78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
shootaboy #53330 Hali. Van egy Diablo 3-am accountostól eladó CSAK BUDAPESTEN.
Nyilván a bolti ár alatt kicsivel.
Battletag megváltoztatható, és más játék nincs az accon.
Nem jött be a játék sajnos, másra számítottam. Doboza természetesen megvan mindenestől. Ha valakit érdekel, írjon rám privátban és megbeszéljük a részleteket! -
ez is tobbet dobott ki a kelletenel (46K a kozel 20K-hoz kepest)... pedig tok helyesen kitoltottem mindent... na mindegy... megnezem, thnx :)
mindegy... viszonyitasi alapom van... a mostani gearrel... egesz pontosan 116 dps-el tobb, de 208 dex-el kevesebb fegyoval nyerek egy hangyafi****i DPS-t (45.2 a progi beepitett calcja szerint :D) :)
jo lenne, ha az aukcios hazban konkretan ha ralebegnel egy targyra, akkor ugy kiirna, mintha az inventoryban matatnal... mutatna a kulonbseget :) -
én inkább amúgy konkrét kalkulálás helyett az ilyen általánosabb topicokat nézegetném -
megnezzuk!
az a baj, hogy annyi ilyet talaltam... nem kell feltetlen "google 1. talalatos" haeszekkel elcelodni... mint irtam, rakas szar volt eddig az osszes amit talaltam ;) ezt meg nem probaltam.... gyijjja
koszi! -
hát akkor nekem bizony a jó kurva anyámat :DD
akkor meg igazából google 1. találat: dio 3 damage calculator -
Volt 50% esélye. Pech :) -
Dr DeViLKiNG #53324 Még oda is írta, hogy monk. :D -
us.battle.net fórumon tuti találsz minden classhoz ilyen dps kalkulátort, általában egy excel file, vagy egy gugli doksi
mivel dexről beszélsz, feltételezem dh vagy, ezért konkrétan itt nézelődj
pontosabban kb 15 mp keresés után itt van a cuccod -
na ezert kellene egy oldal ahol a "stb"-t is beirhatom :)
de azert koszi :) -
Baromi egyszerűen ki tudod számolni: valós dps = alapdps * (1 + 0.01 * mainstat)
Pl viszonylag átlagosnak mondható 1500 mainstat és 1000 alapdps-nél 1 alapdps növekedés 16 valós dps-t növel, 1 mainstat növekedés 10 valós dps-t növel.
Persze a valóságban függ még attack speedtől, crit chance/dmg-től, skillektől, stb-től is. -
Ry0K3N #53320 Bazki majd leestem a székről. Annyira igaz de annyira remekül megírva. Mai nap fénypontja.
-
skacok!
valami normalis DPS kalkulator nincs? meg par napja szamoltam hasonlo felallast az egyik dps calc oldalon... ott minden erteket rendesen megadtam es nagyon jo lett az uj targy... meg is vettem... es nem lett "annyival jobb"... :( azert kerdezem... (lehet amit talaltam oldalt, az meg talan valamek regebbi patch kornyeki calc volt? dunno)
pelda:
megvettem egy olyan speart ami natur 920-as dps korul van+ ne'mi dex... most van egy torom ami 800 alja, de mocsok sok dex-el... olvastam egy forumot amin elmagyaraztak, hogy a pure dps+some dex>>> alazza a kicsi dps+sok dexet... aha... a vegen 45 (negyvenot, hu"ha :D) ertekkel lett jobb az uj targy... es raadasul kevesebb vitet ad, szoval ezt buktam (200K volt) :D
(capt. obvious: monkkal tolom :) -
dreadlands
-
cateran #53317 Pont ezert bosszanto ez/vagy szomoru, hogy a D3 helyszinei 1:1-ben a D2 helyszinei....Amugy szerintem erre is all, amit Diablo a pvp-rol irt:"(no, really, it's coming...TRUST me...*evil laugh*)" -
Sunrider924 #53316 Ujszulottnek minden vicc uj, nekem pl ez. Aztan belegondoltam hogy TALAN a kiegben ez bebarangolhatova valik es ebbe a dogleszto melegben is vegigfutott rajtam a hideg. Aztan az jutott eszembe hogy ez igy szemre is a jelenlegi D3nal 2-3x tobb content lenne. De jo is lenne. -
Sunrider924 #53315 Olvastam
-
cateran #53314 Es a valaszt is olvastad ra?:D
"The thought of your nasal discomfort brought about by your carbonated elixir pleases me greatly, minion! May I suggest that you substitute the Mt. Dew with Huy Fong - Sriracha Hot Chili Sauce 17 Oz.."
Amugy foleg a neveken nevettem:D pl. "Lagmodan, The Serverbreaker,and Archbishop Disconnectus":DDDD -
Sunrider924 #53313 Nekem a PS resz tetszett nagyon - szegeny WD :( , meg egy komment ahol az illeto arrol panaszkodott, hogy nem volt figyelmeztetes, hogy amikor a cikket olvassa ne legyen ital a szajaban(ami az orran jott ki) -
cateran #53312 Ez beszaras jo:DD -
:DD kurvanagy -
Sunrider924 #53310 Muhaha -
Action #53309 Örülök is,bár csak az egyik volt használható, az el is ment 1 milláért...:) A másik meg megy a "használhatatlan legendary" gyűjteményembe.:D -
Sunrider924 #53308 
-
Susarc #53307 -
igen ilyet már sokan reportoltak, nyilván nem véletlen, örülni kell neki :) -
Action #53305 Nemrég kiesett kb. 1 percen belül 2 egymást követő pakkból, 2 db legendary...mindkettő az Andariel's Visage volt...ennek mennyi az esélye?:) -
Sunrider924 #53304 Game Guide: Monsters -
Rehom #53303 csak 5? te kis szerencsés !
-
RoleePapa #53302 Ma este egy sárga elite mellett 5db minion volt.. Szerencsére nem sebezhetetlenek :)Csak arcane meg tűz és pár alap skill :) Más is találkozott már ilyennel? -
Rehom #53301
-
-
who am I 7 #53299 de az 30. pack után kapsz egy lvl63ast...ami egyébként egy f0s :D:D:D -
who am I 7 #53298 nem emléxem már, de a kezdő ablakban leírja asszem...pár dolog csak. -
Csak ninjabeszóltam. -
Dr DeViLKiNG #53296 Én már úgy csinálom, hogyha az első champion pack nem dob sárgát, akkor lépek is ki, mert ilyen max 1 szar sárga jön majd packonként.
És ez mindig így van... -
who am I 7 #53295 mit szólsz bele, nem telefon -
Csak a szokásos ninjacry. Semmiféle mf nerf nem volt. -
1Darton1 #53293 Volt hotfix? Mi volt benne?
5-ös stack előtt simán előfordulhat, hogy csak kék esik. -
who am I 7 #53292 de lehet, hogy csak egy ma esti mf limit beállítás :D just for fun -
who am I 7 #53291 hotfix után..a szokásos helyemen most kb 10 elite pakkból 4 csak kék genyót dobott..eddig ilyen nem volt.