78998
  • Hegi90
    Volt, és ez azért tényleg nagy geciség, ráadásul Blizzard is támogatja. Akinek van pénze, annak 4x-es drop, hát persze.
  • AntiHero

Off:

Nekem is tetszik nagyon.

Igazából amíg nem lesz Diablo3-ba pvp addig keresnék valami más játékot.

Ezt a kettőt nézegettem.

• Fpocok
    off:
    Secret World nagyon bejön nekem!
  • AntiHero
    (Bontott) Diablo 3 CE eladó!
    (mindent adok hozzá, csak a játék kódját nem)

Érdeklődni PÜ-be!

Esetleg Guild Wars 2 vagy Secret World-t beszámítok.
  • Fpocok
    Velem ma volt olyan, hogy egy pakkból kétszer két sárga esett... azt hittem, hogy két pakk volt, ennek könyveltem el... de most ezeket olvasva...
  • j0nNyKa
    de mondom, health linkes mobbal már többször csináltam, hogy egyszerre haltak, és nem jött elő ez az exploit
  • Tisszi
    Más skillel nem nagyon lehet megoldani hogy pont ugyan akkor haljanak, ezért kell az Exploding Palm. Ha akkor hal meg amikor rajta a dot, felrobban és megöli a többit is egyszerre.
    A rúna pedig azért kell, nehogy leessen mielőtt meghal a mob.
  • DarkHorSe
    csalással jobban élvezem a játékot
  • Különc
    Még hiányzik a "csalással jobban élvezem a játékot" komment még
  • j0nNyKa
    lehet, de nem értem, miért
    na de mind1 is, megvolt a mai exploit is :D
  • BlazeH
    Gondolom kell hozzá az impending doom monk skill.
  • j0nNyKa
    mondjuk azért érdekes, mert pl. health linkes pakkokat rendszeresen öltem anno úgy, hogy egyszerre haltak - a 3 nv buff bug működött is, amíg nem javították, de ilyen multi-dropot sosem csináltak..
  • BlazeH
    Úgy tudom hogy ez már régebbi és már régebben javították. A lényege az volt hogy egyszerre haljon az egész pack, de pontosan nem tudom, nincs monkom.
  • j0nNyKa
    elmondja a videóban
  • Kandurex
    hm, és egyáltalán hogy lehet ez létrehozni?
  • j0nNyKa
    te is fiam brútusz
    scn hetek óta nem játszottam, hcn meg miután elorynkettő is eldőlt, meguntam
  • Különc
    Na már te se, omg
  • j0nNyKa
    ilyesmi droppal lenne kedvem kb. újra belépni..
  • BlazeH
    Az még nem akkora gond. Az már nagyonbb, hogy így a champ pack minden tagja fixen dob sárgát.
  • Fpocok
    NA ez is hányás... multiboxing vagy mi.
  • BlazeH
    Ez már volt?
    http://www.youtube.com/watch?v=ECBxuy8PUEI&feature=plcp
  • j0nNyKa
    jaj ne az a... tüzes lóf*sz? meh, az tényleg elég használhatatlanra sikeredett
  • BlazeH
    az az utolsó rúna által adott hydra változat, amit senki nem használ, mert szar
  • j0nNyKa
    amint elmondod, miaza mamuthidra
  • jocika
    Ennek a második felére esetleg valaki?

Az első felére a magyarázatot köszönöm.
  • BlazeH
    Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy léteznek olyanok akik képesek megkülönböztetni, és szétválasztani a kettőt. Részemről lezárva.
  • Crokin
    Én majdnem eladtam a csizmám, pillanatrta megálltam, mert megláttam a zöld +statokat, csak nem találtam végre valami hordható cuccot? Nem, valami szar cipőben mentem kb act3 felétől :) Monk-al publicban teszem hozzá, nagyon fel se tűnt, 2 csapatot skippeltünk össz-vissz.
  • Fpocok
    Ó je acsi!
    /fap
  • cateran
    Igen, ha megolod a "fobosst" Jay Wilsont. Az osszes benti mob a devekrol van elnevezve, de amugy semmi speckos dolog.
  • Fpocok
    Ha valakit érdekel... még nem mentem be. Ad valami acsit érte azt hiszem, nem? FoS?

• j0nNyKa
  • 1Darton1
    Nekem ugyan eszembe se jutna megkérdőjelezni a munkahelyi sikereid miután végigexploitoltál egy játékot. Ez teljesen természetes bosszúállási mechanizmus.
  • cateran
    loh-life on hit, ah-n - auction house-on (aukcios hazban)
  • jocika
    Nagyjából értem, a loh az a leech of hit? Mi az az ah-n?
    Elnézést, de nem vagyok teljesen otthon ebben a szlengben.

Tudnál te esetleg, vagy valaki más, varázslóra is hasonló tanácsot adni? Az is hell-ben van, csak a vége felé; én eddig annál a karakternél szinte csak az int-t és vit-et néztem.
    Ja, még egy kérdés; tényleg annyira használhatatlan a mamuthidra? Többször is próbálkoztam, de mindannyiszor vissza kellett vennem a mérgezőt. Mellette blizzard és teleport van.
  • berlinboy6329
    Se crit chance,se loh.Ottan semmire se figyelj.Majd ah-n..crit chance kell neked 32+,crit dam,1000+ loh,40K+ HP,minél több dmg.35K+.

Dupla resist,vit mindenre meg sok dex.

Ezzel röhögve viszed inf act2-t.Azt farmolom.
  • jocika
    Ez miért nem jó monk-nak? Most értem a hell act3-ba és érdekelne, hogy milyen jellemzőjű cuccokra figyeljek.
  • berlinboy6329
    hahahaha...Én meg az egyik gyűrűmet.800k volt,asszem,akkor még le voltam égve.Vennem kellett egy pótgyűrűt 300K-ért.
  • NecroJoe
    Nagyon sok cuccal az a gond hogy attól hogy *OKÉS* statok vannak rajta még egyáltalán nem biztos hogy azt bárki felvenné. Kurva jól néznek ki ezen a statok, de senki nem fog 250-es VIT-re keresni Allres nélkül. Akinek meg DPS kell annak kevés a DEX, a VIT meg közel kuka stat. Critchanceről MF/GF-ről nem is beszélve.
  • Rogerke
    Hatalmas a szórás legócsóbb 2m, legdrágább 30m. 2misis után az első 8m buyouton 5egész valahány millió biden és szarabb statsok vannak rajta mint az enyémen sőt még kevesebb is. CHALLANGE ACCEPTED!
  • NecroJoe
    Tegnapelőtt összetörtem a chestem miután egy missclick-el kicseréltem. Azóta inkább nem török semmit.