78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ügyes volt a "tolvaj", mert a security question nem változtatható, ő mégis megtette ..!
Please note that the First Name, Last Name, Secret Question, and Secret Answer on an account cannot be changed. In addition, the account name itself cannot be changed or reset. It is not possible to "wipe" an account or to re-use an Authentication Key for any reason. Once the key is used once and the account is created, that is permanent.
-
Rehom #54773 Előfordul semmi baj! Tudod itt mindenki tökéletes ! :) -
Valóban nem "per second", hanem "over".
Dúrva Epic Fail részemről... Bocsánat, hogy megzavartam ezzel a topik nyugalmát :P -
Susarc #54771 penge vagy! megtehetted volna 20:32-kor is.... -
Nikausz #54770 Olyan problémám lenne, hogy feltörték az battle.netes accountomat. Sikerült ugyan visszaszereznem, de nem tudok mindent megváltoztatni. A jelszó módosítás az ugye alap volt, viszont szerettem volna megváltoztatni a hozzá csatolt email címet is, oda viszont felteszi a bizonyos biztonsági kérdést, amit a tolvaj másra állított át, mint amit én anno megadtam. Naszóval az érdekelne, hogy hol/hogy lehetne resetelni a "secret questiont"-t. Lehet csak én nem találom, de most tiszta ideg vagyok és kapkodok kicsit... -
Köszi a válaszokat, már megtaláltam. -
Igen, van starter edition. -
belépsz bneten, és letöltöd -
Sziasztok! Ki lehet valahogy próbálni a D3-at? Létezik valami teszt v demó verzió? Meg akarom venni, de előtte ki szeretném próbálni.... -
Szerintem nem a matekkal van a gond, hanem az angollal :>
Olvasd el mégegyszer! -
Fail -
i... just... love you.
azon agyalok, hogy általános suli 3. osztályban már kell tudni szorozni 3 jegyű számokkal, ugye? vagy akkor pont hiányoztál? -
EPIC FACEPALM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy valóban nem +15% hanem kb csak +12%. De értem, hogy kerekített... -
15%? Rossz a számológéped
Current: 220% weapon damage over 3 seconds
1.0.4: 745% weapon damage over 9 seconds -
kap kb. egy 15%-os damage buffot, szerintem megváltja a világot. -
Exploding Palm nem lesz így egy kicsit OP? :) -
Rehom #54758 Monkito -
D: -
who am I 7 #54756 én a blahánál láttam 1-2t kiesni a fornettis bódé mögött. -
az ah-ba úgy kerül be, hogy kiesik. bárhol. -
lamadragoon #54754 hi. drágakő kombináláshoz receptek esnek valamerre? (3 utsó szintre)
ah ba láttam csak eddig, de ott horror áron... -
Traky70 #54753 "Buffs, Buffs, and More Buffs
The reduced proc coefficient is just a drop in the bucket, and overall wizards are seeing their fair share of buffing."
Szerintem azzal tudnák igazán buffolni a wizardot, ha a critical hit chance-ből és a critical hit damage-ből profitálna a blizzard és a hydra is :)Mármint ezzel zárkózhatna a barbárra. Annak ugye az összes képességére hatással van a chc, chd (furious charge, revenge, leap, stb.) -
Elnéztem, a blizzard tényleg nem kap bónuszokat se attack speedből sem crit dmg-ből. De ígyse-úgyse sebez sokat. :) -
ITT egy részletesebb írás a wizard mítoszokról. Persze fura, és tényleg ha nem tesztelik le a játékosok, akkor sehonnan sem derül ki, hogy így van.
Meg ugyebár akkor az attack speedből sem kapna semmi bónuszt a blizzard és a hydra. Pedig attól is nagyobbat tickel. Csak a nerf óta a crit dmg több dps-t ad mint az ias. Ezért arra éri meg jobban rámenni. -
Az egész érdekes
az én logikám szerint: ha 100 sebzek és 100 a CMD akkor :
sima sebzés 100
Crit sebzés 200. ergo dps 150
de mivel a skill nem crittel ezért nem veszi a max 200 értéket számításnál - tehát 100. ? aztán lehet hogy szar az egész és azt is nézi, és úgy számolja ki a sebzését a skillnek.
akkor meg fuuuuuuuu -
http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?835249-So-Does-Critical-hit-damage-help-hydra-blizzard
Persze nem tudom, hogy mennyi a valóságtartalma a válaszoknak. :) -
Az akt. damage az nem a Sebzés minimum értéke és maximum értéke közti véletlen szám + Bonus?
(DPS az nem csak egy mutató, mármint egy átlag szám? minimum sebzés + Macimum critikus sebzés / 2? ) -
Nem is azzal akartam lőni csak ott volt az egér és nem láttam... -
Nem kritel, hanem a dps-edből számolja ki a tickeket. Szóval minél nagyobb a dps-ed annál nagyobbat sebez. A dps-t meg a crit dmg dobja meg legjobban, megfelelő crit %-al társítva. -
Érthető - de ha nem CRITMASS/Tank build-em van akkor? Hydra meg a blizz az életbe nem crittel -
Az attack speed már nem menő, helyette a Crit dmg az ász. Meg a crit chance. -
Susarc #54743 Crit DMG!! -
Susarc #54742 azért,mert az egérkurzorod a mozgás miatt van és nem azért,hogy azzal lődd el a képességeket!:P -
Mármint 15M ig
- inkább olyasmi érdekelne hogy mennyire érdemes a INT/ Vitality aránnyal játszani ?
2000/1500?
3000/500?
stb -
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni !
Wiz Profil
Ezen a karin mit lehetne Gear szerint Upgradelni? -
MaximumTruth #54739 És milyen igaza van! -
Skill #54738 bevallom én most feltettem a fallout 3mat . kell egy kis szünet.
act 2ben ha valaki farmolna írjon pmet. -
Dr DeViLKiNG #54737 Nem szabad a hivatalos forumot olvasnom még mindig...
"Previous players of D2 like me had to dig real deep, pour countless hours into the game, only to realize the game will be forever be a steaming turd. Those hours of gameplay weren't "entertaining". It was torture is what it was."
ELITE KILLS
1281
Progress: inf a1
RENGETEG órát beleölt, ami még nem is volt szórakoztató! -
Jaj, de kis édibédi :D:D -
Énis emlékszem valami ilyen igéretre, velem is csak most fordult elő, de ennek is kicsi volt az esélye hogy pont ottvan az egér a kurva baron....