78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #50514 Én is valami ilyenekre tippeltem, köszi. -
Ezért jelentelek -
És megkapod érte az acsit is :) -
Flamewar, rinya, modtopic spam, haldokló játék, pár info, pár jó ötlet, hogyan lehetne a játékon javítani, pár eztmennyiértrakjamahba, csak a szokásos. -
Psychedelic #50510 Hellre még mindig semmi más nem kell csak hp, belialnal pedig meg kell tudni oldani, hogy ne találjon el a levegöböl potyogó meteor. Nem szabad össze vissza ugrálni, mutatja hova esik, éppen kimész a kör mellé ahova akkor nem dobja, és vársz, ha ott is megjelenik egy kör megint kicsit odébb mész. Több százszor megöltem belialt ugy hogy nem sebzödtem a meteortól, meg lehet csinálni. Állj az erkély szélére és csak üsd, nem is kell rohangálni, végig dobja a health globeokat és gyogyulsz, ha meg jön a meteor szépen lépkedsz ki belöle, de nem eszetlenül rohansz meg ugrálsz, mert rád akarja dobni és ha végigfutod a mapod akkor mindenhova szórni akarja, ha éppen csak kiállsz alóla, akkor böven marad szabad hely mozogni. -
Látom nagy kedvenc a Nerves of Steel. Én Hell-en váltam meg tőle, mert a meglévő Vitality-m plusszban nem adott annyit az armor mellé, hogy látványos DR csökkenés legyen belőle. Asszem ~3%-ot csökket a Dr, 60% fölött volt jóval, és minden cuccon volt + Vit.
Inkább alacsonyabb szinten éri meg, amikor még kis befektetéssel nagyot nő a DR (kb 50%-nál van ez a határ). -
"Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?"
Mindig ilyen volt talán az elején nem mikor minden marhaságot megvettek. Illikvid a piac, de nincsenek több száz milliós tételek.
1. Nincs pénzük a HC játékosoknak;
2. Nincs bot, ha van is a termelékenysége nagyon rossz hatásfokú;
3. Jóval kevesebben játsszák, mint a softot;
4. Inferno HC karik hullanak Act2 után, mint a legyek (részben betudható annak, hogy nem tudnak AH-ból venni) :)
-
Elmentem nyaralni, 5 nap, 600 üzi, történt valami? -
Ry0K3N #50506 jogos, am a legegyszerűbb mód a további bossok ellen hogy veszel olcsón egy reduced lvl req fegyót AH-ban és azzal konkrétan facerollolsz 60 ig
3. kari felhúzásakor már egész kellemessé teszi a dolgodat de elvesz minden kihívást http://noob.hu/2012/07/11/800.JPG -
Savmacska #50505 Én pedig ezzel, 60at ir, az Impunity miatt, de amúgy ezzel mentem végig, és még most infernon is ezt használom. Nincs elit, ami kifogna rajtam. Eltolom a Berserkert, aztán Earthquake, állok és darálok.Nekem a ranged mobok is előbb-utóbb odajönnek melee távolságba
-
eddig CSAK revengeztem :) most belial ellen hasznaltam ezt... lehet azt is visszarakom ^^
az ignore pain szerintem roppant nevetseges... es mindenki "kotelezoen" hasznalja, mint a katonatiszt... az a CD meg avval a runaval is nevetseges a hasznalhato idotartamahoz kepest :) -
Ry0K3N #50503 De miért nem használtál ignore paint és revenget?
Én főként ezzel nyomultam. -
jelentem 56 :)
de most evvel a builddel SIMAN lenyomtam... ennyit szamit a build... na jo, meg talaltam ket 5K koruli allreses cuccot :)
evvel sikerult
dardat mobok ellen visszacserelem majd armoros leapre... mert ezek a waller, vortex, aladsebzo jofele elitektol azert neha jo ha elleapel az ember :) -
Belial-nál ilyen dps-el garantált az enrage és a halál, azon kívül talán nem lesz gond. -
Ry0K3N #50500 Egyáltalán nem kell oda 500k 50lvl feletti itemek fillérekért mennek. 50k-ból úgy be tudsz vásárolni hogy szarráversz mindent infernóig.
Furcsa mód ami engem megszivatott barbival az nightmare diablo volt, hell meg sétagalopp. Hányas most a barbárod? -
Hááát... nekem anno barbárral úgyment hell, hogy direkt se tudtam volna meghalni.
