78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nah megvan nekem is az elso "megolhetetlen" mobom :D
neha eltunedezik... neha ramlo... sosem tudom targetelni :D
szep kis bug :D -
Nekem 70, de AHban vettem valami 3 milláért.. esni nem esett csak asszem 15 euros fegyver, az volt a legjobb. -
Nekem is 16 Eur a rekordom eddig, igaz azt AH-ban vettem 100k-ért.
-
Mert nekem 30-50 euros cucc nem esett még 200 óra alatt? -
cookac2 #50791 #50790 a válaszom erre -
cookac2 #50790 The goats produce two very important products in goat farming - the ring and the amulet. Good farmer kills more than 20 blue goats a day. Goat farming might not be the first thing you considered when talking about farming, but it is a profitable and enjoyable business activity.
How Much Is That Worth To You?
"How To Kill Goats" retails for €37. But today we i'm offering it to you for only €17. All of the information on farming a goat is simple to understand with images to guide you. You'll never find a guide that guides to on farming elite goats in one ebook.
This guide eliminates the time you will spend searching for incomplete information about killing goats. You don't have to purchase a guide on farming goats alone, then buy yet another guide on searching blue goats, that will cost you over €100. Just by making a one time investment of €17 you will get all you need to know on farming goats at a cost of the price.
You've never seen such a good offer, right? But to make you even more comfortable about your investment, I'll offer you my.... My 3 minutes Money Back Guarantee! EFFORTLESSLY START YOUR OWN GOAT FARMING PROCESS 100% AT MY RISK
WITH A FULL 3 MINUTES MONEY-BACK GUARANTEE!
You should understand that farming a goat is something that you need to have time to do. You can’t just do it once and think that MAGIC will happen the first time around. This is a serious undertaking, and you have to be willing to take time and put in a lot of work to make it happen. But with my COMPLETE GUIDE you will know what to do and how to do it.
"The Next Step Is Yours". Grab this one of its kind goat farming ebook that will guide you on how to be a successful farmer today, don't waste anymore of your time trying to find incomplete information on farming goats, get your guide to successful goat farming just by investing in this guide.....
-
Nem értem... miért lenne vicc, hogy esett neki egy olyan axe? Nekem is esett már, sőt, adtam is már el. -
1Darton1 #50788 Valaki nyugtasson meg, hogy az ilyen hozzászólások csak viccből születnek.
Tudom, hogy Murphy mindenhol ott van, de azért mindennek van határa. -
who am I 7 #50787 ja...tegnap viszont este csak 1 runt tudtam menni..de elég jó dolgok estek, egy 30-50jurós axe pl.Kár, hogy nem tudtam többet menni :/ -
Noodlee #50786 #50384 hsz-ben említett tárgyat elvitték 160K-ért.
Nagyobb sikere lett, mint gondoltam :)
-
legalább növeljük az ország GDP-jét..
-
ezen én is röhögtem, tegnap elköltöttem akkor ezek szerint 15 millió dollárt :D -
ja, 1 gold = 1 USD, reális az arc :D
akik ilyen 100 milla goldokkal rohangálnak, igenjól járnának -
Action #50782 :D:D:D -
Noodlee #50781 Annyiért én is adok neked, amennyim csak van :P -
Pistikének dob a kecske egy legendary gyűrűt.
Ezt meghallja Pistike barátja, Barbár Bandika, izomból belekezd a tömeges kecskeírtásba, már 4. napja, öl, és csak öl, a kecskevérben bokáig gázol,és lám, az egyik kecske belei között ott csillog egy legendary. Barbár Bandika nagyon boldog, és lám, igaz a monda a kecskék mesés kincseiről, vérszemet kapva hihetetlen pusztításba kezd.
Már egy hete írtja a kecskéket, kitartása nem marad jutalom nélkül, az egyik kecske koponyája kettévállik, és egy legendary pottyan ki belőle.
Következtetés: A kecskék mesés tárgyakat tartanak maguknál, mert a nyakukban hordott itemtáblára ezt írták fel krétával.
Wrong.
Fact: Ha k*rva sokat farmolsz, előbb utóbb kiesik egy legendary. Anytime anywhere :)
-
Sunrider924 #50779 Nekem az tetszett amikor act2es mob megjelent act1be, a sever-es rothado hullahalom act1 wheeping holowba. -
cookac2 #50778 Ahhoz képest, h tegnap egész jól dobott mindenki, úgy tűnik, h ma a fordítottja van. Csináltam 5 runt és összesen 1 ah érett item esett. Vmit tuti birizgáltak, mert x helyen pl olyan monszták vannak amik eddig nem voltak. -
Sunrider924 #50777 Hm es igazad van. Kozbe megtalaltam a magic findot is na erre lehet akkor varialni:
Magic find affects the quality of items you acquire from killing enemies (but not treasure chests, vases, weapon racks, or other environmental objects). It doesn’t give you a chance to get more items on a given kill – instead, it increases the chance that an item you find will be magical, and more potent than it would be otherwise.
