78998
  • Ferrari23
    Igen!

"A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."
  • oneal1
    mikor érkezik a patch? ma éjjel?
  • Davidus
    azért annyira nem egyértelmű hogy milyen gemet kell rakni a sapkába.

ruby=30% xp
    topaz=30% mf = 10 paragon level

az elején mikor még viszonylag gyorsan megy a szintlépés szerintem jobb lesz a ruby de mikor belassul akkor inkább a topaz
  • Ferrari23
    Nem úgy tűnt eddig, szóval figyeljetek jobban! Köszi!
  • Traky70
    Ha valakit érdekel, Flawless star és perfect star ruby-t készítek 100-150K gold-ért+alapanyag. Alapanyagot, goldot nem kell előre leadni.
    Battle tag: traky777#1288
  • AntiHero
    Nem viccből van odaírva! Figyelünk
  • jazzy
    Mivel "ti" is mindig így beszéltek "rólunk" ezért bátorkodtam én is bandába verni titeket. Úgyhogy egy személy nem számít, csak a "ti".
  • Ferrari23
    Én még soha nem kaptam pontot. :) Ja értem szóval csak ki van írva, de semmi jelentősége. Jó tudni. Akkor mehet a flame, offolás ezerrel! HAJRÁ HAJRÁ Srácok :D:D !!!!
  • jazzy
    Csúnyán nagyot tévedsz jóember. Nem vetted még észre, hogy akármikor mentetek picsogni mindig ti kaptatok pontot? Kapjatok már észbe, hogy nem vagytok helikopterek és nem kell all day ujjal mutogatni. Az egyszerűsített moderáció felemlegetésétől is agyfasz kerülget, nem értitek, hogy ez azért lett beírva, hogy ne menjetek sírva 24/7 a modtopikba mert a moderátoroknak rohadtul elegük van?
  • Traky70
    Nem véletlen, hogy most a ruby a legdrágább dzsem
  • Ferrari23
    Az egyszerűsített moderációra kár hivatkoznod, ha az be lenne tartva akkor dálton és fivérei már rég bannolva lennének.
  • Eksz
    Nevermind, az angol verzioban konkretan a gemre kerdeznek ra. \o/
  • Eksz
    jaywilson azt mondta "A +XP-t adó cuccok hatnak majd a Paragon szintezéshez is"

Oszinten remelem hogy a helmbe socketelt ruby is :F

Velemeny?
  • who am I 7
    Ez semmilyen hiányosságnak nem minősül.Egyszerűen csak egy 5ftos offolás a részedről, nincs, aki foglalkozzon veled otthon?
    Másrészről, talán egy "krumpli agy" is megérti, azt, hogy amit magyaráztam a botozókról a d3-ban és annak összefüggéséről, az teljesmértékben ontopic.A te nyelvtan órád pedig abszolút off.Ha nagyon akarnám, akkor az egyszerű mod első 2 pontjába simán beletartozik.Részemről itt vége ennek a párbeszédnek, keress valaki mást a devianciád kielégítéséhez (lehetőleg ne ebben a topicban).
  • Frank99
    befejezhetnéd a személyeskedést, egy szóval nem szóltam hozzád, foglalkozz magaddal egy kicsit.
  • 1Darton1
    Ha nem offolnál folyamatosan, akkor nem kellene leállítani.
    (értsd: a logika nélküli össze-vissza csapongás offolásnak számít)
    Töltsd meg tartalommal és értelemmel a hozzászólásaid, és senki nem fog ugrálni a nyelvi hiányosságaid miatt. Bár a kettő szorosan összefügg, ezért nehéz dolgod lesz.
  • who am I 7
    megy a trollkodás, offkodás megint..mi lenne, ha a topic témájával és annak közvetett/közvetlen dolgaival foglalkoznátok?Nincs amúgy nektek itt egy grammarnazi totyik véletlen?Ahol verhetnétek arra egész nap?
  • 1Darton1
    A dollár valóban egy szó, a dollárjel meg egy jel. Megy ez, ha akarod.
  • Különc
    Nem értem, visszanézve az előzményeket abból indult, hogy nem érti a mondatot, "nem kerek a dolog", leírod mit jelent, aztán megint jön ezzel a "7 éve Londonban mosogatok, kussolj" hülyeséggel

