78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hogy te milyen gonosz vagy!
Nem is beszélek veled többet! :p -
fess át minden mást kékre, ez így hányás :DD -
ha hiszed ha nem, az fehér! :DDD
csak valamiért a nagyobbik része nem az :p -
ő, a chest armor legendary, vagy direkt ronda? :D
nem lenne jobb fehérre festve? -
Ez meg az én szépségem :)
-
ott még túl sokat nem voltam ezzel csak tesómmal coopban de akkor is így toltam igen. (valamilyen oknál kifolyólag nem kaptam meg a belial kill-t és egyedül nem enged át act3-ba, na őt viszont az istennek sem tudom megölni :D ) -
act3ban? :P -
hát én meg pont nem így játszok dh-val (persze használok smoke-ot), én amolyan pattogós vagyok inkább, csapda, evasive fire és rohangálás :)) -
gondolom hc kari, szerintem ha odafigyelsz pont elég act1-re bár egy kis resist +armor nem ártana még biztos ami biztos :) -
eddigi legszebb DH-m :DDD
-
Lol, ilyen statokkal nagy kihívás lehetett hell :)
Act1-re még sztem jó, ill ha nem, valszeg life on hit hiányzik -
Éééééééésss felfordult a büdös paraszt is végre.Csak 2100LoH kellett hozzá.Poison felhő csak úgy szívja a HP-t,még a 2100LoH is kevés volt,nem bírtam megmaradni benne.Aztán 15-jére csak meglett.Coopban lehetetlen.Grat annak aki közepes gearben lenyomja.
Próbáltam full tankosan,de beragelt,aztán lenyomtam az alap buildemmel.Nem is volt olyan vészes csak kiteolni kell !lassan!,rohadt felhők sokáig megmaradnak...Harcmezőn viszont elnyomnak,mint a csikket.
Lenne vagy 50 milkám felszerelném fullosra a monkot,nagyon bírja. -
you gonna have bad time. -
hiszem ha látom
meg hiába buffolnak skilleket, ha a karakterek alapvető mechanikája lett teljesen másmilyen, mint amire számítottunk
csak hogy ne menjek messzire a wizardtól: szivesen tolnám, ha pl. viable dolog lenne, hogy spamelem a meteort az utolsó előtti rúnával (amitől awesome coldos kinézete van) - dehát könyörgöm, kettőt (se) tudok eltolni a full arcane powerből, ráadásul semmit nem is sebez... -
az még odébb van neki szerintem -
Na végre meglett a Like water acsi. -
Act II-re viszont kell. -
+dmg a gyorsabb haladás érdekében, act1-re nem kell több
(örtkvéket feleslegesnek érzem berzerker mellett, ->ignore pain szvsz) -
Sunrider924 #51458 Ezzel kapcsolatosan, olvasgattam diablofans topicokat es amit Bashiok mondott, az 1.0.4es class skill changest ott mar class buffoknak "forditottak". Nem talaltam 1.0.4 rol semmit eddig csak szobeszedet, ki tudja. -
45k körüli hp meg 600+ allres, és act 1 szinte csukott szemmel fog menni. :) -
Én ugyan nem értek hozzá, de ehhez még farmoljál cuccot és/vagy goldot ha jót akarsz magadnak
Szerk: ja bocs, azt hittem Act 2-be akarsz menni, Act 1-re elég -
unusual #51455 Az all ress kevés. Bár talán Act1-ben még el lehet vele mászkálni kicsit. Szerintem kéne LOH is. bár én még nem vagyok annyira " pro ". :-) -
igen, amit írt a tag, azzal annyira egyetértenék.. DE az 1.0.3-ig való szopás sorozat egyszerűen kiölte belőlem még a gondolatát is egy normális sebzés balansznak..
dhval smoke screen, aztán ami a csövön kifér -> ez a játékstílus, másmilyen nincs.
nyilván a többi kasztnak is megvannak ezek
azt mondtam sok embernek egyébként, hogy teljesen együttérzek a csalódott barbárokkal - ők arra számítottak, hogy hatalmas kardokkal, meg kalapácsokkal whirwindeznek majd a mobok között, és gyalulnak, ahogy a nagy könyvben meg van írva
erre mit kaptak? jó esetben kard, rossz esetben valami kis fing dagger az egyik kézben, szigorúan pajzs a másik kézben, és 6-ból 7 védekező spell - VICC.
monk ugyanez, a daibo epic jól néz ki egy monknál, ráadásul az előzetes infók alapján "ikonikus" is -> dagger + pajzs, semmi más! ez a jó, hogyne. -
átértem infernóra barbárral statokról vélemény?:
-
akkor bocsika...
