78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cateran #53090 Megvitatnad a bli$$-zel?
" Complaints have arisen about the steep ramp up in challenge, which requires you to replace your gear with better versions that may not be available without using the Auction House or doing a mind-numbing amount of farming in Act IV on Hell against less powerful creatures that aren’t as exciting to fight.
As Blizzard senior technical game designer Wyatt Cheng explains, “The way the game is currently set up, Act I drops [item level] 61 gear and below, Act II drops ilvl 62 gear and below, and Act III and IV drop ilvl 63 and below. Unfortunately this has caused two main issues. The first is players who find an Act too difficult feel compelled to use the auction house in order to progress. The second is that certain classes, skills, and play styles are less gear dependent than others, so although great items are making their way into the game economy, people feel pigeonholed into a handful of viable strategies.”" -
Ha nem lenne AH akkor sem lenne jobb a játék. Ha nem az AH köré készítették volna a játékot, akkor még AH-val is sokkal jobb lenne. :) -
1Darton1 #53088 Elméletileg az elején golddal sem lehetett kereskedni valós pénzért, mégis sokkal több fordul meg most is a feketepiacon, mint a RMAH-n keresztül. Aki valamiért ódzkodik az aukciós házaktól, az fogja fel úgy, hogy a Blizzard egy szükséges rosszat legalizált így, ami legalább mindenkinek elérhető, tehát igazságosabb.
A gyors kereskedésért az információs társadalom a felelős, a rossz megvalósításért pedig a Blizzard. -
Henty #53087 az a baj hogy nagyon sokan ebből akartak/akarnak meggazdagodni, de mint mondta a blizz ez egy opció. amúgy részemről oké az RMAH csordogálnak 1-2 naponta az 1-2 ojrók, de nem elsődleges célom és nem is zavar. az már annál inkább hogy a loot egy fos és nem a mennyiségre értem hanem egy only barb itemre miért kerül wizardos +10 arcane vagy mi ha critel és mellé 150 int... ezzel van a baj, meg a monk fegyverre "add xy fury...." ok hogy random de azért betehettek volna egy kivételes szabályt a forráskódba "0 programozási tudásommal sem egy lehetetlen feladat szerintem" -
Sunrider924 #53086 Hat jo, akkor gondolom ezuttal tokeletesen elegedettek hogy leteszteltek in vivo az ingame AH elmeletuket. De akkor megis ki a felelos? Valamiert ugy gondolom hogy a D2ot is hazavagta volna egy ingame AH ugy ahogy most van a d3ban. Nem allitok kevesebbet mint ezt: ha nem lenne ingame AH akkor kurvara senkit se erdekelt volna a dh smoke screen de meg a wizard force armor sot a monk healing mantra se pre nerf, de igy mindenki azon igyekezett lohalalaba, hogy ki er hamarabb act4be es talalja meg a csucsgeart amit villamgyorsan eladhat mielott meg telitodik az AH. Az egy dolog hogy jatekon kivul is lehet kereskedni, meg a d2ben is ez tortent de valahogy nem ment ilyen kozvetlenul es eppen ezert a jatekra kifejtett hatasa is lassabban nyilvanult meg. -
Psychedelic #53085 Ha nagyon biztosra akarsz menni, és 600k főlé mennél, család valamelyik tagjának, bankszámlájához hozzácsapsz 1 paypal szamlat, és arra mehet megint 600k. :)
Igaz itt páran ezt megszivják, velem együtt, mert ugye, se életünk, se családunk. -
Tényleg (évi) 600 ezer, korábban rosszul mondtam, bocsánat.
Egyébként valóban senki nem fogja direkt keresni az innen befolyó összeget, de ha havonta utalgatsz magadnak többszázezer forintokat egy külföldi bankszámláról, akkor lehet, hogy a bankod jelenteni fogja ezt a NAV-nak, mint gyanús pénzmozgást, ugyanis ez a bankod kötelessége. -
Ezennel közlöm önökkel, hogy bizonyos J. Azzy fedőnevű személyt eljárás alá vettük. Jelenleg épp kihallgatása folyik, kínzóeszközök társaságában. Ezennel figyelmeztetem önöket, hogy ha nem fizetik be adósságukat hamarosan találkozni fognak vele. Vagy legalábbis egy pár darabjával. Külön köszönet Különcnek a faltörő kosért. -
1Darton1 #53082 Level 13-ig nem sok minden derült volna ki a nagy AH-tesztelésből. Illetve a tesztelők létszáma is nagyon alacsony volt hozzá. Ugyanígy a belső tesztben sem voltak elegen hozzá, és szerintem a képességeik sem alkalmasak ilyesmire.
