78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Játékos #54854 De ezek szerint már tudják, hiszen már változtatta valaki, én sem tudok belépni .... -
#54840 -ben írja, hogy nem tud belépni ergo felnyomták az accot... -
Játékos #54852 Indexes szokás, a fórumokon nyalja fel a csóka az ilyet :)) -
Adathalász levél, a Blizzard nevében kapsz e-mailt, hogy így csalják ki az accountodat -
Játékos #54850 Nem nagyon tudom, mi az a scam .... -
Hipster -
2 öreg róka van a topicban, frank meg játékos. mindketten X-szel írják a "szar" szót. ha megöregszem én is így fogom írni? -
Játékos #54847 Máris változtattam jelszót az email fiókon, jóval bonyolultabbat ... csak most olvastam a D3 páholy biztonsági részében, hogy a keylogger a vágólapot is figyeli ... eddig is arról másoltam, abban a biztos tudatban, hogy ez elég .... most indítok egy kis kémprogi kergetőt, tényleg régen volt már keresve, franc bele ....
Az eredeti kulcsok megvannak természetesen ... csak tudnám ki az a patkány, megmutatnám neki a 115 kilómat és a 47-es talpamat .... -
Játékos #54846 Ez a teljes. -
Szerintem nem lopták el, csak scam -
Hát biza felnyomták az accodat emailfiókostól mindenestől.. Először is takaríts egyet a gépeden tuti van valami keylogger vagy trójai vagy mindkettő. Majd változtass jelszavat az email fiókodon. Ezután vedd fel a supportal a kapcsolatot és írd le nekik mi a probléma. Más út nincs nem 2 perc lesz de ha megvannak az eredeti cd kulcsok dobozok stb akkor vissza fogod kapni az accodat csak idő kérdése. -
ez az egesz email, amit kuldtek? semmi neveden szolitas? -
Játékos #54842 Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username [email protected]. The e-mail address q***@yahoo.cn has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.
Once the new address has been verified, the e-mail address [email protected] can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.
If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.
-----------------
Ez jött tegnap a Blizzardtól, nyilván valaki bohódkodott az email címemmel ... most már tényleg be vagyok xarva ... mit csináljak? -
en meg mindig nem ertem, mind1, rafogom a kesoi orara, es lapozok :D -
Játékos #54840 Valaki segítsen ha lehet, nem bírok belépni a Battle.net-re, sem a Diablo3-ba, sem a Starcraft2-re, azonos acc volt mindkettőre ... lenyúlta valaki, nem tudom, de mit lehet ilyenkor csinálni?
Az S2 még rendben, lehet Bnet nélkül játszani, de a D3 csak netkapcsolattal működik .... buktam a két játékot? 26 rongy volt, sajnálnám .... próbáltam valamit összehozni, olyan oldalra dobott, ahol adatokat kért le, first name, last name, ilyemik, de hibaüzenettel jött .... egyáltalán hogy tudják lenyúlni?
Előre is köszönöm a segítséget .... nem nekem való ez, így 50 évesen már nem ért az ember az ilyen művészkedésekhez ... -
pedig direkt kihagytam egy sort hogy ne legyen összefüggésben az előzővel, azért remélem hogy a címzettnek érthető:) -
Nem igazán érdekel, a hajó már réges-régen nekiütközött a jéghegynek és halad lefelé -
mármint de -
a játékosok túlnyomó többsége nem azért lépett le mert szar volt a ledzsenderi.. vagy mert a Bash nem adott elég fjúrit ill. a doki petje használhatatlan volt (1.04 stb..)
azon a patch nem változtat..
-
NikeCortez #54835 kivancsi leszek most...elég szépnek látszik/hangzik ez az 1.4 mindenestöl (ha tényleg minden foldi jo benne lesz amit irtak)...sztem csak csak felélled a game. -
na. másképp hangzik. -
igaz, második tulajdonosa az accountnak, de rögtön jelszót változtatott rajta + személyes adatokat, egyedül authenticatort nem adott hozzá -
amúgy 4 millával nem sokra megy.
de majd 1.04-nél !!!!!!
:-() -
érdekes...hogyan volt online 0-24, ha nem játszott????
urban legend, vagy adta accountját farmoláshoz. inkább hiszem. -
Mai vicces story: haverom egyáltalán nem játszik dioval, de folyton online volt, 0-24-ben... kiderült,hogy valaki /valahogy feltörte, és botot csinált a barbárjából:D egy auth megoldotta a problémát, és maradt az accon kb 4 milla gold:D -
szted hányan vannak így?
nézd meg a játék statokat.
csak a booterek meg a pénzhajhászók játszanak (szinte), ja meg az újak....
az dio nem a korábbi dio, ennyi..
aki itt arra veri a faxát meg a pénzét, hogy húha, mi lesz itt, lehet meglepetés.... undorító, ha egy JÁTÉK a zsé-ről szól. ez, arról. ezért annyi.
gyűjtsük az unid legendeket, meg vásároljuk fel, faxa. ÉS?l -
Én személy szerint meguntam a játékot.. És inkább eladom mint hogy itt porosodjon. -
meglátták az emberek az 1.0.4 class változásokat 
btw jön valami wow patch, nem? meg ugye jön a gw2. gondolom ezek miatt -
Még patch előtt eladjátok, hogy érjen valamit az acc vagy mi történt? -
:D -
Eladó Diablo 3! Többit PM! -
shootaboy #54823 Hali. Megvan még a dobozos/számlás Standard Diablo 3-am ha érdekel valakit. Nem sokat játszottam vele, nem igazán jött be, szóval ár alatt továbbadom. Egy külön bnet accountot regeltem hozzá, még a battletag is változtatható.
Csak Budapesten, személyesen tudjuk megoldani a dolgot. 8k-ért viheted.
Ha érdekel, dobj rám egy PÜ-t, mert a fórumot nem figyelem. -
Játékos #54822 Gyerekek, nem bírok belépni "login information incorrect, error 3"
Lenyúlták a jelszavamat? -
Abban már nincs coli baktérium? -
1Darton1 #54820 Ha Nestlé, akkor én kérem! -
adok érte egy csomag tavalyi szaloncukrot -
hnt #54818 Üdv!
Eladóvá vált a D3 accom, olcsón, ha valakit érdekel pm.
60as WD van rajta, inferno ready gearben, és pár kisebb karakter, illetve D2+Lod. -
clio1616v #54817 ez már lerágott csont :)
ha fegyveren van, akkor eleve hozzáadja, ahogy a dpshez a dmg increase-t
ha armoron van, akkor fog működni -
Az meglehet, akkor rosszul emlékeztem, de így egyértelmű akkor. -
Nem, 1.0.3 után csak az változott hogy nem kerül már rossz IAS a tárgyakra. Amire rákerült az még mindig nem működik.
Ha veszel attack speed inc. cuccot az biztosan jó. Így lehet kiszűrni csak meg kell nézni mi van ráírva.