78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ilyen quake 3 szerű hangot képzeltem el. :D -
"with a big announcer that calls out kills"
Remélem nem valami hangos vásári bemondó lesz, mint az UT2k4-ben
-
Gondoltam egyből :) Elővettem újra a barbárt, azzal farmolgatok, elég jól jön a pénz (naná! minden akkora hulladék, hogy megy vendor-nak). De a "fun factor" miatt nem lesz hosszú életű, ezt már most látom...
Egyébként egy új karit felhúzni nagyobb költséggel jár szerintem (állandóan új cuccokat venni), mint farmolni egy hatvanassal. -
Zoltán Cool!
-
Azt írja, hogy nincs több próbálkozási lehetőséged a kártyát PayPal-on felvenni. Néhány dolgot el kellene küldened nekik, hogy beazonosítsanak, és tudd használni a kártyát. De ha tudsz angolul, akkor nem mondtam újat. Ha nem tudsz, akkor ne is próbálkozz. Az "így jártál" tipikus esetébe futottál bele. -
Key points on PvP and future updates:
Form a team of four players through matchmaking or form a team.
10 minute long matches, deathmatch style.
Fast action with a big announcer that calls out kills.
Loot fixes first in patch, PvP coming a little later in a patch.
-
Ferrari23 #52239 Ezt a legendary pottyanást se értem :D 50-60 órán át semmi, aztan most fél óra alatt esett 2, igaz mindkettő kalap szar. Legutóbb is így volt... -
nepszter1 #52238 Tudna akkor valaki segítene ? -
Persze sokszor megyek másfele is csak úgy, de ez szerintem a legoptimálisabb. A szaros zoltán szerinem nem ér annyit hogy ne Vaultban kezdjen az ember. -
Belépek egyből vaultba rak, azt kitakarítom (7-12 pakk)
Sewer WP - Sewer, ha megvan a kígyó pakk kilépek (1-2 pakk)
Black Canyon WP - WP körüli zónát takarítom, ha kedvem van visszamegyek lefele a hídon, ott is lehet pár pakk meg event (3-8 pakk)
Road to Alcarnus WP - körbefutom goblinért elfutok jobbra a hídon, összehúzom a szart, bossokat megölöm, ha sok trash marad beugrok valamelyik lejáratba és onnan teleport (1-2 pakk)
Path to the Oasis WP - Cistern akármi clear (1-3 pakk)
Ancient Path WP - Elfutok a sivatagig goblint nézni
Trasht egyáltalán nem ölök. -
ceb1t #52235 eladó diablo3 accountot keresek, pesti személyes átvétellel! Írjatok ha érdekel valakit! -
Leírnád mely helyeken mész ? -
Én 40 perces köröket tolok Act2-ben. 20 pakk. Kurvára nem akarok én ilyen belial féle baromságokon romantikázni. -
setup menubol a serialt, aztan ujrahuzas utan restore menube beirod -
Orgi #52231 Sziasztok,
mobilos authentikátort használok és újra kéne húznom a szoftvert a mobilon, ezzel törlődne az app. Mit kell elmentenem (authentikátor code, serial) vagy hogyan kell kivitelezni ilyesmit, próbálta már valaki? Előre is köszi! -
Act2...
elejétől Alcarnusig,aztán Dahlgur WP-k körül egy kis kör,Ancient path-tól fel a lépcsőn,Desolate Sands WP körül egy kör,Vault of the assassin egy kurva jó hely 6+ pakkal,aztán sewers és a végén Belial. -
clio1616v #52229 ah-ból majd :)
felhúzol 1-2 karit 60ra és máris van rá goldod -
Ferrari23 #52228 Hol csapod a köröket? -
Ja és még egy design és egy set fegyó is esett 2. körben. -
Bizony 63-as mind.2 gyűrű van,mint írtam is,ami 60+61-es úgy 23.Most toltam 2 runt,előbb abból jötek össze.Mondjuk cheatelek is,mert használom az exploitot,ami minden champ packból dob cuccot,ha egyszerre halnak meg.De act2 tele van futkorászós köcsögökkel,akikből nem mindig jön össze.20 pakkból kb 4-5X tudm megcsinálni. -
Jó, de az ilyen cuccot még valahonnan össze kéne szednem :) -
Csak eszük van nem farmolni annyi mf-ben mert megdöglenek a picsába.MF cucchoz is pénz kell,nem kevés,hogy ne fordulj fel benne. -
Ferrari23 #52223 Vagy ha neked 63-as esik ennyi 0 mf-fel akkor a faxom se tud eligazodni ezen a játékon :D:D -
Ferrari23 #52222 Azok szerintem lvl63-asok... -
Én kb ennyit(21+2 ring) 2-ből.0 MF. -
Ferrari23 #52220 Kihat! Nekem napok óta alap 50% mf-fel többségben lvl 60 alattiak estek, most felvittem alap MF-em 150%-ra és már a legelső körben 9-ből 6!! 60 vagy 61-es.... Ilyen véletlen nincs.... -
Ezt ma asszem 5 körből szedtem össze.
-
Megjegyzem én úgy gondolom hogy hülye aki MF nélkül farmol. Unbuffed 180+ körül nem nagy szám felrakni, és elmondhatod hogy amit lehet megtetted. Én most 215-el kezdek. -
szerintem kihat... Rengeteg runt mentem már act 2-n és 1-en is egyaránt... Kandurex remek tanú rá, vele toltam sokat. Alig esik ilvl63-as (sárga) cucc.
Ha NecroJoe kevés runból rövid idő alatt ennyi ilvl61+-os itemet halászott ki akkor ott igenis van befolyása a magas MF-nek. Vagy akkor hatalmas mákja volt. De ennyi mák nem létezik. -
clio1616v #52216 simán farmolható act1-2
kell hozzá 10k armor és 1200 allres és olyan 15k damage -
Arra hat ki hogy több sárga és kék esik. Ez magával hozza hogy több 63as sárga esik x killből vagy idő alatt. -
NEM hat ki. Arra kihat amit mondtál, de az egyik alma a másik körte. -
De kihat..Ami esik fehér vagy kék,az lehetne akár sárga is és ott lenne a helye a többi közt a stashben.
Bár én most menteme gy kört és esett 13 sárga 63-as amiből 3 volt 62-es mert az a max,ami egy monk helm,egy mojo meg egy amulet volt.Esett még egy 57-es ring is,amit feltettem 7 milláért,de még ha el sem viszik,a legolcsób akkor is 3,6milla, ami rosszabb,mint amit találtam. -
Nem hat ki rá, hogy milyen ilvl cuccok esnek. -
Na akkor ezek után senki se mondja, hogy nem kell a magas MF. Ha nem mentél sok runt és mégis ennyi ilvl61+ -os cuccok esnek akkor igen is kihat rá az MF. -
Valaki eltudja nekem magyarázni ezt az üzletet? Hol lehet hogy eladni , és milyen szintű cuccot? -
Sunrider924 #52209 Hm akkor lehet roszul ertettem, azt gondoltam te naponta betolsz 2 tabnyi unid cuccost. Legtobben vagy nem tudjak vagy nem akarjak tudni, hogy nem az azonositaskor tortenik meg a statok leosztasa a targyra vagy csak szimplan spekulalnak, hogy ha sokat azonositanak sorban egymasutan, akkor lehet hogy csuklik egyet a rendszer. -
Ferrari23 #52208 Köszi akkor megy a goldba... -
hát ez nem egy RMAH érett példány maradjunk annyiban -
Elsőre nagyon nem tűnik nagy számnak...