78998
  • j0nNyKa
  • Braikingboss

Nem tom volt e már. Ez is hasonló stílusú lesz? :)
  • Különc
    Ha megválogatod kikkel játszol, akkor ki lehet bírni (persze a GW2-ben ez nehezebben jöhet össze a Mass PvPben)
  • jazzy
    Nem, a háromnegyede alapból hülye a maradék egynegyed pedig értelmes marad. Ha számokban nézzük háromszor annyi hülye megy ezekből GW2zni, mint értelmes, stay on your toes!
  • clio1616v
    ha van hely, érdekel a guild
  • j0nNyKa
    de ott pont baj lesz, ha neadjisten megfogyatkozik a népesség, lévén egy erős pontja a játéknak a szerverek közti PvP, és 30-40 emberrel az nem lesz valami izgalmas :)
  • j0nNyKa
    ja hogy a wow kieg, ok
    az nem az a játék, ami a normálisnak induló emberekből ilyen elixir szintű agyhalott trollokat csinál?
  • Davidus
    GW2 nem tud bukni mert nem havidíjas és ha jól tudom 4 millió már elő van rendelve.
    Anetnek nem kell majd jelentenie 3 havonta hogy ennyi meg annyi előfizetőt buktunk(mint swtor és tásainak)
    persze GW2-t is csak negyed annyi ember fogja tolni fél év múlva mint amennyi megvette de ez senkit nem fog izgatni
  • Különc
    World of Pokémon Farmville
  • attiGT
    Most Osztán Picsánrúglak ha csúnyán beszélsz
  • 1Darton1
    Kizárásos alapon én is adok neki egy esélyt. Ha jó casual pvp lesz benne, akkor tuti elnyeri a tetszésem. Én csak attól tartok, hogy a túlzott elvárások miatt pillanatok alatt kihalnak a szerverek, ha mégsem azt a világmegváltó játékot kapják, amit reméltek. Túl sokszor fordult már ez elő.
  • j0nNyKa
    miafaszom az a MoP?
  • attiGT
    ugyanúgy megy a kukába GW2 mint a többi, amint megjelenik MoP. adni lehet egy esélyt, de új MMOk kb már olyan szinten tartanak mint az évről évre megjelenő szarabbnál szarabb CoDok.
  • j0nNyKa
    az lenne a csoda, ha nem lennének olyan cikkek - szerintem még így is kevesebb van belőlük, mint máshol, és előre láthatólag itt több a valóságtartalmuk, mint máshol
    nyilván hosszú távon derül ki, hogy szavatosság, stabilitás, játékélmény, balance, stb. szempontjából tényleg jó lesz-e
    kiderül, én adok neki egy esélyt
  • 1Darton1
    Olyan 3-4-en voltam. De nem is azt mondtam, hogy a kiadó vagy a készítő hype-olja. A játékosok viszik túlzásba mindenféle fórumon. Például az a blogbejegyzés, hogy miért a gw2 a legjobb mmo elfoglalt felnőtteknek, és olyan érveket sorol, amelyek szinte minden mmo-ban benne vannak, vagy csak simán értelmetlenek. Az easter eggek és néhány figyelmes részlet túlmisztifikálása is fárasztó, mert rengeteg játék van tele hasonlókkal.
  • j0nNyKa
    nemtom mikor láttam utoljára ennyire alul-hype-olt játékot, ahol a béta hétvégéken kell a felhasználóknak megtalálni azt a rengeteg jóságot, ami van :)

hány béta hétvégén / stressz teszten toltad?
  • 1Darton1
    Van egy kis overhype a játék körül. Mostanában olyan tulajdonságait kezdik magasztalni, ami más játékoknál teljesen alap.
    Persze ettől függetlenül minden esély megvan rá, hogy egy nagyon jó casual mmo/coop játék legyen.
    Reméljük a túlzott elvárások nem ölik meg ezt is.
  • cateran
    Nem jarok messze az igazsagtol, ha arra tippelek, hogy nem nagyon kovetted figyelemmel a betat? En magam csak a 3. beta hetvegen voltam ingame, illetve utana meg 1 stress testen, de engem megvettek kilora:) Az Anet communityvel valo kapcsolattartasa peldaerteku:)
  • cateran
    Haha nalunk a kb 20-bol 15 tette ugyanezt:)
  • Dr DeViLKiNG
    Én meg várok 2 hónapot első patchig, amikor is kijavítják nagyjából azokat a dolgokat, amiket releasere kellett volna. Meg kiderül, hogy ér-e valamit a pvp ott. De ha tippelnem kéne, akkor nem fogom megvenni később se.
  • j0nNyKa
    Diablo 3 Patch v1.0.4 Looking Like Tuesday 21st Release

eh:
    Puzzle Ring (Ring) – This ring gives heroes a chance to summon a Treasure Goblin when they’re hit. The tooltip will be something along the lines of: “This ring sometimes calls forth a Treasure Goblin when you are hit.”

…I bet that will prove to be entertaining during a boss fight. ;)

Well, perhaps you or one of your friends could offer the Butcher a piece of your mind by using one of his special attacks against him!

The Butcher’s Sickle (1h Axe) – This item will now give players a chance to cast the Butcher’s sickle attack, dragging enemies to them. The tooltip should read something along the lines of: “X% chance to drag enemies to you when attacking.”

I suspect such an item would, at the very least, be appealing when chasing down those rogue Treasure Goblins. ;)

Hellrack (Crossbow) – This weapon will have a chance to cast Jailer on enemies, rooting them to the ground. The tooltip should read something like: “Chance to root enemies to the ground when you hit them.”
  • j0nNyKa
    nálunk a guildben 27-ből 25 ember megvette előre, tehát 25.-én kezd
    maradjunk annyiban, hogy 25.-e a kezdés
  • Fpocok
    Akik early access.
    A pórnépnek 28.
  • clio1616v
    a gw2 25-én indul
  • Fpocok
    Én úgy emlékszem, hogy akkor jön. Úgy rémlik, hogy ezt is direkt erre időzítették:
    -gw2 launch
    -wow patch
    -diablo patch
    -tsw content patch

nekem így rémlik :D
  • jazzy
    Az a wowpeccs elvileg, de nem kizárt, hogy itt is akkor jön. De max 29, mert EUban az a patch nap.
  • Fpocok
    28, nem?
  • Frank99
    hahaha.
  • Davidus
    szerda?
  • TVelvet
    pöccs mikor jön?
  • Akra
    as Physical for 3 seconds to nearby enemies. csak kiegészítették. Tudomásom szerint eddig nem volt oda írva.
  • attiGT
    ha azt hiszed nerf low vagy
  • Akra
    Run Like the Wind : Tornadoes rage in your wake, each one inflicting 60% weapon damage as Physical for 3 seconds to nearby enemies.

oO
  • Hegi90
  • j0nNyKa
    ebben az órában még nem volt
  • Hegi90
    (unofficial) 1.04 changes
  • yesname #54938
    Ezt én most elnézem, mert jó kedvre derített engem is 1Darton1. Magam is megszakadtam rajta. :D:D:D
    Na de most már kitárgyalva tényleg :)
  • attiGT
    MI LENNE HA A JÁTÉKRÓL POFÁZNÁTOK ÉS NEM ARRÓL HOGY KINEK MILYEN MATCHBOXA VAN?!
  • j0nNyKa
    lassan 40 perce az autós beszóláson röhögök :DD
  • Lammer
    koszonom szepen! :)