78998
  • j0nNyKa
    tehát:
    játszol publicon, én barbár vagyok, és valakinek minden cucca legendary
    ok!
  • Ferrari23
    Játszok publicon vagy egy barbár, minden cucca legendary :D
  • Ferrari23
    Hát én simán elhittem, hogy ebbe a gameba ezt így csinálták meg :D Amilyen faxságok vannak benne, ezt is elhittem volna :D
  • Fpocok
    Remélem nem vetted komolyan :D
  • j0nNyKa
    még ha igaz is lenne amit írsz: ilyen logikával pont kieshetne egyből azonosítva is a megfelelő statokkal, hisz úgyis egy bizonyos kasztnak (neked) esik az az item...
  • Ferrari23
    Igen? Ezt nem tudtam....
  • clio1616v
    nem mindegy mikor azonosítod és mivel :)

ha dhval, akkor dexes lesz a stat, ha wizarddal akkor intes lesz a kétkezes crossbow is ;)
  • Fpocok
    Idő pazarlás. SEMMI MÁS OKA NINCS... csak így ki lehet húzni az időt.
  • Ferrari23
    Ha egyből esne azonosítva akkor a 99%-át fel se kellene szedni :D:D:D:D Gyorsabb lenne a run :D:D
  • Ferrari23
    Egyébként ennek a rare azonosításnak mi értelme? Valahol azt olvastam, lehet hogy itt a fórumon, hogy amikor kiesik a tárgy már akkor legenerálódik, szóval ha így van mi értelme baxni az időt azzal a csíkkal? :D Eshetne úgy egyből ott vannak a statok.... Diablo 2 be se sok értelme volt, de ott legalább kis pénzbe került..
  • clio1616v
    jó, akkor a játék megvásárlásakor kérünk határozatlan idejű fizetési határidőt

és ha a Blizzard kérdezi: Mikor utaljátok a játék árát?
    Akkor mi azt mondjuk "Soon™”
  • Ferrari23
    AH Error 31073 GRAT!
  • j0nNyKa
    kék:

We often get asked about ETAs and dates of patches, and almost just as often we cannot give an answer because a date has yet to be set.
    When we say “Soon™” it is because we are not entirely sure when the patch will actually be ready.
    When we say “Soon™” it is because we prefer not to promise a date, which will then cause a lot of anger and frustration if we miss it.
    When we say “Soon™” it is because we do not want to create false hopes and raise expectations we may not be able to meet.
    When we say “Soon™” it is because Blizzard as a company is known to be using the word “soon” rather often, hence the play on the ”™”.

Until such a time when we are absolutely sure that the patch will be ready, only then will we provide an ETA or date.
  • Fpocok
    Ez nagyon érdekes... csak mert én pár óra alatt eladtam 10euróért :D
  • setuh
    5 millabol fel lehet szerelni egy monkot act2 farmolasra?
  • clio1616v
    egyszerűen semmit nem enged betenni ahba Error 31073
  • j0nNyKa
    olvasók száma script, köszi a visszajelzést, kivettem
  • clio1616v
  • NikeCortez
    a "sorcynak"
    Int - Crit Dmg és Chance... ez fontos.
    Bonuszként befigyelhet az attack speed és a Vita+Str. ^^
  • Eftörsokk
    na emberek, eddig mennyi pénzt kerestetek d3-mal ? :)
  • j0nNyKa
    ilyesmi a helyzet, igen :)
  • Aspyrin
    Valaki világosítson már fel plz: sorcnak alapból az int a legfontosabb ugye? Hiába teszek brutál sebzésű fegyvert a kezébe, ha nincs int (bár a dam jelentősen magasabb)?
  • Hegi90
    egy kb ugyanilyet ezelőtt 2 héttel adtam el ~100k-ért. Drágábban nem vitték.
  • Susarc
    mondtam már tegnap jelen pillanatban Ninja Blizzes ILVL dropnerf van:P
  • Susarc
    Socket+default crit+ LOH hiányában ez maximum az íjász vazallusnak opció:P ,de igazából még annak sem ,mert annak meg frost dmg-es lőfegyver kell!
    ilyen 1100+ dps cuccok stattal vannak a hencsmeneimnél,mert eladni lehetetlen
  • Fpocok
    Na mentem ma egy negyed kört... hosszú idő után... és egész sok 61+ et dobott. Legjobb loot szerintem:
  • Dr DeViLKiNG
    És itt a következő ugyanabban a játékban rofl.
  • Dr DeViLKiNG
    Akkor itt valami hiba lesz a rendszerben, mert nekem most esett egy szaros lidless wall. Hogy megörültem először, hogy akár storm is lehet...
  • jazzy
    Jobban jársz ha a vitát nem nézed rá pluszban mert az teljesen fölösleges dhnak, ráadásul nem crossbow, vita csak picit dob rajta, de nagyon keveset.. bár a dex közel sem main stat fegyveren dhnak szintén, nincs rajta se socket se crit damage. Sajnos régen nagyon sokat ért volna, de mióta ennyire crit dmg központú a játék nem.
  • Carlos
    akkor többet ér, mint az ami 1000 dps, 150 dex és 75 vit.
    Ennyi.
  • NikeCortez
    kb 10 euro...bár nem tudom el viszik e :) de szép gz.
  • Vorrhess
    Megvolt. 200 körüli dex-es és 100 vites bow jelenleg nincs bent ami 1150 dps körül lenne. Azért kérdeztem hátha valaki adott el már ilyesmi bowot.
  • Carlos
  • Fpocok
    bemész ahba, rákeresel a bowra, 220dex, 120vit... voilá.
  • Vorrhess
    Sziasztok
    Most esett ez a cucc nekem:) Szerintetek mennyit érhet a rmah-ban ? Bocsi a béna vágás miatt :D

[IMG]http://[/IMG]

• attiGT
    Goldot vesznek RMAHból vagy tele van és kevés az esély rá? Elég nagy mennyiségről lenne szó.
  • Ferrari23
    Az szép, nekem meg most dobott egy legendaryt, de persze gyengus....
  • tibe
    Nekem pl. act1-ben esett 2 napja egy 224dex, 102vit, 20% gold, 12%movement speed, 112 regenes csizma, 4.5-ért vitték el a public chaten :D
  • Ferrari23
    Hát remélem, bár így most visszaszorultam act 2-ről act 1-re... Act 2-n ebbe a cuccba gázos.... :S
  • tibe
    Kitartás és hosszútávon potyogni fognak a használható cuccok.....