78998
  • 1Darton1
    Én is valami ilyenekre tippeltem, köszi.
  • Különc
    Ezért jelentelek
  • Carmang
    És megkapod érte az acsit is :)
  • jazzy
    Flamewar, rinya, modtopic spam, haldokló játék, pár info, pár jó ötlet, hogyan lehetne a játékon javítani, pár eztmennyiértrakjamahba, csak a szokásos.
  • Psychedelic #50510
    Hellre még mindig semmi más nem kell csak hp, belialnal pedig meg kell tudni oldani, hogy ne találjon el a levegöböl potyogó meteor. Nem szabad össze vissza ugrálni, mutatja hova esik, éppen kimész a kör mellé ahova akkor nem dobja, és vársz, ha ott is megjelenik egy kör megint kicsit odébb mész. Több százszor megöltem belialt ugy hogy nem sebzödtem a meteortól, meg lehet csinálni. Állj az erkély szélére és csak üsd, nem is kell rohangálni, végig dobja a health globeokat és gyogyulsz, ha meg jön a meteor szépen lépkedsz ki belöle, de nem eszetlenül rohansz meg ugrálsz, mert rád akarja dobni és ha végigfutod a mapod akkor mindenhova szórni akarja, ha éppen csak kiállsz alóla, akkor böven marad szabad hely mozogni.
  • Carmang
    Látom nagy kedvenc a Nerves of Steel. Én Hell-en váltam meg tőle, mert a meglévő Vitality-m plusszban nem adott annyit az armor mellé, hogy látványos DR csökkenés legyen belőle. Asszem ~3%-ot csökket a Dr, 60% fölött volt jóval, és minden cuccon volt + Vit.
    Inkább alacsonyabb szinten éri meg, amikor még kis befektetéssel nagyot nő a DR (kb 50%-nál van ez a határ).
  • unknown nick
    "Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?"

Mindig ilyen volt talán az elején nem mikor minden marhaságot megvettek. Illikvid a piac, de nincsenek több száz milliós tételek.

1. Nincs pénzük a HC játékosoknak;
    2. Nincs bot, ha van is a termelékenysége nagyon rossz hatásfokú;
    3. Jóval kevesebben játsszák, mint a softot;
    4. Inferno HC karik hullanak Act2 után, mint a legyek (részben betudható annak, hogy nem tudnak AH-ból venni) :)
  • TVelvet
    Elmentem nyaralni, 5 nap, 600 üzi, történt valami?
  • Ry0K3N
    jogos, am a legegyszerűbb mód a további bossok ellen hogy veszel olcsón egy reduced lvl req fegyót AH-ban és azzal konkrétan facerollolsz 60 ig
    3. kari felhúzásakor már egész kellemessé teszi a dolgodat de elvesz minden kihívást http://noob.hu/2012/07/11/800.JPG
  • Savmacska
    Én pedig ezzel, 60at ir, az Impunity miatt, de amúgy ezzel mentem végig, és még most infernon is ezt használom. Nincs elit, ami kifogna rajtam. Eltolom a Berserkert, aztán Earthquake, állok és darálok.Nekem a ranged mobok is előbb-utóbb odajönnek melee távolságba
  • Lammer
    eddig CSAK revengeztem :) most belial ellen hasznaltam ezt... lehet azt is visszarakom ^^

az ignore pain szerintem roppant nevetseges... es mindenki "kotelezoen" hasznalja, mint a katonatiszt... az a CD meg avval a runaval is nevetseges a hasznalhato idotartamahoz kepest :)
  • Ry0K3N
    De miért nem használtál ignore paint és revenget?

Én főként ezzel nyomultam.
  • Lammer
    jelentem 56 :)

de most evvel a builddel SIMAN lenyomtam... ennyit szamit a build... na jo, meg talaltam ket 5K koruli allreses cuccot :)

evvel sikerult

dardat mobok ellen visszacserelem majd armoros leapre... mert ezek a waller, vortex, aladsebzo jofele elitektol azert neha jo ha elleapel az ember :)
  • skinnyman
    Belial-nál ilyen dps-el garantált az enrage és a halál, azon kívül talán nem lesz gond.
  • Ry0K3N
    Egyáltalán nem kell oda 500k 50lvl feletti itemek fillérekért mennek. 50k-ból úgy be tudsz vásárolni hogy szarráversz mindent infernóig.
    Furcsa mód ami engem megszivatott barbival az nightmare diablo volt, hell meg sétagalopp. Hányas most a barbárod?
  • pisztácia
    Hááát... nekem anno barbárral úgyment hell, hogy direkt se tudtam volna meghalni.
    Viszont most wizardal... szenvedek rendesen...
  • Frank99
    sajnos barbi annyival nem 1x-ű, mint gondoljuk sokan....
  • Lammer
    500K... en megkevesebbol toltam vegig uberszar gearrel wizzarddal hellt... akkor haltam meg, amikor nem figyeltem oda, mert telefont kaptam... erre barbival meg itt szenvedek... de mar megvan a build, hogy mivel rohandjak neki :)
  • Frank99
    ez még itt van?
  • Frank99
    igaza van.

