78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Vagy csak nem kell a konkurencia :D -
Vagy csak nem akar senki segíteni.
Vagy csak ilyenkor már nem akkora cimbik a flamecimbik :( -
1Darton1 #53008 Számos érdemi opció van. (Nincs.) -
Mert mindenki (mással) játszik!
-
Savmacska #53006 Halott a topic. -
Savmacska #53005 Keresnék olyan tapasztalt játékost aki szívesen segít nekem RMAH-ban. -
Sunrider924 #53004 Melle. Ha legalabb annyi lenne benne, mint a perfect worldben, meg ma is jatszanek vele, igy meguntam lvl 50 kornyeken a csili-vili ertelmetlen pethajhaszast. -
5-ért viszem -
te amúgy is darkspore-ozol. -
perfect world... nuff said. -
fanoknak azért sokat tud érni, bár a dio3 tuti több fant tántorított el, mint amennyit hozott
btw a Battle of Immortals egész értelmes cucc, kicsit távolkeleti style-ban mikrotranzakciós diablo klón, ingyér, érdemes kipróbálni -
saiyanjin #52999 Mire megy vele valaki account ill. kód nélkül ??? nézegesse 20k-ért a szobában ??? -
saiyanjin #52998 Hihetetlenül jó cuccok.Én single-ben most értem Nightmaren Diablo-hoz 2x-rra de még csak 50. szintű a barbárom és közel sem ilyen jó cuccok záporoznak.Lett eddig egy Legendary-s Spearem, de már az is gyengének számít így a vége felé.Ha végigtolom ezt a szintet lehet még tovább tápolni a karaktert ? -
Traky70 #52997 Páran kérdezték a DPS barbárom gear-jét és statokat. Inkább belinkelem, mint mindenkinek külön:
https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUOUklETW1KSUVrUkE/edit?pli=1
https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUOMTM5dHlZTk9ROTA/edit?pli=1
Hozzátenném, hogy nem WW-re (whirlwind) van kitalálva, de átalakítható.
Esetleg hasznos lenne whirlwind szakértők hozzászólása, hogy min kellen változtatni.
-
neki sokkal jobb van (dps) :D
(mint ha szamitana a dps neki :D) -
Savmacska #52995 Nah már 500db tome of secrets is bent ragadt.. -
Savmacska #52994 Mikor fel ajánlja hogy küld sms-t ha elment a cucc akkor mennyi pénzt von le az sms-ért ? A másik hogy arra mentem hogy cancel, erre jött egyből az error üzenet, hogy failed stb, a táskámban megtaláltam, de hiába kattingatok h send to stash "cannot send xy to your stash" Más is találkozott ilyen hibával ? RMAH! -
chefshift #52993 Nem -
chefshift #52992 Add oda enchi követődnek! -
Ferrari23 #52991 Más gond lehet, nekem pl nem jön be battle.net, meg sok oldal, lehet net szolgáltatómnál betett a vihar vagy nem tudom :D -
Savmacska #52990 Nem enged be rmah-ba :\ Azt irja Your request has timed out.. Lehet azért mert nemrégen üzemeltem be ? -
zsotesz #52989 feladatkezelőből lődd ki az agent.exe-t -
nálunk is villámlik...
-
Ferrari23 #52987 Játék közben újraindult a gépem qrva villámlás miatt, azóta ha elindítom diablo 3, nem csinál semmit bejön az a piros ablak ahol play kellene nyomni, de nem enged play nyomni.... Most akkor újra kell pakolni az egészet? -
Ilyen dps-es legendary-t én még nem is láttam, buffolták őket vagy wtf? -
Nyugi act2-n én is elvérzek. xD -
ha tudnánk miről beszélsz.... -
Rehom #52983 pont h nem -
nap l00tja... -.-
Legendary 2hander... socketes, fear, bleed, +%dmg, 821.4 dps ( +139int, lol)
ugye a statjaim miatt csak act1 farming... temetoben szoktam kezdeni, mert ott ugye 3 kripta van 1-2 pack/crypt + neha a temetoben is koszal 1 pack... ezzel szoktam felvinni 5-ig... majd festering woods ugye 2 pack kinn tuti+1 event ha van... + 2 kripta 1-1 pack... es akkor utana levezeteskent agony szintek...
0-as valorban elso pack, ahogy beteszem a labam... dobja a barnat... mondom hoho! :D
gg :=(
van ennek egyaltalan erteke? (3262-on kivul?)
btw: ez a bleed mennyit dob a cuccon? van ertelme? -
Wirhlwind mindenekelőtt :) -
Traky70 #52980 Köszi. Hát igen, csak sajnos itt már elég drágák a cuccok...
Ezzel mire gondoltál? "ww>all" -
Dr DeViLKiNG #52979 DH tank gyökérség :D -
sajnos a tankolás hosszútávon, soloban nem opció.
hatalmas kritek-lohitek-oszt lehet csapatni(ww>all).
amihez persze sok-sok mani kell
(allresed kevéske, hp-d soknak tűnik) -
9 euróért elvitték. -
Traky70 #52976 Kezdem megunni a barbáros farmolást. Oka: act2-t unom. act3 dps barbár meg labilis (56K dps, 560 allres, 8K armor, 69K HP), néha hal. Tankkal (20,5K DPS, 710 allres, 13K armor, 103K HP) lehet halál nélkül, de néha 2 percig is kalapálni kell a csempionokat 20,5K dps-el...
- Esetleg tudna valaki segíteni,tipped adni aki act3-at runol barbárral?
- Gondolkodom rajta, hogy indítok egy monk-ot. Valakinek van összehasonlítási alapja barbárral?
Amúgy van egy 60-as DH-m is, ami tetszene, de 4:3-as 19"-os monitorral semmit nem lehet látni, egyből rajtam vannak... (köszi blizz, hogy no zoom :)
-
Jah csak jatszani nem tudnak vele. -
Tisszi #52974 Elnézést hogy megbántottalak(mivel egy 2 napos kommentre válaszoltál offenziven, valószinűleg ez történt), a koronád is biztos letört amikor meg kellett nyomnod az entert :(
Noob.hu offline, kepfeltoltes.hu 2 év mire betölt, a béka ugyan az.
OFF end -
Hát mivel CE tartalom (könyv, szobor stb..) ezért gyűjtőknek ér valamit
-
Bontott, szóval keveset -
Aztan jatekkod nelkul mit er ? :P