78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hibás elképzelés, mivel nincs item sink és a piac telítődik akármit csinálnak ellene. -
Dr DeViLKiNG #52364 EU-ban még nincs javítva. Mentem egy full a4-et 280mf+5 valorra (22k dpsel
), és a végére pontosan egy darab 63-as rare esett. Simán megéri a4-et farmolni...
-
DORSANAX #52363
-
RoleePapa #52362 Van mar AH? -
Az a baj, hogy az RMAH-ból a bevétellel simán tudnak manipulálni csak a drop esélyekhez kell kicsit hozzányúlni. Kevés a bevétel beállítják hogy egy ideig jobb cuccok essenek, majd később ezt kiveszik (hogy ne rontsa globálisan az árakat hosszú távon) és ezt eljátsszák néha.
Aki valódi pénzért veszi a cuccokat annál sokkal nagyobb az esély, hogy hamarabb megunja a játékot és nem fog foglalkozni a cucc újra eladásával, esetleg azt gondolja hogy később majd újra előveszi a játékot ezért a jó cuccok úgymond kiesnek a forgalomból. -
még mindig nem csinálták meg ezt az ezeréves bugot?
meg kell javítani az itemet. 100/100nak írja, de valójában van rajta egy hangyafasznyi kis sérülés. -
Lantee #52359 Az a baj, hogy már kb. 100x megfogadtam, hogy abbahagyom, de mégsem sikerült. :)
Most éppen egy DH-t húzok fel, és egyelőre élvezem.
Amúgy ja, tegnap este INF ACT1-ben tényleg esett rare rogyásig, csak éppen lvl52-60 közöttiek. Semmi, ismétlem SEMMI értelmes nem esett két Butcher köt alatt. -
Itt nincs havi díj, ellenben van rmah "adó", ebből azért akad bevételük. Más kérdés, hogy mennyi. És megint más kérdés, hogy mennyi is lehetne, ha rendesen összerakták volna ezt a játékot. -
Noodlee #52357 Én is unom már, hogy inferno act 1-et kell farmolnom, kb. a semmiért, mivel lófax sem esik, nem hogy eladható cucc, de még olyan sem, amit egy másik karakteremre ráadhatok. -
Komolyan rengeteg fejlődést vársz a D3tól az elkövetkező pár évben?
Eddig mi fejlődött pozitív irányba a megjelenés óta?
Egy MMO tud folyamatosan fejlődni, mert fizetik a havidíjat rengetegen és az a cél, hogy ne unja meg senki és mindig legyen új cél ami kezdetben elérhetetlennek tűnik később azonban már nem lesz az (emlékeztek mit mondtak D3 megjelenése előtt az Inferno fokozatról? mennyi idő telt el az első Inferno Diablo ölésig? max pár hét?).
Itt max akkor lesz kis fejlődés ha el akarnak adni jó drágán egy kiegészítőt a játékhoz (ami ha jól gondolom már nagyjából össze is állt, sajnos ezt úgy szokták összeállítani legtöbben, hogy kihagynak dolgokat az alapjátékból, hogy kiegészítőként jobban el tudják adni).
Akkor sem lennék meglepve ha a sokat emlegetett pvp patch is egy kiegészítőhöz tartozna amiért majd fizetni kell valamennyit (bár tudom, hogy azt ígérték ez nem így lesz).
De valamit lépniük kell a közeljövőben, mert a játék sokaknak fog unalomba fulladni, jópár embernek már abba is fulladt... -
Basszus, tegnap pont nem léptem be. -
Writers #52354 Egyébként tegnap nektek nem volt olyan, hogy Act 1 és Act 2 közben elvétve dobált 60 feletti cuccokat, inkább 51-60-ig? -
őszintén örülnék ha az lenne a játék legnagyobb baja, hogy gyorsan javítanak exploitokat a készítők :) -
Writers #52352 Ezt bezzeg órákon belül tudják javítani. :D -
Mi, én ilyet nem mondtam sose, bár a "dolgozó emberek" sok mindenről lemaradtak
Szerk: és nincs is twitterem 8( -
úgy tűnik, pontosan 1 napig (se) volt aktuális :) -
BlazeH #52349 Már megint a dolgozó emberek maradnak le a jó kis aktuális exploitról :P (@Különc) -
"Chill guys, its been fixed [:)] no more invincible wiz..."
forrás -
Na így már más
Szerk: lol -
Na így már más :D -
BlazeH #52345 Remélem estig nem hotfixelik és akkor ma végre végigmegyek a wizardommal act3-on :) -
Na,farmoljátok act2-t.
3 nap alatt 26 millát szedtem össze. -
Dr DeViLKiNG #52343 Igen, ez az :p -
Dr DeViLKiNG #52342 Nem ez az exploit. -
BlazeH #52341 Vagy ez:
-
annyira fog kb. érdekelni, mintha nem lépik meg :D -
Majd itt is eldobják a francba a százalékokat és behozzák mint rating, mint anno a wownál azt lehet örülni -
Devilking pont 0 dolgot oszt meg másokkal :) Úgyhogy köszi. -
De ez már másfél hónapja így van :D
Volt azóta 20.000 hotfix, nem javították. Nem is biztos, hogy "bug".
-
withdraw -
pont ezért durva, mert várhatóan nem lesz "javítva", és kb. mindenki így fog rohangálni 1 héten belül -
send money -
Azt hittem valami durva, de ez csak creative use of game mechanics -
paypalrol hogy rakom a kartyamra a lovet? -
Ez mitől exploit? -
legyünk jóarcok, osszuk meg, úgyis terjed mint az erdőtűz :D
-
Dr DeViLKiNG #52329 Fasza, halhatatlan wizard exploit. :D -
Ilyennek kellett volna lennie a D3-nak! Újabb mérföldkőnek a stíluson belül. -
Ferrari23 #52327 MI van RMAH-val? Nem tudok aukció feltenni.... -
Dr DeViLKiNG #52326 Az az egyik fixen eladható legendary, azért van kihúzva. :D