78998
  • Különc
    Én clickelem a Frenzyt

Szerk: cleave van az egeren, de inkább a bart clickelgetem
  • j0nNyKa
    asszem már néhány patch előtt beígérték, hogy csinálnak valami skill bar lock funkciót, kitartás, lehet még idén berakják
    (megjegyzem én soha nem húztam le spellt a barról, meg szerintem sokan mások se)
  • mukika
    elective mode-ot kapcsolt ki és tádám (a kiválasztott skillek megmaradnak)...
  • elitehun
    épp ezaz, de ha annyira akarták akkor lekorlátozhatták volna a skill képernyőre
  • elitehun
    És te hogy akarsz mozogni anélkül hogy egyszer is lenyomnád az egérgombot? Képzeld el történetesen pausoltam a játékot és esc után nyomom az egérgombot és közben elkezdem mozgatni az egeret hogy lássam hogy egyáltalán merre megyek és bumm, minusz 1 skill, de még csak ki se vettem teljesen mert nem engedtem el az egérgombot hanem "fogtam" az egérrel, de a vlor már akkor elszállt...
  • Avenger
    Alapvetően miért lehet elmozdítani onnan a skilleket bármelyik képernyőn? Van valaki aki így pakolgatja be/ki?
  • Különc
    Ezzel próbálkozik a Blizzard kifüstölni a játékaiból a clicker noobokat
  • elitehun
    Vagy egyáltalán mért lehet huzogatni a skilleket amikor nincs nyitva se a skill ablak se semmi...
  • markastor
    Én is vesztettem már emiatt NV-t. :(
  • elitehun
    Mi a francért nem lehet lezárni az action bar-t vagy miafaszt hogy ne lehessen lehúzni róla a skilleket...
  • BlazeH
    Mondjuk ez alapján nem is olyan siralmas a build diversity mint gondolná az ember.
  • BlazeH
    http://diablo.somepage.com/popular/
  • Traky70
    Nahát akkor ennyit a melee wizard-omról amit az előbb link-eltem :) Wicked wind nélkül ele lehet felejteni a diamond skin, forst nova, explosive blast zongorát, hacsak nincs "extremely high" critical rate-ed. Még jó, hogy erősítik a karaktert :) Mondjuk magához, és főleg ranged-hez képest végül is igen. De a barbáros leírásból nem úgy néz ki, hogy csökkenne a különbség a két karakter között.
  • Rehom
    Még nem :)
  • Noodlee
    Már egy ideje hanyagolom a játékot, így az utolsó pár 100, de lehet, hogy 1000 kommentet sem olvastam.
    Kijött végre a legendary feljavítás?
  • Acidlich
    "While patch 1.0.4 has very few nerfs, one of them does affect the wizard"
    "Energy Twister is having its proc coefficient reduced from 0.25 to 0.125."
    Ez a lényeg a wizardok jó részének, méghozzá elég kellemetlen:)
    Elmehetnek a francba...most megint terelgetnek a saját build ötleteik fele. Én örültem, mikor lettek elég jó cuccaim ahhoz, h crites builddel mehessek és elfelejthettem az uncsi hydrát, meg ahogy beleolvasok a kommentekbe a hír alatt, sokan mások is.
  • oneal1
    Avicc hogy nem jatszottam ket hete, erre moat a lagengary s javitas utan belepek, nem tulzok, 10perc jatek utan esett egy IK hammer:D tudom h annyira nem nagy szam de azert megis esett vmi:)
  • Aspyrin
    átolvastam végig, de 98%-ban a hydrát ecsetelték
    a barbárhoz kapcsolódó cikk sokkal tartalmasabb volt, felkeltette az érdeklődésem..
  • j0nNyKa
    marmint hogy kb. az osszes spell reworkot kap? vagy csak az elso bekezdest olvastad?
  • Aspyrin
    azért ennél többre számítottam :|
  • Aspyrin
    1. 0. 4 wizard
  • j0nNyKa
    1.0.4 wizard dolgok
  • Hegi90
    fantasztikus
  • gandrus
    Súrolja, csak felülről. ;)
  • Traky70
    Ilyen lett a melee wizard, készleten lévő cuccokból:
    Ingame statok, Profil