De én még mindig nem az AH-t tenném felelőssé a Blizzard hibáiért. -
Már sün alakzatban körbe is vették...
-
Szerintem épp most törték át kossal a TEK emberei jazzy ajtaját -
Psychedelic #53079 Az ingó vagyontárgyak értékesítése 2012-ben
Fontos szabály, hogy nem kell megfizetni az adóév során keletkezett jövedelem adójának 32 ezer forintot meg nem haladó részét, vagyis évi 200 ezer forint jövedelem adómentes. További kedvezmény, hogy amennyiben az ingó vagyontárgyak átruházásából származó bevétel az adóévben összesítve nem haladja meg a 600 ezer forintot, nem kell jövedelmet megállapítani, tehát nem keletkezik adókötelezettség.
Az ingóértékesítésre vonatkozóan nem kell bevallást tenni, ha az ingó vagyontárgy átruházásából származó bevétel éves szinten a 600 ezer forintot nem haladja meg.
És mivel minden ingó-nak tekinthető, ami nem ingatlan, igy szerintem a viruális kard eladásra is ez vonatkozik.
Persze nem vagyok szakértő, én igy tudom. :) De szerintem nem véletlen az se, hogy paypal csak azután kéri a személyi adataidat ha átléped ezt a határt. -
uh, már nem emlékszek, lehet havonta. -
1Darton1 #53077 Ez egy tartalmas válasz volt, alaposan átrágtuk a témát így együtt. -
Évente? -
jazzy beírt, úgyhogy ki kellett gyorsan valami okosat találnod, hogy te is írhass, ugye?
800 ezer forintig ingó eladásából történő bevétel magánszemély esetében NEM adóköteles. -
1Darton1 #53074 És ez milyen kapcsolatban áll az én kommentemmel? Illetve miért bla-bla?
Bár nem tudom melyik nerfre gondolsz, de ha a nagy inferno nerfre, akkor biztos rosszul emlékszem, hogy minden barbár, monk és wd haverom még előtte ölte Diablót, illetve farmolták act3-at. Én is az armor nerf után, még a nehezebb verzióban jutottam el act3-ba.
Az megint egy másik téma, hogy nem arra a nehézségre szánt gearben csak trükkökkel lehetett haladni. -
Sunrider924 #53073 Mostmar egy nagy katyvasz. A dolog lenyege hogy ha AH is van a beta tesztben akkor lathattak volna mindazt a sok nyugolodest/nyavalyat ami a kiadas ota lezajlott es ezt a ki/lepusztult allapotot is amihez kilyukadtunk majus ota.
Erre a megduplazas/nehezseg dologra volt nehany napja egy nagyon jo leiro topic, amit azota se talalok hogy Carlos formuzo tarsammal nagy egyetertesben raemeltuk a vadaszpuskat a blizzard nagy megvalositasara, az Aukcios Hazra, de keresem es amint megvan belinkelem. -
allitolag eloszor az anuszodban keresik a szet-adocsalt eurokat, majd ha ott nem talaljak, elve elasnak
oh varj, ezt lehet csak almodtam, es soha a budos eletben senki nem fogja toled megkerdezni, hogy a paypalodra, illetve a paypalodrol a szamladra hogyan, es milyen penz kerult
a kettobol valamelyik igaz. -
1Darton1 #53071 Ebben egyet is értettem, én is nagyon sok hasonlóról tudok. De azért pár csalót eltakarítottak a látszat kedvéért, szóval nem 100% az. -
cccccc..... -
Azért ez még pluszba megnyugtat, pedig már a pulzusom 200 volt, hogy jön az adóhivatal és felfeszítenek egy diablo szoborra és addig korbácsolnak amíg nem vallok mit adtam el, kinek és mennyiért. -
cateran #53068 Bla-bla-bla...act2-ben csak exploiterek voltak kepesek atmenni pre nerf elott. (na jo wizardok meg az armor nerf elott, uber life regenerationnel legalisan mehettek) -
1Darton1 #53067 Olvasd el az ide vonatkozó törvényrészt. Az még bőven nem adóköteles. -
Leszarom igazából, amúgy a Paypalomon van, nem utaltam ki. -
cateran #53065 Ugyan mar...az invincible wizard exploit, -amit nemreg fixeltek- mar release ota bent volt a jatekban....Csak akkor nyultak hozza, amikor a nagykozonseg is rahorrent.A potok es egyeb szetverheto itemekbol eso dolgokat nerfeltek, de a dh+dank cellar (act 1)a mai napig erintetlen. Chesteket megint csak nerfeltek. Igazabol a normal jatekosok joval tobbet bunhodtek, mint a csalok...(lasd linux userek, akiket a Warden csaloknak ismert fel es permabannolt, mert a wine az 3rd party software....)
