78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hja en ertem mire akarsz kilyukadni, de errol nekem sajnos van egy nagyon borus elmeletem
annyira nagyon huzzak ezt az item javitosdit (marmint a meglevo itemekkel), hogy olyan, mintha nem is tudnanak mar tisztessegesen belenyulni (pl. a random statok miatt)
azokon hogy erositesz? tahat ha mondjuk nekem van egy IK chestem, ami kapott random statkent 70 intet, meg 12% gold findot, neked meg van egy IK chested, ami kapott random statkent 83 dexet, meg 300 thorns-t, akkor ezt a ket itemet visszamenoleg hogy javitanad fel ugy, hogy logikus is legyen, es fair is legyen mindkettonk fele? -
Sunrider924 #53849 A Natalya set bonus egy tevedes volt, nem szandekos, es pont azert maradt ugy, mert jon egy teljesen uj generacioja a legendaryknak, ez volt a pontos kifejezes, nem a meglevo legendarykat tapoljak, azokhoz nem nyul senki, jonnek uj lvl 60ra valo legendaryk. -
BlazeH #53848 Én úgy értelmeztem, hogy ahogy a Natalya set bonuszát erősítették 1.3-ban ahhoz hasonlóan lesznek erősítve a jelenlegi setek, legendaryk. Tehát a nevük marad, a már kiesettek szarok maradnak, de az újonnan kiesettek már új tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez így volt D2-ben is. Nem hinném hogy pl az Immortal setet hagynák szarnak és kidobnák. Persze lehet hogy tévedek...
Ahogy Frank mondta, még nem tudni mi lesz. -

(45 goldot ott ne hagyd!
)
-
Sunrider924 #53846 Nem erositik meg a patch elotti legendarykat, ezt mar tobbszor is vilagosan megmondtak. Mindegy hogy terv vagy item, azok ilyen szarok maradnak. Az uj legendaryk amik a patchben jonnek azok lesznek jok meg erosek meg taposak meg anyam tyukja, a regiek maradnak igy ahogy most vannak. -
BlazeH #53845 Én nem is itemről beszéltem, hanem TERVről, de akkor félreértettem és Lammer itemet talált.
A tervek ára fog szerintem felmenni, ha az itemeket megerősítik. -
Sunrider924 #53844 Dropp2Mi van ma.. nekem ez a 2ik legendary ugyanabba a menetbe amiben a haveromnak is esett egy Bull Khatos gyuru pont az en Inna nacim elott kicsivel. Es meg nincs vege a kornek XD -
nem baj... igy legalabb tudok venni egy olyan fegyot ami lev req-es es magas dps-es :) -
1Darton1 #53842 Az imént írtad le, hogy mit rontasz el miközben összerakod a geared. Szóval én a helyedben óvatosan javítanék ki másokat. -
A meglévőket BIZTOS NEM. -
Sunrider924 #53840 Dropp -
sanyiiiii #53839 Igazából amíg nincs tele az ember lóvéval érdemesebb úgy gearelni hogy alacsonyabb vit-tel megelégszik az ember a cuccok többségén, és olyan slotba ahova amúgy is drága jó dpst rakni, pl chest, olyat venni ami amin van jó vit, resist, % life, esetleg + armor de gyenge vagy nincs a main stat, mivel ezeket semmire nem tartják az emberek így áruk sincs. -
szerintem a meglévő itemeket nem erősítik, csak az újonnan kiesőket -
dejó, hogy itt mindenki tudja, mi is lesz 1.04-ben, meg a buzárd fejlesztők agyában... -
NA, erről beszélek.
a múltkor 10x vertek agyon Kula bácsi vérénél, olyan elmebeteg elite-k jöttek....
