78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Olvass Blikket tankönyv helyett htx -
1Darton1 #51715 Valaki elmesélhetné, hogy mi a fészkes fenét lehet abból okulni, hogy egy súlyos szellemi sérült meghal. Az ennyire durva defektussal bírók sajnos meg szoktak halni, ez inkább szomorú, semmint tanulni lehetne belőle. Az meg különösen ízléstelen, hogy bulvárhírt csinálnak belőle, aztán olyan emberek csámcsognak az ügyön, akiknek fingjuk sincs az egészről, mert csak félinformációkat kaptak.
-
Egész faszán beindult az üzlet... az utóbbi két napban 9000FT jött össze. Most is tele van pakolva rmah a cuccaimmal, illetbe táskámban is van még egy pár cucc... most van időm mással is játszani :D -
ez kurvajó, köszi
-
Tömörítsd be az egész D2 mappát és kész. -
1Darton1 #51711 De pont azt írtam le, hogy értem, vagy ez nálad egy fétis, hogy mindenkit értetlennek tartasz?
Teljesen világos, hogy sokaknak nem tetszik/megunták a játékot. Viszont nekem az a véleményem, hogy jelentősen nem különbözne a jelenlegi helyzet, ha bármilyen más módon oldották volna meg az itemizációt, a nehézséget, a pónik vérszomját. A többségbe bele van kódolva, hogy bármit megunnak rövid idő alatt, különben nem is működne a jelenlegi világgazdasági modell.
Hogy neked talán jobb lenne, ha pontosan a Te ízlésed szerint alakítják a játékot? Na, az engem pont annyira érint meg, mint Téged az én elvárásaim.
Említhetsz a Diablóhoz képest nevenincs játékokat, amit néhány ezer fanatikus rengeteg ideig játszott, és az nekik úgy tetszett, ahogy van. Ők szeretnék, ha minden játék ahhoz hasonlítana, ezt is megértem. De a Diablót ennek többszöröse fogja játszani még nagyon sokáig, akik jelenleg is többé-kevésbé elégedettek.
Lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, ami a többi játéknál nem volt így, de ez csak azért történhetett meg, mert azokat a játékokat 10-15 millióval kevesebben próbálták ki eleve.
Vannak objektíven nézve is ordító farkashibák, de én azt állítom, hogy a nagy tömegeket ezek nem különösebben befolyásolják. Nekik kell a szokásos konzolos játék, amivel elpötyögnek egy kis ideig. Aztán vagy elégedettek, mert azt kapták, amit akartak, vagy elégedetlenek, mert azt kapták, amit akartak. De elégedetlennek lenni divatos. Meg mi az, hogy egy játék nem váltja meg a világot? Felháborító.
-
Regisztráld battleneten, és bármikor letöltheted a cd-ket, mindenféle gányolás nélkül. -
hatalomxy #51709 Sziasztok!
Ne haragudjatok az offért, de a Diablo 2 fórum elég halott:S
Tudnátok segíteni?
Ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a d2+lod-ról, az megoldható?
Úgy értem, hogy mind a 4 cd-t beraknám image-be, aztán kiírnám őket 1 dvd-re. Ez működne crack meg minden hülyeség nélkül?
Single érdekel.
-
BlazeH #51708 érdekes statisztikák:
https://docs.google.com/presentation/d/12roPnPd1QVO3b_cLlGDYpgb29nQUthr5D5NR5FtOmJQ/preview?sle=true#slide=id.p -
Nem piros, bocsi, ezt is failáltad -
Naponta szoktunk menni egy Vault kört, ha esik valami értelmes eladom, ha nem az sem érdekel. Ezt is csak unalomból teszem, illetve hogy a haverokkal együtt játsszak, ha ők nem lennének valószínűleg már én sem tolnám. -
kondiban ezt mondták neked mikor meglátták a piros kéztőcsontodat? -
köszi 
-
Savmacska #51703 8. rare packom volt benne 3elite is. 2sárgánál tartok, egy 55 és 57... Nem csoda h 3naponta játszok max 50percet... -
Jogos
ügyes vagy :P 
-
+ -
megdöglend? -
hát szerinted mit csinál egy DH egy sarokba zárva avanger desecrator molten rock giant-ek ellen? :D -
Én vevő voltam a hírre. Nem sok ilyen történik és okulni is lehet belőle. -
Ja hogy el is dobtad a karaktert ?
-
mennyiért? :) -
-
-
who am I 7 #51693 én sem értem, hogy mi evvel a probléma...a játék kapcsán jött a hír, és ez van.Mindenkinek ott a példa okúlni belőle. -
-
na hát mindenesetre avanger rock giantek ellen semmiképp nem okos dolog sarokba menekülni hcn, mert be találnak zárni abba a bizonyos sarokba :DD -
Ne zavarjon, hogy nem a fórumot illettem negatív véleménnyel hanem azt a bizonyos gamer oldalt ahol kint a hír...
Szánalmas az, hogy ilyen hírekre egyáltalán van igén sőt tovább megyek, hogy az ilyet egyáltalán hírként kezelik...
Persze ez személyes vélemény... -
Eladók a köv itemek:
[IMG][/IMG]
-
Mivel a fórum címével megegyező hír, így szerintem van itt helye. Szánalmas az, hogy valaki mindig kurvára negatív... -
Szerintem a TQ+a kiegje odaveri még most is a dio 3-at. 2-őt lehet nem, de azzal nem is tudom összevetni mert kimarast az életemből.
De a TQ-t aki nem kezdte anno el, még most se késő. Hihetetlen nagy játék volt! -
Már egy "Gamer" oldalnak is ilyen híreket kell kitennie, hogy olvasók legyenek ? Nagy bajok vannak itt kérem szépen... BLIKK kategóriás lassan minden offline és online sajtóanyag... szánalmas... -
who am I 7 #51685 a tajvani goldmaffia nem ismer határokat... :D inkább vett volna 1 botot :D -
who am I 7 #51684 összességében objective az volt a legjobb dió klón.A lenti, csak az én szubjektív véleményem..na meg túl földhözragadott volt nekem :) dio sokkal betegebb.No de mind1 is am, már elmúlt :) -
Szerencsére ezek a hírek nem súlyosbítják a sztereotípiákat a kockákról, gamerekről és azokról, akik hobbiként tekintenek erre -
dejavu. tajvan, kávézó, 2 nap játék, blizzard, butaság. -
:-(( -
én tegnap 2 act1 runt mentem, az elsőnél kb 15-20 ilvl 63-as cucc esett (néztem is nagyot) és a többi is 60-62, 1-2 db kissebb, mindezt 0 mf+valor,
a második körben vettem fel 100 mf-et, már az első pack is dobott sárgát, mondom na ez jó lesz, a kör végére 1!!! lvl 60-as cuccom volt, a többi mind kissebb :p
ez már csak egy ilyen elbaszott játék :DD
hozzáteszem a sok 60-63as cuccból 1 közepesen jó gyűrű és egy so-so xbow volt, de legalább vendor jó pénzt adott értük :p -
Majd ha nagyon nem lesz mit csinálnod, adj neki még egy esélyt ;) -
who am I 7 #51678 akkor velem van a baj, a sacreddel is jóval többet játszottam mint a tq-val :D:D sorry :( :D -
pedig tényleg jó kis cumó volt, főleg a kieg, ott a világot is nagyon eltalálták
nem azt mondom, hogy egy diablo2-re rávert, mert nem - de élvezhető volt többszöri végigjátszásnál is, és ez manapság már nagy szó