78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ne felejtsd ki, hogy kevesebb játékossal kevesebb a kereslet is... -
Pálmarc
-
Hiába van kevesebb játékos, mivel a meglévő item nem megy sehova, max betörik, de azért nem veszi meg senki, hogy betörje. Ergo kevés játékossal is egyre több az item.
Egyébként én is act1et farmoltam a végén, mert egyszerűen jobb itemeket dob nekem. Nem kéne drop rate szerint, de mégis. Act3ban gyakorlatilag nem találtam jó fegyvert. Mikor átmentem act1be pár nap alatt 3-4 fegyvert adtam el 1-2 milla között. Stb.
Ettől függetlenül ha akarom, tudom farmolni act3-at, de minek. -
magyarázzam el neked külön, hogy miért volt jobb.. áh nem
igazad van, ELÍRTAM! a mai napig nem tudtam, hogy az óra-perc formátum hogy néz ki magyarországon.
köszönöm neked, hogy megtanítottál rá! -
Noodlee #52566 13:37 "ha már proság van"
-
cateran #52565 Csak mivel egyre kevesebb jatekos van, igy nem lesz egyre tobb item, ugyebar:P (cikizz csak, elirtam, nincs mentsegem, max magyarazatom)
Amugy -bar igazat adok abban, hogy a csalok vesszenek-a Bli$$-nek kutya kotelessege lett volna mindent, de tenyleg mindent megtenni az ilyesmik ellen. Tudtak,hogy lesz RMAH, tudtak, hogy valodi penz lesz a tet...es megis, tobb bug, exploit es egyeb jatekmechanikai hiba maradt bent, mint 1 atlagos betaban. Nem mentegetem az exploitolokat, de megismetlem:Most mar lofutyyot sem szamit igazan...az 1. par napban/hetben illetve az rmah megjelenesekor szamitott Figyelembe veve a runom eredmenyet act 3-4-ben, (ami eppen nem mervado, de akkor is:P) nem nagyon eri meg elmozdulni act1-2-bol... -
a, Azért mert lenézem a csalókat. Azt nem értem téged ez miért zavar?
b, Mert az árak mindig lefele mennek? Mivel egyre több az item az idő előrehaladtával? Didnt happened. -
cateran #52563 Akkor csak azt nem ertem, hogy
a, mit zavart teged az exploit?
b, honnan tudod milyen arak vannak most ahban?
-
1725 int,na még akkor valamit hozzárakok :)
a koponyával én is sokat szoptam, és sajnos nincs is túl jó, majdnem 300 dmg csak. -
ja meg a koponyát kifelejtettem, annak meg 300+ damage kell vagy ha az nincs akkor legalább crit%. Mivel az AH koponyakeresésre teljesen alkalmatlan, ahhoz kell kempelni rajta sokat, hogy értelmeset láss. De ebből kifolyólag olcsó minden. 300+ damage, 150+ inteset vettem valami 100k-ért, ami viszonylag jónak számít. -
Egy sárkányt kiteolni annyi, hogy féloldalasan futsz és cdre leraksz egy trapet, de mondjuk kiteolj fél óráig pvpben egy értelmes embert.. az már más tészta.
Egyébként azt nem mondtam, hogy élvezetes is. Én is untam.
Másrészt cateran, 3 hete nem léptem be, szerintem majd pont egy ilyen akárkinek a fórumról fogok videót készíteni meg fölöslegesen költeni a pénzemet, hogy bizonyítsam. Szerinted mennyire érdekel engem, hogy hiszed-e vagy nem? Szenvedj ha akarsz, erőlködj ha akarsz, engem maximálisan hidegen hagy. Főleg ezzel a hozzáállásoddal.
Heginek segítettem, mert nem így állt hozzá, meg mert normális. Nekem ez bőven elég.
És még kiegészítésképp: Ki mondta, hogy 80k / slot? Én örülök, hogy ismered az általános iskolás osztást, de képzeld, nem kötelező minden slotra 80k alatt költenem. Tudod, ha 30kból veszek övet, akkor a másikra több marad!
-
cateran #52559 Jaja, jogos... -
leet!pro
na megnézem mindjárt, mennyi intem van, komolyan összeszedek 1750-et, ha nincs annyi, fegyver már megvan 850, és megpróbálom megint. úgyse fog menni, de ilyenkor legalább lelkesedek valamennyire. -
ahah, és ráadásul 1337-kor írtuk be mindketten
proság van. -
"did not happened", like :) -
did not happen... ha már angol menőzés van. -
1750+ int kell, meg egy 850+ dps fegyó, más nem. -
wowban egyszer hunterral kite-oldam egy sárkányt fél órán át stormwindig
azt érdekes mód élveztem. ezt már nem tudom sajnos, mivel eredménytelen (nekem)
persze az is benne van, hogy béna vagyok, de valahogy nem vigasztal, hogy vannak nálam jobbak.
nem akarok jobb lenni, d3-ban, mert nem élvezem.
