78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
volt pedig 1-2 hax amit kivédtek (pl. a nem-tudom-már-a-nevét cucc, amivel pl. zoomhackelni is lehetett), úgyhogy ezért (is) nem fogom fel, hogy azt az átkozott autohotkeyt miért képtelenek szűrni
én esküszöm kezdem úgy érezni, hogy nem is akarják -
Noodlee #55253 De képesek szűrni, ahogy más netes játéknál is így szűrték/szűrik, akik illegális programokat futtatnak a játékhoz. A kérdés, hogy miért érik meg nekik, hogy tele van farmerekkel a játék. -
Dr DeViLKiNG #55252 Nemcsak hogy fut, de még a játék memóriájába is belenyúl(a legtöbb)... -
koszonom Uram!
-
nemtom, de követem a megfelelő fórumokat, úgyhogy ki fog derülni :)
goblint is kivették, dank cellart -elvileg- megszüntették (illetve értelmetlen szintre nerfelték), ez végülis kezdésnek jó
ráadásul a trade scam ellen is felléptek, szóval azt mindenképp ki lehet jelenteni, hogy kb. jó irányba haladnak
már csak a már meglévő bottereket kéne kirakniuk a picsába accountostól karakterestől AH-n lévő itemestől, meg az autohotkeyt valahogy kierőszakolni a játékból (NEM vagyok hajlandó elhinni, hogy ez megoldhatatlan feladat, immáron 3 hónapja)
én értem, hogy magát a kattintást nem tudják szűrni (vagyis szerintem lehetne, de tételezzük fel hogy nem), de könyörgöm, FUT az a kurva program a háttérben, nemár hogy ezt képtelenek szűrni -
barbár -szerintük- bugmentes -
utolsó sorokban volt szó valami stutteringről, az nem ezt jelenti? -
mire gondolsz? -
Dr DeViLKiNG #55246 Szerinted meddig tart új 'free loot' elitet találni? :D -
barbár bugmentes jól látom? ha az a szaggatós probléma nálam felmerülne nem örülnék neki, többit leszarom. -
kommentekben szerveződik valami fordítás, szerintem kövesd azt, lesz ott valami -
tudod mit?
maradjunk is annyiban, hogy ÉN nem tudom értelmezni, EZÉRT ez meddő vita, és valóban, zárjuk le. -
Traky70 #55242 Jólvan, hagyjuk. Belédfáradtam. Ha nem tudod értelmezni, hogy mi az a feltételes mód... -
koszi... de most sebtiben le is forditom neki a viccsdokis reszt... mert nagyon tetszik a kaszt neki es most ugy nyomulunk nullarol, hogy neki WD, nekem Barb :)
(ahogy nezegettem sebtiben a WD-t... veeegre a summonok okesak lesznek :) -
1.0.4. known issues, húha :| -
frostshockon talán lehet -
még mindig nem érted, hogy nincs olyan globálisan, hogy "nehezebb pakk"? :(( -
Komolyan ha valakiknek még a játék bármelyik részében nehézséget okoz bármely elit az gondolkodjon el azon, hogy más játék után néz, vagy jobb esetben elkezd fórumokat olvasgatni, utánanézni a classának. Meló után ilyen 100+ kommenteket olvasni, hogy valakik ennyire ne lássák át a dolgokat a paragon levelről és az MF gearről... MF gearre továbbra is lesz kereslet, mindaddig amíg az aktív játékosok többsége el nem ér X paragon szintet. Ezzel nem csak azt érték el, hogy az MFnek továbbra is ugyanannyi értéke legyen, de azt a problémát is megoldották, amitől én tartottam, hogy kijön a PvP, oda is kell gear, külön PvEre is kellene és az túl sok lenne jelenlegi loottal. Perpill attól függően, hogy az alábbi módszeremet használjátok vagy sem, PvEre ugyanúgy felöltözhetsz MF gearbe, de egyáltalán nem szükséges ahhoz, hogy haladj emllett ugyanúgy koncentrálhatsz a PvP seted megszerzésére.
Tip ha valakinek nem jutott még eszébe: 1.0.4 után végy egy havert/barátot akiben MEGBÍZHATSZ. Valamelyikőtöket öltöztessétek fel úgy, hogy 2es partyba könnyen farmolja act2/3at. Másik öltözzön fel 20%os MF gearbe és osszátok meg a lootokat egymás közt. -
ha lesz ilyen, akkor diablo3.hu -n keresd, de én kétlem
angolul már kipostolták, szerintem nem fogják lefordítani -
Traky70 #55235 "ajánlom egyébként a patch notes "Champions and Rares" (illetve közvetlenül alatta a "Bug fixes") részét, mert ott vannak olyasmi dolgok, amiket te akarsz, csak azok logikusak"
Ja, nem zavar, hogy vannak nehezebb pakk-ok, sőt. Én csak azt írtam, hogy jó lenne (érzékeld a feltételes módot), ha honorálnák, ha geci pakkot ölök. Ennyi. -
Skacok!
Nem tudtok esetleg magyarra forditott anyagot a patch notesrol? nekem baromira nem problema, de kedves barétomat most vonzottam be a vilagba es neki alapbol minden uj es az angolja sem tokeletes... meg kicsit hosszu a lista, hogy leforditgassam neki (igy is a lorenal meg parbeszedeknel, be-be kell segitenem neha) :D
ha valaki talal olyan siteot ahol voltak olyan lelkesek es trenzlételték azt megkoszonnem :) -
Traky70 #55233 Valmi rémlik, de már elfelejtettem, mióta büntetnek, ha multiban nyomom...
