78998
  • Lunki88
    Ilyen quake 3 szerű hangot képzeltem el. :D
  • Carmang
    "with a big announcer that calls out kills"

Remélem nem valami hangos vásári bemondó lesz, mint az UT2k4-ben
  • Carmang
    Gondoltam egyből :) Elővettem újra a barbárt, azzal farmolgatok, elég jól jön a pénz (naná! minden akkora hulladék, hogy megy vendor-nak). De a "fun factor" miatt nem lesz hosszú életű, ezt már most látom...
    Egyébként egy új karit felhúzni nagyobb költséggel jár szerintem (állandóan új cuccokat venni), mint farmolni egy hatvanassal.
  • Lunki88
    Zoltán Cool!
  • Carmang
    Azt írja, hogy nincs több próbálkozási lehetőséged a kártyát PayPal-on felvenni. Néhány dolgot el kellene küldened nekik, hogy beazonosítsanak, és tudd használni a kártyát. De ha tudsz angolul, akkor nem mondtam újat. Ha nem tudsz, akkor ne is próbálkozz. Az "így jártál" tipikus esetébe futottál bele.
  • j0nNyKa
    Key points on PvP and future updates:

Form a team of four players through matchmaking or form a team.
    10 minute long matches, deathmatch style.
    Fast action with a big announcer that calls out kills.
    Loot fixes first in patch, PvP coming a little later in a patch.

• Ferrari23
    Ezt a legendary pottyanást se értem :D 50-60 órán át semmi, aztan most fél óra alatt esett 2, igaz mindkettő kalap szar. Legutóbb is így volt...
  • nepszter1
    Tudna akkor valaki segítene ?
  • NecroJoe
    Persze sokszor megyek másfele is csak úgy, de ez szerintem a legoptimálisabb. A szaros zoltán szerinem nem ér annyit hogy ne Vaultban kezdjen az ember.
  • NecroJoe
    Belépek egyből vaultba rak, azt kitakarítom (7-12 pakk)
    Sewer WP - Sewer, ha megvan a kígyó pakk kilépek (1-2 pakk)
    Black Canyon WP - WP körüli zónát takarítom, ha kedvem van visszamegyek lefele a hídon, ott is lehet pár pakk meg event (3-8 pakk)
    Road to Alcarnus WP - körbefutom goblinért elfutok jobbra a hídon, összehúzom a szart, bossokat megölöm, ha sok trash marad beugrok valamelyik lejáratba és onnan teleport (1-2 pakk)
    Path to the Oasis WP - Cistern akármi clear (1-3 pakk)
    Ancient Path WP - Elfutok a sivatagig goblint nézni

Trasht egyáltalán nem ölök.
  • ceb1t
    eladó diablo3 accountot keresek, pesti személyes átvétellel! Írjatok ha érdekel valakit!
  • TVelvet
    Leírnád mely helyeken mész ?
  • NecroJoe
    Én 40 perces köröket tolok Act2-ben. 20 pakk. Kurvára nem akarok én ilyen belial féle baromságokon romantikázni.
  • j0nNyKa
    setup menubol a serialt, aztan ujrahuzas utan restore menube beirod
  • Orgi
    Sziasztok,
    mobilos authentikátort használok és újra kéne húznom a szoftvert a mobilon, ezzel törlődne az app. Mit kell elmentenem (authentikátor code, serial) vagy hogyan kell kivitelezni ilyesmit, próbálta már valaki? Előre is köszi!
  • berlinboy6329
    Act2...

elejétől Alcarnusig,aztán Dahlgur WP-k körül egy kis kör,Ancient path-tól fel a lépcsőn,Desolate Sands WP körül egy kör,Vault of the assassin egy kurva jó hely 6+ pakkal,aztán sewers és a végén Belial.
  • clio1616v
    ah-ból majd :)