Viszont most wizardal... szenvedek rendesen... -
sajnos barbi annyival nem 1x-ű, mint gondoljuk sokan.... -
500K... en megkevesebbol toltam vegig uberszar gearrel wizzarddal hellt... akkor haltam meg, amikor nem figyeltem oda, mert telefont kaptam... erre barbival meg itt szenvedek... de mar megvan a build, hogy mivel rohandjak neki :) -
ez még itt van? -
igaza van.
500 k-ból feltankolva vertem végig 1-2 halállal Act 3-4-et majd agyon Diablót (illetve a gyerek) 1/2 órája.
viszont az infernó az nem semmi. 5-6 ütés egy pici zombinak?
lehet új cuccot venni, úgy nézem.... -
Skill #50494 elhiszem. de mint látjuk még van aki nem tudja =(((( -
Noodlee #50493 Minden karakternek van olyan skillje, ami szinte halhatatlanságot ad neki pár másodpercre, szerintem próbálkozz azzal, ha nyomja a meteort.
Amúgy mindig van egy olyan terület, ahol túl lehet élni a meteorját bármi nélkül is, csak ki kell fogni :) -
Savmacska #50492 Uncsiii.....
-
oda használt a fegyverdobálást, és kerüld ki a zöld köröket, ahova bombáz. mozogj folyamatosan. -
Skill #50490 vegyél tőlem 1met . az kb 2 gombóc fagyi ára. abból meg simán veszel megfelelő geart . =)
eladó diablo 3 gold.
megunt diablo accot vennék. -
Noodlee #50489 Szerintem HC karakter, különben nem hiszem, hogy kérdezné, hanem kipróbálná :) -
skacok...
sajnos kicsit elkenodtem...
barbimmal keptelen vagyok megolni hellen Belialt... mit javasoltok skill teren?
sajnos ubercheap a gearem... aranyam is van max 40000... tanacstalan vagyok... meghalok 2 mp alatt... szerintem keves a resim a szarjahoz...
wizarddal emlexem gyaloggalopp volt... meg diablo is hellen... :(
hiaba ugralok (nagyon megtetszett a leap... raadasul armoros runaval), valamikor nincs hova, mert mindenhol sebez a koreivel... legalabb wizzel diamondskin megvedett meg teleporttal szepen eltancoltam, kozben meg ment a hydra... tanacstalan vagyok... -
Szerintem a sebzésed kevés lesz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit :) -
Savmacska #50486 Ezekkel a statokkal kezdhetem act2-őt ?
-
Skill #50485 valaki tudja mi az sgs neve Donfla battletagnek ? -
Noodlee #50484 Se normális stat, se loh, se critical növelés, semmi.
Kb. a viten kívül nincs rajta semmi.
Azért lehet, hogy valakinek eltudja sózni.
-
Amúgy valamilyen szinten igaza van, szerencsével kaphatsz érte 100k-t. -
Savmacska #50482 Ha feltűnt volna a hülyeség még mindig nem érdekel, nem hiába írtam ide, de igaz, én vagyok a barom hogy néha várok normális választ is... -
nekem feltűnt, alacsonyabb szinten eléggé lelassult a kereskedelem, eddig mindent elvittek, amit beraktam, nem drágán persze, most már jobb cuccokat sem visznek ugyanannyiért, pedig pár hete aktív volt nagyon a fejlődéshez való itemek adás-vétele, de mint mondtam én csak a lv30 körülről beszélek -
2239 goldot, mint ahogy már megválaszolták a másik topikban is. -
Savmacska #50479 Kb, mennyit érhet ?!
-
Eksz #50478 Ja nekem is ez van, de az email megjott korrekten, szoval nemhiszem hogy kene aggodni. -
Savmacska #50477 Most akkor mi van, ezzel az MF gear cserével ?! -
who am I 7 #50476 ilyen már volt valakinek?eltünt a zsééé remélem azé megküldik :D -
1Darton1 #50475 Teljesen mások az árak. Hogy jobb vagy nem jobb, mindenki döntse el maga.
Az inferno kezdőgear, amin értelmes mennyiségű allres van, bitang drága. Az egyszerű vitality/allres kék szarok, amik softcore-ban 20-100k-ba kerülnek, ott fél millió felett indulnak. A 60-70 allres-esek pedig millió körül.
Viszont a top cuccok sokkal olcsóbbak, mert valószínűleg nem igazán van rájuk kereslet.
Én a legolcsóbb kukásgearből szedtem össze némi allres-t, hogy ne oneshotoljanak, de néha már kicsit sok a stressz a szívemnek egy-egy keményebb packon. Valami stabilabb act1 gear kerülne 5-10 millióba alaphangon. Addig még pár szívrohamot túl kell élnem Halls of Agony-ban.