78998
  • antgecc
    Haha, mikor 1.5 hónapja azt merészeltem mondani, hogy ehhez a gamehez nem kell skill, körbe lettem röhögve
  • Marfy
  • 1Darton1
    Akkor elmagyarázom.
    A srác korábbi kommentjeiben olyan "pro" játékosok leírásaira hivatkozott, akiknek nagy a dmg-e (*agyfasz*). Én erre utaltam ama szarkasztikus megjegyzésemmel. Habár megint nem tettem ki a szarkazmustáblát, mert túl egyértelműnek gondoltam. De mindig túlbecsülöm az embereket.
  • Susarc
    figy ha lenne pénze az embereknek pillanatok alatt összerakna BÁRKI űber "PRO" karit....ez a játék csak a "pénztárcádról szól"....a próság köszönőviszonyban sincs ebben a játékban.....

én is tudom milyen barbárt tudnék összerakni ami röhögve áll az AOE-ban miközben a chaines mobok 3x tekerik körbe körülötte a tüzes láncot....csakl éppen van általában maximum 5-800k aranyam és ennyi....

egyetlen cumó ami upgrade lehetne 3-5 millió a fegyverről/amulett/gyűrűk meg inkább ne is beszéljünk...ja és a gemek....örültem,hogy pár radiant gemet legyártottam:P ezvan:)
  • 1Darton1
    Szerintem inkább vicces.
  • Fpocok
    Hányingerem támad, ha egy mondatban hallom a diablo3-at, meg a pro szót.
  • 1Darton1
    Ha 1400 volt az allresed, akkor nem csoda, hogy gondjaid voltak a monkkal.
    Akkoriban is olvasni kellett volna a prok írásait, akiknek kétszer annyi dmg-ük volt, mint neked.
  • Rehom
  • Fpocok
    Csak 275 óra kellett hozzá, de megvan az első :D Sima mobból.

• Dr DeViLKiNG
    Azért 100%ig nem kell benne bízni azt mondják néha bugol.
  • Dondark
    aaaaaaaaah, már kerestem ilyet, köszi :D
  • Dr DeViLKiNG
    Dh dps calculator tessék itt lehet változtatgatni a cuccokat, és megnézni mennyi lesz a dps különbség.
  • Dondark
    Igazából a mohóságom vezérel :)
    Amikor 4en játszunk nem érezni a dps-t és sajnos sokszor halok ugyanis ha a csapattársaim csúnyán néznek rám már attól meghalok :D
    Cb-nál az alsó tartományra szoktam főleg menni minél nagyobb legyen az alsó sebzés , nem az átlagolt összeget nézem ami kivan emelve
    Natalya szettem gondolom hogy megéri-e áttérni reális áron.Gyűrű kilőve ára miatt,cb is :)
  • who am I 7
    akko' mé nem 1.25-é adtad? :D
  • Susarc
    illetve rohan:P ,mert WW build van....amúgy ránéznek is meghól:D ,de ha nem falazzák be vagy nincs valami atómgeccó grp nagyon pörög a DMG
  • Szakesz
    Melyik az a része játéknak, amit ilyen összeállítással nem tudsz átvinni? :)

Egyébként az Crossbow rendelkezhetne nagyobb DPS-sel, illetve valahogy még összehalászhatnál +100% CHD-t is. Szerintem alapvetően tényleg csak annyit lehet ehhez hozzáfűzni, hogy próbálj meg nagyobb értékekkel rendelkező itemeket keresni, mert már most is egy kifejezetten jól gearelt DH-val rendelkezel.
  • Dondark
    Egy monkkal kezdtem csak aztán rájöttem nem az én stílusom meg gyenge tank hiába 1400 az allres az 192óra
    A Dh 230óra:)+70óra a többi kari+60as wizard.
    Apropó játszottam egy wizard tankkal együtt hihetetlenül bírta(18K hp, 1000+all res ~1000all res) és 40K dps volt neki.Valaki tud ilyen buildről valamit?:)
  • natalyel
    Na, az tényleg impresszív, ügyes :).
  • Susarc
    annyira nem impresszív a Barbárom 48%al megy:P
  • j0nNyKa
    dehát neked minek tanács, olvasod a prok és a nagyok írásait (akik kétszer annyit sebeznek, mint én), ezzel mindenki felett állsz
    hány órát játszottál már dhval egyébként?
    bónusz kérdés: én mennyit sebzek? csak mert ugye a prok kétszer annyit.
    bónusz kérdés vol.2: ha mondjuk olyat írnék neked, hogy a cluster arrowra hokizol (szerintem hülye vagy, szerinted nem, ennyi), és komolyan is gondolnám: mutass már kérlek képet a 1,5-2 millás sebzésről (esetleg videót, az sokkal probb, nagyobb dolog) - erre előre válaszolnék: miután közölted, hogy "nincs kedvem / időm képet, főleg videót csinálni", akkor azt fogom válaszolni, hogy "nincs több kérdésem".
  • Dondark
    cluster arrow igen barátom. 1,5-2 millát tudok kb sebezni 3 lövéssel 1 ellenfelen a körülötte lévőkről nem is beszélve.
    Jonnyka, attól lesz pro valaki hogy kétszer annyit sebez mint te :D(4 milliárd D betü ;)
    Devilking, nem, nem tudom ki vagy esetleg segíthetsz :)
    Mellesleg sok jó tanácsot adtatok, a szaros SS-re hokiztok(sztem szar ,szerintetek nem, ennyi) , ilyen dolgokon akadtok fent...
  • j0nNyKa
    persze, az összetarhált 100+ millás cuccban nem kell SS, ez teljes mértékben igaz
    oda inkább tactical adv., és lehet végigszaladni a pályát

