78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #53650 trolling hard.Azt hittem neked 45.5%nyi 63as rare esik.Alap mobokból is. -
érdekes, szvsz az act 2 még elég egyszerű, a gondok act 3-4 kezdődnek....legalábbis az összes ismerős inkább ott szenved.. -
alma a fa alatt
VAN
mint üvegtigrisben a vas. VAN.
csak úgy van
talán így érthetőbb :-() -
ue. nálam is
de itt mindenki ÜBER, tehát magunk vagyunk..... -
majd elküldöm privibe, ahogy kérted..... -
mákod volt...
az alma a fa alatt, az meg ennyit tesz, hogy elment a levesbe a játék....
ha ez segítség :-) -
Most én is pontosan ugyanezt tapasztalom. Mármint hogy farmolok napok óta de act II még mindig reménytelen a barbáromnak. Ah-ban meg horribilis összegekért teszik fel az enyémnél jobb cuccokat. -
1Darton1 #53643 Elmeséled, hogy nálad ez az "alma a fa alatt" kifejezés mit takar? Annyiszor használtad már a legkülönbözőbb szövegkörnyezetben, de nem tudok rájönni.
Hogy ontopic is legyek, tegnap mentem egy act3 kört, hogy megnézzem milyen alapja van a sok nyivákolásnak. Az elit packok ugyanolyan könnyűek, mint régen, hiába jöttem ki a gyakorlatból. A sárga dropokból legalább 20% 63-as volt, és néhány millió gold be is jött belőlük, bár ennek mostanában nincs sok jelentősége számomra. Ha jól gondolom, akkor csak az én kedvemért, csak külön nekem gyorsan így állították be a játékot. (/sarcasm) -
who am I 7 #53642 Pár dolgot tudok mondani, hogy hogy csináld..gyorsan és hatásosan :) A kitartás relative...ezt a játékot több évre szánták, szóval 2-3 hónap belőle az még messze van a kitartástól :) Ami igaz az igaz, infernon genyók a szörny affixek (mortar-illusionnal pl. már csak horde kéne hozzá meg wall/jailer :D rangednek offkorz) kicsit demotiváló ja..Na de nem az a lényeg, a célközönség is lehetnél, csak Te többet akarsz..akkor viszont másképp (többet) kell gondolkozni és kitartóbbnak lenni :) -
egy hete jobb MF-el 2,5 órát farmoltam Act I-et, tele lettem sárgával, a végén néztem meg őket....
volt 2 db cucc level 61, egyiket ladtam -lejjebb írtam- 3 auróért.... a többit felraktam ah-, egy kardot elvittek 255.000,- goldért, aztán az időlejártával többi Vendornak ment. Ezzel a tempóval soha nem tudnám a cuccaimat felhúzni, csak bazi mákkal. Ez meg mostanában ahogy nézem alma a fa alatt. Tényleg szado-mazó már számomra.... -
toltam bele néhány millát, vettem ah-n cuccokat.
Infernó Act I, sima liba, act 2 Kula bácsinál annyi halál volt, hogy abbahagytam.
Használom a skilleket, cserélem, ha nem megy, egyszerűen akkora a két szint között a különbség, hogy nem kínlódok vele. Néha olyan színtű szemét elitpakolást kapni, hogy ha mazohista lennék, akkor sem élvezném.
Van 3 millám, ( a többit elköltötte a gyerek DH-ra) az AH-ban nem kapok jobb cuccot, mint az enyém, vagy tárgyanként több milláért. Az rmah-ban 30-40 euró felett lehet cuccot venni, ami jobb mint az enyém. Valószínűleg későn akartam vásárolni, így járnak a dolgozó zemberek....
