78998
  • Southy
    Remenykedtem hogy lassan megunjatok egymas faszanak vereset - fohaszom hallgato fulekre talalt!
  • who am I 7
    Mondjuk...való élet.Ha nem a sarki gumicsizmás kocsmában élsz/nevelkedtél, azért be is cseszne, ha pl. mindenki fogyatékosként kezelné a másikat, ha xy dologból ezt v. azt nem tud.Ügyfélszolgálatosok legföképp..Nyilván nem gondoltad át, amit mondasz...és neked is elég szar lenne, ha valamit in real life kérdezel egy másiktól, az meg alpári módon tolná és lehülyézne,kiröhögne majd elhajtana, h menj a csába te nyomi.Szal, ez inkább primitívség, mintsem becsülni való dolog..és emellett szónokolni, sem túl szerencsés.

Megjegyzem a házigazdának, azokat a hsz-eket már rég gyomlálnia kellett volna..és egy kis info pm-et küldenie az illetőnek, hogy lehetőleg kulturált stílusban válaszoljon és ne döljön a föld a pofájából..ellenkező esetben, akár kirakni a topicból, ha nem tud normálisan viselkedni emberekkel.
  • j0nNyKa
    én is beleszólhatok, vagy csak úgy szimplán a kurva anyámat?
  • Különc
    Mindegy, most nem írok kicsit, engedem kibontakozni a mimóza lelkeket is

Szerk: nem olyan sokáig, nem örülni
  • jazzy
    Pedig felajánlottam ts meghívót ahol lelkisegély szolgálatot tartanál, de nem kaptam privátot.
  • Különc
    Hátha bemutatkoznak majd és tudjuk kik, mert írni nem mernek, csak pontozni
  • jazzy
    4et nem láttam még ide írni sose.

Illetve az alattam lévő hozzászólót se láttam még a játékkal kapcsolatban.

Vegyétek inkább a 9 aukciómat rmahból. Elfogyott a németek pénze?
  • DORSANAX
    "...Az életben sokkal durvább pofonokat kapnak az alulfejlettek..."

Nagyon ügyesen megpróbáltad levezetni az egyenletet, de ezzel nincs megoldva a probléma és ezt nem eszi meg neked senki így ebben a formában.
    Remélem nem gondolod, hogy ide fogyatékosok és gyengeelméjű emberek járnak???

Ez egy kicsit übermensch levezetése a képletnek.(!)
    Magam részéről befejeztem, és (valószínűleg) sokak örömére a továbbiakban (is) megkíméllek benneteket a jelenlétemtől...

• Különc
    Ahogy nézem a topik esze rányomott a minuszra
  • jazzy
    Amúgy aki rányomta izomból a minuszt magára vette?
  • Savmacska
    Találhatnál már új képeket! Snassz . . .
  • Különc
  • yesname #50302
    Igen rátettemn, mivel azt Különc magáról mondta, mint menő csávó vagy félre értettem ezek szerint és nem magáról beszélt? Akkor még inkább jogos a felháborodás.
  • Hali23
    És még én voltam a FAX, hogy engem ez zavart... Örülök, hogy többeket is zavar ez a dolog!

+1
  • jazzy
    Vigyázz mert bekerülsz köreinkbe és velünk 1 lapon fognak említeni, négyen gangbangben, ahogy huemi7 írta.

Bár nem emlékszem arra a hszra, amikor úgy szóltam be, mint különc most, de nem baj, ők tudják. Beírni nyilván nem fogják, mert nem mernek írni a topicba.

Lásd az előttem szólót (gyk #50299) #50247 -ben még mosolyogva rátett, utána megindult a cincogás és megfordult a vélemény. Csatlakozzunk a birkákhoz.
  • yesname #50299
    Nos igen és szerinted ez jó indok arra, hogy emberek úgy kezeljenek másokat, mintha meg sem ütötték volna a 14 évet saját maguk (sem). Aha, ja...
  • jazzy
    Mert nem vagy elég híres.
  • Agaba72
    Sokszor nem értek egyet veled de ez most nagyon.
    Az én megfogalmazásomban: akinek információra van szüksége az ne önérzeteskedjen, aki simit akar a buksira az go papa, mama, barátnő, barát stb.
  • Noodlee
    Oda is menne a pont :P
  • 1Darton1
    Aki elmúlt 14 éves, annak nem lehet az önérzetébe gázolni. Ha mégis, akkor csak segít vele, hogy minél hamarabb megerősödjön a piciny lelke.
    Ha valaki nem szellemi fogyatékos módjára kérdez, akkor mindig korrekt választ kap. Ellenkező esetben pedig megkapja a jelzést, hogy ideje beruházni az értelmi képességei fejlesztésébe.
    Az életben sokkal durvább pofonokat kapnak az alulfejlettek, ha ki mernek mozdulni a védett világukból. Az internetes fórumokon csak finoman felkészítik rá őket. Szóval mondhatni jótékonysági társadalmi munkát végez, aki őszinte.
    A fiatalkorú fórumozókat inkább nem említem. Ők majd lerendezik a szüleikkel, hogy miért lökték őket az internet elé ahelyett, hogy foglalkoztak volna velük.
  • Eksz
    Megneztem neked ghomot. Dh 80k dps ss nelkul vagy 150k dps ss el, mind2 esetben meghalt mig egyszer vegigertem a teremben korbe.
  • Különc
    Jó nekem itt, jó a társaság
  • Savmacska
    Off: Kungen mi a sz@rt csinál ?! Ennyire bedőlt volna ?
  • Agaba72
    Hmmm lehet a d3 tényleg kicsit unalmasra sikeredett, ha egy fórumon a fórumozóknak nagyobb élmény egymás aprítása mint maga a játék.....
    HÁBORÚ (nem állok sehova, aprítok mindenkit )
  • Carlos
    Troll leszek, csakhogy tanulj valamit:

fórum <> topik

(no offense)
  • Traky70
    Egymást osszátok privátban!!! Ne a fórumot szemeteljétek tele a szarotokkal.
  • Carlos
  • yesname #50287
    Ebben van igazság az a helyzet.
  • UltraZord
    pontosan

csináljanak maguknak topikot a különcék és mindenkinek jó lesz
  • DORSANAX
    "...Ekkora gond volt sokaknak, egyesek hsz-i de eddig kussoltak?"

Pontosan azért kussoltak, azért nem kérdeztek, azért nem írtak ide, mert igaz ugyan, hogy az illető/illetők viszonylag hozzáértő szakemberek a témában, de a válaszok lekicsinylő és megalázó hangneme már elviselhetetlen volt.(!)

Sajnos ez a lesújtó véleményem erről a topikról...
  • Agaba72
    Hát szólj be te valakinek vaze.....ne legyél már ennyire tutyimutyi......(remélem ez kimeríti a beszólás tényállását nálad, ha igen örülök, hogy segíthettem)
  • sata75
    gyökér!
  • McHaals
    nekem mér nem szól be senki? unatkozom
  • Agaba72
    Azt majd én eldöntöm számomra mi érdemes és mi nem..........
  • cookac2
    Ezért nem volt érdemes billentyűt ragadnod
  • who am I 7
    most szépen térdepelj le a sarokba
  • Agaba72
    Na mi van már itt???,
    Hülye gyerek találkozó?
    Valaki be mert szólni valakinek, a többi meg bátor lett tőle?
    Ekkora gond volt sokaknak, egyesek hsz-i de eddig kussoltak?
    GZ.
  • makuka75
    +1, ezek tényleg kibaszott nagy gyökerek.
  • UltraZord
    +1,
  • Különc
    Beoltottak SG fórumon, most megsértődtem