120.000 javítás..... ott hagytam abba. Én barom visszamentem farmolni, majd beléptem egy multiba, baxus, nem onnan indul a küldi. beszoptam, előről... -
BlazeH #53835 Én nem adtam volna el 1.04 előtt. A legendary/set kovács tervek ára az egekbe fog szökni. -
Susarc #53834 act 2 ig.... -
Susarc #53833 van 11 slot /fegyó+offhand nélkül/ erre vadássz olyan tárgyakat amin 180-200 erő 80-100 vita 70+ allres van:P good luck ha találsz valami használhatót 3-4 millió alatt:P -
uberlol!
felraktam 899000-ben ...
bongeszgetek AH-ban... puff elvittek
-
1Darton1 #53831 Olyan 5 misiből már össze lehet rakni egy barbárt act3-ig. Ami talán még ott is életképes, de már túlontúl lassú. -
Hát ennyi goldot büdös életben nem szedek össze act I farmból... -
köszi!!!!!! -
Susarc #53828 80-100 milla:D -
persze :) ami rajtam van.. már nem sokkal vagyok lemaradva :) -
arany középút, arany áron.
mindig erre jutunk ki. magyarul tolni (vagy pénzt beletenni) hogy meg tudd venni a picit jobbat.
ahogy nézem, a tied sem rossz, de ha beüt a köcsög-elit-pack, neked is annyi... -
van egy ilyened normális áron?
-
Már csak az összeget hagytad le a mondat végéről.
-
a titok. Dual Wield, 2000+ str, 1200 vita, 800 all res war cry-al, 9000 armor és min. 800 Life On hit ... -
Nekem meg pont azért kevés a str meg vit mert az all resre gyúrtam, de látod így se az igazi. Valahogy az arany középutat kéne megtalálni. Na itt az enyém de nem röhögni. :) A kardot kölcsönbe kaptam SLICK kollégától (amíg jobbat nem találok).
-
valszín ez (is) a gondom. Act II Kula bácsi-nél vérzek a kocsog eliteknél (néha)
ezért is kérdeztem. akkor próbálok majd allresre gyúrni, de a cuccok pont ezért horror áron vannak.
a többit sikerült korábban, hol így-hol úgy szerezni, az eladogatott cuccokból vettem az új Axe-ot, az most 2000-el nagyobb damage-t ad, hátha túljutok végre.... -
Én csak azt nem értem hogy ilyen kevés all resistance-al hogyan boldogulsz? Nekem majdnem mindenen van vagy 50-60 all res de még így is hasalok act II-n az elitek többségétől... Amúgy str meg vitem nekem jóval kevesebb, meg sem merném mutatni.
-
itt
Frankie bácsi barbija.
a skillek szerintetek jók? valahova be akarom rakni a Leap-et, hogy szabadulni tudjak az esetleges elite-pack szarságoktól. Tudom nem egy nagy eresztés, de nehéz új cuccot értelmes áron szerezni....
kösz, ha valaki értelmesen válaszol.
-
Ferrari23 #53818 Logikus nem? 2 kezes bowhoz 222 str....
-
Aspyrin #53817 mesélsz a skillekről? :) -
gondolom :) -
who am I 7 #53815 inf act3_4en majd nem lesz mar skkora daralas :D:D 4es coop meg megdurvabb :D -
elmebeteg ez a melee style, critical mass, explosive + frost nova + diamond skin spam :DDDDD nagyon elvezem, de komolyan! :) daralaZS rulez ^^
raadasul vettem par ezer aranyert egy jo kis socketes 2 handert aminek van eselye immobilizalni az ellent... kis range genyok neha nem tudnak elfutni, tok fun ^^ -
sanyiiiii #53813 Fegyvereidet cseréld le olyanra amiben "beépített" loh van és socketbe crit dmg. -
magam neveben:
elso vegigjatszaskor total vegigmentem mindenen, felfedeztem minden kis sarkot (videokat megneztem) amin lehetett (ugye random nyit meg kis sztorikat, buvohelyeket, etc.)... utana mar xp-s cucc es rohanas :) -
Tomi13 #53811 Köszi