Így már nem törékeny. Act II-re biztos elég lesz. Az előbb mentem vele fél órát. Volt olyan, hogy két pakkot intézett el egyszerre (plagued, vortex, frozen, waller, horde, extra helth, arcane volt a két pakk választéka). Igaz 1x halt közben, de csak azért, mert új a build-et használtam és nem figyeltem eléggé).

Köszönöm a segítséget sunridernek és Dartonnak.
  • foldi6
    köszi szépen
  • j0nNyKa
    3 h van a nevemben, nem 2
  • attiGT
    jobb klikkelj rájuk, johhnykára ne is hallgass a jövőben
  • foldi6
    de akkor addig nem is tudom ezeket a cuccokat használni?
  • j0nNyKa
    inferno act5-ben van egy ritka szorny, az dob identify tekercset
  • foldi6
    Szevasztok,sárga cuccokat hol tudom beazonosítani? sehol sem találtam tekercset v ilyesmit...köszi előre is
  • Hegi90
    most nézem, hogy korábban linkelte is a profilját. Így legyen ötösöm!
  • Hegi90
    van egy olyan érzésem, hogy barátunk karakterének intje még az 1600-at sem súrolja.
  • Traky70
    Barbárnál van készleten még pár olyan cucc, amivel tudok armort, allres-t növelni wizard-on, valamint egy 27% block chance pajzs, nagy adag védelemmel. Feldobom rá, nézek újabb közelharci build-eket, aztán meglátom, hogy mi lesz. Nem vagyok mazoista, ha nem megy, átváltok ranged-re. Megköszönném, ha a távolságival kapcsolatban is tudnál pár hasznos tippet adni?
  • Lunki88
    Azért figyeled hogy már káromkodik a kiscsaj. xD
  • gandrus
    Hehe. Van 200 000 aranyam pillanatnyilag. :)
  • 1Darton1
    A melee wizard egy vicces és különösen drága hobbi, mondhatni egy zsákutca. Sok mazochista szívatja magát vele, mert egész élvezetes és érdekes játékstílus. Csak nagyon körülbelül megsaccolva olyan 20-30-szor drágább, mint egy ranged build, ha hasonló hatékonyságot akarunk elérni. Például a mostani geared fele (de akár negyede) is bőven elég lenne Diablo leöléséhez rangedként.

A critjeid azért kicsik, mert nem olyan skilleket használsz, amikkel nagyot lehetne sebezni, illetve egy gyors fegyver sem ezt a célt szolgálja. Ha szép nagy sebzéseket szeretnél, akkor durrogtass meteorokat egy 1500 dps-es kétkezessel.
  • Susarc
    :D

• Traky70
    Mintha két különböző nyelvet beszélnénk...vagy inkább rosszul indítottunk mindketten :) Mint ahogy írtam az utolsó hozzászólásomban, még nem döntöttem el, de kitaláltad, hogy a közelharci azért közelebb áll hozzám. Köszönöm, mindenképpen kipróbálom a tanácsaidat.

Lehet, hogy nem jött le, vagy nem olvastad a korábbi hozzászólásokat, de barbár után váltottam unaloműzésként varázslóra (ami közben nagyon megtetszett). Mivel ilyen karakterrel még nem játszottam korábban, sok furcsasággal találkoztam. Ezek közül a legfrusztrálóbb hogy a critical hitek nem hozzák azt a sebzést, amit elvárhatnék (összehasonlító adatok lent). Egyébként ezzel kapcsolatos volt az eredeti kérdésem is.
  • Susarc
    több milliós/slot cumók nélkül nem lesz 2k main tulajdonsága senkinek se sajna....crit+crit dmg-el jobban meglehet dobni