felhúzol 1-2 karit 60ra és máris van rá goldod
  • Ferrari23
    Hol csapod a köröket?
  • berlinboy6329
    Ja és még egy design és egy set fegyó is esett 2. körben.
  • berlinboy6329
    Bizony 63-as mind.2 gyűrű van,mint írtam is,ami 60+61-es úgy 23.Most toltam 2 runt,előbb abból jötek össze.Mondjuk cheatelek is,mert használom az exploitot,ami minden champ packból dob cuccot,ha egyszerre halnak meg.De act2 tele van futkorászós köcsögökkel,akikből nem mindig jön össze.20 pakkból kb 4-5X tudm megcsinálni.
  • Carmang
    Jó, de az ilyen cuccot még valahonnan össze kéne szednem :)
  • berlinboy6329
    Csak eszük van nem farmolni annyi mf-ben mert megdöglenek a picsába.MF cucchoz is pénz kell,nem kevés,hogy ne fordulj fel benne.
  • Ferrari23
    Vagy ha neked 63-as esik ennyi 0 mf-fel akkor a faxom se tud eligazodni ezen a játékon :D:D
  • Ferrari23
    Azok szerintem lvl63-asok...
  • berlinboy6329
    Én kb ennyit(21+2 ring) 2-ből.0 MF.
  • Ferrari23
    Kihat! Nekem napok óta alap 50% mf-fel többségben lvl 60 alattiak estek, most felvittem alap MF-em 150%-ra és már a legelső körben 9-ből 6!! 60 vagy 61-es.... Ilyen véletlen nincs....
  • NecroJoe
    Ezt ma asszem 5 körből szedtem össze.

• NecroJoe
    Megjegyzem én úgy gondolom hogy hülye aki MF nélkül farmol. Unbuffed 180+ körül nem nagy szám felrakni, és elmondhatod hogy amit lehet megtetted. Én most 215-el kezdek.
  • SLICK
    szerintem kihat... Rengeteg runt mentem már act 2-n és 1-en is egyaránt... Kandurex remek tanú rá, vele toltam sokat. Alig esik ilvl63-as (sárga) cucc.
    Ha NecroJoe kevés runból rövid idő alatt ennyi ilvl61+-os itemet halászott ki akkor ott igenis van befolyása a magas MF-nek. Vagy akkor hatalmas mákja volt. De ennyi mák nem létezik.
  • clio1616v
    simán farmolható act1-2

kell hozzá 10k armor és 1200 allres és olyan 15k damage
  • NecroJoe
    Arra hat ki hogy több sárga és kék esik. Ez magával hozza hogy több 63as sárga esik x killből vagy idő alatt.
  • jazzy
    NEM hat ki. Arra kihat amit mondtál, de az egyik alma a másik körte.
  • berlinboy6329
    De kihat..Ami esik fehér vagy kék,az lehetne akár sárga is és ott lenne a helye a többi közt a stashben.

Bár én most menteme gy kört és esett 13 sárga 63-as amiből 3 volt 62-es mert az a max,ami egy monk helm,egy mojo meg egy amulet volt.Esett még egy 57-es ring is,amit feltettem 7 milláért,de még ha el sem viszik,a legolcsób akkor is 3,6milla, ami rosszabb,mint amit találtam.
  • jazzy
    Nem hat ki rá, hogy milyen ilvl cuccok esnek.
  • SLICK
    Na akkor ezek után senki se mondja, hogy nem kell a magas MF. Ha nem mentél sok runt és mégis ennyi ilvl61+ -os cuccok esnek akkor igen is kihat rá az MF.
  • Renjike
    Valaki eltudja nekem magyarázni ezt az üzletet? Hol lehet hogy eladni , és milyen szintű cuccot?
  • Sunrider924
    Hm akkor lehet roszul ertettem, azt gondoltam te naponta betolsz 2 tabnyi unid cuccost. Legtobben vagy nem tudjak vagy nem akarjak tudni, hogy nem az azonositaskor tortenik meg a statok leosztasa a targyra vagy csak szimplan spekulalnak, hogy ha sokat azonositanak sorban egymasutan, akkor lehet hogy csuklik egyet a rendszer.
  • Ferrari23
    Köszi akkor megy a goldba...
  • Aradebil2
    hát ez nem egy RMAH érett példány maradjunk annyiban
  • Fpocok
    Elsőre nagyon nem tűnik nagy számnak...