Én ezt nem értem
  • 1Darton1
    Igazad van, silány angoltudással valóban félreérthető, ezért is magyarázzák annyira agyon. Fura is, hogy 15-20 oldal kell a hivatalos fórumon, hogy a sok retroromán között feltűnjön valaki, aki beszéli a nyelvet.
    Bár azt nem nagyon értem, hogy az emigrálásod ténye az mentség, kifogás, érv vagy bizonyíték, esetleg csak színesíteni akartad a hozzászólásod vele.
  • j0nNyKa
    részemről ez a hsz le is zárja a problémát
  • who am I 7
    annyira vicces vagy, komolyan.
    Na látom megjött darton is, tombol az iQ, talán felfogja az egészet ő is, h a dollar az 1 szó, és annak is írtam le, bár kevés esélyt látok rá, másrészről, nem is a lényeget fogta meg..mind1, esélytelen :_D
  • who am I 7
    valóban erre ösztönöz..De emögött olyan dolgok vannak, h pörög a zsé, transaction fee, bli$$ 1 E/$, gold eladások, item árak (kivéve, ha külsős oldalon csinálják, amiatt lehetne tré, de lehet van elég bevétel saját rmah-ból is)...szal mondjuk azt, h ez a szükséges rossz, a bli$$ nem fogja (főleg a legnagyobbakat) kitiltani végleg...szerinted, ha nem lennének botozók, ki vette volna meg az armorodat 60 milláért?a dolgozó emberek 0% gf cuccban napi 2 óra játékból? :D vérpistike meg mire 50 gf-el összehoz 60M-et, addigra 60 éves lesz :D
  • 1Darton1
    Ő is eleve két szóban írja le azt, ami szerinte egy szó.
    Nem nagyon kell ragozni a problémát.
  • j0nNyKa
    a "krumpli agyi szintje" egy szó? a krumpli agyi szintjén lehet :)
  • attiGT
    ebben tévedsz. blizz IPt is figyel, ha ugyanarról az IPről, de még ha nagyon hasonlóról is botolsz, minden ahhoz az IPhez tartozó accot banol. Nem tapasztalatból mondom, mielőtt a nagyokos frank vagy más ezzel jönne.
  • Dr DeViLKiNG
    Igen, tehát mi a lényeg?
    Ha akarsz egy kis extra casht, akkor csak kell egy külön acc, meg egy bot, ami aztán 2 nap alatt visszahozza az árát, aztán meg az extrát. De komolyan erre ösztönöz.
  • who am I 7
    ja krumpli agy, ugyanazt írtam mint te :D Kivéve az ilyen ip, authkey stb nyűglődést, de ne zavarjon...a baj inkább az, h nem látod át a dolog lényegét krumpli agy, ami egy szó : $.
    Ideges vagyok miattuk, de közvetetten nekem is jó..meg még sokmindenkinek, de ez nem menti fel őket az alól, h csalnak.
  • j0nNyKa
    hát ha tényleg ez a nagy válasz a kérdésemre, hogy egyszerűen leszarják / náluk ez nem prioritás, akkor arra kb. nem tudok mit mondani.
    gáz.
  • Hegi90
    guess what: rangedeknek még annyi se kellett eddig
  • attiGT
    Lol most olvasom megint nerfelik az eliteket :D így már tényleg vicc kategória, úgy 5-600 allres simán elég lesz, még kevesebb is, annyit összehozni barbárként/monkként gyerekjáték/olcsó.
  • Dr DeViLKiNG
    Már wowban is ezt játszották. Hiába jelenti 20 ember a nyilvánvaló botot, még 2 hónap múlva is ugyanott farmol. Pedig wowban a ticketet mindig megnyitja valaki. Hihetetlen a leszarás mértéke...
  • j0nNyKa
    azért én szeretném azt hinni, hogy nálad... bonyolultabb gondolkodású emberek foglalkoznak a csalás témával, még ha látszólag (és egy krumpli agyi szintjére egyszerűsítve) az is történik, amit írsz

ettől függetlenül kíváncsi lennék, hogy ténylegesen mi a szitu
  • who am I 7
    nincs itt ezen mit rugózni..tudják ők, csak nem akarják.Pár csirát lebuktatnak mutatóba, azt cső.
  • Tyler Durden
    Ahogy nézem tank DH-t kivették a játékból
  • Fpocok
    "A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."
  • attiGT
    Szal ma délután 5től tart a patchelés reggel 6ig? mennyi esélyt adtok, hogy holnap ilyenkor délbe már lehessen játszani? van AHban egy cucc és holnap ekkor jár le a bid, esetleg érdemes lenne 5 előtt bidelnem rá?
  • j0nNyKa
    pl. ez nem hülyeség, pontosabban ha 1 ip-ről van bent napi 22 órákat, akkor
    bár gyanítom, hogy a legnagyobb problémát okozó (legprofibb) botterek nagyon nem 1 ip / 1 account felállásban tolják, hanem rengeteg (100+) accounttal, és nyilván legalább ennyi ipről

de másik ötletnek ott van az armory, ahogy kripp is megtalált egy TOTÁL egyértelmű bottert, úgy ezek a majmok is igazán megtehetnék

könyörgöm, ők hozzáférnek a nyers adatokhoz, amikből ez az online profile cucc készült, nem hiszem el, hogy néhány egyszerű lekérdezéssel ne lehetne megtalálni a legnagyobb gold farmereket...
  • Noodlee
    Amúgy nem láttam, volna, hogy pl. itt büntetik-e az account sharinget...
    Vagy pl. aki napi 22 órát online, az mehetne is egyből a kukába, mert tuti, hogy botter.
  • Troyan
    Ahoj, frissítettem a catalyst driver-t 12.8-ra hátha segít,
    de még mindig akad picit a játék. Azt írják latency miatt. Megpróbáltam az a lagfixes latency témát, de továbbra is akad ami rohadtul idegesít már.

Olvastam, hogy ki kellene rakni a file-okat pendrive-ra, próbálta valaki segít valamit? Másoknak is akad az ismerőseim közül, nem tudom itt hogyan oldottátok meg a kérdést? Köszi