78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Menjetek szobára
#51995 :
kiütötted a hszemet! :P
-
who am I 7 #51996 Azt bizonyíts, hogy mutass egy videót ahol 5v5-öznek egy fél napos kvékerprók csprókkal, és nyernek.Azt mutass, addig hülyeség, amit beszélsz. -
1Darton1 #51995 Ha ezt vesszük, akkor a 3 nerffel ezelőtti (vagyis eredeti) act1-en is meglepődne, ha a mostani gearjében menne oda. -
who am I 7 #51994 meg azt is, ha valaki jazzynek nevezi magát egy fórumon, nagy valószínűséggel a sárgaházból szabadult (legalábbis 10 példányból 9) -
kb. egy hiperszupergirrel is ugyanaz lenne mint akkor ha azóta nem nerfelték volna -
Ezen mit bizonyítsak? :D
Teljesen egyértelmű ráadásul saját szememmel láttam hasonlót :D
Csak ott egy COD pro haveromat vert rommá egy teljesen átlagos UT2004 player (szintén haverom) természetesen COD-ban
CS/COD egy lassú fos, Q3 és UT2004-hez képest. Azt ugye vágod, hogy ha egy fps gyorsabb akkor pl pontosabb célzás kell.
A mozgásokról nem is beszélve. Sokkal kiszámíthatatlanabb egy UT2004 player, mint egy CS player.
Diablohoz meg nem skill kell, hanem józan ész. A skill az teljesen más. -
1Darton1 #51991 Ezzel ki vitatkozott, vagy mondott bármi olyat, ami arra utalhatna, hogy nem ért vele egyet? -
Angol kutatások kimutatták, hogy aki az sz betűt x-el helyettesíti az 99% valószínűséggel homár. -
"jó gearben a d3-ban tényleg nem kell mást csak álmosan nyomogatni a gombokat"
Pontosan.
Aki nem hiszi az szépen menjen vissza Inferno Act 2-be aztán amikor nézi a kedvenc sorozatát, FB-ozik és SG-zik játék közben, akkor gondolkozzon el azon, hogy vajh mi volt akkor amikor először leköpte a szúnyog mikor átjött act 1-ből... -
who am I 7 #51988 ezt a baromságot gyorsan felejtsd el.Másrészről, bizonyítsd be, harmadrészről ez olyan mintha, azt mondanám egy cs-s fél nap kvékezéssel xarrá veri a kvékprókat.Ugye érzed?Szerintem fölösleges vitázni azon, mihez kell több skill..mert mi alapján döntöd el, h xy game-hez több skill kell?meg mi a skill mértékegysége?semmi :D Annyi biztos, hogy jó gearben a d3-ban tényleg nem kell mást csak álmosan nyomogatni a gombokat...kihívás a xarabb gear, oda már sztem kell skill meg reflex. -
nah visszatért a topic design
kis érdekesség:
legújabb firefox-szal: jobb klikk bárhova -> elem vizsgálata (inspect element), majd alul 3d nézet (3d view)
fel-le-balra-jobb billentyűkkel, egér bal gombbal, illetve görgővel lehet szórakozni :) -
Barbárnál rengeteg crit dmg és magas attack speed kell. Na meg armor és all res vagy 700 hogy kihúzza addig míg leöli. -
vagy akár egy wdvel.. -
Wizarddal is kivitelezhetőnek tűnik ez a módszer, mondjuk barbárral tényleg izgalmas lehet. -
dhval egyedül nem vészes, a baj akkor van, ha nincs elég dps, mert akkor elfáradsz
2 playernél pl. én még szerintem sosem tudtam megölni -
Ghom-nál miért ment a sírás, hogy telefingja a szobát? A videó alapján csak x darab felhőt ereszt, aztán mindig a legrégebbi eltűnik. Persze jól kell lerakatni vele a felhőket, de nem tűnik vészesnek. -
Dr DeViLKiNG #51981 Akkor most megnyugodtam, hogy skilles vagyok, mert nekem csak 31k dmgem van mf gearben (és nem cserélgetem). Annyira nehéz ez a játék! -
Nem lehet azt mondani, hogy ehhez nem kell skill. Igen is kell skill ide is. Az tény, hogy erősebb gear pótolja a kill hiányosságot egy bizonyos szintig, de skill az kell.
Mikor azt látod, hogy játszol másokkal és jobb gearben 3-4x többször fekszenek, mint Te a gyengébb gearben vagy előbb lövöd le az elitet, mint Ő, akkor jössz rá hogy bizony kell a skill ide is. -
egyrészt én nem beszéltem a nightstalkerről egy szót sem, másrészt én végig a normális keretek közt operáló dhkról beszéltem, nem a nati szettesekről - azoknak kb mind1, smoke screen spammal bármit lecsapnak csukott szemmel, hátrakötött kézzel is -
Pontosan... -
Mind3 fps. FPS-hez kell skill, valamelyikhez több valamelyikhez kevesebb.
És rosszul tudod, egy ut2004/q3 pro, fél nap cs-zés után szarrá veri a cs-n nevelkedő kölköket.
De én nem offolok többet. -
BlazeH #51976 Nem kell skill???
33k dammal, 7k life-al lenyomni infernot KELL skill:
http://www.youtube.com/watch?v=0hR2MrPI-88&feature=youtu.be -
Sunrider924 #51975 Ha mar ugyis Natalyaban gondolkodik minek akkor neki a Nightstalker? Ahelyett meg mindig jobb a Sharpshooter. Egyebkent meg varom az 1.0.4et, lassuk mik azok az alig hasznalt skillek, amiket a blizz majd nagyon megbuffol a build valtozatossag szent ugyeben. -
ShaiHulud #51974 ebbol amit korabban irtal:
"Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE !" -
Ha ezt szűrted le az írássomból, akkor inkább nem nevezlek embernek...
Azt írtam, hogy hülyeség a két game.-et összehasonlítani...
Ebből neked az jön le, hogy oda nem kell skill?
-
Hiába teszed ki az ujjad, azokban a játékokban, ahol az számít milyen cuccod van, ott skill nem sok kell.
Lineage 2, D3, meg az összes MMO tök ilyen... ha jó cuccod van, mindneki tudja nyomkodni az F1-et, meg az 1-2-3-4-et.
Ott, ahol a két játékos teljesen azonos feltételek, és cuccokkal küzd, ott mondhatod h van valakinek skillje.
-
ShaiHulud #51971 ...es akkor a q3 meg UT-hez nem kell skill? -
A Q3 meg UT prók meg a CS-ben nem érnek lószart sem.
Egyébként is, már eleve nagy hülyeség a kettő csapatot egymáshoz hasonlítani... -
BlazeH #51969 érdekes írás:
http://nightmaremode.net/2012/07/diablonomics-how-diablo-3s-auction-house-makes-it-feel-pointless-21256/?=Marx -
30% felett tényleg nem annyira éri meg, nem azért, mert rossz lenne, hanem azért, mert úgy már pazarlás rá az az egy passive skill slot -
Sunrider924 #51967 Sajat velemeny, de ha 4es partyban te nem erzed a dps-t akkor gondolkozz el hogy a masik 3 ember mit csinal rosszul. Ha sokszor halsz meg az user error, no comment. Ide jol jonne neked a Natalys 4es bonus, ami a 2 disc/sec regennel megengedne neked hogy 1 percig futkossal SSben. Ezt demonstralta Athene a videojaban, ettol kemeny legeny, oda kell am a nagy tudas, hogy SS alol nukeolj 1 percen keresztul. -
Sunrider924 #51966 Ameddig nincs olyan geared(felteve, ha letezik egyaltalan ilyen) hogy SS nelkul legyen 100% crited, mindaddig az SS nagyon is megeri. Tokmindegy hogy 30% crited van SS nelkul vagy 50%, amig nem 100% addig az SS tobbet ad. -
Szerintem az SS annál kevésbé éri meg, minél magasabb a crit chanced.
SZerintem pl. 30% fölött már inkább érdemes valami más fix-en dps-t adó skillre cserélni.
De nyugodtan győzzetek meg, hogy nem így van, akár konkrét számokkal :)) -
1Darton1 #51964 Egy dologhoz kell skill, ha goldot akarsz venni rizsért!
Általánosságban beszélni a játéktudásról hamvában halt ötlet, annyi aspektusa van. -
-
:D
A nagy cs herok, q3-ban és ut2004-ben kb lószart sem érnek :D -
-
Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE ! -
kell skill, hcn. scn pattogni hogy 32% crit chance-e van egy dh-nak.. az nem skill. -
ShaiHulud #51958 skill ott jon a kepbe, ha nicns uberimba geared, es legtobb embernek nicns, tehat igenis kell skill.
btw dh tema: cluster+ss is the way to go:P