78998
  • McHaals
    a következő történt:
    nincs authenticatorod, feltörték a bnet accodat, így valószínűleg egy csupasz karaktert/ládát fogsz viszontlátni, 0 arannyal.
    menj be gmailba, változtass jelszót (ha ugyanaz mint bnet-acc jelszava, láttam már ilyet)
    utána klikk a reset password linkre:
    https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
    nagyon jól nézd meg, hogy milyen oldal jön be! inkább copy-paste a linket az emilből.
  • j0nNyKa
    istenem
    kérlek szépen, változtass jelszót azon az oldalon, amit jazzy adott.
  • Madi92
    Jó közben rájöttem, elírtam valamit, sry!
  • Madi92
    Parancsolsz?:D
    Nem tudom mi az a scam.
  • Különc
    Ez nem scam egyébként?

Nem adathalász e-mail ez? Tehát gondolom tényleg nem tudsz belépni a játékba? Hetente kapok ilyen leveleket és mindig át akarnak baszni
  • Madi92
    Igen, de ott meg azt mondja, hogy nem jó az e-mail.. mivel lockolták..
  • jazzy
    Please click this link to choose a new password:

• Hedgehunter #52603
    Mar nezem is... Koszi.... :)

(nem jott egy privi sem amugy):(
  • Madi92
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Due to suspicious activity, the Battle.net account [email protected] has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:

Step 1: Secure Your Computer

In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.

Step 2: Secure Your E-mail Account

After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.

Step 3: Choose a New Password

You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:

*Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.

If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support at http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.

Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy

Bocs, ha nem lenne jó a spoiler...
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    big
  • McHaals
    ez cumi... esetleg másold a mail, hogy tudjunk segíteni.
  • jazzy
    Ha belinkeled az emailt többet tudunk segíteni mint így.

Blaze unalmas már.
  • BlazeH
    Nem nyomtad meg véletlenül a teleport után az archont?
  • Madi92
    Hali!
    Pár napja nem játszottam, most lépnék fel, erre nem enged be!?
    Valami account locked cucc, írtak e-mail-t is, de annyira nem jó az angolom, hogy értsem is..
    Valaki valami ötlet, hogy ez mi?
  • BlazeH
    exploit!! fújjjj!
    http://www.youtube.com/watch?v=ofA0D9rwunY

(Szóljatok Hedgehunternek)
  • Aspyrin
    nagyon kösz!
  • BlazeH
    Nem tudom te hogy vagy vele, de az én önbecsülésem már tini időszakom óta jobban formálják a munkahelyi sikereim, mint egy számítógépes játék. De a zsebpszichológusok biztos jobban tudják ezt is.
  • McHaals
    és íme a leírás is monkhoz, angolul persze
  • McHaals
    tessék, MONK build
  • Hegi90
    ja, csökken az e-pénisz, mi?
  • 1Darton1
    Egy exploit nem feltétlenül azért gáz, mert másnak esetleg kárt okozol (bár ezt sem árt megfontolni), hanem azért, mert a saját önbecsülésed rombolod vele minden alkalommal. Persze ehhez idő kell, mire rájön az ember, nem fogja mindenki megérezni ezt a tini időszakában, rosszabb esetben sosem.
  • Aspyrin
    valaki dobjon meg egy infernot túlélő monk builddel, plzthxbai :)
  • Szaruman
    Érdekes. És vhol sztem igaza is van.
  • McHaals
    kite-oltam fél óráig egy paladint is :) ez sem nagy dolog, de pl warriort és rugót is. imádtam minden másodpercét.
  • Hedgehunter #52586
    Nyitni kell egy forumot neki.... :)
  • yesname #52585
    Tudom, hogy nyuszi van mellé írva, de az szerintem inkább egy bagoly :)
  • j0nNyKa
    a nyuszik aranyosak, kortól függetlenül. amúgyis azt mondtad nem szólsz hozzám, megmondalak.
  • Fpocok
    Tényleg? És mivan az aláírásoddal? :D
  • j0nNyKa
    mondom, nem él a hotline sajnos
    a riadólánc pedig gagyi, az ovisoknak való
  • Fpocok
    Kell csinálni egy exploit riadóláncot :D
  • j0nNyKa
    sajnos nagyon sok az sg user, és nehéz mindegyiknek külön privit írni, amint új exploitot találunk :[
    az sg-diablo-exploit-hotline pedig épp nem él, úgyhogy marad az, hogy... dunno, olvasol
  • Hegi90
    még életemben nem láttalak ebben a topikban, majd pont neked fogunk küldözgetni privátot minden eseményről, ugye?
  • BlazeH
    Írd meg a számod. Küldünk róla sms-t legközelebb.
  • Hedgehunter #52577
    Egy privat jo lett volna azert....:)
  • cateran
    Most azonnal ugorjunk neki a jateknak es irany az exploitvadaszat:D A D3 kollektiva megmutatja ki az eger a gaton (vagy ki a legeny a lanyon?:S:D)
  • j0nNyKa
    bocs, hogy rögtön írtunk róla, és nem hamarabb :)
  • Hedgehunter #52574
    legkozelebb ha expoit van irjunk rola... Ma tudtam meg es kiprobaltam volna....
  • j0nNyKa
    maradjunk annyiban, hogy úgy skizózzuk egymást, hogy kiraknak mindkettőnket, mint macskát szarni, lásd új topic szabályzat :)
    lapozzunk.
  • cateran
    Mondjuk DH-val kezdtem, de viszonylag hamar (lvl 40 kornyeken) rajottem, hogy nem nekem talaltak ki, szoval atvaltottam wizardra, azzal elmasztam eloszor act 2 elejeig (ahol is -meg nerf elott- konnyed kacajjal dongolt a foldbe par leaping trashmob)aztan atmentem monkra, de az se tetszett igazan, bar act 1 kozepeig elmasztam vele...aztan jott a tank buildes barbar, amivel asitgatasok kozepette elmentem act 3-ig..csak eddigre mar veszettul untam az egeszet:D
  • Noodlee
    Haver, te tuti skizó vagy.
    Van, amikor totál normálisan tudsz válaszolni az idióta kérdésekre, és van, amikor a normális kommentre idióta módon reagálsz.
    Ha nem lett volna a végén a szmájli...