78998
  • Hegi90
    gratulálok akkor, Péter.
  • saiyanjin
    Tényleg jó ez a diablowiki :)))
  • j0nNyKa
    akad meg vagy 2
    diablo wikit ajanlom, minden kerdesedre le van irva a valasz
  • saiyanjin
    Rendben, köszönöm a helpet, akkor még próbálkozom.Nightmare fokozat után van még valamilyen fokozat ?
  • j0nNyKa
    1) egyelore
    2) vissza kell menni sokszor, amig ki nem esnek
  • saiyanjin
    Staff of Herdinget szeretnék gyártani.Nightmare fokozaton elértem Diablo-t egy 51. szintű barbárral, de mivel kevés voltam a legyőzéséhez, ezért gondoltam felerősítem még pár szintel.Kolbászolok az unique itemek után de valahogy egyik helyszínen sem találhatóak.A kereskedőt pl. megmentem az Oasis ban kinyítja a járatot, de mysterius chest pl nem található csak sima chest.Egyenlőre a plan van meg(az mondjuk duplán, nemis értem)a black mushrooms, és a wirt's bell.A Leoric's manorban a fireplace is üres sajnos.Ezeket talán egy újbóli visszamenetellel ki fogom még tudni csalni, vagy menet közben kellett volna ezeket megkeresni?
    Üdv!
  • j0nNyKa
    torolj cache-t pl.
  • Carmang
    Mit finnyáskodtok ezen a Barbin? A rómaiak, meg a görögök is ilyen rövidgatyeszba' nyomták, le is igázták az -akkor ismert- fél világot :D
  • setuh
    Segit valaki osszerakni 5 millabol egy act 2-on esetleg 3-on farmolo monkot?
  • clio1616v
    nálam továbbra is hibás ez a userszámláló
  • Dr DeViLKiNG
    Az a baj, hogy mire ezt beírtam, megjavult. :D
  • Majestic01
    Köszi. Én meg már azt hittem, kiesik életem második legendary iteme...
  • Carlos
    Jó játék... ;)
  • Dr DeViLKiNG
    Nem megy az ah, nincs is értelme játszani.
  • j0nNyKa
    aha
  • Majestic01
    Leorics shinbone is egy olyan item, mint a gomba, ami kell a bot gyartashoz, hogy mehessek a pónikhoz?
  • Játékos
    Sebaj, azért köszi a választ .... érdekes, hogy Starcraft 2-ben ezt nem csinálja, pedig ugyanazon Battlenet kóddal lépek be, ugyanazon géppel .... franc sem érti ... na megyek feltápolni a varázslómat, még csak 11-es, most van időm játszani, két hétig sok volt a meló ... jó játékot.

Játékos
  • j0nNyKa
    áh, értelek
    nos, az.. szívás, sajnos a diohoz kell a folyamatos netkapcsolat, és nincs workaround
  • Játékos
    Hehehe, biza' modem, ez kisváros, itt nem alkar vastagságű üvegkábel van, hanem koax-féle, két km-re a központtól ... amikor reklamáltam a Diginél, közölték, hogy költözzek közelebb a központhoz, ott már kabel van kb ötszörös sebességgel, sokkal megbízhatóbb kapcsolattal ... úgyhogy a multizás eleve kizárt .... a munkahelyemen ott igen fasza, iszonyú sebbesség, soha nem szaggat ... tán' igazuk volt, költözni kéne' :))

Szóval nem megy internet nélkül .... marad a gyorsanmegkeressükateleportkaputésutánabarangol :))
  • j0nNyKa
    digi? modem? e? :)
    btw ha más játékkal is csinálta, akkor meg főleg nálad van a hiba
    szolgáltatót kerested már ezügyben?
  • Játékos
    Ugyanezt csinálta a Supreme Commanderben is, nyomtam egy órát vele multiban, s lazán kiakadt ... eldobja a vonalat, s utána hiába veszi fel újra, látom a modemet a kapcsolati ledekkel, többet nem kapcsolódik vissza .... elég ha egy pillanatra belassul ...
  • j0nNyKa
    warez verzió megy offline :)
    a digi egyébként nem szokta lehajigálni a júzereket, biztos nem router / egyéb gond van ott?
  • Játékos
    Akarom mondani, tudtok valami megoldást? Előre is köszönöm
    Játékos
  • Játékos
    Gyerekek, van arra valami megoldás, hogy internetre való becsatlakozás nélkül játszak?

Nálam elég xar a net /Digi/, s ötletszerűen elhajigálja a vonalat, s ezáltal a D3 kilép, természetesen akkor, amikor 3 centire vagyok a teleport kaputól ... kezdhetem újra ....

Tudtok valami megoldást
  • Ferrari23
  • Majestic01
    Szuper!
  • jazzy
    A combfix rohadt jól áll
  • Fpocok
    Meghackelték és most szar.
  • Majestic01
    Nektek működik az AH?
    Semmit se tudok betenni, mindig hiba kódot ír ki. Ötlet?:S
  • j0nNyKa
    mint valami amazon, aki pénzért árulja a testét
    gyönyörű
  • Ferrari23
    Hát eléggé :D
  • Fpocok
    Hát az nagyon ocsmány :D
  • Ferrari23
    Csak most csak neked.. :D

• Ferrari23
    Csak hogy jonny-ka ne unatkozzon és legyen mibe belekötnie :D:D
  • j0nNyKa
    írta már alá ^^
    de amúgy én nem az inventory-ra lennék kíváncsi, el tudok képzelni X darab narancssárga hátteret
    inkább a karakter kinézete lehet érdekes, kb. ilyen bohócot tudok elképzelni :)
  • Fpocok
    Nem is minden legendary. Faszért hazudsz :D
  • Ferrari23

Benéztem van 1 nem legendary-ja. :D
  • Ferrari23
    Csinálok, csak pont belialt csapjuk....
  • Ferrari23
    Kedves jonnyka, a mondatot még midig kisbetűvel kezded? És mondat végén még miidig nem tudsz írásjelet tenni? Addig míg ez így van belekötni egy szóelírásba elég gáz. Általános iskola első osztály mondtam már.....
  • Fpocok
    képet róla.