78998
  • Hegi90
    akkor lehet nem ártana egy kis +int
  • Cortinaar
    sziasztok!

Nincs valami olyan oldal, ahol be tudom írni a tárgyak tulajdonságát és meg tudom nézni, hogy pl. két fegyver közül melyik a hatékonyabb? Természetesen nem csak a DPS jelző számít, pl. egyiknél minimum-maximum sebzés van., másikon elementális, crit chance, crit damage, stb...
  • gandrus
    Fogom, köszi, csak pénzt kell hozzá gyűjtenem majd. Pillanatnyilag 11% crit chance és 101% crit dmg-em van.
  • Susarc
    *szinte:P
  • Susarc
    jah és a vállasod meg sapkát azonnal cseréld! nincs is rajtuk IQ
  • Susarc
    30-40% crit meg vagy 300% crit dmg és jó lesz:P
  • gandrus
    Viszont a sebzésem mégis csak 26525. Gondolom kéne crit chance+crit dmg-t szereznem még. Vagy valami más a hiba?

profilom

• Susarc
    ez elég klafa bezony
  • gandrus
    Ez a fegyver nem olyan rossz, ugye? Vagy egy hete dobta valamelyik szörny. :)

• 1Darton1
    Látom nem voltam elég világos. Melee/tank (közelharci) vagy range/kite (távolsági) stílusban szeretnél játszani a wizardoddal?
    Feltételezve, hogy még mindig nem érted, megválaszolom helyetted. "Melee."
    Ebben az esetben keress más critical mass buildeket (ugyanis legalább 10-féle van), mert ez kimondottan szar, és próbálgasd azokat. (Például eleinte nem árt a spectral blade, amíg meg nem tanulsz jobban játszani a melee wizarddal, és nincs elég ap on crited.)
    A geareden nagyon kevés az allres és az armor, és shielded sincs.
  • Carmang
    "Bash and Cleave are not very attractive compared to Frenzy"

Persze, mert van egy ütős kétkezes kalapácsom, de olyan lassú, mintállat, single target ellen használhatatlan. Naná, hogy csak és kizárólag Frenzy-vel használom.
    Amúgy, ha lenne még egy plusz gomb, simán kiraknám a Frenzy mellé a Cleave-et.
  • j0nNyKa
    én még nem láttam ezt, köcc
  • Dr DeViLKiNG
    Votmá?

Wednesday (8/15):
    Barbarian
    Wizard

Thursday (8/16):
    Monk
    Demon Hunter
    Witch Doctor
  • Dr DeViLKiNG
    Akkor nagy szerencse, hogy van egy bid rendszer amivel kb a vásárlók belövik hogy mennnyit is érhet. :D
  • j0nNyKa
    szeretnél rózsaszín nevet a fejlécbe?
    remélem az 1.0.4 feldobja a topicot, és akkor lehet versenyezni az 55555-ös hszért
  • 1Darton1
    Majd azt én eldöntöm, hogy mi a TÉK, kk??? (/sarcasm)
  • j0nNyKa
    megfogalmazom, hogy én hogy látom a dolgot:
    ha nem ment el 1,8 milláért, akkor elmegy 1,8 milláért?
  • Ferrari23
    Hát arra a sorsra jut, de qrvara tanácstalan vagyok mennyiért tegyem ki. Beállítottam a crit dam + chance + str hármast és elég durva összegeket dob ki.

1%-al gyengebb crit dam + sokkal szarabb str-rel és 1%-al erősebb crit dam + sokkal szarabb str-rel 1,8-tól - 12 millióig vannak kinn. És azok semmivel nem jobbak más statban se.... Ilyen nagy szórásban tudja az ember belőni mennyiért vihetik el.....
  • Avenger
    Én melee-hez nem értek, de 800+ res kell hozzá act 1 után, ha haladni is akarsz.
  • Traky70
    Én?? Azért köszönöm. Meg előre is, arra az esetre, ha döntöttem.
  • Traky70
    Cold blooded-et csak próbaképpen tettem be. Utóbbi napokban próbáltam jópár variációt, stílust. Sajnos akárhogy is nézem gyengus. Mindegy, van egy 60-as varázslóm is, majd következő peccsekkel fordulhat a kocka, mint most a barbárok javára. Köszi a segítséget, profilt.
  • j0nNyKa
    döntöt TÉK
    nem is volt ték, tök random hsz szám :(
  • 1Darton1
    Ha egy kicsit más stílust erőltettél volna magadra, akkor talán segítőkészebb is lehetnék ennél. De jelen esetben csak annyi jut.
    Amikor döntötték, akkor kapsz új tippeket.
  • Traky70
    Ebből a hozzászólásodból már alakul valami. Esetleg ha megkérhetnélek, egy picit konkretizálnád a meglátásaidat?
    Pl. Te milyen (okos) melee build-et ajánlanál (ha szerinted a critical mass build nem jó melee-re)? Milyen gear passzol a ranged-hez és milyen a melee-hez? Köszi.
  • 1Darton1
    És a DH-k nem használhatják az AH-t?
  • Ferrari23
    Sok sok szar 63-as után egy viszonylag elég jó 62-es, csak persze, hogy DH vagyok :D:D

