78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
clio1616v #53770 nagyon kicsi a dmg
kapásból lecserélném a fegyvereidet 800+os ra amin dex van vit és crit dmg -
r4pt0r #53769 AHban lesz változás, a keresést pl meg fogják változtatni, többet lehet listázni, több dolog alapján, stb. -
Valakitől ötletek hogy min változtassak? act 2 megvan, 3 esélytelen -
clio1616v #53767 Kicsit hasonlítgattam hogyan vagy beállítva hozzám képest. Vegyél fel majd holnap ha van kedved megnézném, hogy játszol. -
hány órát játszottál eddig?
sztem (bár lehet csak nekem új ez) a game azt is nézi, mióta játszol. biztosan nem esik ilyen nekem 90 óránál.... vagy bazi ritkán..
ha így van, valóban a mazohisták és időmilliomosok gámája....
én tolom a prototype 2-őt, a World of Tanksot- , + néha az asszonyt.(mindezt munka után...)
sztem pár 10 órával lófaxt fog dobni....... van erről valami amúgy? -
De abszolút, de sajnos nem működik :/ -
Susarc #53764 a dilemma lényege,hogy mi a fasznak listáz ki egy bid értéket ha kurvára nem annyin áll a cumó......akkor hozza ki ,hogy József már dobott a 10k-s cuccra 1 milliót és nem fogok szenvedni hanem keresek másikat
ez olyan nagy kérés? -
Susarc #53763 persze-persze igazatok van,de nem gondolhatja meg magát az ember? és mivel szar az AH és nem látod az esetek nagy többségében,hogy egy adott tárgyon mi az aktuális licit súlyos pénzekbe kerülhet....
nem az lenne a megoldás,hogy működjön normálisan?
-
És ha beírod utsó secben, hogy 10 millió, akkor tied lesz az item, ha felbidelték 1,5 akár 2 milláért is, a többi 8 millát meg visszaküldi.
Ha meg meg kell gondolnod mire mennyit adsz max, akkor beírod amit max adnál és ha azt írja ez kevés úgysem adnál többet érte. Nem értem a dilemmát? -
Pontosan annyit írj be amit neked még megér! Ha más többet ad érte akkor így se úgy se tudod megvenni, ez van keresel mást.
-
Dr DeViLKiNG #53760 Ha tudod mire mennyit akarsz max költeni, akkor miért probléma, ha azt írja rá hogy "sorry ez nem elég"? -
Susarc #53759 persze beirhatnék akár 10 milliót is mindenre..........
a probléma annyi,hogy nem látod az aktuális licit értéket csak hasraütve tudsz licitálni és nagyon nagy hazárdirózás kell! ez igy szar!
mivel nem vagyok eleresztve ezért jól megkell gondolnom mire és mennyit adok ki....sajnos mivel szar a rendszer az utólsó percekben kell kapkodva átgondolatlan összegeket felajánlanom,hogy legyen esélyem.......szar
még egyszer leirom : tudom,hogyan működik a rendszer ,de amikor 48x-ra mutatja a hibás bid összeget az totál összezavarja az embert! -
VÓTMÁ :D -
Archenemy #53757 10k USD from RMAH
vótmá? -
Dr DeViLKiNG #53756 Azért ma is esett egy csodalegendary.
-
Máskor beírod, hogy 3 milla és annyira bidel ami a minimum, múltkor magyaráztam el hogy működik a bid rendszer. A fölösleg goldot úgyis visszaküldi. -
BlazeH #53754 tipp:
hogy csökkentsék az elosztott adatbázisban való keresés idejét, és az okozott terhelést?
