78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Már működik 1.0.3 óta az új itemeken mindkettő. Zunimassa csizmán pedig csak IAS van de nem tudom hogy lehet kiszűrni, hogy 1.0.3 előtti vagy utáni drop. -
IAS = nem működik
ASI = működik
Lényeg hogyan írják, Attack legyen elől. -
Dr DeViLKiNG #54812 50 millió környékén simán találsz. -
Én nem merek venni mert nem tudom működik-e rajta az ias vagy nem. -
Sunrider924 #54810 Szerintem ma meg holnap talalni fogsz olcson, most a sok divat CM wizard szabadulni akar majd a gearjetol, hatha visszanyer valamit a rakoltott penzbol. -
clio1616v #54809 ebből a szetből kellene egy jófajta csizma wizardomnak
-
Noodlee #54808 Megyek -
Valaki tudna kölcsönadni 600.000 Goldot? Életbevágó! Nem bíro maddig kifarmolni mire lejár a cucc bid ideje, amit meg akarok venni :( Ígérem visszaadom! Battletagem itt van alul
Előre is köszönöm! -
Piac topikba még jár valaki amúgy? -
jól.
teljesen logikus programozási model, hogy a hc progressionbe nem vesszük bele a halott hc karikat, meeeeeeeeert ...!
na.
tényleg, most hogy tovább nerfelik a játékot, a classok meg buffot kapnak, lehet ráveszem magam egy következő hc karira patch után -
Jól látom így hogy meghaltál mindkét hardcore karaktereddel a karakter profilok megjelenése előtt így úgy veszi, hogy te még nem játszottál HC-n? -
Vége. 
(btw ne hidd hogy nem látom jogosnak a félelmeidet, mert azok, egy ekkora patch amúgyis 100 hibát fog magával hozni, de egyelőre nem akarom a falra festeni...) -
Sunrider924 #54802 Vettem. -
én azért megvárom a patchet, mielőtt napi 2-3x lehúznám őket -
Sunrider924 #54800 Ugyanmar, nem ez a tutifranko, hanem ahogy kinyirtak a vision quest refromjaval a zombie bears buildet. Merthogy allitolag jobbat talaltak ki. De erted, mi vagyunk akik eldontjuk hogy milyen buildet szeretnenk(?). Ja nem is, mert a Wyatt Cheng nevu szerencsetlen majd megmondja, hogy szerinte mit lehet, mert az a fun...
CSak nekem tunik ugy hogy a muki egyre jobban hasonlit a Wow-os megmondoember Greg Street-re? Az is sokat pofazik jatekmehanikarol es ugyanilyen marhasagokat(plusz az a cuki kis vicc hogy Chengnek Texasban skorpio maszott ki a cipojebol, jajistenem) -
adamkah #54799 Sikerült vissza szereznem az accountom, azonban totál lepakolva. Mondjuk várható volt... vissza lehet kapni valahogy az itemeket vagy felejtős? -
"Our final iteration was to give Zombie Dogs their own version of the wizard skill Force Armor, which limits the amount of damage a wizard can take in a single hit up to 35% of their maximum Life. "
höhö
már csak smoke screent kéne adni nekik, nem? -
Rehom #54797 nem tudom, amúgy tényleg fasza :D -
BlazeH #54796 Ez egész jó. Mikor jön ki hozzá az RMAH? -
Rehom #54795 Tiszta Diabló játék :) -
Reméltem, hogy valami defensive buff lesz.
Annyira nem érdekel, a patchtől inkább azt remélem, hogy sokan visszatérnek a játékhoz és felpörög az RMAH :)) -
Rehom #54793 DoktorBácsi -
Sunrider924 #54792 Az a baj hogy nem tudja a jobb kez, hogy mit csinal a bal. Azt irjak hogy nerfelik a wicked windet, mert tul nagy a procc rate. De azutan ugy fogalmaz, hogy a jatekban levo jelenlegi procc rate az, amit nerfelnek az uj legendaryk miatt, nehogy tul nagy legyen a legendary cuccos procc uptime. Szoval legyen csili vili angyal segitod, de nehogy haszna is legyen, annyi ideig nem fog tartani, se olyan surun. De a nagyobb baj, hogy amennyiben jol ertem, a jatekban a procc ratet nerfelik, szoval mas classoknal is ahol van procc mehanika azoknak is koppanas. De a tobbi class previewban errol azert mar nem irnak semmit.