Valszín nem én vagyok a Blizzárd célközönsége. ennyi....A gyerek nálam sokkal kitartóbb, de ő is abbahagyta...
nem az agybajért játszunk, (legalábbis mi). -
who am I 7 #53639 Valóban más..viszont, azt ne felejtsd el, hogy nightmare végéig még a vendortól vásárolt vackokban is simán tudsz haladni :) Ha van inferno a TQ-ben, és minden mobbol használható cucc esik, akkor ok.Mert azért..inkább hell vége és inferno full a genyó d3-ban, ugye...direkt természetesen.nekem már van benne pár óra :D és 1 db 250-300 eus cucc esett, tőbbi ált 5eurtól-30ig.Ami végülis nem rossz és így nagyobb az értéke az itemnek..ha most mindegyik mobbol godly cucc esne, akkor mi értelme lenne egyáltalán a legnehezebb fokozatnak?Ha ugyan úgy és ugyan olyan könnyen végig viszed/farmolod stb. mint normált?Aki nem akar ah-zni és belebonyolódni, annak ott a normál mód..szerintem teljesen jó így.Bár én is pipa vagyok hogy 40-50 63-as itemből 1-2 türhető...de ez valahol érthető a szavatosságot és érték állóságot illetően. -
Lassan 1 hónapja be se léptem én se. Azért még megtartom a játékot (PVP stb). -
csak hogy játékról is legyen szó:
Titan Quest megvéve 2,5 euróért..... Lehet később máshogy lesz 8-as szintű vagyok, de érdekes, itt folyamatosan esik olyan cucc, amit hordani tudok. Valahogy így képzelem el az ilyen játékot. Persze tudom a Buzzárd nem így gondolja (AH és RMAH) de így van értelme játszani. Persze ha a játékért és nem a pénzért játszik valaki. Azt hiszem kiárulom a cuccaimat, és eladom a játékot. Ahogy nézem elég sokan abbahagyták. -
Fejezzétek be a személyeskedést! Utoljára szóltam. -
Ariakus #53635 Csak , hogy megnyugtassam a kis lelked , annak idején próbáltam úgy is , hogy teljesen kitisztítottam és a probléma utána is fenn állt pedig akkor nem is volt 40 fok kint. Fura mód a béta alatt semmi ilyen probléma nem volt , órákig tudtam játszani. Mások is írták hogy az 1.3-as patch után jelentkeztek nagyrészt ezek a problémák.
Franc se kívánja, hogy pocskondiázd a Blizzard-ot, de sajnos vannak a játékkal problémák. Nem csak az én szaros kis gépemnél jelentkeznek a dolgok. Ha nálad minden rendben van örülj neki , jó játékot , én nem szidtam a játékot vagy a fejlesztőcéget fröcsögő pofával, egyszerűen ennyi rendelkezésre álló fejlesztési idő és pénzforrás után ilyennel előrukkolni kevés... -
nekem az a szemelyeskedes, hogy mindig beleszolsz a dolgomba.
megsertesz vele, es lelkileg osszetorsz. kerlek, az egyszerusitett moderacio fenyeben fejezd be!
koszonom! -
eszem ágában sincs jelenteni.
csak nem tudtok viselkedni továbbra sem.
-
*asit*
jelents. vagy ha szepen megkersz, jelentem magam, csak fogalmazd meg az indokot. -
nem azért, de pont az ilyen személyeskedés miatt lett a FENT olvasható egyszerűsített moderáció.....
de úgy látszik, hogy nincs ilyen.... -
hazudsz, mert igazat adaz nekem.
tehat, kedves 100. allreg: mikor takaritottal utoljara szamitogepet belulrol?
vagy megprobalom megfogalmazni mashogy:
kedves Ariakus: ne haragudj, hogy nem azt reagalom, hogy mekkora bunko paraszt szar ceg ez a blizzard, amiert a vga-dat sutonek hasznaljak, de tisztelettel szeretnem toled megkerdezni, hogy nem-e valamilyen kulso oka is van az emlitett melegedesnek / hangos ventinek? engedd meg, hogy egy barati javaslattal alljak elo: ha mar egy jo ideje nem takaritottad ki nagyrabecsult, blizzard altal tulmelegitett szamitogepedet, probald meg wd40-nel eltavolitani a nagy melegben, porban felgyulemlett dzsuvat, segitve ezzel a videokartyad szuper hutojenek munkajat. ha ez tulsagosan megerolteto, vagy tul sokat vesz el ertekes idodbol, kerlek, engedd meg,hogy megcsinaljam neked. privatban megbeszeljuk a reszletet, ha beleegyezel.
