78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ferrari23 #53490 Ezé megérte pár millát elkölteni MF cuccra :D:D -
Ferrari23 #53489 315% MF 3 rare per elite, 40 rareből 5 db lett 60 vagy feletti 63-as 1 fos... 

-
cateran #53488 Blue post:
"
Lurdlespor
Blizzard Employee
This is something we have forwarded for further investigation, I don't have any further details yet but the relevant teams have been alerted and are looking into this.
That said, this issue is normally an issue with the system being busy and stabilising itself, so this error should resolve itself shortly.
Please be aware that we are looking into it though, and we are monitoring the situation."
vs
Average player:
"Shadowbright
85 Troll Priest
4730
@Lurdlespor : Please can you explain why the 31073 error would only affect certain items that are being posted and not others. A 'system busy' error would surely affect ALL items giving an equal chance of failure but time and again this error only affects certain items - and they seem to be specific to individual players - because repeated attempts to post the problem item always fail and yet others are able to be posted without any problem.
This has never been explained to any degree of satisfaction - at least not on the EU forums and lets face it we only ever get rumours and heresay at the best of times." -
Érdekes dolog történt az előbb. Invulnerable minionos ellenséget kinyírtam, erre a minionjai nem tűntek el... -
madness -
cateran #53485 Egyreszt a "Mindennapra 1 error" alias "Az 1001 ejszaka errorjai" legujabb reszet lathattuk, masreszt meg egyszeruen felelmetes mennyire epic fail a Bli$$ adatbaziskezelesbol.... -
Sikerült egy hét után ismét eladnom ma két itemet rmah-ban... este mehetek farmolni :D Kb egy hete nem játszottam, csak mindig benéztem... tökre elvoltam a The Secret World-el :D -
Diablo Dialogue – u mad bro? -
Sunrider924 #53482 En meg reggel probaltam volna berakni 1000-et, akkor 4k volt darabja, mekkora makom lenne most... -
ÉS tényleg baszki. Nem lehet berakni, kivenni meg 300.000 :D -
:DDD
gazdasagi vilagvalsag vol. 2 :D -
Sunrider924 #53479 Addig amig elfogy a bentlevo TOS mennyiseg. Elkepzeltem ahogy a sok spekulans ott csucsul majd tobb ezer TOS-en, amit megvett 1000x aron es nem tud mit kezdeni vele.
-
:DDDDDDD
vajon meddig fog emelkedni az ara, mielott javitjak blizzek a hibat? (foleg hogy hetvege van)
epic epic epic epic epic epic ah programozas
-
Sunrider924 #53477 Hahaha -
normalisan sracok! -
who am I 7 #53475 rágyere?ezt melyik vidéken használják?Miköze a diplomához ennek?Minek van kilinkelve az egyszerű moderáció?Ha hülyeséget mondok, nem ganajkodni kell..akkor vagy ne szólj rá semmit, vagy mond azt, h rosszul tudom és kijavítasz ennyi.És elmondod, h vszínű hamarabb ölöm az első mobot belőlük. -
Hentes75 #53474 error : BLZPTS00007 hiba volt már valakinél? -
Rehom #53473 
-
btw a bannerbe teljesen csak disznek tettem be a "Monster affix guide" linket! kajak csak disz, ne kattints ra! -
Minimum 2 diploma kell hozzá, hogy rágyere, hogy ha meghal egy társa akkor nő meg.. még a szó is azt jelenti, hogy bosszúálló, teljesen logikus, hogy bosszút áll azért, mert megölted a társát. -
who am I 7 #53470 és ahelyett, h elmondanád, csak ganajkodsz :D -
Rehom #53469 Jó közbe mikor már farmólos volt akkor már tankosítani akartam,hogy loh meg ilyesmik,hogy kb ne tudjak meghalni sehogy se, de nem jött be , túl drága:) -
Rehom #53468 Az lehet igen :) de most mit veszíthetek semmit , :) max játszok majd tovább vagy nem :) Mondjuk én át is alakítottam a DH-mat , a végén már inkább mfre és gold findre raktam,hogy legalább jó farmólos legyen, elején még full kemény volt :) -
Az is lehet, hogy néhány patch után játszható lesz act2 közepétől is, nem csak addig. Én nem szedem szét a DH-mat, s mivel nagyjából hasonló, mint a tied volt, majd meglátjuk, hogy tényleg így lesz-e :) -
Rehom #53466 na igen azt kéne, de már annyira elment a kedvem a játéktól is , hogy szenvedtem 100órát feleslegesen :) mondjuk élveztem minden percét, de kell vmi új hogy legalább végigtudjam vinni rendesen infernot elejétől a végéig... -
Majd felhúzzuk :) -
Rehom #53464 monkot szeretnék de az még csak 14es a barbárom meg 45 de a monk jöbban bejön, a barbár is oda került hozzám hogy nem menne vele... pedig azzal kezdtem még a játék mikor megvettem :\ -
S mi lesz helyette, monk vagy barbár?