Ha meg teljesen jol ertem akkor elsosorban a wicked windet nyirjak ki, szoval se a melee tank se az archon build nem fog mukodni csak nagyon magas crit chance-el. Megkerdeznem a kedves idiota Wyatt Cheng lead game designert, hogy hallott mar a Mistral Breeze nevu runarol? Mert tudna, hogy a wicked wind alternativaja azoknak, akik nem birjak APval... -
Gondolkozom, hogy lehet megválnék a Diablo 3 accomtól... mennyiért lehetne eladni? (doboza is megvan, kb 1x kivolt nyitva..) Meg ezután az RMAH gondolom nem igazán működne annak, aki megvette, mert az én nevemen van az acc...vagy? -
ez egy fos -
who am I 7 #54789 nekem mondjuk mind1, már jó ideje nem használom ha-t, se elementalt...azokkal kb dupla időbe telt az elit pucolás, úgyhogy én örülök a bola meg cluster buffnak :D jó hír hehe -
BlazeH #54788 "While patch 1.0.4 has very few nerfs, one of them does affect the wizard."
Monk, Barbarian and DH didn't have nerfs... which means WD gonna get nerfs =(
Akár még ez is lehet
:D:D:D -
sanyiiiii #54787 Ha a dhból indulunk ki akkor a wdnél a zombimackókat fogják buffolni... -
:DD oke szoval 4-bol 2 bullshit, mostmar csak azert is vegig fogom olvasni a witch dokis cikket, kivancsi vagyok
egyebkent kurvara csodalkoznek, ha nem kapnanak a summonok valami 4-5x-os hp meg damage buffot...
nem vagyok en einstein, de ezt igy keso este ki tudtam talalni, hogy szukseges lenne, kivancsian varom, hogy ok is rajottek-e erre -
Dr DeViLKiNG #54785 Monkosba is van ilyen 1 oldalas mellébeszélés seven sided kickről, aztán oda van írva hogy konkrét buffot majd a patch noteban. Hát anyád? :D -
akkor nem csak en nem ertettem, ok
masik poen, hogy a cikk negyede arrol szolt, hogy mennyire hasznalhatatlan fos a granat, eeeeeeeeeees... nem csinalunk vele semmit :DD -
sanyiiiii #54783 Idióták ezek, DHnál a cluster arrowt buffolják :D
-
Dr DeViLKiNG #54782 Ezen én is röhögtem, meg a dhson, hogy buffolják az összes hatred generátort, de így sem fogja megközelíteni a hungering arrowot, meg a legtöbbet használt skill az elemental arrow, és buffolják a clustert :D
Mikor a cluster már most is ezerszer jobb elitekre. -
Sunrider924 #54781 Ezeknek a nyomorek gamedesigner-eknek tenyleg ez az indok a ww nerfre hogy a legendarykon tapoljak a skillt? Ez komoly? Mivan, ujabban azzal szamolnak hogy minden critical mass wizard majd megveszi AHbol a legenady szarjukat? -
demon hunter 1.0.4
pretty much bullshit -
megut3 #54779 Észre vettétek már? Itt: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5539456/ a képen a barbárnak full agira socketeltek.
Ennek mi értelme? XD -
Nikausz #54778 Tudtommal Europe, de nem vennék rá mérget, ma kezdtem volna csak neki, ha ez nem jött volna közbe, habár a játék megjelenési nap óta megvan..
Közben találtam olyasmit, hogy support ticketnél lehet valahogy a secu.questiont is módosítani ilyen esetekben, úgyhogy kicsit megpróbálom magam jobban beleásni a témába, hátha sikerül valamit belőle kihozni. -
Nikausz #54777 Bocs, félrement, a háziállat neve volt. Most kicsit hitelét vesztett lett az egész, de akkor sem az volt, mert olyat nem tudnék megjegyezni :) -
nem US accountod van véletlen? csak mert azokat felnyomták nemrég, és pont ma éjjel óta lehet rajtuk resetelni mindent -
Nikausz #54775 "If you could change your name, what would it be?"-re lett állítva. Ilyet én egyértelműen nem adtam meg soha, mert szerintem értelmetlen lenne, legalábbis nekem. Egyértelműen a születési hely volt, mert azt nem felejtem el.