78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Szakesz #50595 Hanem írogatsz nekik? :) -
-
a picsa a jó? na, itt fejeztem be.
idióta hülyegyerekkel nem beszélgetek. -
naja
az első kommentet érdemes megnézni.
az enyém... de nem magyarázkodok. aki akarja meg tudja nézni, ki is nyitotta a topicot, és melyik hülye írt bele először (én) smilyval.... -
Szakesz #50591 Azon kívül, hogy egy puritán kérdést sem tud normálisan feltenni? Semmit. -
Életed első hasznos hozzászólása a topikban 
Szerk: Amíg láttam -
Savmacska #50589 Azt hiszem !EZ! mindent elárul a mi kis családapa frank99-ről :DDDDDDDDD 
-
szerintem a kollégák az ilyen nyomorult megjegyzéseidre várnak / vártak
egyébként ha kilógna a fejed a seggedből, látnád, hogy én vagyok az egyetlen, aki próbált figyelmeztetni, hogy következményei lesznek annak, ha folytatod ezt az 5 éves stílust, dehát akár el is mehetsz a picsába, nekem nem lesz kevesebb az életem, ha kirakják a fórumról az idióta fejed
nyugodtan folytasd, úgysem fog jelenteni senki! tényleg! -
ok -
Kösz, örültem h segíthettem -
Ry0K3N #50585 Mindenkinek ilyen. -
látod, az így müxik. Van, akitől lehet. TE azok közé tartozol.
Valóban sokat segítettél, köszönöm neked. -
Savmacska #50583
-

-
Na most nekem is van olyan, amit valaki mondott... eladtam cuccot. processing... és most nem írja ki, mennyit kapok majd. Eddig mindig kiírta a végén.. lehet patch óta? -
1Darton1 #50580 Dehogynem. Majd amikor a reggeli magömlést is dugásnak hívod, hálás leszel neki, hogy megmutatta, hogy milyen vén szivar ne legyél. -
a modi topicban nem láttam semmi bejegyzést, de sírjál, DZSONika SÍRJÁL.... -
Én viszont sajna nem tanultam sokat tőled -
nem hiszem.
csá -
nc
amúgy sokat tanultam tőled az egyetlen normális leírásodból (47527) de azóta a ló nagyon elszállt....
köszönöm neked. -
több helyről jött olyan kérés, hogy ne pusztítsalak el a topicból, mert így legalább lesz mit jelenteni a modoknak rólad
úgyhogy sorry, többség dönt, maradsz, de tudj róla: most te leszel kipécézve, rólad fognak szólni a hisztik -
Még mindig: #50529
"We agree that it can be frustrating to accidentally swap your skills in combat (especially if it causes you to lose an NV stack), so we're planning to add in an action bar lock for Elective Mode in an upcoming patch. Right now, we're looking at patch 1.0.4.
In the meantime, as other players have suggested, you can enable Elective Mode, select all of your skills according to the build you want, and then disable Elective Mode. This will temporarily lock your action bar. After that, you can still make changes to your skills by opening up the Skill UI, but if you want to drag-and-drop your skills or make combinations that aren't available normally, you'll need to re-enable Elective Mode."
Kajak ki az aki klikkel akár egy skillt is? -
nc -
nc -
Savmacska #50571 Hagy már.... nem látod h ő egy családapa ?
-
Psychedelic #50570 Szerintem te többet játszol mint én, és csak téged olt most mindenki, te pedig nem kérdeztél hanem beszóltál nekem. Aki kérdezett szerintem teljesen korrekt választ kapott tölem, nem volt benne semmi lenézés stb.
Ha kostolgatni akarsz, ahhoz még sokat kell tanulnod, és ha próbálkozol vele utana ne kapd elő, az itt mindenki köcsög meg belerug a noobokba kártyát, mert nem ez történt esetedben. -
Savmacska #50569 "mai" ????? Kösz hogy még mindig felhozol velük.... -
Savmacska #50568 Ki ez a hülye gyerek ? Ja.... nyáriszünet
-
ccc -
Egyedül aki oltogat itt az te vagy -
csak olyan okos mindenki, aki napi 6-10 órákat tol egy fax game-t, és aki talán játszik napi 1-2 órát, és hülyéket kérdez -meg most kezd- leoltjátok.
erről szól az SG?
ha meg visszakézből kapjátok, az fáj? Így jártatok? lehet igen. meg kéne néha nézni, aki kérdez, annak nem kellene segíteni? DE sebaj. Én segítek embereknek nap-mint nap, rólam lepörög. És, valóban én már dugtam, sőt van egy 14 éves fiam, aki lever játékban lassan(sajnos....) -
Országukban többen élnek mint egész Európában összesen, ráérünk mi -
Sunrider924 #50562 Ott meg nem tartok, en meg azon rohogok hogy ezt a hirt az amcsiknak mar 2 honapja bejelentettek. -
Magam előtt látom az Expansion legnagyobb újítását: tadaa
Gondolom kb ilyen szinten lesz -
Sunrider924 #50560 Hat ha ez nem csak demo akkor tetszik az otlet, johetnek azok az extra socketek. -
ez micsoda? lesz offhend enchantressnek tényleg? -
?? -
Észre se vettem már ezt, akkora fail ez a Blizz -
???? -
Sunrider924 #50555
So what do we have here..
- A barbarian using dexterity gems.
- 1 handers with 2 sockets
- 6370 achievement points
- Un-released items on followers
- Enchantress using an off-hand
GG Blizzard. You're doing great!