78998
  • Lammer
    Nyah... omg... hajnali negyed 4... meg este volt kezi meccs utan, hogy elkezdtem az act3-at hellen :DDD

szoval atvittem a kis varicsajszimat infernora ^^

akkor hogyasszondja:
    Armor 4743
    Damage 18168.8
    Life: 41802
    Elementalos energy armorral: 746-849 kozott vannak a resistek (jelzem, hogy a geart ki tudtam hozni eleg olcson, szvsz jo leszek act1-re)
    Melee tankos verzioval tolom... nagyon phun meg mindig... diablo elol mar el sem rohangaltam... sem a csontbortontol, akkor sem ha enrage vo't :D kivancsi vagyok mikor lesz komolyabban elkenve a szam, evvel a build-el :)

jah es nincs penzem :Ð lehet nekiallni monk+MF geares komboval ujrafarmolni...
  • j0nNyKa

az, csak tul keves ideig, bar ezt mar leirtam neked ketszer - mind1, harom a magyar igazsag
    bar kivanom, hogy 1.0.4-ig ne und meg, es olyan epic patch legyen, ami miatt evekig eljatszogatsz vele
    (persze nem hiszek benne, de kivanom)
  • Homlokvillás
    Nem is szeretek focizni, a D3 pedig egy nagyon jó játék:)
  • j0nNyKa
    ne haragudj, azzal nem veded a jatekot, hogy szeretsz dugni, focizni, es inni :D
    ezeket dio2 mellett is szerettuk csinalni, megis lekotott honapokra, evekre
  • j0nNyKa
    tenyleg az a baj, hogy pl. dio 2-be siman beleraktal 5-600, vagy akar 1000+ orat ugy, hogy minden pillanatat elvezted
    itt kb. 50 ora elvezetes, ahol most jarsz, utana.. necces
  • Homlokvillás
    Játsszon hónapokat egy játékkal az akinek nincs vesszeje, nem tud focizni a tolószéke miatt, meg allergiás az alkoholra:)
  • cateran
    "Persze az is igaz, hogy még "csak" 50 órám van benne, ami így is bőven a többszöröse amennyire egy mai játék leköti az embert..."
    Megprobalom szavakba onteni mennyire hibas logika es rossz osszehasonlitas amikor ilyeneket irnak/mondanak.
    Ebben a mufajban (vagyis a hack and slashben) 50-100-500 ora picsafust...itt minimum honapokrol kell beszelni mint jatekido es itt nagyon elverzik a D3.
  • Homlokvillás
    Én halál elégedett vagyok a Diablo3-al. Mondom ezt úgy, hogy az 1-el és a 2-vel is egy rahedlit játszottam.
    Persze az is igaz, hogy még "csak" 50 órám van benne, ami így is bőven a többszöröse amennyire egy mai játék leköti az embert...

Ha majd 200-300 órája tolom, biztos halálra fogom unni, és majd minden szar lesz benne, meg ilyenek. Na majd akkor abbahagyom, és nem fogom lehúzni meg fikázni mások előtt azt a játékot ami többszáz örömteli órát szerzett...

Kiégett bagázs:)
  • j0nNyKa
    de

update: nem
  • penge96
    Nem vagytok elégedettek a D3-mal?
  • attiGT
    én vagyok a legjobb
  • Dr DeViLKiNG
    Titan tuti valami simses faszság lesz rmahval, és akkor teljesen le van fedve a casualok piaca. :D
  • garaib
    Kitartás emberek, közel a Torchlight 2. Akkor számomra vége a dibalónak. hatalmasat csalódtam én is.
  • Frank99
    naja.
    WOW is erről szólt, de gondolom a rajzolás alatt lévő TITÁN is, amúgy sztem most tesztelnek minket...
  • Lunki88
    Hát én már azt is sikerként könyvelném el ha eljutnék diablo-ig infernon. :) Act II-t sikerült végigszenvednem valahogy, de act III-hoz már tényleg farmolnom kéne ezerrel.
  • Frank99
    sajnos előtte sem....egy főellenségnél még Zsákos Frodó is többet dob.

jelen pinanyalatban semmilyen aberrációm nincs azirányban, hogy az elakadt Act II infernót folytassam. PONT ezért.
  • Sunrider924
    Nem ez a baj, teljesen jo lett volna a kiadott jatek mindenfele valtoztatasok nelkul ha az infernos nehezseghez aranyos lett volna a dropp, csak aztan az emberek azt kelett tapasztaljak, hogy teljesen mindegy milyen skiles/mennyi munkat ol bele, mert adott esetben act3-4ben is kiszurjak a szemet valami szarral, tokmindegy hogy epp most verte le a jatek legdurvabb affix kombojat. A legtobb ember haragja abbol adodott hogy altatta magat, hogy valahogy jusson el diabloig infernon mert akkor majd... es amikor ott van akkor nincs semmi, de az egvilagon semmi.
  • cateran
    Az rmah miatt ez mar tulmutat a jatekon. Soha nem szabadott volna bevezetni szvsz.
  • Frank99
    sztem az nem is akkora baj, hogy lettek dolgok átemelve...

viszont örülök, hogy ilyen irányba gondolkoznak, ezek szerint nem csak én érzem, hogy nincs ez jól.... nagyon sok játékos ment el - én is Titan Quest és Prototype 2-őzöm- és végre "talán!" rájöttek, hogy csak ŐK vannak a játékosért és nem fordítva.
    bár majd meglátjuk a végén, mi is sül ki ebből a nagy meséből.