:-) -
Rehom #53462 Kerek 100órás dh-mat eladtam, szétszedtem és 4.525.000 G költöttem rá most van bent AHba eddig 6M jött belőle de még bent van 7 item, és még abból is jön majd, meguntam a dh-t kell a pénz, megoldás ad el a karakteredet, és a pénzből meg csinálj újat :S ez van , csöves megoldás -
cateran #53461 Tolmacsolom: A blizz orbitalis palyarol szarik az eu kozossegre, magasan ivelt roppalyarol az us kozossegre es heves nyelvcsapkodasokkal kedveskedik az azsiai kozossegnek (bar utobbi inkabb tipp:D) Az EU mara a legkisebb piac a bli$$nek, az us is szepen lement a busba, koszonhetoen az aldasos profizmusuknak (az amcsik sem annyira hulyek:D) -
NikeCortez #53460 nekem még nem fordult elő, de akkor elkönyvelem "máknak".
Ja az zavar. Csak tudod az ilyenre instant Baan-t osztanak...
"A masik fajo problemad, hogy gold seller topicok vannak a legnepszerubb 10ben, ha meg most vetted eszre, hogy 3 hete nincs blue jelenlet az eu forumon, tegnap jottek elo, hogy szarsagokrol dumaljanak( az egyik CM macskajarol...)"
ebböl értelemztem ezt azt...de nagyon nem vágom mit értettél a dolog alatt....
-
nyaralnak vagy nézik az olimpiát -
Dr DeViLKiNG #53458 Nekem is szokott olyat, hogy nem dob sárgát 5 valorral (és nem unique packról van szó). -
Sunrider924 #53457 Amiota beallitottak, azaz 1.0.3 ota is elofordult nem egyszer hogy az 5nv buff ellenere is elfelejtettek az elitek sarga cuccost dobni, de tegnap mint irtam jott 5 pack egymas utan es 3 pakk ebbol nem dobta a raret, kerdezte is a haverom hogy mi a fasz van ilyenkor. Mondtam neki hogy a Blizzard surun hotfixeli az egyebkent patchelt jatekat. Erre volt a valsza az hogy akkor minden rendben.
A masik fajo problemad, hogy gold seller topicok vannak a legnepszerubb 10ben, ha meg most vetted eszre, hogy 3 hete nincs blue jelenlet az eu forumon, tegnap jottek elo, hogy szarsagokrol dumaljanak( az egyik CM macskajarol...) -
NikeCortez #53456 uhh....előre is bocs...de
Mi a F@§z van a Blizzardal?
A forumjaik televannak szemét elado goldos bot spamn-erekkel...
nem szűrik vagy nincs Baan osztás?! vagy nincs moderátor?!?!
ezért aggaszt engem most a D3as igéret/ek....ha a forumot sem tudjak kézbentartani... -
NikeCortez #53455 nem kell, mert eddig mindig fix volt(mármint amióta beállították...) . Boss-oknal is fix volt a 2 arany/ 5 stack. -
Sunrider924 #53454 Azert merget ne vegyel ra. -
DarkSidee #53453 Akkor kapjátok be :( :D -
es meg mindig benyaljak :DDDDDDD
kurvanagy
-
Van Windows operációs rendszerre is autentikátor, én azt használtam.