500 k-ból feltankolva vertem végig 1-2 halállal Act 3-4-et majd agyon Diablót (illetve a gyerek) 1/2 órája.
    viszont az infernó az nem semmi. 5-6 ütés egy pici zombinak?

lehet új cuccot venni, úgy nézem....
  • Skill
    elhiszem. de mint látjuk még van aki nem tudja =((((
  • Noodlee
    Minden karakternek van olyan skillje, ami szinte halhatatlanságot ad neki pár másodpercre, szerintem próbálkozz azzal, ha nyomja a meteort.
    Amúgy mindig van egy olyan terület, ahol túl lehet élni a meteorját bármi nélkül is, csak ki kell fogni :)
  • Savmacska
    Uncsiii.....
  • Frank99
    oda használt a fegyverdobálást, és kerüld ki a zöld köröket, ahova bombáz. mozogj folyamatosan.
  • Skill
    vegyél tőlem 1met . az kb 2 gombóc fagyi ára. abból meg simán veszel megfelelő geart . =)
    eladó diablo 3 gold.
    megunt diablo accot vennék.
  • Noodlee
    Szerintem HC karakter, különben nem hiszem, hogy kérdezné, hanem kipróbálná :)
  • Lammer
    skacok...

sajnos kicsit elkenodtem...

barbimmal keptelen vagyok megolni hellen Belialt... mit javasoltok skill teren?

sajnos ubercheap a gearem... aranyam is van max 40000... tanacstalan vagyok... meghalok 2 mp alatt... szerintem keves a resim a szarjahoz...

wizarddal emlexem gyaloggalopp volt... meg diablo is hellen... :(

hiaba ugralok (nagyon megtetszett a leap... raadasul armoros runaval), valamikor nincs hova, mert mindenhol sebez a koreivel... legalabb wizzel diamondskin megvedett meg teleporttal szepen eltancoltam, kozben meg ment a hydra... tanacstalan vagyok...
  • Jabar
    Szerintem a sebzésed kevés lesz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit :)
  • Savmacska
    Ezekkel a statokkal kezdhetem act2-őt ?
  • Skill
    valaki tudja mi az sgs neve Donfla battletagnek ?
  • Noodlee
    Se normális stat, se loh, se critical növelés, semmi.
    Kb. a viten kívül nincs rajta semmi.
    Azért lehet, hogy valakinek eltudja sózni.
  • Avenger
    Amúgy valamilyen szinten igaza van, szerencsével kaphatsz érte 100k-t.
  • Savmacska
    Ha feltűnt volna a hülyeség még mindig nem érdekel, nem hiába írtam ide, de igaz, én vagyok a barom hogy néha várok normális választ is...
  • ronihun
    nekem feltűnt, alacsonyabb szinten eléggé lelassult a kereskedelem, eddig mindent elvittek, amit beraktam, nem drágán persze, most már jobb cuccokat sem visznek ugyanannyiért, pedig pár hete aktív volt nagyon a fejlődéshez való itemek adás-vétele, de mint mondtam én csak a lv30 körülről beszélek
  • Carlos
    2239 goldot, mint ahogy már megválaszolták a másik topikban is.
  • Savmacska
    Kb, mennyit érhet ?!

• Eksz
    Ja nekem is ez van, de az email megjott korrekten, szoval nemhiszem hogy kene aggodni.
  • Savmacska
    Most akkor mi van, ezzel az MF gear cserével ?!
  • who am I 7
    ilyen már volt valakinek?eltünt a zsééé remélem azé megküldik :D
  • 1Darton1
    Teljesen mások az árak. Hogy jobb vagy nem jobb, mindenki döntse el maga.
    Az inferno kezdőgear, amin értelmes mennyiségű allres van, bitang drága. Az egyszerű vitality/allres kék szarok, amik softcore-ban 20-100k-ba kerülnek, ott fél millió felett indulnak. A 60-70 allres-esek pedig millió körül.
    Viszont a top cuccok sokkal olcsóbbak, mert valószínűleg nem igazán van rájuk kereslet.

Én a legolcsóbb kukásgearből szedtem össze némi allres-t, hogy ne oneshotoljanak, de néha már kicsit sok a stressz a szívemnek egy-egy keményebb packon. Valami stabilabb act1 gear kerülne 5-10 millióba alaphangon. Addig még pár szívrohamot túl kell élnem Halls of Agony-ban.