de mi most itt reális dolgokról beszélünk, és reális keretek között inkább +crit damage + SS
  • natalyel
    Bocs, hogy beleszólok, de talán jelen esetben lehet benne valami, hogy nem használja, hisz 34.5% a crit chance nála, ami átlagban 3 lövésenként drit dmg-t jelent. Talán ha sokat kite-ol, fut-lő fut-lő, akkor összejöhet a 2 lövésenként crit ha van SS, ami azért nem rossz, de így is elég impresszív a chance.
    Még az is meggondolandó lehet, hogy felviszed 50%-ra (lol) itemekből - már ha egyáltalán lehetséges :).
  • Susarc
    a SS hidd már el,hogy nagyon is kemény! nemcsak akkor lősz nagyot vele ha 100-ra húzza a crited hanem folyamatosan másodpercenként növeli a kritikus találatok esélyét aki ezt nem érzi az buta! sry
  • Dr DeViLKiNG
    Ott bukik a dolog, hogy nem csak akkor lősz dupla (vagyis crit dmgnyi) sebzést amikor feltöltődik.
    A nagy proktól inkább nem nézek ilyeneket, hanem hallgatok a matek diplomámra, meg tudásomra. Meg szerintem nem is tudod, hogy ki vagyok, és mennyire értek a játékhoz, de az más kérdés. :D
    De nem muszáj használni, te döntésed.
  • j0nNyKa
    jaaa, hogy ő azt mondta. ok.
    most képzelj ide egy kettőspontot, meg vagy kétszázhatvanmillió nagy d betűt
    cluster, "granaider" (wtf?), az kell a dhnak. újabb kétszázhatvanmillió nagy d betű.

egyébként egy 2 hónapos játékban, ami teljesen gear függő, és 0 skill kell hozzá, definiáld már nekem légyszives a "prokat" és a "nagyokat"
  • Dondark
    Steady aim meg archery meg alap :)
  • elitehun
    jaaaa, akkor tényleg nem nagyon kell ha 130k dps-ed van...
  • Fpocok
    Szerintem a SS nem használhatatlan. Sok crit damaggel nagyon jó.
    De én személy szerint jobban szeretem helyette a +15% fix sebzésű passzív skillt.
  • Dondark
    Sharpshooter csak parasztvakítás, 1et lő nagy dpsessel (amit 20-30mp alatt tölt fel) és kezdi az aljáról megint :).Sokkal hasznosabb passziv skillek vannak helyette (night stalker,grenaider a cluster arrow használóinak pl nekem)

Egy alap 130K dpsel rendelkező pro írta.Többet nem fűznék hozzá de nézheted athenet meg a többi nagyot is ha gondolod akik szintén nem használják a 1.03 patch óta:)
    Sharpshooter is seriously overrated. Don't be satisfied by your fake DPS number that shows on your stat screen.
  • Dr DeViLKiNG
    Alap sebzésed ugyanannyi lesz, mintha nem lenne sharpshootered igen. DE utána másodpercenként kasz 3% critet megint a következő critig, ami nem mellesleg a legnagyobb prioritású stat dhn (crit damage) BÁRMILYEN sebző skillt használva.
    Annyira tényleg nem nehéz ezt átlátni.
  • elitehun
    öö ja, vagyis annyi lesz mint most. és 1 mp-vel a crit hit után, nembeszélve arról hogy utána megint elkezd nőni...
  • Dondark
    1 hit ember! :D
    1et lő és alap sebzése lesz a béka segge alatt! :D
  • elitehun
    Nemtom mi a dilemma, ugyanilyen cuccokat kell venni, csak amik több all res-t, dexterity-t vitality-t attack speed-et, crit hit chance-t és damage-t adnak illetve +min/max dmg-t
  • Dr DeViLKiNG
    A sharpshooter csak annyira értelmetlen, hogy a legnagyobb extra dps-t adó passzív skill dhnak.
  • Dondark
    Sziasztok.
    Dps-t szeretném növelni de emellett nem szeretnék 1 hites lenni tehát egy kis all res meg vital kellene mellé.
    Javaslatok?:)
    UI: Nem érdekel ha valaki százszor erősebb nálam vagy több pénze van :)
    Sharpshooter-t véletlenül se fogok használni, teljesen értelmetlen :)

Cuccaim
  • gosumofo
    direkt nem a darkspore topijjba linkeltem nehogy megzavarjon
  • Fpocok
    gtfo
  • gosumofo
  • Dr DeViLKiNG
    Na, nekem pontosan ezért megy néha balancera pénz, mert nálam a 10 euro kijön ~500k goldból.