78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nekem 150 óra után esett ki az első legendary tegnap (egy goblintól) tegnap, de az enyém még sokkal szarabb volt, egy 400 dps-es 2 kezes balta, még csak 60-as se volt, piaci értéke kb 5000 gold :D -
cookac2 #50634 A mai nap győztese :)
-
A mai nap legerősebb ilvl63-as páncélja verseny győztese: :D
-
Én tegnap 120 körül adtam el a fiery valamit. -
Tegnap még 90k körül láttam, de mindegy is, aprópénz ahhoz képest, hogy egy embernek milyen ritkán esik legendary. -
120000 körül el lehet adni a cuccot, amit disenchant után kap. -
who am I 7 #50629 Jogos, bár a bezárást fölöslegesnek tartom...elég lenne a kellemetlenkedőket némítani. -
:/
Mikor javítják már ezt? Nevetséges, hogy a legendary-k nagy része egy f*s :( -
Ismerős az érzés, főleg hogy az alapanyagot amit kinyersz belőle egy jobb kék item áráért tudod eladni. :D -
Savmacska #50626 Nah, 210óra játékidő után ki esett az első legendarym....
-
Szépen visszaolvastam a legutóbbi esetig, és kiosztottam pár büntipontot a flameelésért. El kellene fogadni, hogy ez egy közösségi fórum. Igen, vannak, akik ezt nehezen fogadják el, ám ilyenkor nem az azonos stílusú reakció a megoldás (ugyanis akkor ugyanazt fogja kapni érte), hanem jelenteni a modi topicban.
AntiHero-nak írtam, hogy vegye ki a hsz eltüntetős scriptet, és a továbbiakban a fórum normális működésének megfelelően jelentse, ha valakivel gond lenne (hsz-t meghagyva).
Ha a társaság nem tud lenyugodni, akkor meg SQJ ajánlása szerint bezárjuk ideiglenesen a topicot. Értelemszerűen a bezárás után valaki új topicot próbál nyitni, egyből kapja a kitiltást.
További kellemes fórumozást!
A moderációval kapcsolatosan a moderátori topicban lehet értekezni, nem itt. -
cookac2 #50624 Tegnap uez a towerban. Csak olyan nagyot ütő baltás champok voltak v 4 pakk. Sárga láda viszont nem volt, 2x is végigmentem... -
Asszem megint ki lett lőve a script -
Sunrider924 #50622 Az eliteket nem is emlitettem. A watch tower menetben, a 2es szinten 5! ugyanolyan champion pakkot fogtam ki, ugyanaz a copy paste csonti boss/champion, es az affixeik is 75%ban ugyanazok voltak illusionist+mortar+vortex. -
Ha dh dps-t írtok, írjátok ki légyszi, hogy SS-el, vagy SS nélkül, mert így nehéz belőni :) -
Reggel ma én is mentem egy kört ac1-en, és elég durván haltam (vagy 3x) ott, ahol eddig simán nem kellett arrébb mennem dh-val.. -
Traky70 #50619 Hát, gyanús, hogy már megint "történt" valami a patch után...
Barbárral, mindkét nap ugyanaz a gear (89K HP, 13,4K armor, 670-890 res, 13,9K DPS)
Kedden: act 3 elejétől a tower-ig haltam kb. 4x, volt olyan, hogy egyszerre lenyomtam 2 champ pack-ot is (persze átlagosak voltak, semmi szivatós)
Szerda este: mondom folytatom a tower-ben, elszaladok Azmodan-ig. Első nem túl durva pack kifingat. Gondoltam be kell melegedni, de nem sikerült többször sem. Kihagyom, de a következő megint megfektet. OK. pech, akkor legyen farm az elejéről. Tudtam menni, de érezhetően nehezebben, mint 1 nappal korábban. Ugyanolyan elitek, sokkal nehezebben haltak, mint korábban.
