78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
gratulálok akkor, Péter. -
saiyanjin #53569 Tényleg jó ez a diablowiki :))) -
akad meg vagy 2
diablo wikit ajanlom, minden kerdesedre le van irva a valasz -
saiyanjin #53567 Rendben, köszönöm a helpet, akkor még próbálkozom.Nightmare fokozat után van még valamilyen fokozat ? -
1) egyelore
2) vissza kell menni sokszor, amig ki nem esnek -
saiyanjin #53565 Staff of Herdinget szeretnék gyártani.Nightmare fokozaton elértem Diablo-t egy 51. szintű barbárral, de mivel kevés voltam a legyőzéséhez, ezért gondoltam felerősítem még pár szintel.Kolbászolok az unique itemek után de valahogy egyik helyszínen sem találhatóak.A kereskedőt pl. megmentem az Oasis ban kinyítja a járatot, de mysterius chest pl nem található csak sima chest.Egyenlőre a plan van meg(az mondjuk duplán, nemis értem)a black mushrooms, és a wirt's bell.A Leoric's manorban a fireplace is üres sajnos.Ezeket talán egy újbóli visszamenetellel ki fogom még tudni csalni, vagy menet közben kellett volna ezeket megkeresni?
Üdv! -
torolj cache-t pl. -
Mit finnyáskodtok ezen a Barbin? A rómaiak, meg a görögök is ilyen rövidgatyeszba' nyomták, le is igázták az -akkor ismert- fél világot :D -
Segit valaki osszerakni 5 millabol egy act 2-on esetleg 3-on farmolo monkot? -
clio1616v #53561 nálam továbbra is hibás ez a userszámláló -
Dr DeViLKiNG #53560 Az a baj, hogy mire ezt beírtam, megjavult. :D -
Majestic01 #53559 Köszi. Én meg már azt hittem, kiesik életem második legendary iteme... -
Jó játék... ;) -
Dr DeViLKiNG #53557 Nem megy az ah, nincs is értelme játszani.
-
aha -
Majestic01 #53555 Leorics shinbone is egy olyan item, mint a gomba, ami kell a bot gyartashoz, hogy mehessek a pónikhoz? -
Játékos #53554 Sebaj, azért köszi a választ .... érdekes, hogy Starcraft 2-ben ezt nem csinálja, pedig ugyanazon Battlenet kóddal lépek be, ugyanazon géppel .... franc sem érti ... na megyek feltápolni a varázslómat, még csak 11-es, most van időm játszani, két hétig sok volt a meló ... jó játékot.
Játékos -
áh, értelek
nos, az.. szívás, sajnos a diohoz kell a folyamatos netkapcsolat, és nincs workaround -
Játékos #53552 Hehehe, biza' modem, ez kisváros, itt nem alkar vastagságű üvegkábel van, hanem koax-féle, két km-re a központtól ... amikor reklamáltam a Diginél, közölték, hogy költözzek közelebb a központhoz, ott már kabel van kb ötszörös sebességgel, sokkal megbízhatóbb kapcsolattal ... úgyhogy a multizás eleve kizárt .... a munkahelyemen ott igen fasza, iszonyú sebbesség, soha nem szaggat ... tán' igazuk volt, költözni kéne' :))
Szóval nem megy internet nélkül .... marad a gyorsanmegkeressükateleportkaputésutánabarangol :)) -
digi? modem? e? :)
btw ha más játékkal is csinálta, akkor meg főleg nálad van a hiba
szolgáltatót kerested már ezügyben? -
Játékos #53550 Ugyanezt csinálta a Supreme Commanderben is, nyomtam egy órát vele multiban, s lazán kiakadt ... eldobja a vonalat, s utána hiába veszi fel újra, látom a modemet a kapcsolati ledekkel, többet nem kapcsolódik vissza .... elég ha egy pillanatra belassul ... -
warez verzió megy offline :)
a digi egyébként nem szokta lehajigálni a júzereket, biztos nem router / egyéb gond van ott? -
Játékos #53548 Akarom mondani, tudtok valami megoldást? Előre is köszönöm
Játékos -
Játékos #53547 Gyerekek, van arra valami megoldás, hogy internetre való becsatlakozás nélkül játszak?
Nálam elég xar a net /Digi/, s ötletszerűen elhajigálja a vonalat, s ezáltal a D3 kilép, természetesen akkor, amikor 3 centire vagyok a teleport kaputól ... kezdhetem újra ....
Tudtok valami megoldást -
Ferrari23 #53546 
-
Majestic01 #53545 Szuper! -
A combfix rohadt jól áll -
Meghackelték és most szar. -
Majestic01 #53542 Nektek működik az AH?
Semmit se tudok betenni, mindig hiba kódot ír ki. Ötlet?:S -
mint valami amazon, aki pénzért árulja a testét
gyönyörű
-
Ferrari23 #53540 Hát eléggé :D -
Hát az nagyon ocsmány :D -
Ferrari23 #53538 Csak most csak neked.. :D
-
Ferrari23 #53537 Csak hogy jonny-ka ne unatkozzon és legyen mibe belekötnie :D:D -
írta már alá ^^
de amúgy én nem az inventory-ra lennék kíváncsi, el tudok képzelni X darab narancssárga hátteret
inkább a karakter kinézete lehet érdekes, kb. ilyen bohócot tudok elképzelni :) -
Nem is minden legendary. Faszért hazudsz :D -
Ferrari23 #53534
Benéztem van 1 nem legendary-ja. :D -
Ferrari23 #53533 Csinálok, csak pont belialt csapjuk.... -
Ferrari23 #53532 Kedves jonnyka, a mondatot még midig kisbetűvel kezded? És mondat végén még miidig nem tudsz írásjelet tenni? Addig míg ez így van belekötni egy szóelírásba elég gáz. Általános iskola első osztály mondtam már..... -
képet róla.