Egyébként igazad van, multiban tényleg nehezebb lenne meghatározni, de hidd el, van fantáziám/ötletem rá. A blizz-nél meg gondolom sokkal rátermettebb emberek dolgoznak (legalábbis remélem). Összességébben lényegtelen eszmefuttatás. Nem is értem, miért csaptál le rá :)
A stílosud meg enyhén kioktató/lenéző? Mindegy. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
és így.. cooperative játékról hallottál már?
egy barbár-monk-wizard-dh 4-esnek melyik a nehéz pakk?
olyan szépen kértelek hogy fejezd már be :D
ajánlom egyébként a patch notes "Champions and Rares" (illetve közvetlenül alatta a "Bug fixes") részét, mert ott vannak olyasmi dolgok, amiket te akarsz, csak azok logikusak -
who am I 7 #55231 na még ilyet nem láttam...most kezdtem játékot, egészen véletlenül 3 pack kb egymás szájában...de csak az 1ik volt avenger...de 1-et se öltem belőle, de mind a négy elite mob akkora volt mikor már csak 1 van belőlük....el se merem képzelni mi lett volna ha megölök a 4-ből 3-at?nem látom a mobtól a képernyőt? :D a másik 2 pack is qvára fast volt 1 mp alatt ütöttek vagy 3-at....kb 5 mp alatt szétszedtek :D > leave game :D -
Traky70 #55230 Ja, az meg külön "nevetséges", hogy látszat intézkedésként a népszerű bot helyeket lenerfelik... ezzel együtt alátesznek a tisztességes játékosoknak is. -
Traky70 #55229 Szerintem rengeteg egyszerű, a nem csalókat minimálisan zavaró megoldás lenne arra, hogy megszüntessék a botolást. Nem értem, hogy miért nem veszi a fáradtságot a Blizz, hogy felszámolja ezt a csalást. Engem pl. kurvára zavar, hogy amíg én tisztességesen játszom, a botolók szétcseszik a picot, kiveszik a legjobb cuccokat, stb. -
Traky70 #55228 Szerintem pont a lényégtelen részébe kötsz bele a hozzászólásomnak (nemírtam, hogz barbárnak szól a példa) :) Habár ha veszik a fáradtságot és a classsod, valamint képességeid szerint állítják össze a monster-ek affix-ét, nem is lenne nehéz megvalósítani azt, amit írtam :) Azért az egyértelmű, hogy vannak nagyon könnyű, átlagos és szopatós elit-ek. A szopatós elit-ek (minden classnak megvannak a maga "nehéz" affix-ei). Csak álmodoztam, de nem lenne rossz, ha az egyértelműen durva elit-ek jobbat dobnának. -
egyébként akik a botterek miatt hisztiznek:
Sarkoth has had his loot quality and health adjusted slightly
Quill Fiends in the Dank Cellar will now drop less additional gold (but will still drop more than other Quill Fiends) and should now properly turn hostile when confronted by a player -
who am I 7 #55226 ja végülis igaz, nincs 300am..de mivel dh vagyok, nehéz is lenne hatékonyan, gearből amúgy 260 kb + 20 follower, de act4-en is elvagyok vele..mondjuk még így is ár alatt szereztem őket..no mind1, akkor tényleg marad max az, h eladom őket és rámegyek más statra. -
Ferrari23 #55225 És life stealről beszéltem nem life on hit :D Egyébként nem volt átállítva barbárra az ah, ezért nem adott ki life steal-es övet. :D:D -
who am I 7 #55224 pedig pont most akarok eladni egy egész jó lohos gyűrűt :D felmerjem tenni, vagy elveszik az éterbe?hm
-
Megnyugodhatsz, hacsak nincs 300 mfed jelenleg only gearből, mire paragon level 30 körül leszel kijön új patch még jobb itemekkel és nem megy kárba a pénzecskéd. Egyébként egy tipp: Az itemeket amiket vettél el is lehet adni. -
who am I 7 #55222 tököm a paragon levelbe
mi a f@&%ért költöttem több tíz milliókat komoly mf gearre, ha most unalomból is kapja majd már az ember a +3% mf-t?és persze ugye, 600as mf-em meg nem lehet...szóva most inkább nem írom le, h mit gondolok...a többi változtatás ok, így kellett volna eleve kijönnie.
-
Ferrari23 #55221 Ja nem csak life steal-es cucc nincs egész AH-ban, csak fegyveren.... -
Ferrari23 #55220 Ah-ban nektek is eltűnt minden cucc? -
+MaxFury and +MaxSpirit will no longer roll on ranged weapons
na már csak a wd spelleket kéne levenni róluk, és egész jó lenne a helyzet
-
elitek nerfelve lettek -
amint elmondod, mi az a "nehezebb elit" :)
ne. komolyan, ne. mára a stupidity-factor már ígyis veri az eget.
csak mert amit példának leírtál, az pl. egy dh-t meg sem fog sebezni, de még csak olyan túl nagy fejtörést sem okoz. az meg hogy neked mi a nehéz, nem hiszem hogy érdemben foglalkoztatja a blizzardot. -
Traky70 #55216 Még a végén idén kijön egy játszható D3? Ha még azt is megcsinálnák, hogy a nehezebb elit-ek (pl. fire chain, molten, jailer, frozen) jobb cuccokat dobnákak, mint a könnyebbek... :) Akkor szokott a legjobban felmenni a pumpa, amikor egy nehéz elit dob 3db 56-58-as sárgát... -
tényleg sok mostmár, így mondjuk 1-2 napra
épphogy 11 óra van, de már hányok én is a hszeidtől, pedig én eskü bírni szoktam őket