Sajnos az egerem látta a kárát (még szerencse, hogy csak 2000HUF-os). Ripityára tört. 1 hónap játék után ez volt az első düh-kitörésem. Nem az a baj, hogy halok, vagy elakadok. El tudom viselni, hogy valamit rosszul csinálok, fejlődni kell, geart kell venni, stb. De azt már nehéz elviselni, hogy egyik napról a másikra érezhetően más a játék környezet, változik az elitek affix genyasága, stb. Pl. tegnap minden 2. elit fire chain, cold, illusionist, molten ... -
cookac2 #50618 Nálam a karakterlapon a dps számláló néha hülyeségeket ír ki. Nézem 43k dps. Semmit nem öltözök, nem cserélek spellt, viszont scoundrelt mondjuk leváltom másra aztán megint vissza, és 43 helyett ír 41k dps-t. Nem mindig van így, de már többször észrevettem. -
Sunrider924 #50617 Engem csak az zavar hogy nem ez az elso alkalom, amikor a jatek fileokat erinto modositas utan mintha megbolondulna a resi szamlalo. Patch elott ugyanaz a gear tobbet ert mint most, de az ilyen oszeeskuves elmeleteimre altalaban lehurrogast kapok. Mndegy is egyebkent, feladtam hogy megprobaljam megerteni mit muvel a blizzard, majd szerzek valahonnan meg 200 all resit, aztan le van tojva az egesz. -
clio1616v #50616 nekem is pont ez volt a moltenes sárga "nyoma" miatt haltam meg :D
át kellett alakítanom most olyan 3000 life/sec a regenem és feltoltam a critet 30% fölé az adsorb dmg 21000 + crit cd csökkentő passzívval így már megy. Igaz az allresem 1000-re csökkent, de az még jó így is -
p0c0kLoL #50615 eladóvá vált a diablo 3 accom: lvl60 monk, lvl60 wizard, lvl 52 dh, 1,5m gold. akid érdekel privi és megbeszéljük a részleteket! :) -
Sunrider924 #50614 Szamomra is nyilvanvalo volt a dolog kivitelezesenek a mikentje, engem csak meglepett az affix, es hogy ertsd miert akadtam fent ezen, elmondom mi volt meg elotte: melobol haza, patch, act3 betolt, wipefest, mi a fene hova lett a resim, atmegyek act2be ugyanaz, viszamegyek act1be ugyanaz, a moltenes mobokba elolvadok mind a 900+ resivel. Na szep. Akarok erdeklodni havernel, azt mondja neki nem mukodik AH, mondom ez erdekes mert nekem mukodik, aztan gold sellert akarok reportolni, missing tag lines, nincs report gomb, aztan ugy gondoltam ennyi szarsag utan hanyagolom az egeszet, de megis watch tower talan nem vilag vege es ezen a ponton jott ez a fura affixes mob csoport. -
az en DH-m olyan 95k dps,41k hp,200 koruli allres meg vagy 3500 armor es vigan daralom minden nap a Maghda runokat act 2 elejerol es halni se sokat szoktam -
clio1616v #50612 volt már ilyen több nekem is, a lényeg, hogy a sárgát megöld a packból és az immunisak vele halnak -
Létezik, csak én nem használnám. -
Cseréltem a Dh-m gear-jét, act1 után, gondoltam act2-ben durva lesz, 103k a Dps-em, de többet 1hitelnek mint előtte, act1 simább lett, de act2 oázisban elakadtam, mert sok a fast mob :) pofám leszakad, hogy a 4. gear van rajta és még mindíg szar. caltrops helyett a spike trapet használom, a battle scars nélkül addig élek mint egy gyengébb csirke jégeső után, úgyhogy a backup plan hanyagolva van, bár az esetek 70%-ban nálam nem ér semmit. a fast, jealer, invul minionos pack meg egyértelműen szétszed. Ezeknél naponta változik az affix? Úgy vettem észre, hogy mindíg van egy kedvenc adott napra :)
A kérdés az, hogy movement speed hiányzik-e vagy valamennyit rakjak a resire, úgy 400 körül (phy, fire) a Butcher chargeja nem volt halálos. Az AS kevés csak 1.9-es, de emberi áron nem találok jobb culát a picsára. Értem ez alatt, nem goldfindos überfarmos run-játékos vagyok, átlag 2M-van állandóan... -
Letezik meg a freemail? -
Sikerült eladnom az 1-2 napja linkelt fist weapont 30euróért!
-
gmail és freemail :D
Egyszer kéne rá egy órát szánnom :D -
Eksz #50606 1200 az szep :D szinten gmail. -
DE baszki, én még paypaltól sem kaptam eddig... mi a fasz lehet? gmailes amúgy. lehet azért, mert 1200 olvasatlan levelem van? :D -
Eksz #50604 Kapok igen. Kb ket hettel ezelottig arrol is jott level ha megerkezett a paypalra az osszeg blizzardtol, azota azt lesporoljak vagy nemtudom milehet. :) -
Nem aggódom, csak nem tudom, mennyi az összeg.
Amúgy ti kaptok emailre levelet, hogy eladtatok valamit? Én még egy levelet nem kaptam blizztől emiatt.. -
Eksz #50602 Nekem azota megjott paypalra az osszeg feltuntetese nelkuli "processing" alatt allo tranzakciobol a love, nem worry. :) -
sztem meg moderálj picim.
én nem semmilyen IT status neked....
ha már ilyen okos vok -
plz fejezzetek be a szemelyeskedest... ne kelljen mar moderalnom -.-
azt hittem, hogy normalisan meg lehet itt a nyugjeinket beszelni...
pentek reggel jovok, addig legyetek jok! :) -
who am I 7 #50599 +2 -
Savmacska #50598 +1 -
Psychedelic #50597 A van itt domina? forum is érdekes :D -
Ő császár volt, de a többi stimmel
Szerk: