78998
  • Frank99
    köszi.
    így jó?
  • jazzy
    Akkor kezdem. Isten ments, ne. Politizálni meg tilos sgn, ergo én törölném az aláírásodat.
  • Frank99
    akkor szavazzatok. kösz
  • Frank99
    sztem szavazzanak a lakók. aztán meglátjuk.

de ha előjönnek a "soha nem írtak ide" akkor meg lehet alma.
  • Hegi90
    ilyen nehéz értelmezni azt a 3 sort az adatlapon?
    wow
  • [NST]Cifu
    Nem a moderátori mailre kell írni, ott ugyan hogy ellenőrzöd le, ki fia borja az illető?

Kell egy szavazás, ki támogatná a lehetséges házigazda jelölteket. Majd ha ez megvan, akkor akkor lehet egy levelet írni a [email protected] címre, ahol szerepel a topic linkje és a támogató hsz.-ek száma.
  • Hegi90
    Remélem vannak olyan okosok a modik, hogy belátják email nélkül is: teljesen alkalmatlan vagy ide házigazdának.
    Elég megnézni, hogy miért van most 2 felkiáltójeled.
  • Frank99
    ja nem.

csak most szólt hozzá kettőből, háromból 2001 óta, vagy hogyan is????
    rejtőzik
  • jazzy
    Ki regisztrált ma?
  • Frank99
    ebben igazad van.
  • Frank99
    ja, ma regisztrált????

troll.
  • Frank99
    de a többi, az idevaló....
    igazad van.

az olyan commentelő is, aki ide nem is szólt soha. Vagy Igen?
  • Crokin
    Már csak egy 'vok'-ozós vagy xarozos házigazda hiányzik ide :)
  • UltraZord
    ez egész jó cucc :), nem überfasza, de egész jó
  • TVelvet
    no way! :)
  • sata75
    On: 6.
  • jazzy
    Helyesbítenék, a moderátor topicba még nem is írtál, pedig aztán párszor lett volna mit. Mindezt úgy, hogy a személyeddel aztán abszolút semmi bajom. De a házigazdaság az feladat, nem előjog.
  • unknown nick
    "Ha nem én vok, kit érdekel, de így vicc, ami itt folyik."

Be kell látnod a Dio3 kontentje véges, ha nem lenne folyamatos flame, kihalna a topik. Idővel kis is fog. Mint mindegyik. Talán az MMO topikok húzzák a legtovább.
  • Hegi90
    legyél különb náluk!
  • unknown nick
    Mi ebben az off? Mindenki a skillről ír per pill.
  • Különc
    Ezt osztom, bár Anti úgyis törli
  • Hegi90
    ügyesen felvetted az offot
  • Hegi90
    "ÉN elvállalom, de fájni fog"
    kérlek ne vállald el.
  • unknown nick
    "Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
    COUNTER STRIKE !"

Áhh. StarCraft mozgatja meg az érzékeidet leginkább. Mind egytől egyig. Multitask, kijelölési pontosság, stratégiai, taktikai érzék, extrém gyorsaság, ügyesség, helyzetfelismerő képesség, blöff készség, krízis menedzsment, decision making másodpercek alatt, előrelátó készség, többsíkú gondolkodásmód. Vakon gépelni bal vagy jobb kézzel elég nagy sebességgel úgy, hogy eszetlen mennyiségű hotkeyt használsz. Ennél nincs nehezebb, ezek nagyon kevés emberben vannak meg pro szinten összhangban. CS-ben vannak a nyomai egyes alap elemeknek, de olyan hangsúlyosan, mint a starcraftban együttvéve közel sincs.
  • Hegi90
    DH Inferno clear 100k aranyból
  • Frank99
    ez megint egy személyeskedés, nc.

Mi köze is van hozzá hogy hogyan játszom Dio 3-at? Hogy ki tudja valaki szűrni mi is tartozik a játékhoz, mi nem az, meg mi az ami közvetlenül kapcsolódik.

én felvetettem, hogy segítenék, 4 emberre tutkó gondoltam, akik azonnal ágállnak ellene, érdekes módon köztük voltál, és azonnal jött a -....
  • Susarc
    jóvannajóvanna:D
  • Frank99
    sokan nem értik, mit is hogyan.
    úgy megeszik az emberek az eléjük tett olcsó sültet :-)

amúgy nem vok' túlbuzgó, de egy MW2 meg egy Bioschock levezetés sem volt semmi.

Annyi, hogy jó lenne ha nem 10-20 commentenként buzizás +nem is tudom mi menne itt. Ha a felét törli akire tartozik, már jobb.

Ha nem én vok, kit érdekel, de így vicc, ami itt folyik.
  • 1Darton1
    Legalább elolvasnád, hogy miért kapta a büntetőpontot.
    Azt már meg sem próbálom megérteni, hogy miért kellene negatívan diszkriminálni a programozókat.
    Ha szeretnél egy külön játszóteret, ahol senki nem mond ellent, illetve nem javít ki, akkor csinálj magadnak egy topikot. Ha jól sejtem a moderátoroknak nem vagy a szíve csücske, úgyhogy az elveidet nem fogod tudni rákényszeríteni az itteniekre.
  • Frank99
    én gép előtt dolgozom (bár egy hétre most elmegyek, de viszek gépet) fel kell jönni naponta többször, és törölni, ami nem idevaló.

ennyi. még akkor is törölni, ha megy a rinya érte.
  • AntiHero
    Amikor tudom törlöm a flamet. Csak sajnos annyi van, hogy nem tudom mindig időbe törölni azokat (munka, barátnő, stb).

Van itt 1-2 ember aki mindig szítja a feszültséget ellenük nem tudok mit tenni (moderátor topikba meg nem fogok naponta írkálni)

Nem tudom, hogy tudnád jobban visszaszorítani ezt a dolgot.
    (..de szívesen meghallgatok minden ötletet)
  • 1Darton1
    Akinek nincs esze, legyen notesze. Illetve ne legyen önérzetes.
    Te például imádod generálni a balhét, ezért a Te szádból furán hangzik ez a finnyáskodás. Persze lehet, hogy józanul rendesen viselkedsz.
    Én nem tartok attól, hogy megkapnád a házigazda jogokat, de örülök, hogy vállalnád.

Igazából egy helyesírás-ellenőrző script kellene csak, és rögtön ki lenne gyomlálva minden probléma. Talán akkor én sem harapnék minden neandervölgyi flamekeltésére.
  • Frank99
    ez is egy vélemény.

szerinted hányan gondolják másképp? hányan írnak privátot naponta, hogy csináljunk valamit?

Te mint programozó miért vagy eltűrt itt? (lsd egy sárgával kevesebb bünti ua-ért a flam-ért?)
  • j0nNyKa
    jaja, "faxa" :DD
  • Frank99
    az egy vicc, ami itt folyik, egymás szapulása, baxtatása oldalakon át.
    és semmi nem történik, még akkor sem, ha valaki ír a moderátor topicba.

valóban elkelne egy kemény faxú házigazda. Engem utáltak MW2-ben, de ott a játékról szólt a topic, ez itt egy vicc.(még akkor is így van, ha megkaptam a magamért pár napja a flamért jogosan, azóta mégis az összes itt virít)

ÉN elvállalom, de fájni fog.....
  • Akronomus #52048
    Mivel lehetne jobb a D3
  • hatalomxy
    Köszönöm szépen.
  • 1Darton1
    Bármikor, bárhová, semmi megkötés nincs ezzel kapcsolatban.
  • Tomi13
    Lvl 30!! Jee ezt is megértem
  • UltraZord
    ki akarna ilyen szar mace-t kovácsolni? esetleg várd meg az 1.04 es peccset hátha javítanak rajta, vagy tanítsd meg a kovácsnak, de eladni nem fogod szerintem