-szor meghaltam most is, és 5-ös valorral csak 2 olyan rare esett ami nem ment refkexből a boltosnak vagy a darálóba, és azok sem hiszem hogy bármi jelentősebb összeget megérnek.
Ugyebár itt KÉNE esnie a legjobb cuccoknak az egész játékban, de nem tudom ebből a valóságban mennyi igaz. -
-
"le tudod írni"
-
Gondolom te se vagy fogyatékos és letudod írni, hogy wizard, igaz? -
Én meg most elpasszoltam egy barbár övet 2,5m-ért, az armorja alig 200 volt de adott néhány statot (sok str, némi vit) meg resistet. Magamtól nem gondoltam volna hogy néhány tízezernél többet ér de rákerestem és hasonló statokkal 3m-ért voltak fent cuccok, lol.