78998
  • cookac2
    Aszongyahogy.... Esik egy item. Lehet rajta x stat, ezek lehetnek x értékek. Tiszta sor, amolyan tól-ig. De az, h 1 perc alatt uolyan tökre egyforma statok legyenek? Szted ennek mennyi a valószínűsége?

Nincs ezzel bajom, eshetett volna 255 dex és 255 vittel is, nem gond. mert velem esett meg nem mással. Mint ahogy az is, h 2 egymást követő napon 2 egyforma legendary kardot dobott, 1forma statokkal.

Csak akkor ne mond, h random meg véletlen. Runes of Magic, nem tom ismered e, játszottad e. Ott lehet tudni, x mob miket dobhat, neten meg lehet nézni. Azt lehet menni farmolni és imádkozni, h jó statok legyenek rajta. De lehet tudni mire számíthat az ember.

Itt viszont aszongyák, h a legkisebb mob is dobhat überszuper tárgyat. Vagy egy hordó, v mittomén. Ez viszont nem igaz. Megmondom miért. Mert tudom, h 10ből 5ször gyűrűt dob x kecske és x cultist. Más is dobhat, de ritkán. Ezek viszont fossák, de csak azok. Szal ez nekem nem random. Nincs bajom vele még1x, csak nem random.

És nem fogja véletlenszerűen kidobni a mob a szuper fejest v fegyvert ha nem "illetékes". Én ebben hiszek....
  • Rehom
    amúgy azt, hogy két ugyanolyan tárgy esik, azt nem találom nagyon furának. ismerek olyat, aki négy évig minden karácsonykor 15 napig farmolt egy tárgyat és nem lett meg neki, egy másik ember EGYETLEN EGYSZER bement és az esett
    szóval... minden ilyen játék a szerencsén múlik
  • Rehom
    és akkor mi van?:)
    miért ne lehetne két vagy akár több ugyanolyan?
    minden olyan játék amiben tárgyak véletlenszerűen esnek, így működik
    még azok is ahol a tárgyak statjai előre fixáltak, azok is ilyen loot táblát használnak, hogy eldöntsék mi is esik
  • Különc
    Már megint te
  • Frank99
    igen, amúgy nem véletlenül van néhányunknak sárga jel a neve mögött....
  • Zsooo
    thx! mintha korábban is írt volna valaki hasonlót, lehet pont te voltál. akkor inkább nem erőltetem a frissítést még
  • cateran
    Termeszetesen authenticator nelkul is lehet bnet accountot eloerni, legalabbis annyira, hogy levalaszd rola....(tudom, mert csinaltam mar, factory resetet csinaltam a mpbilomon es ujra hozza kelett rendelni 1 uj authenticatort az accountomhoz, de persze nagy ravaszul nem szedtem le az accountrol meg elotte)
  • Különc
    Nekem konkrétan a legújabb drivertől szétakadt a game és játszhatatlan volt, azt használom amit leírtál
  • cookac2
    okés, let it be. De erre mit mond az excel tábla?

• Zsooo
    nvidiás emberektől kérdeném, milyen driver-t ajánlotok? mai indításkor feldobta a játék, hogy elavult a 296.10-es, és frissítsek
  • Rehom
    Semmi köze a karakter generálásnak....

ez olyan, mint egy excel tábla
    vannak ugye íjak, kardok, botok, stb...
    azokon vannak mod lehetőségek
    és mindent véletlenszerűen generál
    tehát van valamennyi % esélye, hogy bot, íj, kard, fejsze, stb. lesz
    ha már pl. bot lett, akkor van % esélye hogy milyen minőségű, legendás vagy nyomi
    ha már megvan, hogy milyen akkor ugyanúgy % esély arra, hogy minden egyes mod mit tudhat...
    a magic find az egyértelműen azzal a magic find %-kal javítja az esélyedet, hogy jobb tárgy essen illetve, hogy a tárgy modjai jobbak legyenek
  • Különc

