78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
tolhatok screenshotot az elmúlt 1-2 nap completed tabjáról, habár mivel elkelt a 750 milla gold így 10 millióval kezdtem és 50nél tartok nem azzal a módszerrel amivel ~200 millától lehet jelentős profitra szert tenni -
haha: jelentkezzek be magamhoz? :D -
amúgy én vettem 10 millát, idő híjján.... -
bocs, az lehet. ettől még mindegy. biztos vannak kivételek, és vannak nagyon szerencsések.
Egyébként ha véletlenül közgazdászként tanulnál, javaslom, hogy jelentkezz a Matolcsynál.
Komoly hasznodat vennék, ha valóban így értesz a PIAC-hoz.
Most nem vicceltem. (ha te sem korábban...)
best regards -
mondtam off. -
ja és a 140 órát nem tudom hol olvastad de nem tőlem -
ne haragudj nem akarlak megbántani, de pont tőled nem hiteles ez hogy nincs x milliónyi kereset AHból.
másrészt ez hogy mim van mennyi időt játszom stb téma meg felesleges. ez az egész teljesítmény és hozzáértés kérdése. d3 bőven vizsgaidőszak alatt jelent meg, mégis sikerült minden tárgyam emellett nem keveset játszottam... -
bocs, de a" munka,autó,ház, dugás, néha alkohol mellett" ezt nem hiszem el.
mondd azt, hogy ezt csinálod éjjel, nappal, és akkor elhiszem. (persze 140 óra alatt) meg volt néha bot is.....
:-()
az AH-ban nincsenek 150 milliónyi keresetek, úgyhogy valamit olcsó veszel (az olyan is) és aztán akkor haszonnal add el...
de mindegy, messziről jött ember.... off -
nyílván nem mondok nagy dolgokat -
-
utána pedig használom az AH converteremet (spreadsheet), ami kiszámítja hogy mennyiért érdemes átpakolnom RMAHba illetve a profit alapján is lehet benne mókolni ezt elküldhetem bárkinek ha kiváncsi rá valaki és van némi goldja amiből szeretne jurót heggeszteni -
cateran #54162 Ez csak annak lehet ujdonsag, aki nem wowozik/wowozott...ott is detto ez van, csak az osszegek kisebbek -
Ez nem újdonság, az első 3 napon kiszedtem lvl30-as karakterrel only ahzással pár millát 20-30 ezerről indulva. Aki komolyabb pénzt szedett ki mind tudja, hogy AH scanneléssel lehet keresni. -
jó látni hogy valaki tud igazolni engem. nemrég említettem hogy nem számít eddig hány eurót kerestél ezen a játékot, golddal kell kezdeni, úgy 200 milliótól kezdve lehet 50+ milliókat szerezni AHban ügyeskedéssel -
cateran #54159 En sem csalok (na jo, a sebezhetetlen wizard exploitot kihasznaltam:P) megis tudtam.... -
Azért 40-45 év között ez hihetőbb, mint egy 20 évesnél. Bár az is igaz, hogy a kort sem bonyolult hamisítani sgn. Ezeket a dolgokat azért mindig fenntartással kezelem, de nem állítom, hogy hazudik bárki, mert nem nekem hazudik, hanem magának, nekem ettől se jobb se rosszabb nem lesz. -
ja?
akkor értem... nekem meg a mondatod második felében lévő dolgok mind megvannak, meg még szorozd meg kettővel. Vicc nélkül, bár a nőt hagyjuk ki, abból csak egy van.
ezért tudom, mennyi idővel mit is lehet. 140 órá-val -ahogy Ő mondta - ezt nem lehet megcsinálni bot nélkül, vagy IGEN-IGEN nagy mákkal. ennyit erről.
peace -
BESZAROK BAZMEG. TÉNYLEG MEG LEHET NÉZNI... ha előbb tudom. Mondjuk én nem csalok, szóval ezért nem tudtam eddig. -
Nyilván nem mond igazat mindenben, sőt a felében sem, de 2k eurot kiszedhetett ettől én csak erre a részre reagáltam. A többi nem érdekel, én is leírhatom, hogy van lakásom, csajom, 2 autóm, meg egy cégem, úgysem tudod mi ebből az igaz. -
Susarc #54154 ez valóban igy van...egyszer űltem le AH elé pár órára vettem is egy kb 50 milliós crossbowt 25 ezer goldért:P azóta is azt használom:D
ahogy mondod pénzt AH ban való okoskodással lehet csinálni és nem abból,hogy mész act 3 ban és naphosszat farmolod a csempákat:P
kell némi alap tőke ,legyél tisztában a kereslettel és profit! -
nem automatikus.
de ennyi pénzt -ahogy leírta, dolgozik, autó, ház, dug?, él? család távol stb. sztem nem lehet anélkül.
de mint írtam magánvélemény..... a botolók jó része természetesen úgy csinálja, hogy nem is derül ki, több accounton keresztül fut át hozzá.....
ez mese.
vagy bot.
van itt olyan más is-sztem- aki botozik, de nem veri itt magát -
clio1616v #54152 hűvös sztori bátyó -
Aki ügyesebb nálad az csaló ?
Én 500 eurot szedtem ki ebből a szarból, úgy, hogy nem játszok durván másfél hónapja és nem volt lucky 250 euros dropom. Sőt, a legdrágább item ami 1x esett volt 20 euro. -
Ferrari23 #54150 Köszi szépen! -
sztem meg botolsz.
de ez magánvélemény.
-
cateran #54147 Komolyan mondom...gugli...mar ez is challenging? -
Ferrari23 #54146 Nem tudjátok, hogy lehet megsasolni, hogy az egyes itemekre mennyi a max MF? -
Nem tudtam. Őszintén szólva nem szoktam a játék exploit híreket bányászni. De így jártam, utólag nem sajnálom, mert leszarom, akkor meg fun volt gamblezni kicsit visszahozta a d2 emlékeit :) -
Mintha ezt már javitották volna, nem? -
cateran #54143 Most vicceltek? pelda... -
Ne tényleg? Ezt nem tudtam :D:D Hogyan? -
Hogy lehet megnézni? -
Dr DeViLKiNG #54140 Ez csak azért jó, mert már a kezdetek óta meg lehet nézni a unid cuccok statjait. Egyértelmű hogy szart kap aki ilyet vesz. De grat :D -
én csak 1 csajt kúrok (meg 1 csávót, de az nagyon ritka) alkoholt nem iszok, van kocsim + 120 órám a játékban, mégis 50 euronál tartok, ezért vagyok irigy :/
-
emeleett nem vagyok buzi, kúrom a csajokat, alkoholt módjával, családomat sem hanyagolom el bár messze lakok szülőktől, van kocsim, házam és 2k+ eurom mostmár csak ebből a játékból. a tőzsdén sem teljesítek szarabbul. -
rengeteg -
Aht rengetek ... -
miért mondanám el? játék eleje óta játszom, értem és átlátom a diablo 3 piacát, tudom mire van nagy kereslet, illetve az AHban rengetek a játékot nem értő ember használja, amit gonoszan kihasználok.
az elmúlt 4 napon csak AHzással 400+ millió goldot szedtem össze, szóval mindenkinek van hova fejlődnie, nekem is. -
Susarc #54134 találsz 6 db 54096-ot:P:) -
attiGT 2k euro azt hogy csináltad ha nem vagyok túl diszkrét, írigy vagyok