Egyszeruen nevetseges es szanalmas ahova a bli$$ sullyedt.. -
1Darton1 #53064 Az illető nem olvasta el akkor, hogy hogyan is lőtték be az inferno nehézségét. Röviden úgy történt, hogy azokat a beállításokat, ami mellett még az ő felkarú belső tesztereik is simán átmentek, fogták és hasraütés-szerűen megduplázták.
Bár azt nem tudom, hogy milyen bakot lőttek a nehézségi szinttel szerinted. Túl könnyű vagy túl nehéz? -
NAV látott már?
mert ez adóköteles ám.... -
1Darton1 #53062 A 100% az túlzás, de bőven a megkívánt szint alatt foglalkoztak a témával. Ez nekem is egy fájó pont. -
1Darton1 #53061 Ugye nem mondod, hogy ez nem volt világos számodra 3 hónappal ezelőtt?
Egy online játékot, amiben van AH, mindig erősen befolyásolni fogja a kereskedés. Ez egy oda-visszaható kapcsolat, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. -
1Darton1 #53060 Én is erről beszéltem, nem értem ezt a választ.
Ráadásul már történtek is változtatások, amelyek az AH forgalmát is figyelembe vették. De ezek nem egyik percről a másikra valósulnak meg, és teljesen normális, hogy az aktív játékosbázis létszámát is figyelik.
Én a nagy konspirációs elméleteket tartom baromságnak, miszerint a RMAH köré épül a teljes droprendszer. Mert arra semmi logikus jel nem utal. -
Sunrider924 #53059 Mast is figyelmen kivul hagytak, valaki forumon felvetette hogy a blizzard belso teszterei azert lohettek ekkora bakkot a nehezsegi szint meg minden massal, mert ok AH nelkul teszteltek a jatekot. Az ugy valoszinuleg egy teljesen mas jatekelmeny lett volna. -
cateran #53058 Csak, hogy tisztazzuk a dolgot:) Egyaltalan nem baj, hogy az AH is beleszamit(hat) a dropratebe es a dropokba. Ami baj, hogy a bottereket, dupereket, cheatereket 100%-ban figyelmen kivul hagytak..... -
Igen, ez a mondat felér egy vallomással miszerint az ah köré épül az egész játék. :) -
Sunrider924 #53056 Nekem is az jott le amikor eloszor olvastam, hogy monitorizaljak az Aht es belenyulnak a drop rate-be ha ugy latjak hogy az AH tulsagosan tele van. -
cateran #53055 "If the AH existed but wasn't a factor at all into how items dropped/rolled, the economy would be completely tanked within a matter of weeks" -
1Darton1 #53054 Ez így általánosságban azt is jelentheti (és a szövegkörnyezet is arra utal), hogy alacsonyabb szintre szabták a droprate-eket az AH létezése miatt, mint az D2-ben volt.
Dinamikus droprate-ről szó sincs benne, és eddig akárki is csinált statisztikákat róla, szinte pont a hivatalos adatok jöttek ki. Nálam is ez volt a helyzet, még a kis mintákon is. -
Sunrider924 #53053 Jo hogy keznel volt
-
cateran #53052 Erre gondolsz?:
"Posted by Bashiok
"Thanks for the post, Bashiok. Do you think that one area of concern that may get looked at is that people aren't able to gear up for Infernon Act 1, even, without going to the AH and spending a lot of gold. Is this intended (To gear up solely through the AH) or will the drops at the end of Hell be better adjusted to help gear up for Inferno Act 1 and so on."
The auction house obviously provides an incredible service to allow for very easy trades between characters, and essentially blows out the wide range of items you could have available to you at any one time. So, in fact, the AH has to be a factor in how we drop items. On one hand you have a huge benefit because you can buy and sell items very easily, as opposed to having to post up WTS threads in the old USEast trading forums, but on the other end it does impact the item pool economy with the inherent ease at which you can trade items. If the AH existed but wasn't a factor at all into how items dropped/rolled, the economy would be completely tanked within a matter of weeks."
Kulcsmondat:L"So, in fact, the AH has to be a factor in how we drop items." -
1Darton1 #53051 Jó, hogy mondod, az elmúlt egy hétben belogolni sem volt időm, mégsem esett semmi durva tárgy. Lassan megcáfolom a "korpásbajuszˆ" elméleted.