mely tisztelettel: a user, akinek nem melegszik diablo kozben a vga-ja. -
Dr DeViLKiNG #53629 Nálam az a felállás van, hogy 15 éves ház (ahol a táp még a proci mellett van, nem felette/alatta), 2 oldala megbontva, 1 extra hűtő (régi prociról újrahasznosítva). Mindez erkélyes szobában (dől be a por, mert mindig nyitva az ajtó) hosszú szőrű kutya mellett. Most így belenézek, és vagy fél centis por áll benne, mert már az idejét sem tudom, mikor tisztítottam ki. És csodák csodájára mindenféle túlmelegedés nélkül megy diabloban. :D -
Az, hogy köpködni all day egyszerűbb, mint szöveget értelmezni, sajnos. De mondjuk nálam a leírt kártyával a GW2 karaktergenerálója is hajtóműbe megy át, pedig kifújtam a kártyát, az egész gépet, ugyan meg nem pasztáztam de nincs fél éves a kártya, nem kéne még, hogy ilyen problémája legyen. Bár a házam szellőzése bőven hagy kívánnivalót maga után. -
Dr DeViLKiNG #53627 Mi a bullshit, az hogy nálam semmi baja 4850-el? -
cateran #53626 Azert a felesleges bullshit dumakat lehet hanyagolni...
"Three performance-related issues in Diablo III seem to be centered around using the Vsync setting in the in-game video options, disk asset loading stutters, and a possible overheating issue.
Vsync: Vsync stuttering is normally caused by a machine being unable to maintain 60fps, falling behind and then alternating between 30fps and 60fps. When this is the cause, the player may want to limit the frame rate to 30fps, or reduce system and graphical settings. Ongoing optimizations by the developers will also help on this front.
Disk loading stutters: We’re working on the disk asset loading stutters as well. In an upcoming patch, some of the prefetching in the game is being changed which should help with the stuttering.
Overheating: There are some people having what appear to be video driver resets leading to long pauses as Diablo III reloads assets and then resumes playing. We're working to reproduce the issue internally. For now, we believe it could be due to the video card (GPU) overheating. Many users have addressed this on their own by limiting the frame rate and underclocking their GPUs.
The developers are making incremental improvements to address these issues. These will be rolled out across future patches." -
Dr DeViLKiNG #53625 4850-em van, és még csak hallani sem hallom a ventijét diablo alatt, ami azért érdekes, mert egyébként más játékoknál olyan mintha egy 10 éves porszívó szólna mellettem. -
Na te megint ki az úristen vagy, hogy be se írok és szádra veszed a nevemet..
De csak, hogy lásd, kivel van dolgod és nem csak köpködni kéne Mr azt se tudom ki vagy, nekem is melegíti a VGA-mat, Hd5830, de csak a menü és az ah, de ott hajtómű. -
Ariakus #53623 Hiába írod neki, kb. úgy viselkedik mint a Tech Support-os arcok a Blizzard-nál akik ilyen "bullshit" jellegű válaszokkal traktálják a játékosokat ha report-ot írsz nekik, ahelyett, hogy dolgoznának a problémán... -
Ariakus #53622 Tudtam, hogy lesz egy magas lóról beszélő okoskodós troll jellegű válasz a kommentemre ami természetesen kiragadja azokat a pontokat amikbe mindenképpen bele kell kötni anélkül, hogy látná, hogy igazából miről is beszélek. Most válaszolhatnék a kiragadott pontokra, de fölösleges , mert úgy is elbeszélnénk egymás mellett... (gondoltam, hogy te vagy jazzy vagy esetleg Különc fog hasonló okosságokat írni...) -
cateran #53621 Pedig igaza van, abbol a szempontbol, hogy rengeteg topic es report volt a tulzott videokartya melegedes miatt, amit a D3 grafikaja egyaltalan nem indokol. -
mindenesetre én már láttam sc2-t win xp-n futni tökéletesen (pontosabban csak úgy láttam)
mellesleg a win xp már évek óta nem támogatott oprendszer, tessék szépen előbújni a 20. századból! :)
következő: dio3 pont nem melegíti úgy a vga-t, mint manapság egy csomó másik játék, 4850 meg.. na, érted.