érv: a béta elején látott képeken még több paraméterre is lehetett keresni, aztán a megjelenésre ezt valamiért visszavették háromra -
Susarc #53753 ha csak 1 tárgyról maradtam volna le......:S alapjaiban szar az egész rendszer nyögvenyelős és átláthattalan /lásd 3 as keresés ami bullshit/
valakinek van rá elmélete mi a rákfenéért lehet csak 3 féle módositóra keresni? -
ugyanígy maradtam le egy kurva jó amuletről... rohadt tetyű Ah megfingatott -
Susarc #53751 nah látom paypal-on....csak furcsa volt,hogy a levonásról van SMS ,de mikor jóváirják a moneyt arról nem jött:P
-
Ugyan úgy mint goldosnál egyből vissza kell kapnod. -
Susarc #53749 ha RMAH-ban kiütnek a licitből mikor kapod vissza a lóvédat? -
1Darton1 #53748 Tessék szépen tovább farmolni 20-30 forintos órabérért, és nem fórumon félrebeszélni. -
Skill #53747 sajna csak egy kevés erős magyar forintért tudok adni. =) -
ingyen jöhet -
Skill #53745 van még itt olyan akinek kell gold? =)
tom tom rég voltam erre. -
miről is van itt szó?
-
Te nem is játszol, mert ez egy szar... :D -
megut3 #53742 Akkor csak keresném a még több €-t. :D -
megut3 #53741 Ha így bírnám a strapát akkor engem sem érdekelne mennyi minden szarul van megcsinálva XD. -
a segitod meg egyszer sem sirt forumon :D -
megut3 #53739 Jah, még valami: A segítőmnek 60 all resist, 2k armor 40k hp
Vannak ezek a kamikaze önrobbantós dagi izék. Őt nem tudja megölni 6-7 sem. Engem miért öl meg dupla a annyi armorral 10x annyi resisttel és 30k hp val 1 darab? :S -
megut3 #53738 Nemtudom, 7.5 dmg egy 60 as witch dokinak akkor is necces, bár igazad van, elnéztem én nagyobb különbséget néztem mint ami a valóság.. -
Susarc #53737 :)) thx
Item name Doom Savvy
Time of transaction 06 Aug 2012 05:36 PM BST
Sale price EUR8.00
Transaction fee EUR1.00
Transfer fee EUR1.05
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR5.95
Örömömben és előbbi bánatomban vettem is egy fegyót 825 dps 925 LOH 4.90-ért:)) -
Susarc #53736 KURVAÉLETBE MÁR!!!! egy percnél 738k-n a tárgy nyomok egy bidet a felajánlott 750k ra/azthiszem/ kirja ez kevés....gyorsan visszaváltok az item még mindig 738k-n áll....megint nyomok most már átirom az összeget 850k-ra....kiirja ez kevesebb a minimum bidnél....ANYÁZOK megint vissza az itemre még mindig 738k-n áll....beirom 1 millió....megint kevesli....visszalépek bid ablakba item 738k nyomom bid és jön a message: Item Expired! MI A FASZOM????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BlazeH #53735 Sőt továbbmegyek, ez 6 stat pont szintenként. A D2-ben mennyit is kaptunk?
5-öt? Szerintem felejtsd el és lépjünk tovább. -
BlazeH #53734 Level 1 characters start with:
10 in primary stat
8 in secondary stats
9 vitality
Level 60:
187 in primary stat
67 in secondary stats
127 in vitality
Ez azért nem olyan kis különbség mint ahogy te be szeretnéd állítani... -
megut3 #53733 A játékban valszeg nem fordul ilyen esemény elő, de attól még előidézhető esemény... Szerintem egy karakternek az alap statjainak is nőlnie kéne ne mindent csak a felszerelés adjon.... -
én azt kérem amit te szívsz
mit csinál 2 darab 1-es karakter egy 60assal, miért, és mikor?
ezt.. mi? -
megut3 #53731 Igen, de itt nem a használhatatlanság a lényeg, csak h mekkora szar, hogy pl azt a barbárt aki legyőzte diablót (a legnehezebb szinten) megveri max 2 darab 1 es barbár aki még egy zombival sem küzdött meg életében...