• j0nNyKa
    a bal oldalon
  • Royalkrisz
    Na már fél választ kaptam h 1 gold egy USD körül van.Na de ezeket hol válthatom be rá.Melyik oldalon?
  • McHaals
    egyébként én csináltam androidos authenticatorról titanium backuppal biztonsági másolatot, így ha bármi van a telefonommal, akkor egy bármilyen androidos telefonra fel tudom rakni
  • McHaals
    hát az elég cumi... írj blizzardnak, hátha segítenek.
    más authenticatorral nem érsz semmit, mert az installnál generált kódok nem egyeznek a bnet-hez hozzárendelttel
  • Lord Zax
    Üdv. Alig találtam meg a topicot úgy lecsúszott..
    Egy kis gondom lenne. Elromlott a mobilom amin az authenticator volt.. Beadtam szervizbe 2 hét munimum amig csinálnak neki valamit.. magyar szolgáltatás ugyebár... Namost enélkül nem tudok sehogy se belépni a játékba, battle neten, amin ki lehetne kapcsolni pedig már a loginnál kéri a kódot, szóval fail.. A nem mobilosért meg ha jól tudom fizetni kéne, vagy van valamilyen pc-s authenticator ami ingyenes? Vagy hogy lehet leszedni ezt a szart?
  • TVelvet
    Istenem... Komolyan nem tud rendet tenni itt senki? -.-'
  • j0nNyKa
    szerintem nem; aki hc infernot farmol, annak nincs szuksege mas segitsegere
    esetleg azokon tudsz keresni, akik mar infernoig is ahbol akarnak eljutni, bar az olyanok valszeg meghalnak hamar, es tobbszor nem vasarolnak
    ismet csak szerintem, tobb ertelme van scre goldot farmolni, abbol sosem eleg (mint ahogy mondtad is hogy fogy)
  • Skill
    mindig lesznek fiatalok akik még nem hallották .
    ezért lehet ugyan azt a filmet/játékot többször eladni.
  • cookac2
    nekem tetszett :D
  • Különc
    Régi, szakállas
  • Skill
    itt vagyok halkan figyelek. sajnos volt pár nagyobb megrendelés aztán nem sok gold van fölös. ráadásul elkezdtünk usa szerveren is farmolni. hc goldra szerintetek lenne igény magyarok körében?
    eladó diablo 3 gold. részletekért pm. =)
  • j0nNyKa
    dehogy, elköltötte rizsre
    juteszembe a kínai goldfarmerekről:

Kínai étteremben:
    - Az milyen hús?
    - Cike.
    - És az a másik?
    ...- Az maha.
    ...- És amaz?
    - Az kuta.
    - Kutya???! Na de azt nem is lehet..! Kutyát tilos!
    - Akko' cike
  • Különc
    Észre se vettem, gondolom vett boozet a goldból szerzett pénzéből
  • jazzy
    Születésnapja van, boldog születésnapot skill :D
  • 1Darton1
    Ő csak a goldot adja, megvenni már neked kell. Bizniszeld le vele meleg étkezési utalvánnyal.
  • j0nNyKa
    kap 2 tálat, de akkor találnia kell mellé perfekt nati csizmát is
  • Jagi
    2 Dh-m van :)

#50724 Id-t plz :)
  • Különc
    Ma még nem is hirdetett, merre vagy Skill?
  • 1Darton1
    Vagy skill, egy tál rizsért.
  • Különc
    3 óra alatt kifarmolja neked egy kínai
  • j0nNyKa
    1-től, unique-equipped
  • j0nNyKa
    hát nem is találtam az biztos
    700 misi amúgy, aprópénz
  • Jagi
    Köszi, a DH-m magához nyúlna egy ilyentől, vagy kettőtől. :)
  • Különc
    Megálmodtad magadnak?
  • j0nNyKa
    tessék:
  • Jagi
    Linkeljetek még zöldet, LEGALÁBB ÍGY HAD' LÁSSAK! xDD
  • Dr DeViLKiNG
    Goblin farmból tisztán látszik, hogy 150 alatti mf az teljesen felesleges, szinte csak kék esik. Ez felett meg szinte fix a legalább 1 sárga/goblin.
  • 1Darton1
    Én ebbe már bizony már belegondoltam. De az a nagyon kevés mf, amit pár ember hobbiból az állandó gearjén tart, az halottnak a csók kategória.
    Még a 400 mf-et is alig lehet észrevenni. Sokszor van olyan, hogy amíg nincs meg az 5 stack valor, csak kék esik. Meg olyan is, hogy elfelejtek átöltözni és esik 3 sárga. Úgyhogy lassan lecserélem az mf gearem egy vudu babára.