78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Én raktam be tegnap. -
Writers #53609 Nem tudjátok, kijavították már az AH hibáját, hogy megint nem lehet tárgyakat berakni? Mert otthon nem tudtam tegnap többet felrakni, fogtam is a fejem. Szerintetek megjavult?
(Este érek haza, azért kérdem, hogy megéri-e majd még a gépet bekapcsolnom.) -
Mennyit adnak érte ? :DD remélem egy 250 eurót erre is rácsapnak :DDD csak mert RITKA szar
-
Archenemy #53607 különösen az a húsz egész négytized százalék bleed chance tetszik. érted, 20.4%, hogy ki legyen balanszolva, 21 már túl táp, 20 még túl gyík. -
Még jó is lehetne ha nem lenne a lvl55-ös szintkorlát. :) -
Wheyprotein #53605 Túlélésre Monk vagy Barbár a jobb? -
clio1616v #53604 KILL :DD
-
BlazeH #53603 Vaklárma, újabb logout segített, biztos elsőre ugyanarra a szar szerverre dobott vissza. -
BlazeH #53602 Mit csinálnak már megint?
1700-2500 körüli a latency ingame.
Speedtest.net szerint 53ms, úgyhogy a hiba nem nálam van.
Logout-login után ugyanez. -
hááát akkor így :) -
na Hell fokozat Act 4 utolsó előtti boss esett első legendary cuccom ... hát , sírva örültem mikor megláttam a földön és szakadtam a röhögéstől amikor megnéztem ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát ezen besírtam.
Nagyon beteg. :))
-
grat, az nice vetel 
gyanitom, hogy sokan ebbol keresnek kurvasokat, hogy ezt csinaljak naphosszat, amit most te "veletlen" csinaltal -
mint a gép. Bár volt olyan érzésem, hogy mire rányomok a buyout gombra nem lesz ott, de ott volt, és az enyém.
Vicces, hogy ez a legszerencsésebb pillanatom a játékban :D -
Nagyon félreárazta... remélem kivetted és beraktad 3535353 euróért. -
Valami szépet de nem rózsaszínt meg lilát :( -
van oylan mikor kibaszott alacsonyan tesznek be valamit... -
Ennyire lementek az árak nyaralás óta, vagy csak belefutottam egy durván félreárazott itembe? 650k volt...
-
Susarc #53592 hát ez az!:)) -
Sunrider924 #53591 Mi az ami nem furcsa ebben a jatekban? -
na, nem is volt olyan nehez, mint ahogy a mester beallitotta :D
milyen szint kersz? :) -
Susarc #53589 hmm van egy nagy kalap és mikor belogolsz sorsol a gép,hogy te ebből a kalappból miket fogsz megkapni? furcsán hangzik -
Sunrider924 #53588 Van egy elmelet, amelyik szerint a loot nem ugy random generalt, hogy akkor generalja neked a jatek, amikor megolod a mobot, hanem elore le van generalva es csucsul a szerveren. Amikor neked kipottyan egy unid cuccos es azonositod, addig a 2-3 masodpercig egyeztet a te kliensed a szerverrel hogy ahoz az IDhoz milyen stat kombo tartozik a szerveren. Persze ez amelett hogy logikus es valamilyen szinten megmagyarazza az azonos cuccok kieseset 2 egymas koveto mob csoportbol, ugyanakkor ellentmond a bliz hivatalos magyarazatanak, ( ami egyebkent is santit es csak felmagyarazat) -
Engem! Másik gépről írsz! Engem! -
Hentes75 #53586 1 napomat elbaxták,mire a probléma megoldódott.Még jó,hogy kitartó vagyok.

-
epic -
Hentes75 #53584 Ha esetleg valakit érdekel a probléma megoldása error BLZPTS00007-re.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889159033
Ezt a Blizz-nek.
-
who am I 7 #53583 téged minek?Az egyszerű moderációt pont azok nem tartják be, akik hangosan óbégattak mellette...az értelmezés számukra elég nehezen megy :D mert ez nem a helyes sírás totyik és nem is a ganajkodjunk topik.Persze a modiba ők is tudnak sírni. -
majdnem! :)
tovabbra is el a nevkiemelos ajanlatom, aki megdonti crassus mestert gondolkodasban, barmilyen szinben pompazhat a neve (csak a dark es tyrael skinek eseten persze) -
Rehom #53581 Nem gépről írsz (tipp) 

-
Ferrari23 #53580 DIABLO III: INFERNO :D:D
Bocsi, ha volt már :D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ferrari23 #53579 Hat ha be lenne tartva a egyszerűsített moderáció, akkor már te rég nem írhatnál ide, sőt le is balfaxoztál, én ahhoz képest finom szóval reagáltam vissza, szóval együtt repülünk :)
-
vigyazz, az ilyenert bannolni szokas az ember fiat!
mondanam, hogy rohanok a modtopicba, de akkor hasonlitanek rad, az meg mifelenk eleg nagy oltas :) -
bazz, es 16:20kor meg nincs
hogy csinalhatom? biztos varazslo vagyok
aki eloszor megfejti ez az elsore megfejthetetlennek tuno feladvanyt, kiemelem a nevet az altala valasztott szinnel ..! -
Nem az 51-es karaktered a kevés, hanem a gear. Irány AH. -
Ferrari23 #53575 Ja hogy nem tudsz ékezetet írni? Akkor meg ne játsszál itt nap, mint nap helyesírás királyt, mert, hogy napi 2-3x csak azért kötsz bele valakibe, mert elír valamit, vagy rosszul ír egy szót és nem azért, hogy segítsél neki a probléma megoldásában az fix. Kijavítod meg helyreigazítod az embert hibásan, hát ehhez gratulálni tudok.. :)
SZÁNALOM VAGY!
-
Susarc #53574 12:07-kor még volt ékezeted..... -
ekezet
balf*sz
-
Ferrari23 #53572 egyelőre
amíg

-
milyen userszámláló :o