persze, hogy van, akinél hangosan bőg a vga, nyár van, és többmillióan játszottak a diabloval, mit vártál? szerinted azok az emberek láttak már sűrített levegőt, vagy bármit, amivel takarítani kéne a számítógépet? :)
te pl. mikor fújtad át a vga-dat (meg a többi cuccot) utoljára? csak mert így 40 fokokban bizony kell, sűrűn
next.. -
Ariakus #53619 Egyszerűen elbaszták a játékot ugyanúgy mint a Starcarft 2-őt annak idején, ami Windows XP-n állandóan "memory leak" hibára hivatkozott és indokolatlanul belassult. Persze ha Windows 7-re váltottál mágikusan megszűnt a probléma (tudom hogy a win 7 -nek más a memória kezelése de akkor is ki lehetett volna ezt küszöbölni...).
Nekem egy ATI EAH 4850 kártyám van ami tudom , hogy régi de egy játék sem süti meg a kártyát mint a Diablo 3. Megnéztem a hivatalos fórumot is és ott is sokan panaszkodnak hasonló problémákra, még olyanok is akik akiknek jóval erősebb kártyája van mint nekem. A másik dolog meg az, hogy ennyi év fejlesztés után ilyen középszerű grafikával így fusson a mai gépeken az nem kicsit vicc kategória (elég nagy szégyen hogy a Path of Exile-nak grafikailag meg stílusban több köze van a régebbi Diablo játékokhoz mint a Dio 3-nak. -
minden képpen kiprobálom amit irtál remélem bejön.
-
Dio3 meg a sc2 is ce verzió és a dió3 ra vártam 8-9 évet. :)
-
Esetleg a max fps-t próbáltad lehúzni úgy 30ra? -
Nem hinném, hogy a proci lenne szar. Nekem phenom1 és phenom2-vel is megy. Esetleg próbáld meg másik VGA-val... ha úgy sem megy, add el a picsába, ennyit nem ér meg egy játék, ráadásul a játék is egy nagy fos. -
Sziasztok.
Megvettem május 15 ikén a Dio3 játékot csak az a gáz hogy fagy. :(
Configom.
Win7 64 bit sp1
Amd 4x phenom 3.0 proci
4 giga 1333 mhz ram
Msi N260 gtx Videokari
és május ótafagy és csak a dio3 miatt.
Jáccok a Battlefield 3 al aznem pedig nagyobb a gépigénye.
Dio3 max felbontásba van1920 x 1080 ba de minden más minimális.
elvittem szervizbe ki is tisztitották a procit megzsirozták tápot és a videokarit portalanitották.
De az a pláne hogy a nagy ventillátort is ráirányitom. akkor is ugyan az probléma.
De ha 3D szemüvegbe játszok akkor viszont nem fagy.
A Videokari viszont nagyon melegszik és a hüttö bordák elvannak szineződve és az az elszineződés tudtommal mivel szakmám több mint 100 fok felett van.
Kérlek segitsetek. még van garancia a videokarira és egyik játékkal sem fagy csak a dio3 al.
Drivereket probáltam már sokat.
ujratettem a win7 et és semmi változás nincs. -
Tegnap estefelé már jó volt. -
Diablo III Digitális account ELADÓ 10 ezerért!!!! Akinek kell privát üzi! -
Azt nem értem ha nem lehet 2 napja berakni semmit, hogy van teli cuccokkal?