A teljes cikk Items and equipment resz alatt talalhato a Game guide-ban. Ami erdekes szamomra, "when your roll ‘misses’ a higher-level item quality" ott nem igazan magyarazza el hogy a miss mi a fenet is jelent. -
nem írja, hogy sárga! csak hogy 1 extra drop buffonként - szerintem ezért dobnak olyan sok kéket... -
Sunrider924 #50775 Valaki, akinek nagyon jo az angolja leforditja ezt nekem?
In addition to bonuses to magic and gold find, an active Nephalem Valor buff grants one extra drop (one additional piece of random loot) from certain bosses for each stack of the buff that you have.
Csak mert ugy tunik hogy ertem es emiatt hulyesegnek tunik. Neha coopba elofordult, de hihetetlenul ritkan, hogy egyikunknek 5 rare esett, nekem szemely szerint soha, volt max 4, az is nagyon ritkan, de ha jol ertem a dolgot akkor bizony ez sem mukodik jol, mert igenis lennie kellene 5 drb sarganak az emlitett bosskilleknel 5os nephalem buffal.
Az idezet resz az updatelt game guidebol van a diablo3.com-on. Allitolag ott kellene megtalaljam a magic find mukodesenek a mikentjet, egyelore nem talalom, de kozben beleakadtam ebbe. -
Megint túlterhelt az sms küldő rendszere a blizznek... Pedig jó lenne ha tudnék rmah aukciót indítani. -
már lehet goldot is eladni rmah-ban. 100k/0.25 a min. -
-
No igen, lehet meg kéne venni valakinek a cuccát belőle és drágábban eladni, akkor keresnék is vele. Csak már jojózik a szemem a sok AH böngészéstől. :D -
Üdv!
Kb 1 óra és 60-as lesz a varim. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen itemeket vegyek majd neki. Gondolom kell all resist, amennyi csak lehet, ezenkívül vitality meg int. na de ezeken kívül mi kellene még a varinak?
Valamint egy build-et is megköszönnék, ami nem tankol.
Köszönöm! -
Hát, mivel ők nyernek rajta ezért tuti nem bannolnak szvsz -
rmah-ban magamtól tudok venni cuccot? Kereső megtalálja, és van egy kis pénz a blizz balance-omon, amit átforgatnék paypalra. Természetesen 1 EUR+15%ot veszítenék, de nem bannolnak érte? :) -
Aha, egy diablo van, és az a diablo 1 PONT -
sata75 #50766 kis Tristram nosztalgia műértőknek:) -
Nekem is előfordult már, hogy kiesett két ugyanolyan tárgy.
Legutóbb festering woodsba levertem egy elit pakkot, kiesett egy sárga fist weapon, lépek kettőt leverek egy sima csontvázat, és hopp még egy ugyan olyan. Nem kell ezzel olyan nagyon törődni, ez van ezt kell szeretni. -
cookac2 #50764 Ja, asszem az a neve. -
Ez a moon clanos kecske? :) -
Rehom #50762 véletlen-generált játékok így működnek -
Forrás? Hivatalos infó erről? -
Rehom #50760 szegény kecske :D a legtöbb kecske 99% esélyben csak tejet ad -
cookac2 #50759 Vezér kecske és én nagy barátok vagyunk. Ha arra járok - napjában többször - meg szokott lepni néhány aprósággal. Hol egy amu, hol egy ring, hol egy sapek...
-
Rehom #50758 nem mondta senki, hogy ez nem így van
azt mondtam, hogy minden mobnak megvan a maga loot táblája amiből eldől, hogy mi eshet
ez minden egyes mobnál más és más természetesen
NEM egy tábla van az egész játékban
hanem minden mobnak megvan a maga táblája
és a kecske pl. több eséllyel dobhat gyűrűt míg egy cultist több eséllyel dobhat botot
vagy akármi
ez így van
ez az alapja minden farmolásnak minden játékban az, hogy a játékosok kiismerik a mobokat és tudják kb. hol és mi dobja azt amit ők akarnak
és azt a mobot ölik meg ezerszer, nem szaladgálnak és ölnek ezer random mobot -
Nagy dolog. Bankomban van 353535 socketes ring, amin csak egy socket van :DDD -
na majd megnézem a kecskét holnap, úgyis akkor érek oda. a mocskos 2szarvút.