78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
tehát:
játszol publicon, én barbár vagyok, és valakinek minden cucca legendary
ok! -
Ferrari23 #53529 Játszok publicon vagy egy barbár, minden cucca legendary :D -
Ferrari23 #53528 Hát én simán elhittem, hogy ebbe a gameba ezt így csinálták meg :D Amilyen faxságok vannak benne, ezt is elhittem volna :D -
Remélem nem vetted komolyan :D -
még ha igaz is lenne amit írsz: ilyen logikával pont kieshetne egyből azonosítva is a megfelelő statokkal, hisz úgyis egy bizonyos kasztnak (neked) esik az az item... -
Ferrari23 #53525 Igen? Ezt nem tudtam.... -
clio1616v #53524 nem mindegy mikor azonosítod és mivel :)
ha dhval, akkor dexes lesz a stat, ha wizarddal akkor intes lesz a kétkezes crossbow is ;) -
Idő pazarlás. SEMMI MÁS OKA NINCS... csak így ki lehet húzni az időt. -
Ferrari23 #53522 Ha egyből esne azonosítva akkor a 99%-át fel se kellene szedni :D:D:D:D Gyorsabb lenne a run :D:D -
Ferrari23 #53521 Egyébként ennek a rare azonosításnak mi értelme? Valahol azt olvastam, lehet hogy itt a fórumon, hogy amikor kiesik a tárgy már akkor legenerálódik, szóval ha így van mi értelme baxni az időt azzal a csíkkal? :D Eshetne úgy egyből ott vannak a statok.... Diablo 2 be se sok értelme volt, de ott legalább kis pénzbe került.. -
clio1616v #53520 jó, akkor a játék megvásárlásakor kérünk határozatlan idejű fizetési határidőt
és ha a Blizzard kérdezi: Mikor utaljátok a játék árát?
Akkor mi azt mondjuk "Soon™” -
Ferrari23 #53519 AH Error 31073 GRAT! -
kék:
We often get asked about ETAs and dates of patches, and almost just as often we cannot give an answer because a date has yet to be set.
When we say “Soon™” it is because we are not entirely sure when the patch will actually be ready.
When we say “Soon™” it is because we prefer not to promise a date, which will then cause a lot of anger and frustration if we miss it.
When we say “Soon™” it is because we do not want to create false hopes and raise expectations we may not be able to meet.
When we say “Soon™” it is because Blizzard as a company is known to be using the word “soon” rather often, hence the play on the ”™”.
Until such a time when we are absolutely sure that the patch will be ready, only then will we provide an ETA or date. -
Ez nagyon érdekes... csak mert én pár óra alatt eladtam 10euróért :D
-
5 millabol fel lehet szerelni egy monkot act2 farmolasra? -
clio1616v #53515 egyszerűen semmit nem enged betenni ahba Error 31073 -
olvasók száma script, köszi a visszajelzést, kivettem -
clio1616v #53513 -
NikeCortez #53512 a "sorcynak"
Int - Crit Dmg és Chance... ez fontos.
Bonuszként befigyelhet az attack speed és a Vita+Str. ^^ -
Eftörsokk #53511 na emberek, eddig mennyi pénzt kerestetek d3-mal ? :) -
ilyesmi a helyzet, igen :) -
Aspyrin #53509 Valaki világosítson már fel plz: sorcnak alapból az int a legfontosabb ugye? Hiába teszek brutál sebzésű fegyvert a kezébe, ha nincs int (bár a dam jelentősen magasabb)? -
egy kb ugyanilyet ezelőtt 2 héttel adtam el ~100k-ért. Drágábban nem vitték. -
Susarc #53507 mondtam már tegnap jelen pillanatban Ninja Blizzes ILVL dropnerf van:P -
Susarc #53506 Socket+default crit+ LOH hiányában ez maximum az íjász vazallusnak opció:P ,de igazából még annak sem ,mert annak meg frost dmg-es lőfegyver kell!
ilyen 1100+ dps cuccok stattal vannak a hencsmeneimnél,mert eladni lehetetlen -
Na mentem ma egy negyed kört... hosszú idő után... és egész sok 61+ et dobott. Legjobb loot szerintem:
-
Dr DeViLKiNG #53504 És itt a következő ugyanabban a játékban rofl. -
Dr DeViLKiNG #53503 Akkor itt valami hiba lesz a rendszerben, mert nekem most esett egy szaros lidless wall. Hogy megörültem először, hogy akár storm is lehet... -
Jobban jársz ha a vitát nem nézed rá pluszban mert az teljesen fölösleges dhnak, ráadásul nem crossbow, vita csak picit dob rajta, de nagyon keveset.. bár a dex közel sem main stat fegyveren dhnak szintén, nincs rajta se socket se crit damage. Sajnos régen nagyon sokat ért volna, de mióta ennyire crit dmg központú a játék nem. -
akkor többet ér, mint az ami 1000 dps, 150 dex és 75 vit.
Ennyi. -
NikeCortez #53500 kb 10 euro...bár nem tudom el viszik e :) de szép gz. -
Vorrhess #53499 Megvolt. 200 körüli dex-es és 100 vites bow jelenleg nincs bent ami 1150 dps körül lenne. Azért kérdeztem hátha valaki adott el már ilyesmi bowot. -
-
bemész ahba, rákeresel a bowra, 220dex, 120vit... voilá. -
Vorrhess #53496 Sziasztok
Most esett ez a cucc nekem:) Szerintetek mennyit érhet a rmah-ban ? Bocsi a béna vágás miatt :D
[IMG]http://[/IMG]
-
Goldot vesznek RMAHból vagy tele van és kevés az esély rá? Elég nagy mennyiségről lenne szó. -
Ferrari23 #53494 Az szép, nekem meg most dobott egy legendaryt, de persze gyengus.... -
tibe #53493 Nekem pl. act1-ben esett 2 napja egy 224dex, 102vit, 20% gold, 12%movement speed, 112 regenes csizma, 4.5-ért vitték el a public chaten :D -
Ferrari23 #53492 Hát remélem, bár így most visszaszorultam act 2-ről act 1-re... Act 2-n ebbe a cuccba gázos.... :S -
tibe #53491 Kitartás és hosszútávon potyogni fognak a használható cuccok.....
[/IMG]