• 1Darton1
    Egy kérdésnek általában nem is az a célja, hogy választ adjon.
    Bár ebben az esetben nem árt, ha először eldöntöd, hogy melee vagy ranged játékstílust szeretnél. A builded az valami nem túl okos melee build, viszont a geared nem alkalmas ilyesmire. Szóval az egyiket át kell alakítanod alaposan, ha majd döntöttél.
  • Frank99
    szerencse.
  • Avenger
    Cold blooded-re mindig is furcsán néztem. Csak a jég sebzés nő 20%-al a leírása szerint, a fagyott és jéggel lassított célpontokon. Ez a build nem sok jégsebzést okoz(nulla).

Azon kívül a többi cucc jó, bár tank buildhez kevesebb dps is elég és több resist lenne a jó.
    Attól függetlenül kéne akkorát sebeznie az orbodnak mint az enyém, bár attack speeded nagyobb. Nekem meg nagyobbat üt de lassabban a fegyverem.Profilom
  • Traky70
    Hát nem lettem előbbre a hozzászólásodtól... :(
    Egyébként kérdésedre válaszolva:Inferno Wizard guide - Critical mass build, csak a familiar helyett egy kis védelmet tettem be, mivel ezzel a kiosztással közel kell menni az ellenhez. Már ami a build-et illeti. Ha viszont a statokra gondolsz, akkor az volt a cél, hogy legyen magas CHC és CHD a minél nagyobb DPS érdekében, valamint lehetőleg allres is...
  • 1Darton1
    Ez most tank vagy ranged build? Mert első ránézésre egyik sem.
  • Traky70
    Varázsló profil (magic weapon nem aktív, CHC:42%, CHD:332%)
    : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4281417
    Stat:https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUORFI4d1BaTFhpQk0/edit?pli=1
    MF barbár profil (battle rage, berserker nem aktív, CHC:23%, CHD: 200%): http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4069157
    A kérdés az, hogy mit szúrtam el, hogy a varázsló csak 40K criteket oszt piercing orb esetén, miközben a fenti barbi kevesebb dps-el és kisebb CHD-vel kétszer ekkorákat (berzerker nélkül)? Blizzard nem critel, hydra nem kritel, disintegrate még kisebbeket kritel. Akkor hogy lehet varázslóval rendeset sebezni?

• Avenger
    Nekünk elsőre lement, nagyjából mindenki tudta a dolgát. Én is csak azért haltam meg mert blizzard helyett teleportot nyomtam a méreg felhő közepébe. :D
  • Frank99
    Beliált publicban 3x-ra sem bírtuk megcsinálni, benn volt wizard, dh, barb, meg én + barb....

a gyerek tegnap 1-sőre leverte, nem publicban, előtte megpróbálta publicban, halál....

ennyit a coop támogatásról... idióták...
  • Avenger
    Na Ghom elhullott végre. Pedig négy fős public game volt. Igaz volt egy barbár bent 1200-1500 resistekkel. :D Az utolsó egyötödét a hp-jának egyedül verte le. Meg sem mozdult az élet csíkja.
  • hnt
    Sziasztok, eladóvá vált a Diablo3 accom, + van még rajta D2+Lod.
    Bővebb infóért pm.
  • Rehom
    CONAN a barbár
  • gandrus
    Bocs: tulzottan. Telefonrol irok.
  • gandrus
    Wizard a fo karakterem, de meg igy se lelkesednek erte tullzottan. Nem rossz, de se ias, se crit chance, se all res,se mf, se kulon dmg. nincs rajta
  • attiGT
    Barbár változások 1.0.4ben