Olyan jó volt hétvégén TQ-ben, az első főellenséget el-elfutkosva, 1x meghalva végre levernem -dobott is használható páncélt, + asszem gyűrűt is- mert nem tolta vissza az életét maxra... végül is ez egy játék nem?
  • cateran
    A rengeteg skill (tul sok..) wowbol lett atemelve, sok meg a nevet is megtartotta (trivialis pelda a wizard arcane lassitasa a la wow vagy a barbar rend skillje)
    Az egyeb mechanikakat Sunrider924 mar leirta:D
  • Hegi90
    Kombinálva azzal, hogy felhealelik magukat ha meghalsz, instant rage quit. Legalábbis inkább szenvedek fél órát az I wanna be the Boshy egyetlen képernyőjén meghalva 500-szor minthogy diablozzak, mert még az is fairebb. Vicc nélkül jobban lehet néha szórakozni vele.
  • Hegi90
    Nem nehéz volt, csak kibaszott idegesítő. Főleg fast affixes soul rippereknél vagy phase beasteknél. Vagy pl mikor a magát összehúzós köcsögön van act 3-ban, és a sárga beragad vhova, de az egyik minion mindenhová követ. Akkor mi a faszt csinálsz rangeddel?
  • Sunrider924
    Tobbek kozott az enrage timer, a poti cd, a ne alj a szarba, ilyesmik.
  • BlazeH
    Össz-vissz 10 percet wow-oztam életemben. Valaki magyarázza el plz hogy mik ezek a wow-os mechanikák?
  • cateran
    Amikor meglattam a teasert a patch trailererol (aka a listat, hogy melyik reszrol ki fog blogolni, nyilatkozni, elmagyarazni, stb.) meg en is megdobbentem...Azt sejtettem, hogy a jatekosallomany lassan 4 szamjegyu lesz (koltoi tulzas:P) de az info utan mar biztos voltam benne. Ha ilyen szinten magyaraznak valamit, akkor nagy a gebasz..nagyon nagy...
  • Frank99
    kösz, majd 1.04 után.
    addig húzza faxára a buzárd az elite köcsög anyját.
  • Skill
    valaki farm? act 1 act 2 ?
    pmben jöhet battletag
  • Sunrider924
    Hat nekem attol van hanyhatnekom ahogy tudalekosan elmagyarazzak hogy miert kell nerfelni az eliteket, az enrage timert meg a heal back to fullt. Annyi gerinc nincs hogy kinyogjek hogy a wow-os mehanikakat a nagykozonseg megragta es viszakopte, nem, megmagyarazzak hogy nem ez volt a celjuk. Nahat. Gerinc a Blizzardnal...
  • Frank99
    nagyon sokan léptek......
  • Frank99
    magyarul akkor amit eddig peccseltek, azt vissza kellene csinálni nem?:

szinte erről beszélünk.

rakjuk újra a játékot, ők állítsák servert 1.0.0, és minden ok...

kis túlzással persze.
  • Sunrider924
    Hat kb ez is a lenyege ezeknek a valtoztatasoknak, most egy huzasbol vissza akarnak huzni mindenkit aki valamiert lelepett.
  • Lunki88
    A végén még olyan könnyű lesz a játék hogy én is végigviszem infernon.
  • Frank99
    nekem elég, ha a gyökér elite-packok nem töltik vissza az életüket. 2-3x-ra mindig agyon vertem őket a köcsög-patch előtt.

ez volt a legszemetebb húzásuk.
  • Dr DeViLKiNG
    Ez kb a legszánalmasabb része az egésznek.
    ANNYIRA nehéz affix. De gondolom a spell kattingatós kazsualok nem bírtak vele.
  • HolyZoly
    "*P.S. We’re getting rid of the Invulnerable Minions monster affix." - hurrá
  • Susarc
    és mit csinál 6600 dps el?:P
  • Dr DeViLKiNG
    Még szerencse, hogy ők nem fogják nerfelni infernot. Az meg különösen vicces, hogy a 63-as fegyverek el fogják veszíteni minden értéküket.
    Szánalom
  • j0nNyKa
    nem sok összefüggést látok, de.. legyen
    még ha mondjuk egy PvP patch-csel állnának elő a gw2 megjelenésének napján, azt mondanám, értem, miért történik
  • Skill
    valaki act 1/2 farm?
  • BlazeH
    Gondolom aug. 28 elé targetelik. Akkor jelenik meg a GW2.