-
Sunrider924 #51451 Nekem az tetszett, amit a mitigation topicban az OP irt, szerinte az lenne a jo, ha mindenkinek lenne annyi def-je, hogy olyan buildet jatszon amilyet akar, anelkul hogy meghalna ha a mobok csak egyszer is megutik. Nem kivanok senkit meggyozni hogy wizardon meleevel kell menni, nekem ez mukodik a kiteolos nem.
Kicsit meg lennek lepve, ha a dh karidon act3-4 farmolas utan nem lett volna elfekvoben par cucc a wizardod szamara, orulok ha neked semmilyen affix nem ellenfel mar, remelem en is eljutok erre a szintre nemsokara. :) -
nézd, ha már látványosan szerelmes vagy belém, legalább jártál volna utána, hogy dh-n kívül mással nem játszom.
milyen rajongó már az ilyen, hogy még ezt sem tudod rólam? gáz. -
Srácok,van valamelyikőtöknek kedve nightmare act2-höz? 4.nek a csapatba? Ha igen írjon! Kb 40 perc múlva kezdünk! -
mert ahogy nézem a dolgot, a dobott cuccok igenis függnek a játszott időtől is... mert hiába infero, igencsak aljadobálás van....
igaz még csak act two vége felé.... -
mennyi kemény ember....
van barbárod, kivi vok' hogyan néz ki a statod? hány óra barbálás volt, plusz kép a statról???
köszike -
hja értem a problémádat
őszintén: fogalmam nincs, te ezekbe a témákba 100x jobban beleástad magad, úgyhogy én újat biztosan nem tudok mondani
én kiröhögök minden affixet, de nyilván az is igaz, hogy molten csíkban szerintem még életemben nem álltam egy pillanatot sem, így könnyű
az tudom, hogy 1.0.3 óta pl. a desecratorban nem halok instant, hanem bírom egy darabig - de ahogy látom, ez egyezik is azzal, hogy te is röhögve álldogálsz benne -
Sunrider924 #51445 Van mas gearem is, ebben armor es resibol probaltam megoldani, azota felhivtak a figyelmem hogy probaljam mashogy. -
most nem vágom be a szarkazmus táblát
tudom, hogy nem egyszerű a dh, felhúztam már vagy 4et :D
de akkor kifejtem: azokat figurázom ki ilyenkor, akik játék elején sírtak, hogy a dh milyen egyszerű kaszt az ő [képzelj ide egy bármilyen másik random kasztot] kasztjukhoz képest, aztán rerolloltak dh-ra, és rájöttek az igazságra :) -
Psychedelic #51443 Az nem számít, hogy mennyi a playeded, ha több pénzt tudsz kifarmolni mint amit javításra költesz, és infernon nem lehetetlen minden 2. pack, esetleg meg is tudtad csinálni infernot, akkor nincs életed, munkanélküli vagy, és amugy is csak gyerek vagy és örülsz mert itt a nyári szünet!
Amúgy meg nem kell mindent magadra venni, csak próbálom felvenni a fórum ritmusát, itt ilyeneket szokás mondani azoknak akik szerint nem lehetetlen a játék. :) -
Ám gondoltam, az nagyon olcsó ár érte
-
amúgy meg elvitték 30 mp alatt, úgyhogy privi itt nem segít -
mert te vagy a boss? -
Sorry, nem is nagyon leszek mert nincs sok kedvem játszani, ha kell valami akkor priviben (boss verést nem vállalok, te már tudod miért nem) -
multkor láttam egy olyat 7.5 milláért, csak nem volt rá kessem és te se voltál onlány :( -
9critchancel miért ilyen builddel nyomod?!