jön egy exploit, kipróbálom, kicsit élvezem, aztán mikor hotfixelik, megint nem élvezem. -
cateran #52552 screenshot or did not happened.....es a felmillas fegyot is szamold...80k/slot vagy egyszerubben 800k a gearre..szeretnem latni mik azok amikkel act 3 FARMOLHATO (nem nyogvenyelosen 100 halallal, hanem farm statusz..) -
Itt van példának Hegi aki már agyfaszt kapott aztán mentünk 1 runt és utána mondta, hogy könnyebb.. Tudom, nehéz elfogadni ha valamivel nem te vagy a tökéletes egyed, de bizony vannak nálad jobbak. Attól mert neked nem megy, másnak igen. Én szar melee vagyok és képzeld elfogadom a tanácsokat! -
cateran #52550 Bullshit..vilageletemben ranged karikkal toltam, ez az 1. jatek ahol fel-ala kell rohangalnom veluk... -
ha egy héttel ezelőtt szólsz megmutatom, de nem rég kukáztam a régi gearemet wizáról. Ha a félmillás fegyót nem számítom (mert egy sima kék 1.4 aspd fegyóval is elél az ember), a maradék gear simán kijön félmillából. -
cateran #52548 Esetleg 1 ranged horde/illusionist kombot? -
Azzal már csak az 50 milliós gear tud bármit kezdeni ha nem tudsz kiteolni. Erre sajnos nincsen aranyos, buksisimogató válasz. Meg kell tanulni kiteolni, vagy rerollolni Wizardról. A rangedek élete a kiteról szól a legtöbb játékban ha egyedül mész. -
cateran #52546 Sot extrakent kerhetnem a nagy melee sebzesu, teleporter groupot? -
Ez a "félmillióból megveszem a geart és végigütöm infernot" kurvára nem mérvadó, mivel semminek sincs fix ára. Van olyan, hogy olcsón be lehet húzni egy tök jó tárgyat... szóval amikor ilyenekkel jöttök, hogy 1 millából olyan gearem van, akkor nevetek. -
cateran #52544 Haten pedig szeretnem latni a gearlistat,ami 80k gold/ slotbol lett osszerakva, act 3 farmhoz eleg es 1 videot, ahogy az alapbol fast vagy leap kepessegu, esetleg fast affixes, neadjisten jailer/frozen/teleporter affixes groupot oli.... -
én is eléltem 10k hp-ból. pár másodpercig.
nem voltam melee, és jött a ranged elit, a behúzós elit, a lézerkardos elit, az alámrakós elit, meg a bármilyen elit, amit a low dps-nek köszönhetően fél óráig kite-oltam, jobb esetben behúzva még egy pakkot...
ha nagyobb dps-re mentem, akkor low hp, low res, ha rámnéztek elhasaltam.
nagyobb armor-res-hp, akkor meg nincs amivel megöljem a mobokat, mert én hiába nézek rájuk csúnyán, annyi nem elég. -
Én amúgy egyet értek veled ami a wizardot illeti, csak gondoltam pontosítok :D -
A wizard viszont nem melee. 10k hpval is elél simán. -
Azért az túlzás, hogy félmillából "farmolta". Inkább csak végigküszködte magát. -
Dr DeViLKiNG #52539 Azért szerencsére még nem tartunk a wow szintjén, ahol hónapokig leszják az exploitokat, meg a botokat(ezeket évekig is), pedig ott aztán fizet is az ember a fair szolgáltatásért. Na majd meglátjuk mi lesz itt fél év múlva. -
-
Pro akkor lennék, ha Kripparrian szinten összeraknék 445,514 goldból egy geart barbárnak és megölném Diablot. Ezek után nem tudom miért hiszitek, hogy Wizard 800kból nem csinálja meg ugyanezt. -
szerintem amúgy egy average d3 játékos act1-2-ben toporog. -
hát ha ennyi pénzből összeraksz egy geart, amivel tudom act3-at farmolni, akkor ünnepélyesen kinevezlek pro-nak :D -
komonyi #52534 Valaki egy trialos kódot tudna nekem adni? -
Pro? Én egy mezei maximum average játékos vagyok. -
cateran #52532 aham..lassuk csak..fejes, vallas, mellkas, csuklo, nadrag, cipo, amulet, 2 gyuru, fegyver es ha 1 kezes, akkor offhand is)
Ez 10-11 slot...800k-bol act 3-ra...ohh whatever... -
igen tudom, sok pro van, aki megoldja, de én nem tudom 15 millióból sem, mert béna vagyok (de ez már más kérdés).
próbáltam 10 féle buildet, kite-olóst, facetankost, egyikkel sem jutottam túl messzire, pedig belelöltem nem kevés órát a játék és az ah előtt.
egyedül barbárral boldogulok valamennyire act3-ban, de az is már izzadtságszagú, 20-adik javításnál már nem a kovácshoz megyek, hanem az exit diablo gombot keresem.